سينمای ما - رضا ناجي از زندگي و بازيگري مي‌گويد: / اين‌جا زياد تحويلم نمي‌گيرند و مي‌گويند شهرستاني است، اما كشورم را خيلي دوست دارم
چهارشنبه 14 بهمن 1388 - 8:44

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (34 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (20 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (132 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (91 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (317 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (67 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (96 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (342 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1334 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



رضا ناجي از زندگي و بازيگري مي‌گويد:
اين‌جا زياد تحويلم نمي‌گيرند و مي‌گويند شهرستاني است، اما كشورم را خيلي دوست دارم
اين‌جا زياد تحويلم نمي‌گيرند و مي‌گويند شهرستاني است، اما كشورم را خيلي دوست دارم


سينماي ما- رضا ناجي گفت: بعضي‌ها مي‌گويند ناجي تحصيلات دانشگاهي ندارد؛ درحالي‌كه من 50 سال است مقابل دوربين هستم و كار مي كنم. اين بازيگر كه اين روزها فيلم «آواز گنجشك‌ها» را در حال اكران دارد و تصاويرش با خرس نقره‌اي جشنواره فيلم برلين در سطح تهران خودنمايي مي‌كند با اشاره به سوابق كار هنري‌اش اظهار داشت: شغل اصلي من مكانيك بود و از سال 41 در خدمت سربازي در ارتش براي امرارمعاش مكانيكي مي‌كردم و به بازيگري هم عشق داشتم. سال 43 در پادگان اروميه نمايشي به نام «غلام يحيي» نوشتم كه هم كارگرداني و هم بازي كردم.
وي ادامه داد: بعد از سربازي به تهران آمدم و در آموزشگاه‌ها تعليم رانندگي مي‌دادم و وقت‌هاي خالي هم به استوديوها مي‌رفتم و نقش سياه لشگر بازي مي‌كردم. اما بعد از مدتي ديدم اين خواسته من نيست و بايد بازي كنم كه سراغ عباس جوانمرد رفتم و دوره نمايش ديدم. سال 50 استخدام نيروي هوايي شدم و گروه تئاتر در اختيارم گذاشتند و هرسال 2 نمايش اجرا مي‌كردم و بعد از تأسيس تلويزيون تبريز به آن‌جا رفتم.
ناجي فيلم «فرار از جهنم» را اولين كار سينمايي‌اش عنوان كرد و اظهار داشت: سال 74 نقش سه‌دقيقه‌اي در تيتراژ اين فيلم به كارگرداني شفيع آقا محمديان داشتم تا اينكه در سال 75 با «بچه‌هاي آسمان» به سينماي ايران معرفي شدم. براي اين فيلم مجيدي دنبال يك بازيگر آذري مي‌گشت كه بعد از تست‌گرفتن از 2500 نفر كسي را پيدا نكرده بود و حسن نجفي كه مسوول دفتر انجمن سينماي جوانان تبريز بود 60 نفربه ايشان معرفي كردند كه در نهايت من انتخاب شدم و در جشنواره 15 فجر هم ديپلم افتخار دريافت كردم و از آن به بعد يك‌به‌يك كار كردم.
وي «تولد يك پروانه» مجتبي راعي ،«باران» و «بيدمجنون» مجيد مجيدي و «پرنده باز كوچك »و «او» رهبر قنبري را از ديگر كارهايش برشمرد. اين بازيگر با اشاره به حضورش در فيلم «آوازگنجشك‌ها» گفت: معمولا وقتي مجيدمجيدي كاري مي‌نويسد به من حرف‌هايي مي‌زند و براي اين كار هم گفت فيلم‌نامه‌اي دارد كه شخصيت كاراكترش مانند من است اما سنش به من نمي‌خورد ودنبال يك فرد 45 ساله مي‌گشت و گفت اگر پيدا نكنم از تو استفاده مي‌كنم و حتي چند نفر را هم خودم معرفي كردم.
وي افزود: من عاشق كارهاي مجيدي هستم و هركاري بسازد اگر نباشم حسودي نمي‌كنم و آرزو مي‌كنم، شخصي هم اگر پيدا مي‌شود جنس خودش باشد و مجيدي كار خوبي ارايه دهد. براي اين فيلم در حدود 9 ماه 3500 نفر تست دادند تا در نهايت بعد از عيد نوروز مجيدي من را صدا كرد و به مزرعه پرورش شترمرغ رفتيم و تست گرفت.
ناجي ادامه داد: تا آن‌زمان شترمرغ از نزديك نديده بودم و از كارگرهاي افغاني آن‌جا اطلاعاتي از شترمرغ‌ها گرفتم. از من خواستند به شترمرغ‌ها غذا بدهم و لباس مخصوص پوشيدم و داخل رفتم و حدود 6 دقيقه فيلم گرفتند و همان شب به تهران آمدند و آن تصاوير را در سينما ديدند كه فردايش قرارداد بستند و مقابل دوربين رفتم و خدا را شكر روسفيد درآمدم.
ناجي تصريح كرد: مجيدي مي‌ترسيد بيايم و نتوانم با شترمرغ‌ها ارتباط برقرار كنم و نتوانم موتورسواري كنم. 20 روز با شترمرغ‌ها فيلم‌برداري داشتيم كه خيلي سخت بود و صحنه‌هايي داشتيم كه از داخل هلي‌كوپتر فيلم‌برداري مي‌شد كه باد آن دو بار من را با موتور به زمين انداخت و خوشحالم كه اين سختي‌ها جواب داد و فيلم مورد توجه قرار گرفت. در واقع مردم جنس اصلي را دوست دارند و مي خواهند بازيگر خودش باشد و اداي بازيگران را درنياورد.
