سينمای ما - گفتگو با کارگردان "چارچنگولی"، فیلمی که تازگی ها روی اکران سینماهاست؛ / قصه لاله و لادن را کمدی کردم که تماشاگر اذیت نشود
جمعه 16 بهمن 1388 - 19:34

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (69 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (345 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1338 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



گفتگو با کارگردان "چارچنگولی"، فیلمی که تازگی ها روی اکران سینماهاست؛
قصه لاله و لادن را کمدی کردم که تماشاگر اذیت نشود
قصه لاله و لادن را کمدی کردم که تماشاگر اذیت نشود


سینمای ما - كارگردان فيلم «چارچنگولي» گفت: طرح اصلي فيلم «چارچنگولي» سال‌ها پيش باديدن لاله و لادن دوقلويي كه به هم چسيبيده بودند، به ذهنم رسيد. آن زمان تصميم داشتم اين طرح را به طور جدي بسازم اما چون قصه‌هاي ديگري در دست داشتم، فرصت نشد آن را بسازم.
وي افزود: بعد از هفت الي هشت سال، كه دوباره به سمت اين قصه رفتم، ديدم اگر به شكل جدي به آن پرداخته شود، شايد تماشاچي اذيت شود و به همين دليل، آن را به ژانر طنز و كمدي آوردم و بازيگراني را انتخاب كردم كه هر دو محبوب مردم بودند و شفيعي جم و رضويان را به شكل لاله و لادن، از ناحيه كتف و شانه به هم چسباندم تا تماشاگر، هم سختي‌هاي دوقلوهاي به‌هم چسبيده را درك كند و هم اذيت نشود و يكي دو ساعت را شاد باشد.
سازنده «چهارانگشتي» و «سنگ كاغذ قيچي» در مورد پيش‌بيني‌اش از استقبال مردم گفت: مضمون «چارچنگولي» كمدي است و پتانسيل جذب مخاطب را دارد اما درمورد استقبال مردم، بايد ديد كه چه اتفاقي مي‌افتد و از حالا نمي‌توانم بگويم. البته آنها كه در نمايش‌هاي خصوصي و محدود فيلم‌ را ديده‌اند معتقدند با توجه به سوژه و كستينك، فيلم فروش خوبي خواهد داشت.
وي در مورد ميزان رضايت خود از اكران «چارچنگولي» در اين مقطع گفت: شايد نمايش در مقطع قبلي اكران بهتر از اين مقطه باشد و شايد هم اكران بعدي بهتر باشد اما ما اكران قبل را به دليل اين كه فيلم آماده نبود، از دست داديم و براي اكران بعدي هم بايد صبر مي‌كرديم. ما احساس كرديم در اين مقطع با توجه به مضمون فيلم و بازيگران آن و اين كه تماشاگران فيلم شاد و مفرح را دوست دارد، :چارچنگولي» مي‌تواند با مردم ارتباط برقرار كند و اميدوارم اين اتفاق بيفتد.
«سهيلي» درمورد اين كه سينماي ايران چقدر به توليد و نمايش اين نوع فيلم‌ها نياز دارد، گفت: سينماي ما به همه ژانرهاي سينمايي، به همه نوع قصه و به مضمون‌هاي مختلف نياز دارد ولي باتوجه به اين كه مدتي است كه سالن‌هاي سنيمايي يك مقدار با ركود مواجه شده‌اند، فكر مي‌كنم اكران اين نوع فيلم‌ها، مي‌تواند چراغ‌هاي سينما را روشن‌تر، گرماي آن را بيشتر و رونقش را افزون‌تر كند.
وي درمورد اكران همزمان چند فيلم كمدي در هفته‌ جاري و هفته آينده گفت: فيلم‌هاي قبلي اكران، خاص و بسيار جدي بود و نتوانستند با تماشاچي ارتباط لازم را برقرار كنند و قطعا اگر يك فيلم كمدي را دركنار فيلم‌هاي خاص اكران مي‌كردند، بهتر بود. من در كل معتقدم تنوع اكران، هم به نفع سينما است و هم به نفع خود فيلم‌ها.
وي ادامه داد: اگر مردم بيشتر به سينماها بيايند و سالن‌ها گرم‌تر شوند، قطعا منفعتش براي همه فيلم‌هاست. اگر يك فيلم شاد و كمدي كنار فيلم‌هاي ديگر مي‌خورد، هم خود فيلم كمدي مي‌فروخت و هم اين كه تماشاچي را از خانه‌ها بيرون مي‌آورد و به سالن سينما مي‌كشاند كه اين، به نفع آن فيلم‌هاي جدي هم بود اما خب اين اتفاق نيفتد.
سهيلي گفت: معمولا براي تنظيم برنامه اكران سعي بر اين است كه تنوع ژانر لحاظ شود و فيلم‌هاي شبيه به هم، در كنار هم اكران نشوند، كمدي‌ها با هم نخورند و فيلم‌هاي جدي همزمان اكران نشوند ولي اين اتفاق افتاده و اين شيوه اكران، به ضرر سينما و اكران فيلم‌هايي است كه با برنامه‌اي بهتر، مي‌توانند تماشاگر را به طور كامل و فراگير به سالن‌هاي سينما جذب كند.
كارگردان «مردي شبيه باران» و «مردي از جنس بلور» در مورد تغيير رويكرد فيلمسازي‌اش گفت: تمام فيلم‌هاي من با هم متفاوت هستند نه فقط «چارچنگولي» با فيلم‌هاي حادثه‌اي من. من فيلم دفاع مقدس ساخته‌ام، اجتماعي، اكشن هم ساخته‌ام. فيلم مدرن و نوگرايي به نام «چهارانگشتي» را هم ساخته‌ام. طنز هم مي‌سازم و فيلم بعدي‌ام هم مشخص نيست كه با چه حال و هوايي است.
وي ادامه داد: من علاقه‌مندم در همه ژانرها فيلم بسازم و خود را محدود به يك موضوع و يك ژانر مشخص نكنم. به عبارتي ديگر من سعي مي‌كنم ذهنم را باز بگذارم كه به هرطرف كه مي‌خواهد و دوست دارد، برود.
سهيلي گفت: من فيلمنامه‌هاي مختلفي دارم و زماني كه بخواهم فيلمي را شروع كنم، از كشوي ميز، آن را مي‌گذارم روي ميز! در حال حاضر من يك فيلمنامه به نام «مرد خط خطي» در دست دارم كه جدي و اجتماعي است. يك فيلمنامه طنز و كمدي هم دارم كه هنوز نامي براي آن نگذاشته‌ام. منتظرم ببينم تكليف اكران «چارچنگولي» چه مي‌شود و بعد تصميم مي‌گيرم كه كدام را كار كنم. البته درحال حاضر، فيلمنامه «مرد خط خطي» آماده است و مقدمات پيش توليد آن را هم فراهم كرده‌ايم.
«چارچنگولي» داستان شهرام و بهرام، برادران دوقلويي‌ است كه از ناحيه كتف و شانه به هم چسبيده‌اند. آنها از نظر ظاهر و عقايد به‌شدت با يكديگر متفاوتند اما مجبورند همديگر را تحمل كنند. اين موضوع باعث اتفاقات طنزي در طول قصه مي‌شود كه...
جواد رضويان،رضا شفيعي جم، فتحعلي اويسي، بهاره رهنما، رضا فيض نوروزي، مهران رجبي،‌ شهرام قائدي، حسن چودن، مينا جعفرزاده، ساعد سهيلي و مژگان بيات بازيگراني هستند كه در «چارچنگولي» به ايفاي نقش مي‌پردازد.
اكران اين فيلم از چهارشنبه 29 آبان در گروه سينمايي عصرجديد تهران آغاز شده و به تدريج در شهرهاي شيراز، اهواز، رشت، مشهد، اصفهان، كرمان، كرج، چالوس، گوهردشت، كاشان، اراك و ساير مراكز استان و شهرستانها آغاز خواهد شد.


