سينمای ما - جعفری جلوه: انیمیشن ایران نیازی به اثبات خودش ندارد
چهارشنبه 14 بهمن 1388 - 5:40

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (34 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (20 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (132 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (91 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (317 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (67 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (96 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (342 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1334 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



جعفری جلوه: انیمیشن ایران نیازی به اثبات خودش ندارد
جعفری جلوه: انیمیشن ایران نیازی به اثبات خودش ندارد


سینمای ما - محمدرضا جعفري جلوه گفت: هنرصنعت رسانه‌اي انيميشن، بعد از 50 سال پيشينه در ايران، امروز براي اثبات خودش به كار خاصي نياز ندارد.

 معاون امور سينمايي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي كه در مراسم آغاز به كار كانون فيلم انيميشن در مركز گسترش سينماي مستند و تجربي سخن مي‌گفت،انيميشن را نيازمند مسير جدي‌تري براي تحكيم، تقويت و توسعه دانست و اظهار داشت: همايش ملي انيميشن كه چندي‌پيش برگزار شد، فرصتي براي مرور بر جنبه‌هاي مختلف و نيازها و برشمردن آن‌ها و تلاش در جهت برنامه‌ريزي‌هاي عملي براي پاسخ‌گويي به اين نيازها بود.

وي ادامه داد: امروز سينماي انيميشن وجود يك متولي جدي و مصمم را به ما گوشزد مي‌كند كه براي عرصه‌هاي مختلف در كار و فعاليت باشد تا از اين طريق جهت‌دادن به مركز سينماي مستند و تجربي انجام شود و در عين حال بايد توجه داشت كه تازه آغاز راه است.

جعفري جلوه با تأكيد بر اين‌كه مركز با اقدامات متعدد خودش بايد اين مسير را تحكيم كند تأكيد كرد: اين حوزه نيازمند توليد است و در يك سامانه‌ي توليد مي‌توان به سوي مقصد نهايي يعني عرضه پيش‌ رفت، بنابراين فعالان اين عرصه بايد ساماندهي شوند.

وي افزود: اين‌گونه نيست كه حوزه‌ي انيميشن با يكي دو موسسه‌ي حامي و همراه به سرانجام برسد، بنابراين سازمان‌ها و نهادهاي موثر مي‌توانند بهتر از اين در كار باشند، به ويژه صداوسيما كه يكي از موثرترين‌ها در اين عرصه است كه رفتار درست و تعامل‌ آن مي‌تواند در ساماندهي انيميشن نقش موثري داشته باشد و در عين حال عدم همكاري‌اش هم مي‌تواند مخرب باشد.

معاون امور سينمايي با بيان اينكه، بايد اكران سينماي انيميشن را ساماندهي كرد اظهار داشت: علاوه بر ساماندهي اكران بايد به شكل نمايش خانگي توجه كرد و نمايش از تلويزيون را نيز در اختيار داشت. تقويت اين سه عرصه براي هنر انيميشن بسيار مهم است و از مهم‌ترين مسايل فراروي ماست.

جعفري جلوه با اشاره به اختصاص گروهي سينمايي به نمايش فيلم‌هاي كودكان و نوجوانان گفت: اگر انيميشن را هم براي آن‌ها بدانيم با توجه به اين‌كه بخش عمده‌اي از اين آثار تناسب بيشتري با اين قشر سني دارد، در نتيجه وضعيت نمايش اين فيلم‌ها ساماندهي مي‌شود و مخاطب را براي ديدن اين فيلم‌ها به سالن مي‌آورد و موجب بازگشت سرمايه مي‌شود و در چنين تعاملي فعالان اين عرصه درمي‌يابند كه راه را چگونه رفته‌اند.

جعفري جلوه خاطرنشان كرد: در همايش ملي انيميشن كوشيديم تا حركاتي مبتني بر تبيين موانع انيميشن ملي ايران داشته باشيم اما حركت‌هاي ديگري لازم است تا بتوانيم از انيميشن ملي سخن بگوييم.