ناجي درباره شيوه كار مجيدي با او گفت: مجيدي فيلمنامه نمي‌دهد. اول چهارچوب را مي‌گويد و شخصيت را توضيح مي‌دهد و هر روز سكانس موردنظر را مي‌داد و بعد از تمرين فيلمبرداري مي‌كرديم.
اين بازيگر كه با اين فيلم موفق به دريافت جايزه خرس نقره‌اي جشنواره برلين شد درباره آن اظهار داشت: قبل از جشنواره گفتم براي جايزه نمي‌روم و مي‌روم آن‌جا را ببينم. قبلا آمريكا و ژاپن مرا براي «بچه‌هاي آسمان» دعوت كرده بودند، اما با توجه به اينكه در ارتش بودم نگذاشتند بروم و بعد از بازنشستگي «بيد مجنون» را در فرانسه كار كرديم و براي برلين هم گفتم همه‌چيز مهيا است كه برلين را هم ببينم، رفتم استقبال بسيارخوبي از فيلم شد و سرانجام هم قسمت شد و خرس را گرفتيم.
اين بازيگر خاطر نشان كرد: دوست داشتم وقتي از برلين برمي‌گرديم از مجيدي استقبال شود. او در سينماي ايران خيلي زحمت كشيده و مردم و مديران بايد به استقبالش مي‌آمدند. در دنيا سينماي ايران را با مجيدي مي‌شناسند و همه فيلم‌هايش بسيار مطرح شده است. اما به جز خانواده من وايشان و جواد نوروزبيگي كسي به استقبال نيامد. البته در تبريز استقبال بسيار خوبي از من شد و برايم سنگ تمام گذاشتند.
وي اين جايزه را در روند كاريش بي‌تاثير دانست وگفت: سعي مي‌كنم در سينما كارم را خوب انجام دهم كه مردم باورشان شود. من نقش‌هاي خيلي متفاوتي كار كردم كه هيچ‌كدام به هم شباهت نداشته و سعي مي‌كنم كاركتري كه نوشته مي‌شود حرف‌هاي كارگردان را بگيرم مال خود كنم و در آن نوشته حل شوم تا مردم باور كنند و وقتي مردم باور كنند آن‌وقت خيلي خوشحال و راضي مي‌شوم كه يك كار درست انجام داده‌ام.
ناجي درباره عضويتش در انجمن بازيگران اظهار داشت: من سال‌ها كار بدلكاري مي‌كردم و صدمات زيادي هم ديدم كه بعد از«بچه‌هاي آسمان» عضو انجمن بدلكاران شدم وبعد از جايزه برلين هم دعوتم كردند و ضمن تقدير، عضو افتخاري انجمن بازيگران شدم كه البته هنوز كارت نگرفتم.
وي كه كانديد دريافت جايزه بازيگري آسياپاسفيك نيز شده است درباره آن گفت: هركه جايزه ببرد به او تبريك مي‌گويم، جشنواره‌هاي بين‌المللي مثل بعضي جشنواره‌هاي ما نيست كه باندبازي شود و اكثر داوران از كشورهاي ديگر انتخاب مي‌شوند و انتخاب‌ها درست انجام مي‌شود.
ناجي درباره نقش‌هايي كه دوست دارد بازي كند اظهار داشت: نقش شاعرها را خيلي دوست دارم و در فيلم طنزي كه پيام‌دار باشد و لودگي نداشته باشد علاقمندم بازي كنم.
وي با بيان اينكه خوب بودن نقش برايم در وهله اول اهميت دارد گفت: دوست دارم فيلم‌نامه خوبي بازي كنم. دنبال ماديات هم نيستم و بگوييم جايزه برلين گرفتم و بايد 50 ميليون دستمزد بگيرم، اين‌گونه نيست و كار خوب باشد مفت هم كار مي‌كنم. امسال «پاي پياده» را براي فريدون حسن پور بازي ‌كردم كه سه نسل را نشان مي‌دهد و خيلي خوشم آمد و هرچه نوشتند قبول كردم.
اين بازيگر با اظهار علاقه به بازي در آثار خارجي اظهار داشت: اگر كشوري از من بخواهد در چهارچوب جمهوري اسلامي قبول مي‌كنم با وجود اين‌كه در اينجا زياد تحويلم نمي‌گيرند و مي‌گويند شهرستاني است اما كشورم را خيلي دوست دارم و در چهارچوب كشورمان دوست دارم همكاري ‌كنم.
وي افزود: من به مردم دنيا تعلق دارم و استعدادي كه خدا به من داده ديگر مال خودم نيستم و سعي مي‌كنم كاري ارايه كنم كه ملت دنيا از آن استفاده كنند. ما در ايران بهترين بازيگران را داريم كه همه مي‌توانند جهاني شوند.
اين بازيگر كه در تبريز زندگي مي كند با بيان اينكه در اين شهر بسيار راحت هستم و همه او را مي‌شناسند گفت: در تبريز بهترين جا زندگي مي‌كنم و اگر بخواهم براي سكونت به تهران بيايم نمي‌توانم خانه مناسبي بگيرم در واقع به خاطر رفت و آمد زيادم دوست داشتم در تهران ساكن شوم كه برايم ميسر نيست.
وي همچنين با انتقاد از وضعيت سينماهاي تبريز گفت: «آواز گنجشك ها» در تبريز در حال اكران است، اما سينماهاي خوبي نيست و كيفيت خوبي ندارد به خاطر همين زياد استقبال نمي‌شود.
ناجي كه سه فرزند دارد با اشاره به اينكه هر سه فعاليت هنري دارند اظهار داشت: پسرم در تهران موسيقي كار مي‌كند و گاهي در تبريز بازي هم مي‌كند. دخترم دانشجوي معماري است و دختر بزرگم هم در تبريز موسيقي كار مي‌كند به آ نها گفته‌ام كه در ايران بايد شغل داشت و نمي‌توان از هنر نان درآورد.
اين بازيگر در پيان سخنانش با تقدير از كساني كه برايش زحمت كشيده‌اند گفت: هميشه گفته‌ام شاگرد عباس جوانمرد و ابراهيم‌ آبادي بودم و استاد سوم من مجيد مجيدي است كه من را كه يك بازيگر شهرستاني بودم كشف كرد و به سينماي ايران و دنيا معرفي كرد.



