سينمای ما - علی معلم در گفت و گو با فارس / آن بخش از حیات فرهنگی سینما که در حال از دست رفتن بود تقویت شده است
سه‌شنبه 13 بهمن 1388 - 0:38

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (34 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (20 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (132 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (91 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (317 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (67 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (96 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (342 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1333 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



علی معلم در گفت و گو با فارس
آن بخش از حیات فرهنگی سینما که در حال از دست رفتن بود تقویت شده است
آن بخش از حیات فرهنگی سینما که در حال از دست رفتن بود تقویت شده است


سینمای ما - نايب‌رئيس و سخنگوي هيأت مديره «خانه سينما»‌گفت: «خانه سينما» به‌عنوان نماد بيروني شناسايي سينماي ايران، بايد نشان‌دهنده اقتدار، سلامت فكري و وسعت‌نظر اهالي سينما باشد.


علي معلم نايب رئيس، سخنگو و عضو هيئت مديره خانه سينما در آستانه تغيير و تحولات مديريتي اين تشكل در مجمع عمومي و انتخابات 12 تير، گفت: «خانه سينما» به عنوان نخستين تشكل صنفي فرهنگي و جامعه اصناف سينمايي در ايران، امروز در موقعيتي كاملا حساس و ويژه قرار دارد.
وي گفت: به‌وجود آوردن تركيب مناسب براي هيأت مديره جديد، كار مجمع عمومي است و با توجه به اهميت اين موضوع، براي حفظ اقتدار «خانه سينما» در حوزه‌هاي مختلف، بايد از تجربه‌هاي مختلفي كه تا به حال در زمينه عملكرد هيئت مديره در دوره‌هاي مختلف داشته‌ايم، استفاده كنيم.
معلم افزود: متاسفانه مسائلي در «خانه سينما» وجود دارد كه بر انتخابات هئيت مديره تاثير منفي مي‌گذارد. گاهي ديده شده در تركيب هيأت مديره، نظرات سليقه‌اي وجود دارد و كسي با سليقه خاص سعي مي‌كند تا تفكرات شخص خود را به جريان سينمايي كشور تحميل كند.
معلم گفت: يك عضو «خانه سينما»، نبايد تنها دغدغه‌هاي صنف خود را در نظر بگيرد و متاسفانه در دوره‌هاي قبلي، گاه ما با اين مشكل برخورد كرده بوديم.
وي گفت:‌اتفاقي كه بايد در جريان انتخاب هيأت مديره و همگرايي صنوف در «خانه سينما» بيفتد، اين است كه ما بايد به حساسيت‌هاي مختلف موجود در سينماي ايران، در هيأت مديره «خانه سينما» كه به نوعي ويترين سينماي ايران است، توجه كنيم.
وي افزود: دليل قرار گرفتن «خانه سينما» در موقعيت حساس و ويژه، اين است كه دوران اوج و فرود و حل و فصل اختلافات و مشكلات در اين خانه، طي شده است. همچنين روابط اين خانه با نهادهايي همچون دولت، مجلس و ساير ارگان‌هاي مرتبط با فرهنگ نيز به شكل خوبي تعريف شده است و با توجه به تجربيات دوره‌هاي گذشته و وقايع سال‌هاي اخير «خانه سينما» مي‌توان گفت اين خانه مقبوليت استواري دارد.
اين سينماگر افزود: اتفاقاتي مانند شفاف شدن اساسنامه و نوع روابط صنوف با يكديگر در «خانه سينما» به تعريف رسيده و آرامشي كه در اين سال‌ها به دنبال رفع اختلافات و تلاش براي مدارا با نظريات مختلف، به وجود آمده، بسيار خرسند‌كننده بوده است.
معلم همچنين اظهار داشت: نكته مهم‌تر اين است كه بخشي از حيات فرهنگي «خانه سينما» كه در حال از دست رفتن بود، به‌خوبي تقويت شده و با افتتاح خانه سينماي 2 ما فضاي كاري صنفي مطلوب‌تري نيز خواهيم داشت.
