سينمای ما - همايش «سينماي ملي طرحي براي فردا» از 29 آذر تا 3 دي برگزار مي‌شود
شنبه 17 بهمن 1388 - 18:17

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (70 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (346 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1340 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



همايش «سينماي ملي طرحي براي فردا» از 29 آذر تا 3 دي برگزار مي‌شود
همايش «سينماي ملي طرحي براي فردا» از 29 آذر تا 3 دي برگزار مي‌شود


سينماي ما- برنامه‌هاي همايش «سينماي ملي طرحي براي فردا» كه از 29 آذر تا 3 دي برگزار مي‌شود، اعلام شد. در نشست خبري اين همايش كه صبح  سوم آذر برگزار شد، سعيد مستغاثي رييس انجمن منتقدان و دبير اجرايي همايش، اين برنامه را سومين همايش كاربردي انجمن پس از همايش‌هاي ضد فتنه و جايگاه نقد ونوشتار در سينماي ايران خواند و گفت: اين همايش‌ها در پاسخ به يكي از اصل‌هاي مهم انجمن منتقدان، مشاركت فعال در تدوين و سياست گذاري‌هاي سينماي كشور در زمينه تئوري‌پردازي است كه تا به حال مورد توجه قرار نگرفته است.
وي افزود: سينماي ايران از نبود تئوري رنج مي‌برد و اين به مسوولين بر مي‌گردد كه آنچنان هدف گذاري نكرده‌اند. در يكي دو سال اخير هم مساله سينماي ملي از ديدگاه‌هاي مختلف مطرح شده و الان خيلي‌ها دم از اين سينما مي‌زنند، ما مي‌خواهيم ديدگاه‌هاي مختلف را تبيين كنيم تا چهارچوبي براي سينماي ملي كه مي‌خواهد موقعيت ما را در جهان رقم بزند باشد، درواقع تا سينما ملي نباشد سينما جهاني نمي‌شود.
مستغاثي اين همايش را شامل برپايي 8 نشست و كارگاه‌هاي تخصصي دانست و عناوين نشست‌ها را برشمرد و گفت: «سينماي ملي ضرورت‌ها و مفاهيم»، «سينماي ملي كاوش در تاريخ»، «سينمايي ملي نماياندن رفتار و منش ايراني» ، «‌سينماي ملي هويت درساختار و فرم »، «‌سينماي ملي روايت و حكايت ايراني»، «‌سينماي ملي بازيگر ملي»،‌ «سينماي ملي نمونه‌ها و مصاديق» و «سينماي ملي و آينده گرايي» عناوين اين نشست‌ها هستند كه با حضور كارشناسان، سينماگران، ‌بازيگران و منتقدان برگزار مي‌شوند.
وي تصريح كرد: در اين نشست‌ها هويت ايراني و نمونه‌هاي آن در خارج،‌ گراميداشت شخصيت‌هاي علمي تاريخي،‌بازشناخت ايام وحوادث تلخ و شيرين تاريخ،‌ پاسداشت آيين‌ها و سنن اعتقادي، ‌نمايش اختصاصات آيني، ويژگي‌هاي اجتماعي ، كاهش تصاوير و فرهنگ بصري از متون ونوشته‌هاي كهن معاصر ايراني ، زيبايي شناسي بصري در فرهنگ و تاريخ مكتوب ايران، ترجمان ژانرهاي سينمايي در فرهنگ نامه سينماي ملي،‌ساختار استاندارد سينمايي در بستر هويت ايراني، ‌ادبيات ديروز و امروز ايران زمين، نقش هنرهاي ايراني در تكوين سينماي ملي بازخواني نمونه‌هاي سينماي ملي در تاريخ سينما و بررسي جريان اصلي سينماي ايران وتولد سينماي نوين ملي در ابعاد فراسرزميني مورد بحث و بررسي قرار خواهند گرفت.
كيوان كثيريان دبير اجرايي اين همايش هم در سخناني دانشكده سينما و تئاتر و موزه هنرهاي معاصر را محل برپايي اين همايش خواند و گفت: 29 و 30 آذر ورك شاپ‌هاي تخصصي در دانشكده سينما و تئاتر برگزار مي‌شود و 1 تا 3 دي هم موزه هنرهاي معاصر ميزبان نشست‌ها است كه در هر نشست 4 ميهمان خواهيم داشت و طي 2 تا 3 ساعت مباحث مورد نظر طرح خواهد شد.
وي ادامه داد: براي اين همايش كميته‌هاي مختلف تشكيل شده كه تهيه پوستر و انجام تبليغات درتلويزيون ، سينماها و سطح شهر را برعهده دارند وهمچنين دو كتاب شامل بيش از 20 مقاله از كارشناسان و منتقدان و مباحث مطرح شده در نشست‌ها منتشر خواهد شد. ضمن آنكه مولتي مديايي شامل متن جلسات و بخش‌هايي از فيلم‌هاي مرتبط در يك مجموعه عرضه مي‌شود.
مستغاثي در پاسخ به سوالي درباره پرداختن به موضوع سينماي ملي در وضعيت فعلي سينما گفت: سينماي ملي يك هويت است كه وابسته به هيچ دولتي نيست و يك موضوع فرازماني است و اين بحث در همه جاي دنيا وجود دارد و هر كسي كه علاقمند سينماي ايران است، وظيفه دارد سينمايي كه به ملت تعلق دارد را بشناساند.
دوشنبه,4 آذر 1387 - 10:18:37

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.940258979797 seconds.