سينمای ما - حواشي دريافت پروانه نمايش «ماه‌وش» از زبان محمد درمنش / «به عقيده شوراي اكران اين فيلم تبرئه‌كردن جريان سينماي قبل از انقلاب است»
جمعه 16 بهمن 1388 - 16:48

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (69 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (345 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1337 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



حواشي دريافت پروانه نمايش «ماه‌وش» از زبان محمد درمنش
«به عقيده شوراي اكران اين فيلم تبرئه‌كردن جريان سينماي قبل از انقلاب است»
«به عقيده شوراي اكران اين فيلم تبرئه‌كردن جريان سينماي قبل از انقلاب است»


سينماي ما- محمد درمنش با ذكر فراز و فرودهاي چگونگي اخذ مجوز اكران فيلمش گفت: علي‌رغم اينكه پروانه نمايش را گرفتم براي اكران عجله‌اي ندارم چون از آنجايي كه فيلم به لحاظ جذب سينما و مخاطب مشكلي ندارد نمي‌خواهم در زمان نامناسب اكران شود. محمد درمنش در خصوص پروانه نمايش «ماه وش» گفت: سال گذشته اين كار را به عنوان اولين نمايش به جشنواره فيلم فجر ارائه داديم. متاسفانه كميته انتخاب جشنواره فجر با حضور 5 نفر از شوراي اكران از مجموعه 9 نفره كميته انتخاب با آن مخالفت كرد كه البته اين مخالفت تنها در بخش مسابقه نبود بلكه اين شورا حتي در بخش جنبي و مهمان هم يك نوبت نمايش نگذاشت و فيلم كاملا تحريم شد.
وي ادامه داد: طي مذاكره با اداره كل اعلام كردم كه بنده هيچ داعيه‌اي در اعتراض به بحث جشنواره فجر ندارم.
بعد از آن فيلم را براي بررسي ارائه كردم كه به دنبال آن در بهمن 86 فيلم براي بررسي به منظور دريافت پروانه نمايش به اداره كل نظارت و ارزشيابي ارائه شد. فيلم به مدت 5-6 ماه بلاتكليف بود و در اين مدت هم هيچ وقت شوراي اكران نه رسما اعلام مي‌كرد كه توقيف است نه مجوز مي‌داد و نه اينكه آمادگي مذاكره با من را داشتند.چرا كه اين شورا به گفته خودشان با كليت جريان فكري فيلم،حجاب و مضمون فيلم به شدت مشكل داشتند.
اين كارگردان با اشاره به مضمون فيلم افزود: ماه وش پروسه توبه و استحاله يك زن سينماي قبل از انقلاب را طي مي‌كند كه به عقيده شوراي اكران اين فيلم تبرئه‌كردن جريان سينماي قبل از انقلاب است و تصور آنها اين بود كه فيلم جريان سينماي قبل از انقلاب را به طور جامع و كامل تبرئه و تطهير مي‌كند در صورتي كه نگاه اين نبود و فيلم ما توبه آدمي را نشان مي‌داد كه وضع و حالش تغيير كرده اما جا مانده از سينماي قبل از انقلاب است.
وي بيان داشت: بر اساس اين اختلاف و نگاهي كه وجود داشت به فيلم پروانه نمايش ندادند و ما 6 ماه معطل مانديم تا اينكه با پيگيري مكرر من در مرداد ماه اداره كل،توقيف فيلم را رسما اعلام كرد. بعد از اين اعلام سريع و رسمي من دچار پارادوكسي شدم و به يك تناقض رسيدم چرا كه من خودم كه عضو يكي از شوراهاي ارشاد هستم و به عنوان كارشناس و صاحب امضاء،پروانه نمايش فيلم‌هاي ويدئويي را امضا مي‌كنم،در شوراي ديگر فيلم من به طور تمام و كمال توقيف شد.
درمنش بيان داشت: بعد از اين اتفاق اين سوال براي من پيش آمد كه يا جريان انديشه من دچار مشكل است كه در اين صورت نبايد در شورا باشم و يا اگر هستم بايد مشكل فيلمم بر طرف شود. بر اين اساس طي نامه‌اي به مدير كل اداره نظارت و ارزشيابي استعفا كردم كه پيامد اين قصه از جانب معاونت سينمايي پيگري شد و بنده در يك جسله با ايشان حرف‌،نگاهم و توقعم را انتقال دادم.
تهيه‌كننده ماه‌وش با اشاره به اعلام آمادگي خود براي مذاكره با شوراي اكران اظهار داشت: از آنجايي كه معتقدم اين فيلم هيچ اشكال قانوني،شرعي و عرفي ندارد به منظور مذاكره و حتي مناظره با اعضاي شوراي اكران كه مخالفت كرده بودند،اعلام آمادگي كردم كه به دنبال آن با يكي از نمايندگان شوراي اكران وارد جلسه شديم.
وي ادامه داد: طي مذاكراتي كه انجام شد نماينده شوراي اكران بعضي از سكانس‌ها را پذيرفت و برخي ديگر را حذف و يا درخواست تغيير داد كه بنده نيز پذيرفتم.در نتيجه فيلم با يك مذاكره و اصلاح آماده بازبيني مجدد شد و بعد از اينكه شوراي اكران اصلاحات و تغييرات انجام شده را پذيرفتند و احساس كردند كه بلااشكال است در همين روزهاي اخير مجوز رسمي اكران در سينماها صادر شد.
درمنش با اشاره به پسامد خوب اين اتفاق گفت: بعد از اين اتفاق شوراي اكران موظف شده در صورت توقيف فيلمي يكي از نمايندگانش با فيلم ساز صحبت كند كه با اين كار احتمالا مشكل بسياري از فيلم‌هاي توقيفي نيز حل مي‌شود.
اين كارگردان در خاتمه در خصوص زمان اكران ماه‌وش خاطر نشان كرد: علي‌رغم اينكه پروانه نمايش را گرفتم براي اكران عجله‌اي ندارم چون از آنجايي كه فيلم به لحاظ جذب سينما و مخاطب مشكلي ندارد نمي‌خواهم در زمان نامناسب اكران شود.



منبع خبر : فارس
یكشنبه,19 آبان 1387 - 7:56:51

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات


يکشنبه 19 آبان 1387 - 15:16
-1
موافقم مخالفم
 

مشتاقانه منتظر نمایش ماه وش هستیم.


يکشنبه 19 آبان 1387 - 19:57
0
موافقم مخالفم
 

"درمنش با اشاره به پسامد خوب اين اتفاق گفت..." پسامد؟ یا پیامد؟ سواد؟؟!!


دوشنبه 20 آبان 1387 - 1:34
1
موافقم مخالفم
 

اخ جون !!

یعنی برا سنتوری هم می تونن یه کاری بکنن ؟!

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.90122795105 seconds.