سينمای ما - گفتگویی با علی نصیریان درباره زندگی هنری و فعالیت‌های اخیر؛ / شهرت خوب است اما سرعت فرصت را کند می‌کند
جمعه 16 بهمن 1388 - 16:53

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (69 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (345 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1337 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



گفتگویی با علی نصیریان درباره زندگی هنری و فعالیت‌های اخیر؛
شهرت خوب است اما سرعت فرصت را کند می‌کند
شهرت خوب است اما سرعت فرصت را کند می‌کند


سینمای ما - مریم ضیغمی: علی نصیریان بازیگر برجسته كشورمان متولد 1313 دانش اندوخته هنرستان هنرپیشگی تهران است. نصیریان بیش از 5 دهه به هنر كشورمان خدمت كرده و بازیگری را در كلاس های جامعه باربد (1330) آغاز كرد. او در نقش های درون گرا تبحر دارد و یكی از پیشكسوتان عرصه سینما، تلویزیون و تئاتر كشورمان است.استاد نصیریان سال گذشته داور بخش صحنه ای جشنواره تئاتر رضوی بود امسال نیز یكی از اعضای هیئت داوران این بخش از جشنواره بود. شب اول ورود به بجنورد با این استاد هنرمند مصاحبه ای در زمینه تئاتر گرفتم و قرار این مصاحبه را گذاشتم.نصیریان باتوجه به فشردگی كارهای جشنواره با رویی گشاده پذیرفت...

چه شد كه وارد عرصه بازیگری شدید؟

در دوران كودكی در محله ای از تهران زندگی می كردیم كه در آن محل تئاترهای عامیانه ایرانی مثل معركه گیری و ... اجرا می شد و برایم خیلی جذاب بود و از همان دوران علاقه مند شدم و زمانی كه به دبیرستان رفتم تئاتر كار كردم و بعد خودم تئاتر ساختم و سپس در كلاس های بازیگری شركت كردم.

اولین تجربه بازیگری تان چگونه بود؟

اولین تجربه نمایشی را در دبیرستان اجرا كردیم كه كمدی رایج آن دوران بود زمانی كه برای اولین بار به روی صحنه رفتم خیلی برایم عجیب وغریب و گیج كننده بود ولی به هر حال عادت كردم.

فكر می كنم با فیلم «گاو» وارد سینما شدید؟

بله- البته «گاو» را ابتدا به صورت نمایش در تلویزیون بازی كرده بودیم كه در محدوده تلویزیون تهران روی آنتن رفت.سپس آقای ساعدی و مهرجویی را به ما معرفی كردند قرار شد این كار تبدیل به فیلم سینمایی شود و آن را به صورت فیلم نامه ای جدید در آوردند، تمام دوستان هنرمندی كه در فیلم تلویزیونی مشاركت داشتند برای بازی در فیلم سینمایی گاو دعوت شدند.

چه اتفاقی افتاد كه داریوش مهرجویی متن هالوی شما را به فیلم تبدیل كرد؟

من روی متن فیلم نامه هالو به پیشنهاد شخص دیگری كار كرده بودم. داریوش مهرجویی پیشنهاد کرد كه اگر مایلم این كار را با هم فیلم نامه كنیم که همین طور شد.

در چه كلاس هایی آموزش دیدید؟

به كلاس جامعه باربد رفتم یك سال آن جا كارآموزی كرده و بازیگری كردم. بعد به كلاس تئاتر سعدی رفتم. سپس به هنرستان هنرپیشگی رفتم. استادان بازیگری ام در دوران علم آموزی آقایان امینی، مرتاش، حبیب یغمایی، حسن ره آورد، دكتر نامدار، گرمسیری و ... بودند.

شما از میان 5 فیلم اول تان 4 تای آن را با مهرجویی كار كردید در این رابطه برایمان صحبت كنید.

در آن دوره همكاری ام با مهرجویی تداوم پیدا كرد و حتی چند كار مداوم را با این گروه انجام دادیم.

كارهای بزرگ شما مثل سربداران و هزاردستان پس از انقلاب شكل گرفت در این رابطه بگویید.

با مرحوم علی حاتمی از فیلم ستارخان آشنا بودم. آن مرحوم یك روز سرصحنه سریال سربداران آمد و به من پیشنهاد بازی در سریال هزاردستان را داد. اگرچه نسبت به احمد نجفی شناختی نداشتم ولی او كارها و نمایش هایم را در تالار سنگلج دیده بود و با كارهایم آشنا و خودش نیز اهل هنر بود.

