سينمای ما - «چهارشنبه سوري» فيلم برگزيده تماشاگران؛ پرونده بيست و چهارمين جشنواره فيلم فجر بسته شد
پنجشنبه 25 آذر 1389 - 2:52

I نظرسنجی I

مایل به تماشای کدامیک از نسخه‌های فیلم «جرم» (مسعود کیمیایی) در سینما هستید؟




سينماي جهان
«گفتار پادشاه» در هفت رشته نامزد دريافت جوایز گلدن گلوب شد
موفقیت‌های «شبکه اجتماعی» در فصل جوایز هم ادامه دارد
«قوی سیاه»‌ در 12 رشته نامزد جوایز منتقدان رسانه‌ای‌ شد
هاليوود به قربانگاه جوانان تبديل شده است
ميشل يوئه نقش «سان سوچي» را بازي مي‌كند
ضارب لئوناردو دي‌كاپريو به دو سال زندان محكوم شد
برلوسکونی نزدیک به 000/400 یورو به جشنواره ونیز رشوه داده است
آدام سندلر و کوین جیمز در کمدی " پیشخدمت‌های هتل" بازی می‌کنند
برادران واچوفسکی نسخه‌ مدرن رابین هود را می‌سازند
مایکل مان بزودي پروژه تلویزیونی"ماهی تن بزرگ" را می‌سازد
«ژولیده‌پولیده» به صدرنشینی «هری پاتر» پایان داد
«شبکه اجتماعی» بهترین فیلم سال 2010 شد


سن پطرزبورگ


  (448 رأي)

کارگردان :
بهروز افخمی
ملک سلیمان


  (342 رأي)

کارگردان :
شهریار بحرانی
شکلات داغ


  (81 رأي)

کارگردان :
حامد کلاهداری
یک جیب پر پول


  (71 رأي)

کارگردان :
قدرت‌الله صلح‌میرزایی
بعدازظهر سگی سگی


  (80 رأي)

کارگردان :
مصطفی کیایی



«چهارشنبه سوري» فيلم برگزيده تماشاگران؛ پرونده بيست و چهارمين جشنواره فيلم فجر بسته شد
«چهارشنبه سوري» فيلم برگزيده تماشاگران؛ پرونده بيست و چهارمين جشنواره فيلم فجر بسته شد