منبع خبر : ايسنا
سه شنبه,7 آبان 1387 - 18:2:48

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

ata
سه‌شنبه 7 آبان 1387 - 19:2
1
موافقم مخالفم
 

kheily karet dorste agha reza az un ruzi ke kherse noghreie ro bordi enrjim tu kare bazigari ziad shode.

ma mardome iran behet eftekhar mikonim

alpacino66.blogfa.com

مسافران
چهارشنبه 8 آبان 1387 - 1:51
1
موافقم مخالفم
 

میبینید این ادم عشق بازیگریه اما مثلا گلشیفته خانوم میخواد جهانی بشه معروفتر بشه بهانه اش اینه که توی ایران بمونه باید نقش هایش را تکرار بکند اما مثله اینجاست که این خانوم می خواست سالی 2 یا 3 تا کار بکنه تکرار نشه به همه ی نقش هایشم جایزه بدن والاچائیده ولی مگه سوسن تسلیمی توی مادیان و باشو زن شمالی نبود یکی گفت تکرار هر دو بینظیر بودن چون زاده ی تئاتر بود اگه فیلم بازی نمی کرد تئاتر سر جاش بود این چی اگه تئاترهم کارکرده باشه ولی تا معروف شد نرفت روی صحنه شاید خودمون بیخودی بزرگش کردیم امثال ناجی زیادن فقط حیف که فامیل بهزاد فراهانی نیستن

ناجی رو عشقه

ابی سفید قرمز
چهارشنبه 8 آبان 1387 - 1:53
3
موافقم مخالفم
 

ناجی عالی بود حیف که دیر کشفش کردن

به هرحال نه تهرانی نه بچه خوشگل نه بچه مایه دار نه فک و فامیل سینمایی داره ولی عالیه


چهارشنبه 8 آبان 1387 - 1:53
-2
موافقم مخالفم
 

اقا رضاممنون

محمدرضا
چهارشنبه 8 آبان 1387 - 9:28
-13
موافقم مخالفم
 

رضا ناجي بازيگر خوبيست من بازيش را در فيلم باغ‌هاي كندلوس بيشتر دوست داشتم.

مکس
چهارشنبه 8 آبان 1387 - 14:0
-14
موافقم مخالفم
 

مرسی آقا رضا دمت گرم خیلی باحالی این تهرونیا هر چی دارن از همین شهرستانیها دارن

پدرام
چهارشنبه 8 آبان 1387 - 14:6
0
موافقم مخالفم
 

لیاقت سینمای ایران گلشیفته است که تا یه ذره معروف شد رفت اونور رضا ناجی را بچسبید

غلام یحیی
جمعه 10 آبان 1387 - 3:36
0
موافقم مخالفم
 

مرسی اقای ناجی ولی خودمونیم شما یک بازیگر حرفه ای نیستی


جمعه 10 آبان 1387 - 14:47
-4
موافقم مخالفم
 

با پدرام موافقم

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.787503004074 seconds.