كفش های میرزا نوروز خیلی نقش محبوبی شد درباره این فیلم و ویژگی های آن نقش صحبت كنید.

آن نقش هم برایم خیلی نقش متفاوت و جالبی نسبت به كارهای قبلی ام بود از نظر فیزیك و لهجه خیلی شخصیت ایرانی و سنتی داشت. محمد متوسلانی كارگردان خوبی بود. در ساخت چنین كمدی هایی خیلی باعلاقه كار می كرد. به هر حال تلاشی موفق بود. هر تلاشی كه در عرصه هنر می كنیم یك تجربه محسوب می شود. باید بیاموزیم كه چگونه كار كنیم و نقش را به اجرا درآورده و تجربه كنیم.

قبول دارید كه نقش قاضی شارع سربداران برای شما این امكان را فراهم كرد تا دوباره به همان روزهای اوج گذشته برگردید؟ با توجه به این كه تجربه تلویزیونی نداشتید و محمدعلی نجفی را نمی شناختید.

در آن دوران سریال سازی به اندازه امروز گسترده نبود و شبكه های تلویزیونی نیز گسترده نبودند. در زمان خودش سریال بسیار خوب و تاثیرگذار از لحاظ پروداكشن، دكور و لباس بود.

آیا به پشتوانه و اعتبار ناصر تقوایی بود كه قبول كردید نقش مكمل و منفی ناخدا خورشید را بازی كنید یا فیلم نامه ترغیب تان كرد؟

زمانی كه فیلم نامه را خواندم خوشم آمد و ناصر تقوایی كارگردان این فیلم یكی از ارزشمندترین فیلم سازان مملكت ماست به اعتبار هر 2 بازی این فیلم را قبول كردم فیلم نامه را نیز خود تقوایی به نگارش درآورده بود. به نظرم ناصر تقوایی یكی از کسانی است كه قصه خارجی، ایرانی، شخصیت ها و فضای ایرانی كه اصلا فكرش را نمی شود كرد بن مایه كار قرار داده بود یعنی این حركت را انتخاب كرده و خیلی هم خوب كار كرد. ناصر تقوایی فیلم ساز خوبی است.

باتوجه به این كه سینمای قبل از انقلاب، سینمای سالمی نبود چه طور شد كه وارد سینما شدید؟

برای این كه در اصل ما بازیگر تئاتر بودیم. اداره تئاتر مثل امروز نبود و مركز هنرهای نمایشی نداشتیم. اداره تئاتر آن زمان مجموع كار ستادی و كار اجرایی بود. ما یك گروه بودیم كه با هم تئاتر كار می كردیم زمانی كه مهرجویی با گروه ما سینما را آغاز كرد و ما طعم سینمای متفاوت را با سینمای رایج تجربه كردیم كه برایمان مطلوب بود.

یكی از بازی های شاخص شما در نقش دایی غفور فیلم بوی پیراهن یوسف است آیا قبل از بازی در فیلم كارهای حاتمی كیا را دیده بودید و شناختی از ایشان داشتید؟

آقای حاتمی كیا را قبل از بازی در فیلم بوی پیراهن یوسف ندیده بودم ولی ساخته ها و كارهایش را دیده بودم. احساس من این بود كه كارگردان خوبی است. به هرحال حاتمی كیا از من برای بازی در این فیلم دعوت کرد با او آشنا شده فیلم نامه را خواندم و سپس بازی كردم.

با توجه به این كه حاتمی كیا به تمرین های قبل از فیلم برداری توجه ویژه ای دارد، آیا شما هم این تمرینات را انجام دادید؟

نه در این كار به هیچ عنوان تمرینات فشرده و سخت نداشتیم.

حاج یونس فتوحی؛ میوه ممنوعه چه ویژگی داشت؟

سریال میوه ممنوعه از نظر من دارای 3 بعد اجتماعی، خانوادگی و عرفانی بود. از لحاظ اجتماعی كه حاج آقاهایی چون او در جامعه هست، از منظر خانوادگی قضایا و رفتاری كه با همسرش دارد و از بعد عرفانی یك گرته برداری از شیخ صنعان عطار بود كه به واقع عرفان الهی دیده می شد. همیشه علاقه مند بودم كه نقش شیخ صنعان را بازی كنم. این شخصیت وقتی وارد زندگی امروزه با نگاه های خانوادگی آمیخته می شود آن شخصیت سه بعدی شكل می گیرد. همین قضیه برایم جذاب بود كه كارگردان بسیار خوبی چون حسن فتحی با تحلیل درست به این سریال پرداخت.