پرونده بيست و چهارمين دوره جشنواره فيلم فجر با برگزاري مراسم اهدا جوايز جنبي سازمانها و نهادها به فيلمسازان برگزيده، صبح امروز بسته شد. به گزارش خبرنگار سينماي ما در اين مراسم كه جمعي از مسئولين سازمانها و نهادها حضور داشتند، عليرضا رضاداد دبير جشنواره با بيان سخناني از سازمانها و نهادهاي مرتبط باتوجه به حضور موثر سينما در فرهنگ‌سازي خواستار حمايت بيشتر شد.
وي تاكيد كرد: سينما يك هنر و صنعت ملي است اگر انتظار داريم اهداف و ماموريتهاي براي توسعه گسترده محقق شود، اين صنعت نيازمند حمايتها وارتباط موثر سازمانها است. دبير بيست و چهارمين دوره جشنواره فجر در ادامه تصريح كرد: امكان و فرصتي كه مجلس براي اختصاص ‌٥/٠ درصد از بودجه هر سازمان در نظر گرفته است، اين فرصت را به فال نيك مي‌گيريم.
براساس همين گزارش :مهندس فرشيدي وزير آموزش و پرورش نيز در بخشي از اين مراسم كه براي اهداء جوايز اين وزارت به روي صحنه آمده بود، خطاب به هنرمندان گفت: ما در كلاس و شما در كلاس سينما هستيد، ابزار كارشما كتاب نيست، ابزار مدرن‌تري است و شما محدوديت زماني نداريد، اگر اينگونه است تقاضا دارم من و شما با كمك هم در راستاي تقويت هويت ملي تلاش كنيم. در اين مراسم انجمن مديران توليد با حضور سيدضياء هاشمي و سيدمحمد اطيابي از برگزيدگان اش تقدير كرد.
جايزه اول: لوح تقدير به خاطره شايستگي مديريت و فراهم نمودن بستر اجرايي در امر توليد، فيلم سينمايي به اردشير ايران‌نژاد مدير توليد فيلم « شاهزاده ايراني» تقديم شد و جايزه دوم به فاطمه ابوالقاسمي براي فيلم « وقتي همه خواب بودند» تقديم شد.
رضاداد و مجيد مسچي (مدير عامل موسسه سينما شهر) نيز بهترين سالنهاي سينما‌ها و دست‌اندركاران آنها را معرفي كردند. بهترين سينماي جشنواره : لوح تقدير و ‌١٠ سكه بهار آزادي به مديريت مجموعه سينما فلسطين كه نماينده سازمان آموزش و پرورش آن را دريافت كرد.
بهترين مدير سينما : ‌٨لوح تقدير و ‌٨ سكه بهار آزادي به مديريت سينما استقلال اهدا شد.
بهترين متصدي نمايش: لوح تقدير و ‌٤ سكه بهار آزادي به متصدي نمايش سينما بهمن .
بهترين سركنترل‌چي: لوح تقدير و ‌٢ سكه بهار آزادي به احمد ضرابيان از سينما آفريقا اهدا شد.
بهترين متصدي گيشه : لوح تقدير و ‌٢ سكه بهار آزادي به متصدي گيشه سينما سپيده. بهترين متصدي خدمات محسن اميري‌مقدم (سينما پايتخت) شناخت شد. اين گروه تقدير ويژه از سازمان توسعه سينمايي سوره و حوزه هنري ، از مجموعه فرهنگي ورزشي چمران وابسته به بنياد مستضعفان به خاطر بهينه‌سازي سينما آفريقا انجام دادند.
براساس همين گزارش :مركز ملي فرش ايران: به خاطر طرح موضوع رنگ و رنگ‌آميزي در فرش دست بافت جايزه خود را به خسرو معصومي كارگردان جايي در دور دست اهدا كرد .
همچنين جايزه ديگري به فرهاد آهي طراح صحنه و لباس « شهر آشوب» تقديم كرد.
اين موسسه از ابراهيم حقيقي طراح پوستر جشنواره تقدير كرد ، به خاطر استفاده از تصوير فرش در پوستر جشنواره فيلم فجر.
ابراهيم حقيقي، ضمن تشكر از برگزاركنندگان جشنواره گفت: از دبير جشنواره يك خواهش دارم كه بخش پوستر، آنونس، عكس و تيتراژ را در جشنواره اضافه كنند.
شركت توانير با هدف تشويق پديد آورندگان فرهنگ استفاده بهينه از برق، جايزه خود را به خاطر بهره‌گيري طبيعي از نور به مونا زندي كارگردان «عصر جمعه» اهداء مي‌كند.
دفتر آموزش و فرهنگ پيشگيري از آسيب‌هاي اجتماعي ( در وزارت ارشاد) جايزه ويژه ‌٨ سكه و لوح سپاس خود را به كارگرداني «تقاطع» ابوالحسن داوودي اهدا كرد. داوودي گفت: خيلي متشكرم كه بالاخره يكجا فيلم ما را تحويل گرفتند.دو شب گذشته به من اعلام كردند، سازمان ترافيك قرار است به فيلم من جايزه بدهد، اما بلافاصله تماس گرفتند و اعلام كردند اين سازمان جايزه‌اش را پس گرفته است، گفته به صلاح نيست كه به اين فيلم جايزه بدهيم، داوران بخش اصلي نيز اين صلاح را رعايت كردند. بر اساس همين گزارش: در بخش پاياني جشنواره جايزه تماشاگران سيمرغ بلورين فيلم برگزيده مردمي به فيلم