منبع خبر : فارس
جمعه,1 آذر 1387 - 21:53:40

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

ستاره
جمعه 1 آذر 1387 - 22:30
2
موافقم مخالفم
 

من امروز این فیلم رو دیدم. به نظرم آقای سهیلی کاملا به هدفشون رسیدن.

کل فیلم یه داستان روان و مفرح رو تعریف می کنه و خیلی کم لحظات خسته کننده داره. البته من به شخصه همیشه از بازی زیبا و دوست داشتنی رضا شفیعی جم و به خصوص میمیک بی نظیر صورتش لذت می برم و شاید یکی از دلایلی که این فیلم به دلم نشست همین باشه.

انقدر روایت داستان و تصور وضعیت دشوار این دو برادر ساده و روانه که من بیننده خیلی صبورانه تونستم ضعف ها و بعضی جاها سرهم بندی ها و حتی شعارهای فیلم رو نادیده بگیرم.( کاری که در مورد خیلی فیلم ها ی طنز دیگه مثل کلاغ پر ، زن ها فرشته اند یا حتی توفیق اجباری قادر به انجامش نبودم. )

ممنونم از بازیگران ( به ویژه رضا شفیعی جم دوست داشتنی ) و سعید سهیلی.

از اینکه بعد از ظهر جمعه خودم رو به تماشای فیلم شما اختصاص دادم راضی و خوشحالم آقای سهیلی.

بعد از چند وقت از ته دل خندیدم...

به هر حال

ali
شنبه 2 آذر 1387 - 15:7
2
موافقم مخالفم
 

من هم پنجشنبه رفتم فیلم رو دیدم خندیدم و خوب بود

اما کاش بیشتر رو فیلمنامه وقت می ذاشتن بعضی شوخی هاش خیلی نگرفته بود... ولی بعضی صحنه رو از ته دل خندیدم ...

فکر کنم که خوب بفروشه اگه مثل آدم تبلیغ کنند!

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.922826051712 seconds.