موقع بازی در میوه ممنوعه تصور می كردید كه شخصیت حاج یونس تا این حد مورد توجه قرار بگیرد و چنین بازتاب هایی در سطح جامعه ایجاد كند؟

فكر می كردم كه این سریال مورد توجه واقع شود ولی باور این همه استقبال غیر قابل پیش بینی بود.

ازسختی و فشردگی كار برای مان صحبت كنید زیرا آقای فتحی در مصاحبه ای گفتند كه حتی روز عید فطر نیز فیلم برداری انجام می شد؟

فشردگی كار زیاد بود علاوه بر این كه به علت مخالفت ها و مسائلی كه مطرح می شد از سوی شبكه ایراد می گرفتند. به هر كاری كه دست می زدیم در جاهای مختلف ما را مورد بازخواست قرار می دادند. تغییر و تحولاتی نیز در سكانس ها داشتیم. 2 نویسنده در كار داشتیم یكی طرح داستان را می داد و دیگری دیالوگ ها را می نوشت كه سكانس ها توسط این 2 نوشته می شد و كارگردان و بازیگران آن را می خواندند و تغییرات لازم انجام می شد. فشار كاری زیاد بود و گروه تا بعد از عید فطر درگیر كار بودند ولی كارگردان سعی خود را می كرد از چیزی صرف نظر نكند و به عنوان كارگردان تلویزیونی كار خودش را انجام می داد.

از همكاری تان در مجموعه شیخ بهایی به كارگردانی شهرام اسدی صحبت كنید؟

مجموعه شیخ بهایی به كارگردانی شهرام اسدی در 2 بخش ساخته شد زنده یاد خسرو شكیبایی نقش پدر شیخ را بازی می كرد كه با یكدیگر هم بازی نبودیم و در بخش دیگر من ایفاگر نقش پیری شیخ بهایی بودم كه در اصفهان تصویربرداری انجام شد و مربوط به دوران شاه عباس بود كه در كنار كارگردان شهرام اسدی و بازیگران كار كردم.

خاطره ای از زنده یاد خسرو شكیبایی برایمان بیان كنید؟

همان گونه كه گفتم در این سریال با یكدیگر هم بازی نبودیم ولی با خسرو شكیبایی از قبل انقلاب آشنا بودم. با یكدیگر در اداره تئاتر همكار بودیم. همچنین در چند نمایش با هم بازی كردیم. در فیلم دزد و نویسنده كاظم معصومی در كنار یكدیگر ایفای نقش كردیم. زنده یاد خسرو شكیبایی هنرمند بسیار خوب و با استعدادی بود. خوش درخشید و كارهای ارزشمند ماندگاری كرد. انشاءا... خداوند او را قرین رحمت كند.

علت توقیف سریال شیخ بهایی چیست؟

از نظر من سریال شیخ بهایی هیچ گونه مشكلی نداشت و دلیل توقیفش را نمی دانم.

چه قدر با اعتراض هایی كه در زمان پخش میوه ممنوعه انجام شد موافق هستید؟ البته لازم به توضیح است كه این اعتراض ها قبلا در هنگام پخش بعضی از فیلم های سینمایی مثل شوكران نیز انجام شده است.

من از اعتراض یا این كه شخصی خوشش بیاید یا نیاید بدم نمی آید و مخالفتی ندارم ولی این سنت باب شده كه هر فیلمی مورد اعتراض واقع شود عده ای سربلند می كنند و انتقاد كردن خوب، حق مردم است ولی بعضی مواقع اعتراضاتی كه می شود معقول نیست دید ما باید باز باشد نباید خودمان را محدود به یك چیز كنیم. به هر حال باید تجربه كرد كه این مسئله هنوز جا نیفتاده است.

عده ای از جوانان بدون تحصیلات آكادمیك وارد سینما می شوند آیا موافق هستید كه جوانان بدون تحصیلات وارد این حیطه شوند؟

من كار تجربی را تجویز نمی كنم. معتقدم كه جوانان باید كلاس بازیگری بروند و از طریق درس خواندن، كلاس رفتن، اساسی و علمی وارد عرصه هنر شوند.

