سينمای ما - جشنواره سینمای دفاع مقدس آذر ماه در تهران برگزار مي شود
چهارشنبه 14 بهمن 1388 - 3:9

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (34 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (20 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (132 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (91 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (317 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (67 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (96 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (342 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1334 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



جشنواره سینمای دفاع مقدس آذر ماه در تهران برگزار مي شود


شرف الدین : جشنواره سینمای دفاع مقدس نباید فرعی و ساده تلقی شود
جشنواره سینمای دفاع مقدس، جشنواره ای ملی و پایدار برای سینمای ما است و اهمیت آن را می توان از طریق پیوند تنگاتنگی که با فرهنگ اسلامی دارد، پی برد.
به گزارش خبرنگار سینمایی ما ، نخستین نشست مطبوعاتی پیرامون دهمین جشنواره فیلم دفاعت مقدس با حضور "محمدرضا شرف الدین، دبیر جشنواره و اهالی مطبوعات برگزار شد.
"محمدرضا شرف الدین"، دبیر جشنواره در این نشست با اشاره به این که جشنواره دفاع مقدس از سال 1362 شکل گرفته است، گفت: جشنواره سینمای دفاع مقدس با آثاری از سینماگرانی که از دل میدان جنگ برآمده بودند، شکل گرفت. البته تا دوره نهم روند این جشنواره مثبت و تاثیرگذار بود و می توان نقاط عطف سینمای ایران را به لحاظ کمی و کیفی در سینمای دفاع مقدس ارزیابی کرد. جشنواره سینمای دفاع مقدس، جشنواره ای پایدار و ملی برای سینمای ما است و اهمیت آن را می توان از طریق پیوند تنگاتنگی که با فرهنگ اسلامی دارد، پی برد. تنوع سوژه و موضوعات در سینمای دفاع مقدس از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: جشنواره سینمای دفاع مقدس هر سال باشکوه تر از سال قبل برگزار می شود و به لحاظ کیفی با ارتقاء روبرو بودیم. بنابراین این جشنواره را نباید به شکل ساده و جشنواره ای فرعی تلقی کنیم. باید از نظر فرهنگ ملی اهمیت خاصی قائل شویم.
وی با اشاره به اهداف جشنواره گفت: شناسایی و معرفی آثار برتر تولید شده از سال 1382 تا کنون اعم از فیلم های سینمایی، مجموعه های تلویزیونی، فیلم های کوتاه و آثار پویانمایی به منظور تجلیل از هنرمندان آثار برتر، تاثیرگذاری بر مضامین و محتوای فیلم های دفاع مقدس، ایجاد رغبت درسرمایه گذاری و گرایش سازمان ها و تهیه کنندگان به تولید فیلم های دفاع مقدس، ایجاد تعامل بیشتر با دست اندرکاران سینما و صدا و سیما جهت ارتقاء سطح کیفی این گونه آثار، شناخت مشکلات تولید این گونه آثار به منظور تلاش در جهت رفع نارسایی های مربوطه، تجلیل از فیلمنامه و طرح و ایده سینمایی به منظور افزایش کمی این گونه آثار، ترغیب و تشویق فیلمسازان کوتاه و مستند به تولید آثار، انتخاب و تجلیل از بهترین آثار سینمایی تولید شده دوران 25 ساله دفاع مقدس از اهداف این جشنواره است.
شرف الدین خاطر نشان کرد: این جشنواره از اول تا پنجم آذر ماه سال 1384 در تهران برگزار می شود و فیلم های سینمایی، فیلم های کوتاه، فیلم های نیمه بلند، کلیپ، سریال، فیلم مستند از بخش هیا مختلف جشنواره است. البته امسال دو بخش دیگر با عناوین قلم زرین و بخش ویژه بهترین های تاریخ سینمای دفاع مقدس را اضافه کردیم. در بخش قلم زرین به فیلمنامه های کوتاه، نماهنگ ها، خلاصه فیلمنامه های نیمه بلند که 1 تا 40 دقیقه است، اهمیت داده ایم. بخش ویژه بهترین های تاریخ سینمای دفاع مقدس نیز برای نخستین بار در ساختار جشنواره طراحی و پیش بینی شده است، پانصد نفر از منتقدان، کارگردانان، تهیه کنندگان، نویسندگان و مدیران فرهنگی کشور در این بخش در قالب هیات داوری نا متمرکز از طریق پرسشنامه و فرم های آماده شده، پنج فیلم برگزیده و پنج کارگردان برگزیده را معرفی می کنند.
وی در ادامه اشاره کرد: در روزهای پایانی اردیبهشت ماه خبری مبنی بر تعطیلی جشنواره سینمای دفاع مقدس مطرح شد که باید عنوان کنم که این تعطیلی برای آن مقطع بود. ما قصد داشتیم جشنواره را در یک زمان بهتر برگزار کنیم تا به لحاظ کیفی جشنواره در یک شرایط ایده آل باشد و آقای حیدریان صلاح دیدند که انجمن سینمای دفاع مقدس مسوول برگزاری این جشنواره باشند، به همین دلیل فعالیت های اولیه انجام شد.حتی قائم مقام جشنواره آقای فراورده حضور داشتند و همکاری خود را انجام دادند، فقط از مسوولیت خود کناره گیری کردند. شورای سیاست گذاری انجمن نیز تصمیم گرفت که جشنواره در آن مقطع متوقف شود و قرار شد که بعد از تغییراتی که در سیستم اجرایی دولت وجود داشت، برگزار شود. ما در طول این مدت رایزنی های خود را با کمیسیون فرهنگی مجلس انجام دادیم.
وی افزود: شورای سیاست گذاری جشنواره نیز شامل فارابی، به نمایندگی از معاونت سینمایی وزرات فرهنگ و ارشاده اسلامی ، صدا و سیما، حوزه هنری سازمان تبلیغات، بنیاد نشر آثار و نشر دفاع مقدس و معاونت فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح است.

چهارشنبه,6 مهر 1384 - 14:17:36

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.767794847488 seconds.