سينمای ما - در جلسه جلسه معرفی کتاب ستارگان سینمای ایران، کشاورز و اکبر عالمی درد دل کردند/گزارش «سینمای ما» را بخوانید؛ / محمدعلی کشاورز: احمد آقالو چند سال مریض بود. چرا کسی سراغ‌اش را نگرفت؟
شنبه 17 بهمن 1388 - 9:38

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (70 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (346 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1340 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



در جلسه جلسه معرفی کتاب ستارگان سینمای ایران، کشاورز و اکبر عالمی درد دل کردند/گزارش «سینمای ما» را بخوانید؛
محمدعلی کشاورز: احمد آقالو چند سال مریض بود. چرا کسی سراغ‌اش را نگرفت؟
محمدعلی کشاورز: احمد آقالو چند سال مریض بود. چرا کسی سراغ‌اش را نگرفت؟


سینمای ما - جلسه معرفی کتاب ستارگان سینمای ایران صبح امروز در خانه هنرمندان ایران با حضور محمدعلی کشاورز، اکبر عالمی، كاظم شفقي حامي چاپ اين كتاب و سمير رامين‌فر نويسنده اين كتاب برگزار شد.
کتاب ستارگان سینمای ایران در جلد اول خود مصاحبه سی هنرمند بازیگر سینمای ایران را در دهه های 60، 70 و 80 در بر دارد که این اسامی به انتخاب خود هنرمندان و مردم بوده است و در کتاب ، بیوگرافی کامل هنرمندان و نوشته هایی با دست خودشان به همراه عکس هایی از این باسزیگران به چشم می خورد.
در این جلسه محمدعلی کشاورز در اين جلسه در مورد سينماي ايران و وضعيت فعلي آن گفت: سينماي ما تحت چتر حمايت دولت نمي‌تواند خوب كار كند چون دولت تنها قصد ترويج ايده‌هاي خاصي را از طريق سينما دارد ولي سرمايه‌گذار خصوصي مي‌تواند همه نوع طيف سليقه‌اي را در سينما به خوبي پياده كند متاسفانه در حال حاضر در سينما تهيه‌كنندگان‌ هستند كه سرمايه كار را دارند اصل هستند اما فرهنگ تهيه‌كنندگي و هنر را ندارند و هميشه تجارت را با اقتصاد اشتباه مي‌گيرند..
وي افزود: متاسفانه چيزي كه در سينماي ما به وفور وجود دارد رفيق‌بازي و باندبازي است . تهيه‌كننده ای با كارگرداني قرارداد می بندد اما بعد از چند روز منصرف می شود. گاهی هنرپيشه‌هاي تازه‌ كاري كه سر كار مي‌آيند هنرپيشه مقابل خود را قبول ندارند و در كار كارگردان نيز دخالت مي‌كنند.من نمي‌دانم اين چه نوع سينمايي است؟
کشاورز اضافه کرد: نه معنای سینمای ملی را می دانیم و نه سینمای معناگرا را می شناسیم واز طرفی دائم درباره آن ها صحبت می کنیم. رسانه‌ها و روزنامه‌ها نيز دربسياري از موارد با گرفتن پول براي عده ای تبليغاتي بي‌معني انجام مي‌دهند. هنرپيشگاني كه حتي فرهنگ ما را به خوبي نمي‌شناسند و از ادبيات نمايشي چيزي نمي‌دانند.
وی به درخواست شوراي عالي تهيه‌كنندگان براي كم كردن دستمزد بازيگران اشاره کرد و گفت: هنرپيشه يكي از ضعيف‌ترين اقشار جامعه است كه هميشه مورد بي‌توجهي قرار مي‌گيرد مثل احمد آقالو که چند سال مريض بود و كسي سراغ او را نگرفت و بعد از مرگش همه به يادش افتادند .چرا وقتی بازیگران زنده هستند سراغشان نمی روید؟ هنرمندان سنديكايي داشته باشند كه حافظ منافع آنان باشد .انجمن ها هیچ کار خاصی جز جلسه تشکیل دادن انجام نمی دهند.
كشاورز افزود: هیچ تلاش جدی در تئاتر سینما و ...وجود ندارد .بچه های فارغ التحصیل از دانشکده ها بی کارند و عده ای تنها به صرف ظاهر بدون اینکه پولی به آن ها بدهند هنرپیشه می شوند اين كارها امنيت شغلي بازيگران واقعي را نيز به خطر مي‌اندازد.