توصیه استاد نصیریان به جوانان علاقه مند به سینما كه دوست دارند وارد این عرصه شوند چیست؟

با تحصیلات دانشگاهی و شركت در كارگاه های بازیگری به طور جدی و علمی وارد این عرصه شوند. بخشی هم از طریق كتاب خواندن و مطالعه، خودآموزی و تمرین كردن میسر می شود. دانشگاه به جوانان علاقه مند فرهنگ كار كردن را می آموزد تلاش شخصی و فیلم دیدن استفاده از منابع غنی فرهنگی اینترنت و ... نیز موثر است و باید تمامی این راه ها را بپیمایند و تجربه كنند تا بتوانند در هر عرصه ای كه به آن علاقه مندند موفق شوند.

عده ای با پارتی بازی بر اساس چهره و تیپ و قیافه وارد سینما می شوند با ورود آنان به سینما بدون تحصیلات آكادمیك موافق هستید؟

نمی توان مسئله ای كه شما ذكر كردید را ملاك قرار داد. شاید فردی تصادفی به دلیل شكل و شمایل و چهره وارد این عرصه شود ولی ممكن است استعدادهای خارق العاده ای نیز داشته باشد و ماندگار شود.

آیا اهل فیلم دیدن هستید و به سینما می روید؟

برای دیدن فیلم كمتر به سینما می روم. زیرا مشكلاتی برایم دارد. همان طور كه این چند روز شاهدش بودید طیف عظیمی از مردم علاقه مند با تلفن همراه قصد عكس گرفتن دارند. بنابراین فیلم ها را از طریق تلویزیون یا دی وی دی تماشا می كنم. البته زمانی كه به جشنواره دعوت می شوم نیز ملزم به تماشای فیلم هستم.

تا چه اندازه شهرت و محبوبیت در زندگی شما تاثیرگذار است؟

شهرت چیز بدی نیست ولی یك مقدار سرعت فرصت را كند می كند.

آیا فرصت می كنید كه به تماشای تئاترها بروید؟

بله- به طور حتم به دیدن تئاترهایی كه دعوت می شوم می روم باز هم به شرطی كه سر فیلم برداری نباشم.

اگر یك كارگردان برجسته مثل بهرام بیضایی بدون فیلم نامه به شما پیشنهاد بازی در فیلمش را بدهد آیا بدون خواندن فیلم نامه فقط به خاطر شخص كارگردان بازی در فیلم او را قبول می كنید؟

اگر پیشنهاد از سوی كارگردانی معتبر مطرح شود و در ابتدا شفاهی كل كار را برایم بیان كند به طور حتم كار می كنم. جدا از بحث فیلم نامه، نقش و ساختار نقش و قصه و كارگردانی خیلی برایم مهم است.

یعنی راضی هستید كه یك نقش كوتاه و پرمحتوا را به جای یك نقش اول مهم كار كنید؟

بله- راضی هستم نقشی به نسبت كوتاه را كه از نظر ساختار درست باشد ایفا كنم. زیرا روی شخصیت اول نمی توان كار كرد.

استاد نصیریان! شما بازیگری هستید كه توانایی بالقوه ای در ایفای نقش های پیچیده و درون گرا دارید، این توانایی را چگونه به دست آوردید؟

می خندد. خب هم مسئله تجربه و هم اجرا كردن نقش سبب موفقیتم شد. سوای از آن كارگردان نیز توصیه هایی در كار خود دارد. به نظرم بازیگر خلاق، آن پیچیدگی و رسیدن به نقش را باید در كار پیدا كند و برای رسیدن به نقش تلاش كند. ما در كارمان استادی نداریم آن استادان صوری هستند. از دیدگاهم هر نقشی كه به من پیشنهاد می شود برایم درست مثل رفتن به كلاس اول است. سعی می كنم مراحل را طی و با آن برخورد و روی نقش فكر كنم كه چگونه آن را ایفا كنم. به توصیه كارگردان قبل و زمان اجرا گوش می دهم كه این امر در موفقیتم بسیار موثر است.

وضعیت آموزش در كشور چگونه است؟

خیلی اطلاعات ندارم. ولی به هرحال یك سری كتاب ها منتشر شده و مدرسه و كارگاه های بازیگری باز شده تا جوانان علاقه مند در آن جا تجربه لازم را كسب كنند و از این تعداد دانش آموخته در كلاس ها جوانان موفقی پا به عرصه بازیگری می گذارند.