« چهارشنبه سوري» اصغر فرهادي اهداء شد.
ساداتيان تهيه‌كننده فيلم كه براي دريافت اين سيمرغ به روي صحنه آمده بود گفت: براي بنده و آقاي فرهادي باعث افتخار است كه سيمرغ انتخاب تماشاگران را دريافت كرديم و به خاطر استقبال مردم در تلاش هستيم بزودي فيلم را اكران كنيم.
ما نيز اين سيمرغ را به آقاي ابراهيم حاتمي‌كيا كارگردان « به نام پدر» به خاطر فيلم زيبايشان تقديم مي‌كنيم، چون آراء اين دو فيلم به هم نزديك بود.
آرا هيات داوري مختلف بخش جنبي جشنواره به قرار ذيل است:
« هيات داوران انجمن منتقدان و نويسندگان سينماي ايران‌»: لوح تقدير بهترين فيلم اين انجمن را به خاطر كارگرداني سنجيده و حرفه‌اي به « اصغر فرهادي» كارگردان فيلم « چهارشنبه‌سوري» اهدا كرد.
-« هيات داوران موسسه گل‌آقا» ضمن ابرازتاسف از عدم حضور فيلمهاي كمدي توليد شده در سال جاري در جشنواره امسال، هيچ يك از آثار ارائه شده در جشنواره را به طور صد درصد واجد خصوصيات سينماي كمدي نمي‌داند. اما از آنجا كه موسسه گل آقا سياست خودرا مبني بر حمايت از استعدادهاي جواني كه داراي توانايي در عرصه طنز مي‌باشند قرار داده، جايزه خودرا به خاطر موفقيت در كارگرداني اولين فيلم بلند سينمايي و به كارگيري طنز در يك موقعيت نامتعارف - ضمن ارج نهادن به آخرين حضور سينمايي شادروان منوچهر نوذري - به شاهد احمدلو براي فيلم « چند مي‌گيري گريه كني؟» تقديم كرد.
-« هيات داوران وزارت كار و امور اجتماعي»
هيئت داوران پس از بررسي آثار، در نهايت فيلم « به آهستگي» ساخته آقاي مازيار ميري را به دليل توجه همزمان به جنبه‌هاي اشتغال، حفظ حرمت و جايگاه خانواده و ارزش‌هاي معنوي و ديني شايسته تقدير مي‌داند.
بر اين اساس، ضمن تقدير از كارگرداني مازيار ميري، جايزه وزارت كار و امور اجتماعي را به پرويز شهبازي به خاطر فيلمنامه فيلم « به آهستگي» تقديم مي‌شود.
-دستگاه قضايي در دوران توسعه قضايي، ارائه تصويري واقع‌بينانه از اين مجموعه ارج نهادن به مسند قضا و اجراي عدالت در كنار عفو و رافت اسلامي است. بدين وسيله مراتب خوشوقتي و امتنان خود را از نزديك شدن حميد رحمانيان در اولين اثر بلند سينمايي خود به نام «‌دم صبح» به برخي از اين اهداف متعالي با وام گرفتن از بيان واجرايي بديع و متفاوت اعلام مي‌نمايد.
- « هيئت داوران جشنواره روستا» در بخش جنبي بيست و چهارمين دوره از جشنواره بين‌المللي فيلم فجر همزمان با بيست و هفتمين بهار شكوفايي انقلاب اسلامي ايران،تنديس، ديپلم افتخار و جايزه فيلم بلند سينمايي را با مضمون فرهنگ، هنر، آيين و سنت‌هاي كار، تلاش و زندگي روستاييان و كشاورزان اين مرز وبوم،به خاطر نويسندگي و كارگرداني فيلم بلند سينمايي «‌وقتي همه خواب بودند» به فريدون حسن پور اهدا كرد.
--« هيئت داوران وزارت آموزش و پرورش»
لوح تقدير به همراه ده سكه تمام بهار آزادي به خاطر نگاه لطيف و روابط انساني و تاكيد بر باورهاي ملي و مذهبي و توجه به سالمندان به فريدون حسن‌پور نويسنده و كارگردان فيلم « وقتي همه در خواب بودند» تقديم كرد.
--« كميته ترويج ستاد ويژه فناوري نانو، رياست جمهوري»
هيئت داوران اين جايزه جنبي كه جمعي از كارشناسان گروه هنري شبكه تحليل‌گران تكنولوژي ايران و هنرمندان و فيلمسازان آشنا با حوزه علم و فناوري مي‌باشند در راستاي اهداف ترويجي ستاد ويژه فناوري نانو، نظريه نهايي زير را اعلام مي‌نمايند:
الف) پرداختن به يك چهره تاريخي در حوزه علومي چون رياضيات و نگاه به جايگاه مديريتي شخصيتهاي نظير بايسنقر در فيلم شهر آشوب قابل تقدير فراوان است.
ب) اما دو اثر برتر جشنواره از نظر زيرساختهاي توسعه علم و تكنولوژي، « پرونده هاوانا» و «زاگرس» تشخيص داده شدند كه هر دو بيانگر واقعيتهاي امروز كشور، خواه مثبت و خواه منفي بودند. نگاه زاگرس نگاهي تصويري و معطوف به فناوري مهم سد سازي بود ولي نگاه « پرونده هاوانا» نگاهي تحليلي و آماري و معطوف به فناوري پيشرفته‌اي همچوني بيوتكنولوژي است.