وي بار ديگر به نمايش اين آثار از تلويزيون اشاره كرد و افزود: تا نسبت فيلم‌ها در رسانه ملي برقرار نشود، نمي‌توانيم توازني در عرصه و تقاضا مشاهده كنيم و تعامل بيشتر شبكه‌هاي تلويزيون با حوزه‌ي انيميشن، درخواست فعالان اين حوزه از رسانه‌ي ملي است.

در ادامه‌ي جلسه با حضور محمدرضا جعفري جلوه و كامياب درويشي – رييس هيئت‌مديره‌ي آسيفا – از هيئت علمي و اجرايي نخستين همايش ملي انيميشن تقدير شد و لوح‌هاي يادبودي به آن‌ها اهداء شد.

همچنين اسفنديار احمديه پدر انيميشن ايران به نمايندگي از 32 مقاله‌نويسي كه در اين همايش حضور داشتند، لوح تقدير و حق‌الزحمه دريافت كرد.

درويشي هم در سخنان كوتاهي از معاونت سينمايي درخواست كرد: جايي جدا از مركز گسترش سينماي مستند و تجربي با عنوان «انيميشن ملي ايران» براي حمايت از اين حرفه تشكيل شود.

عليرضا گلپايگاني از اعضاي هيئت علمي همايش ملي انيميشن نيز از برپايي دومين دوره‌ي اين همايش در دانشگاه هنر در دوسال آينده خبر داد.

در ابتداي اين مراسم شهنام صفاجو مدير روابط عمومي مركز گسترش سينماي مستند و تجربي كه اجراي اين مراسم را برعهده داشت فعاليت‌هاي مركز را در حوزه‌ي انيميشن تشريح كرد.

در پايان مراسم سه انيميشن منتخب جشنواره‌هاي مختلف به نام‌هاي: «در خانه‌ي ما» ساخته‌ي مريم كشكولي‌نيا، «صفر درجه» به كارگرداني اميد خوش‌نظر و «پيتر و گرگ» برنده‌ي اسكار 2008 پخش شد.


منبع خبر : ایسنا
چهارشنبه,8 خرداد 1387 - 15:47:59

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

ریحان
جمعه 10 خرداد 1387 - 19:48
-1
موافقم مخالفم
 

من فعال تو این رشته ام باید چی کار کنم؟

ایلیا
سه‌شنبه 7 آبان 1387 - 20:59
-3
موافقم مخالفم
 

سلام

آیا می دانید درآمد کشور ژاپن از ساخت تولیدات انیمیشن با در آمد تولید نفت ما برابری می کند ؟ هر انیمیشن ساز ارزش یک چاه نفت را دارد همچنین فرهنگ ما آنقدر از لحاظ داستانها وافسانه ها غنی است که هیچ انیمیشن سازی مانند این دوستمان سرگردان نخواهد ماند و از سویی دیگر هم آنقدر از فیلم هایی مانند 300 به رنج نمی آییم . وقتی جوان امروز از طریق رسانه های خودمان نداند که چه شده منشور بشریت توسط یک ایرانی در چند صد سال پیش نگاشته شده پس هنگامی که مثلا فیلم 300 را می بیند بی تردید در باره ایرانی بودن چه تصوری پیدا می کند؟ چرا کشوری مانند کره توانسته است در هنر صنعت سینما با تکنولوژی جلوه های ویژه با هالییوود به رقابت به بپردازد ؟چرا در اکثر سایت ها هنگام عضو شدن جای کشور ایران خالی است ؟ جواب این است که از ماست که بر ماست . ما نخواستیم ارزش والای ایرانی را به دیگر فرهنگ ها معرفی کنیم .جوان هایی هستند که اگر برای آنها ارزش بیشتری قائل شوند کمتر از سه سال می توانند انیمیشن و جلوه های ویژه ایران را با هالییوود برابری دهند. انیمیشن ایران نیاز به سرمایه گذاری زیر بنایی دارد و بس

امیدواریم

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.907700061798 seconds.