اگر به عنوان یك منتقد به كارنامه هنری خود نگاه كنید از آن راضی هستید؟

رضایت نسبی است. هیچ كس نمی تواند بگوید من از كارنامه هنری خود راضی هستم. كار هنری كاری است كه شخص انگیزه های شخصی و درونی دارد یعنی هنر كاری نیست كه به منظور سفارش و دعوت به كار انجام شود. وقتی شما از من می پرسید كه آیا فیلم نامه را می خوانی؟ این دلیل آن است كه فیلم نامه سكوی پرتاب هنرمند است و به بازیگر شخصیت می دهد. در مواقعی هنرمند به شغل و تامین مالی احتیاج دارد تا از نظر مسائل اقتصادی، زندگی و خانوادگی تامین شود در آن شرایط هنرمند حرفه اصلی اش بازیگری می شود تا خود را تامین كند.

استاد نصیریان بعضی از بازیگران تئاتر شیفته ورود به سینما هستند ولی راهش را نمی دانند و عده ای معتقدند كه بازیگران تئاتر تكنیكی بازی می كنند. این هنرمندان چون از لحاظ مالی در تئاتر تامین نمی شوند قصد ورود به سینما را دارند شما با این مسئله موافق هستید؟

موافق ورود بازیگران تئاتر به سینما هستم. در همه جای دنیا مرسوم است. بزرگ ترین بازیگران جهان چون داستین هافمن از تئاتر وارد سینما شده اند. داستین هافمن چندی پیش تئاتری را بازی كرد.

هیچ ایرادی ندارد كه هنرمندان عرصه تئاتر وارد سینما شوند چون تئاتر كشور ما از نظر امورات اقتصادی ضعیف بوده ورود آن ها به سینما الزامی است ولی باید در انتخاب های خود دقت لازم داشته باشند.

از میان كارگردانان برجسته كشور، كار با كدام كارگردان را دوست دارید؟

دوست ندارم اشاره به كارگردان یا شخصی خاص بكنم. فقط در طول دوران هنری خود هم با كارگردانان خیلی خوب، قدیمی و باسابقه و هم با كارگردانان جوان كار كرده ام.

رابطه تان با موسیقی چگونه است و به چه موسیقی علاقه مندید؟

موسیقی ایرانی را بسیار دوست دارم. به خصوص با دستگاه های ایرانی با نوع آوری موافقم. موسیقی ایرانی، مقامی، محلی و موسیقی مختلف ایران خیلی برایم جذاب است.

زمانی كه خبری از شما در روزنامه ها منتشر شود مطالعه می كنید؟

بله پی گیری می كنم و به طور حتم می خوانم ولی اهل اینترنت و تلفن همراه نیستم.

مطالعه چه طور؟ چه كتاب هایی می خوانید؟

به مطالعه كتاب های رمان علاقه مندم. علاوه بر آن شعرهای شاعران كلاسیك كشورمان چون مولانا، حافظ و سعدی را نیز مطالعه می كنم. رمان ایرانی و خارجی می خوانم. اخیرا آخرین كتاب گابریل گارسیاماركز را مطالعه كردم.

آیا فیلم های خودتان را می بینید و آرشیو فیلم های تان را دارید؟

خیر آرشیو فیلم هایم را ندارم. اگر موردی پیش بیاید بر حسب اتفاق فیلم های خودم را می بینم.

استاد نصیریان به دنبال شماره تلفن همراه تان بودم ولی نتوانستم پیدا كنم چرا شماره همراهتان را به خبرنگاران نمی دهید. رابطه تان با آن ها چگونه است؟

رابطه ام با خبرنگاران خوب است. به طور معمول سركار هستم و برای این كه تمركزم به هم نریزد تلفن همراهم را با خود نمی برم. مواقعی كه منزل هستم در حال مطالعه ام بیشترین استفاده ام از تلفن همراه زمانی است كه به سفر می روم و با فرزندانم در آمریكا و همسرم در تهران ارتباط برقرار می كنم.

نظر شما در رابطه با طیف گسترده فیلم های تلویزیونی چیست؟ اگر به شما پیشنهاد بازی در فیلم تلویزیونی شود بازی می كنید؟

اگر پیشنهاد شود و از كیفیت خوب برخوردار باشد قبول می كنم. بعضی از فیلم های تلویزیونی اخیر آبكی است البته علت آن نیز كمبود بودجه است كه خیلی از فیلم ها محكم و با كیفیت ساخته نمی شود. برای ساخت فیلم تلویزیونی خوب نیازمند قصه، فیلم نامه و پرداختن به موضوع و همچنین نیازمند حمایت مالی است كه به كار لطمه وارد نشود.