در این جلسه اکبر عالمی با اشاره ای به تاریخ شروع سینما در فرانسه گفت امثال رامین فر می توانند این کتاب را در حد یک دایره المعارف جلو ببرند چراکه سینمای ایران را تنها هنرپیشه های آن تشکیل نداده اند و بسیاری دیگر در این طیف قرار دارند که باید به آن ها پرداخته شود.نسلی که ایران را امروز می سازدئ باید بداند کسانی مثل کشاورز ایران را در هنر و بازیگری به اینجا رسانده اند و بعد دو دستی تقدیم ملت ایران کرده اند.
وی به منزلت هنرپیشه های اشاره کرد و گفت: هنرپیشه های الگوی جوانان ما هستند و باید به این موضوع دقت کنند وقتی که در محافل عمومی حاضر می شوند. امروز متاسفانه كساني كه سينماي ايران را به پيش بردند در سايه قرار گرفتند و سينماي ما پر از بازيگران زن با بيني‌هاي عمل كرده و بازيگران مرد با چهره‌هاي غیر معمول است.
عالمی همچنین گفت: عده ای در این سینما کار فله ای می کنند و حاصل کارشان معلوم است .
عالمي گفت: اگر اين كتاب به قضاوت شما گذاشته شود و بتواند 20 سال دوام داشته باشد ، كتاب ماندگاري در تاريخ سينماي ايران خواهد شد و به عنوان سندي ارزشمند ،الهام‌بخش و كاربردي مي‌تواند سينماي ايران را بسيار ياري كند.
او گفت: اميدوارم در آينده رامين‌فر بتواند با استعداد كم‌نظيرش تمامي عوامل سينما را نيز معرفي كند چون ما افراد بزرگ و صاحب سبكي در سينماي ايران داريم.
در اين نشست شفقي درباره دليل چاپ اين كتاب توسط شركت فرش شفقي تبريز گفت: يكي از اهداف و دلمشغولي‌هاي ما ثبت جاويدان زندگي هنرمندان است كه ثروت‌هاي ملي ما هستند.روزگاري اين كار بر روي تار و پودهاي فرش انجام مي‌شد اما تصميم گرفته‌ايم براي ثبت لحظه‌هاي پرشور زندگي هنرمندان كه براي همه جذاب است به چاپ اين كتاب كمك كنيم.
وي افزود: اين كتاب زندگي 180 نفر از ستارگان سينماي ايران را به همراه معرفي ديدگاه‌ها و زندگي اين هنرمندان در خود دارد و حاصل يكسال كار و تلاش است. این کتاب در جلد دوم، زندگي 80 نفر از بازيگران ، كارگردانان و تهيه‌كنندگان موفق و در جلد سوم مصاحبه‌هاي 70 نفر از بازيگران مكمل به همراه عوامل موفق پشت صحنه سينماي ايران است.
شفقي تصريح كرد: اين هنرمندان نجيبانه در آسمان هنر درخشيده‌اند و زندگي‌هاي آنها فراز و نشيب‌هاي بسياري داشته است. خواستيم تا ضمن الگوسازي براي نسل جوان فردا و برآوردن خواسته آنها براي داستان زندگي هنرمندان موفق مسئله تكريم هنرمندان را نيز انجام دهيم.
هنرمندان ايران مظلوم‌اند و در زمان‌هاي قديم افراد ثروتمند و فعالان اقتصادي به آنها كمك‌هاي زيادي مي‌كردند كه امروز اين حركت كم‌رنگ‌تر شده است. مابه همین دلایل تصميم گرفتيم در چاپ اين كتاب مشاركت كنيم كه پس از يكسال كار شبانه روزي سرانجام به چاپ رسيد.

سمير رامين‌فر نويسنده كتاب ستارگان ايران در ادامه اين نشست گفت: كار اين كتاب يك سال پيش آغاز شد و با راي‌گيري از هنرمندان سعي كرديم بهترين‌هاي هنر را در سه دهه اخير انتخاب كنيم و افرادي كه در اين كتاب هستند به انتخاب خود سينماگران انتخاب شده‌اند.

اين كتاب روز 19آذر در سالن همايش‌هاي رازي رونمايي مي‌شود و در كنار آن مراسم تجليل از علي حاتمي به همراه تجليل از 5نفر فرزندان هنري او برگزار می شود.


منبع خبر : سینمای ما
پنجشنبه,7 آذر 1387 - 18:17:14

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 1.04003810883 seconds.