معلم با اشاره به كاركرد و اهميت وجودي «خانه سينما» به عنوان نشانه‌اي از سينما در بين عامه مردم، گفت: امروز «خانه سينما» در ميان مردم نيز به عنوان يك نشانه سينمايي، قابل شناسايي است كه اين اتفاق پيش از اين، به اين شكل رخ نداده بود. همچنين وجود متولي متمركزي براي جمع شدن نظرگاه‌هاي مختلف در مورد سينما كه امروزه در «خانه سينما» تبلور يافته، از دستاوردهاي مهمي است كه ما به آن رسيده‌ايم.
سخنگوي هيأت‌مديره «خانه سينما» گفت: اين موفقيت‌ها و فعاليت‌ها نتيجه چند عامل است كه يكي از اين عوامل، نوع تركيب هيئت مديره و عامل بعدي، نحوه تنظيم سياست‌گذاري در هيئت مديره بر اساس تعقل (و نه بر اساس مسايل صنفي يا سياسي) است.
وي افزود: نكته‌اي كه كمتر به آن توجه مي‌شود، اين است كه «خانه سينما» به‌عنوان نماد بيروني شناسايي سينماي ايران، بايد نشان‌دهنده اقتدار، سلامت فكري و وسعت‌نظر اهالي سينما باشد.
وي تصريح كرد: نماينده سينماي ايران بايد اقتدار فكري داشته باشد و در برخورد با پيرامون سينما، ضمن دفاع از منافع سينما، منافع جامعه را نيز در ارتباط با سينما در نظر بگيرد و خواسته‌هاي مردم در اين زمينه، توسط اين نماينده رعايت شود.
معلم همچنين گفت: نامزدهاي هيأت مديره «خانه سينما» در شكل كلي و مدير عامل بايد بتوانند علاوه بر توانايي‌هاي مديريتي و كاري، وجه كاريزماتيك سينماي ايران را رعايت كنند و براي شركت در انتخابات تنها داشتن توانايي‌هاي فني يا تكنيكي نمي‌تواند مطرح باشد.
معلم در ادامه با اشاره به لزوم وجود تركيبي مناسب در خانه سينما گفت: نكته بسيار مهمي كه بايد در انتخاب هيئت مديره به آن دقت شود اين است كه بايد شخصيت‌ها در تركيب مناسبي در قالب هيأت‌مديره حضور داشته باشند و اين تركيب مناسب، چيزي است كه ما در دوره گذشته مديريت خانه سينما تا 80 درصد به آن رسيده‌ايم.
وي تصريح كرد: البته منظور از اين قضيه،‌ يكدستي تركيب نيست چرا كه به نظرم حوزه سينما به اينگونه يكدستي نياز ندارد.
معلم گفت:‌ تصور مي‌كنم مهمترين نكته در انتخابات هيئت مديره اين است كه ضمن داشتن اقتدار و شخصيت خوب در سينما بتواند گروه اجرايي خوبي را نيز به وجود آورد.
وي متذكر شد: وجود يك هيئت مديره خوب، مي‌تواند موجب شود مديري قوي نيز در «خانه سينما» بر سر كار بيايد.
معلم در ادامه گفت: گاهي ديده شده برخي مسئولان به گرايش به مراكز قدرت يا تعلقات صنفي زياد، تصميماتي بگيرند كه در كوتاه مدت به نفع صنف يا گروهي خاصي باشد اما در درازمدت به ضرر خانه سينما خواهد بود. اين نكته‌اي بسيار مهم است كه اعضاي «خانه سينما» بايد در نوع گزينش افراد دقت كنند تا براي سرنوشت سينما مسير تعيين شده‌اي به «خانه سينما» تحميل نشود.
معلم در مورد تفاوت اصلي «خانه سينما» با ديگر صنوف گفت: «خانه سينما» در وجه صنفي و كاري، اهالي سينما را مد نظر دارد اما درمقايسه با ديگر صنوف عادي، تفاوت اصلي آن در وجه فرهنگي آن است و البته حضوري اجتماعي كه بسيار مهم است. اين دو وجه، مانند دو بال، «خانه سينما» را جلو مي‌برند و همسو شدن آنها با همديگر، موجب تقويت «خانه سينما» مي‌شود، در حالي كه گاه ديده شده كه تصميم‌گيري‌هاي غلط باعث ‌شود يكي از اين دو وجه، نقصان پيدا كرده و «خانه سينما» از درون يا بيرون آسيب ببيند.
وي در پايان، در مورد هيأت مديره فعلي خانه سينما گفت: با توجه به اقوال و نظرات مختلفي كه از سوي ناظران دروني و بيروني خانه سينما دريافت كرده‌ايم، اين دوره مديريتي خانه سينما دستاوردهاي مناسبي را داشته و پيگيري اين موضوعات كمك مي‌كند كه يك «خانه سينما»ي معتبر و مورد وثوق كليه صنوف سينمايي داشته باشيم، در غير اينصورت ممكن است شاهد انفصال فعاليت‌ها و پايين‌ آمدن وجهه سينما ميان مردم و دولتمردان باشيم.


منبع خبر : فارس
شنبه,8 تیر 1387 - 17:9:19

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 2.25164008141 seconds.