نظرتان درباره مقوله بازیگردانی چیست؟ آیا اعتقاد به بازیگردان دارید؟

بازیگردانی از نظرم معنی ندارد. زیرا كارگردان می داند كه چه كاری باید انجام بدهد. اگر این طور است پس شخص دیگری بیاید دكوپاژ كند. كارگردان فقط دكوپاژكننده نیست. كارگردان كسی است كه گریم، طراحی صحنه و لباس، بازیگری، قاب تصویر را نگاه می كند و نظارت دارد. با بازیگردان مخالفم و علاقه مند ارتباط مستقیم با خود كارگردان هستم.

استاد نصیریان آیا تدریس می كنید؟

خیر- دوست ندارم به عنوان معلم تدریس كنم چون كار من كارگاهی است قرار است ورك شاپی برای كارهای سنتی در فرهنگستان هنر تشكیل شود و من در آن ورك شاپ كار،كارگاهی انجام می دهم.

در حال حاضر مشغول ایفای نقش در چه پروژه سینمایی هستید؟

در فیلم سینمایی پستچی سه بار در نمی زند به كارگردانی حسن فتحی نسبت به اعتماد و اعتقادی كه به ایشان داشتم ایفای نقش می كنم. فتحی كارگردان فهیم و این فیلم كاری تجربی است. بازی ام در فیلم پستچی سه بار در نمی زند تمام شده است.

نظرتان در رابطه با مردم بجنورد چیست؟

احساس خیلی خوبی دارم. جای خوشبختی است كه مردم بجنورد با علاقه و اشتیاق به دیدن نمایش ها می آمدند. هم پارسال و هم امسال استقبال مردم فوق العاده بود.

پیشنهاد جدید كاری؟

قرار است آذرماه در پروژه جدیدی به نام در آغاز یك روز آقای بهرام توكلی نقش آفرینی كنم.

سخن پایانی.

ممنونم امیدوارم در كار و مراحل زندگی موفق باشید.

فیلم شناسی : گاو داریوش مهرجویی 1348، آقای هالو داریوش مهرجویی 1349، پستچی داریوش مهرجویی 1350، ستار خان علی حاتمی 1351، دایره مینا داریوش مهرجویی 1353، مهرگیاه فریدون گله 1354، خواب نامه رحمان سرایدار خسرو هریتاش 1355، مدرسه ای كه می رفتیم داریوش مهرجویی 1359، آفتاب نشین ها مهدی صباغ زاده 1359، فصل خون حبیب كاوش 1360، بند غلام حسین طاهری دوست 1360، جایزه علیرضا داودنژاد 1361، كمال الملك علی حاتمی 1362، جاده های سرد مسعود جعفری جوزانی 1364، كفش های میرزا نوروز محمد متوسلانی 1364، دزد و نویسنده كاظم معصومی 1364، شیرسنگی مسعود جعفری جوزانی 1365، ناخدا خورشید ناصر تقوایی 1365، ترنج محمدرضا اعلامی 1365، سال های خاكستر مهدی صباغ زاده 1367، روز باشكوه كیانوش عیاری 1367، پول خارجی رخشان بنی اعتماد 1368، عشق من، شهر من علی قوی تن 1370، شعله های خشم حمیدرضا آشتیانی پور 1371، برج مینو ابراهیم حاتمی كیا 1374، بوی پیراهن یوسف ابراهیم حاتمی كیا 1374، كمیته مجازات علی حاتمی 1377، دیوانه ای از قفس پرید احمدرضا معتمدی 1382، شاه خاموش همایون شهنواز 1382، پستچی سه بار در نمی زند حسن فتحی 1387

سریال ها: هزار دستان، سربداران، سوزنبانان، گرگ ها، مش خیرا...، صندوقچه اسرار، امام علی(ع)، عیاران، بهشت گم شده، زیرگنبد كبود، همسایه ها، روزهای به یادماندنی، میوه ممنوعه


منبع خبر : ویژه سینمایی خراسان شمالی
سه شنبه,21 آبان 1387 - 11:38:10

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 1.15623521805 seconds.