ج) و در نهايت به دليل توجه به فرهنگ كار گروهي وتقسيم كار، توجه به زمان و رعايت زمانبنديها در حوزه فناوري، ايجاد روح اميد و خودباوري وغرور ملي، تبيين منزلت اجتماعي مهندسان و مديران پروژه هاي فني، تاكيد بر حفظ و فعالسازي نخبگان و بالاخره توجه به ارتباط عميق حوزه فناري با فرهنگ، تاريخ، سياست و ساير ابعاد اجتماعي، هيات داوران، جايزه اين ستاد را تقديم كرد به محمدعلي نجفي براي فيلم «زاگرس»
--« ستاد احياء امر به معروف و نهي از منكر»
به سبب اهتمام چشمگيرمازيار ميري در تبلور بخشيدن به طيف گسترده‌اي از فضيلتهاي اخلاقي بويژه در ارائه تصويري آرماني از ضرورت مقاومت در برابر فساد محيط، در فيلم « به آهستگي» اين اثر هنري شايان تقدير را به عنوان فيلم برگزيده خود اعلام نموده، بر تلاش تحسين برانگيز كارگردان محترم ارج مي‌نهد.
--« هيات داوران سازمان بهزيستي»
هيات داوران سازمان بهزيستي در بخش جنبي بيست و چهارمين جشنواره بين‌المللي فجر با قدرداني از تمامي آفرينندگان فيلم‌هاي اجتماعي حاضر در اين جشنواره، استقبال خودرا از جسارت و توجه ويژه مونا زندي حقيقي كارگردان فيلم « عصرجمعه» به مشكلات زنان آسيب ديده، سرپرست خانوار و نگاه كاونده به مشكلات كودكان ابراز داشته و اميدوار است كه اين فيلمساز جوان و ديگر اعضاي خانواده هنر و سينما، بانگاهي عميق، كارشناسي و اثرگذار بتواند به ريشه‌يابي معضلات اجتماعي و فرهنگي پرداخته و اين سازمان را در نيل به اهداف خود ياري رسانند.
بر اساس نظر داوران براي انتخاب ‌٢ فيلم برتر، هيچ از فيلم‌هاي حاضر در جشنواره داراي شاخص‌ها و ويژگي‌هاي مورد نظر سازمان بهزيستي نبوده است؛ با اين حال، جايزه ويژه سازمان بهزيستي به خاطر بازي نقش هنرمندي سالمندي و معلول در فيلم « ستاره مي‌شود» و همچنين سالها تلاش صادقانه و حضور فعال اودر كنار جامعه معلولان؛ به بزرگ ستاره سينماي ايران عزت‌الله انتظامي تقديم كرد.
« بنياد شهيد و امور ايثارگران»
الف) هيئت داوران در بخش انتخاب بهترين فيلم، هيچ فيلمي را حائز شرايط اين رتبه ندانست اما شايسته ديد در اين بخش از دو فيلم تقدير و تشكر به عمل آورد.
‌١- فيلم « شاهزاداه ايراني» به كارگرداني محمد نوري‌زاد به دليل تاكيد بر هويت ملي و ديني اهداء لوح تقدير و ‌١٠ سكه بهار آزادي
‌٢- فيلم « شب بخير فرمانده» به كارگرداني انسيه شاه‌حسيني به دليل پرداختن به يك زن كارگردان به مقوله دفاع مقدس اهداء لوح تقدير و ‌١٠ سكه بهار آزادي
ب) در بخش انتخاب بهترين كارگردان، هيئت داوران اهداء جوايز خود را در اين بخش به ابراهيم حاتمي‌كيا، كارگردان فيلم « به نام پدر» اهدا مي‌نمايد. لوح تقدير و ‌١٠ سكه بهار آزادي.
ج) در بخش انتخاب بهترين فيلمنامه هيئت داوران هيچ فيلمنامه‌اي را حائز شرايط دريافت اين رتبه ندانست.
---« هيئت داوران جشنواره روستا» ضمن تقدير از كارگردان فيلم زاگرس آقاي محمدعلي نجفي براي به تصوير كشيدن عظمت وتوانمندي فن‌آوري سدسازي توسط دستان توانمند مهندسان و كارگران ايراني و تبيين جايگاه و هويت روستاييان و عشاير و حرمت بخشيدن به اين عزيزان براي رسيدن به قله‌هاي بلند افتخار و اقتدار تنديس، ديپلم افتخار و جايزه ويژه جشنواره روستا را به فريدون حسن‌پور نويسنده و كارگردان فيلم « وقتي همه خواب بودند» به خاطر بيان واقعيتهاي زندگي روستايي، پاكي و صفا و صميميت جامعه روستايي به ويژه زنان و دختران و كودكان اين قشر از جامعه و نيز به تصوير كشيدن باورها، سنت‌ها و اعتقادات مذهبي روستاييان اهداء كرد.


دوشنبه,10 بهمن 1384 - 6:1:3

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       








             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 1.26640892029 seconds.