سينمای ما - جلسه تقدیر از فعالان مبارزه با قاچاق فیلم / از نابودی سینمای ایران جلوگیری کردیم
شنبه 17 بهمن 1388 - 11:47

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (70 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (346 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1340 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



جلسه تقدیر از فعالان مبارزه با قاچاق فیلم
از نابودی سینمای ایران جلوگیری کردیم
از نابودی سینمای ایران جلوگیری کردیم


سینمای ما - مراسم تقدير از فعالان عرصه مبارزه با تكثير و توزيع غير مجاز آثار سينمايي و سمعي و بصري موزه سينما برگزار شد.

 موزه سينما روز گذشته ـ 21 اسفند ماه ـ ميزبان جمعي از فرماندهان عالي رتبه نيروي انتظامي، مقامات قضايي كشور، معاونت امور سينمايي و سينماگران بود تا در همايشي در روزهاي پاياني سال از نتايج تشكيل ستاد مبارزه با تكثير و توزيع غيرمجاز محصولات سينمايي و سمعي و بصري سخن بگويند و از فعالان مبارزه با قاچاق فيلم تقدير كنند.

در ابتدا دكتر ابراهيم داروغه‌زاده دبير ستاد مبارزه با تكثير و توزيع غير مجاز فيلم‌ها گزارش خود را ارايه كرد.

توانستيم از نابودي صنعت سينما جلوگيري كنيم

سپس سردار رادان فرمانده انتظامي تهران بزرگ در سخناني با خرسندي از حضور در جمع اهالي سينما تصريح كرد: لازم مي‌دانم در جلسه امروز تشكر كنم از همه اعضاي خوب ستادي كه خيلي مظلومانه توانستند، اقداماتي انجام بدهند كه به اعتراف اهالي هنر توانستيم از نابودي صنعت سينما جلوگيري كنيم.

او با بيان اينكه در نيروي انتظامي بزرگ‌ترين سرمايه پليس نيروي انساني، تصريح كرد: همين‌جا اعتراف مي‌كنم بهترين و ويژه‌ترين سينما را داريم، چون هنرمنداني داريم كه هيچ‌كجاي جهان ندارند. بنابراين اگر افتخار ما بر سرمايه انساني باشد، اين سرمايه را ما در هيچ جاي جهان نداريم.

او در بخشي از سخنانش گفت: زماني‌كه تهاجم فرهنگي تهديد ايران شد، هركسي كه فكر مي‌كرد، خودش از اين تهاجم مصون است، عقب افتاد. شبيه‌خون و ناتوي فرهنگي پازل طراحي‌شده‌اي است كه تك‌تك موضوعاتي را در برمي‌گيرد كه يكي از آن‌ها بازيگران را مورد تهاجم قرار داد.

سرادار رادان معتقد است: موضوع قاچاق فيلم صرفا اقتصادي نبود به دليل اينكه اگر اين صنعت نابود مي‌شد قاچاقي هم وجود نداشت. به هر‌حال با روند قاچاق فيلم‌هاي ايراني در ابتداي سال گذشته اقدام مبارك اتفاق افتاد و ستادي تشكيل شد و هماهنگي، همراهي دستگاه قضايي، نيروي انتظامي و دست‌اندركاران سينما شكل‌گيري باعث شد، پيگيري‌ها اثرگذار بشود و جلوي اين اقدام كثيف گرفته شود.

او با طرح اين پرسش كه آيا با گذاشتن اين همايش قرار است، اقدامات ستاد به پايان برسد؟ پاسخ داد: نه پيام اين است كه تازه فعاليت‌ها شروع شده و قرار است شروعي بهتر از گذشته داشته باشيم.

سردار رادان در بخشي ديگر از سخنانش از سينماگران و اهالي سينما خواست با توجه به اتفاقات جديدي كه در اين زمينه افتاده است، برخوردهاي جديدي را پيش‌بيني كنند.

او توضيح داد: من فكر مي‌كنم از ملزومات كار سينماگران است كه در دستور كار توليد فيلم اقدامات پيشگيرانه و جلوگيري‌كننده را انجام بدهن. چون متأسفانه در بعضي موارد دزدان اين محصولات توانستند به اين محصولات دست پيدا كنند.

رادان همچنين اعلام آمادگي كرد، در اين زمينه به اهالي سينما مشاوره بدهد و اظهار اميدواري كرد: شاهد روزي باشيم كه سرقت محصولات فرهنگي اتفاق نيافتد.

او با بيان اينكه مطرح شده است تهاجم فرهنگي را با اقدامات فرهنگي بايد مقابله كرد، ادامه داد: اما در مقابل اين تهاجم اخير همه ابزارها اعم از اقدامات فرهنگي تا پليسي و قضايي به كمك آمده است و شاهد بوديم اگر ما مي‌خواستيم جلوي اين كار زشت را فقط با اقدامات فرهنگي بگيريم، سال‌ها طول مي‌كشيد پس ابزار پليس هم مي‌تواند در خدمت فرهنگ باشد.

نااميدي اهالي سينما به نشاط برگشت

ستاد دايمي سمعي و بصري در نيروي انتظامي تشكيل شود

مرتضي شايسته تهيه‌كننده سينماي ايران هم در سخناني با اشاره به روند تاريخچه‌اي جريان قاچاق در سينماي ايران خاطرنشان كرد: در سال 86 فعاليت سارقان به‌ فيلم‌هاي درحال اكران رسيده بود و تمام برنامه‌ريزي اكران را هدف قرار داد.

در حاليكه سينما در بخش توليد و بازسازي‌ فعال شده بود، ما از سوي ديگر شاهد بوديم فعاليت اين شبكه مافيايي براي تعطيلي سالنهاي سينما قدرت گرفته و قصد داشت سرمايه‌هاي سينما را نابود كند و شبكه قانوني رسانه ويدئو را به تعطيل بكشاند.

شايسته گفت: اين روند براي مسوولان و متوليان مشخص شد، درحالي كه در معاونت‌هاي قبلي فعاليت‌هاي كم‌وبيشي در اين زمينه انجام مي‌شد. ولي در دوره مهندس جعفري جلوه يك ستاد هماهنگ تشكيل شد و اين ستاد زماني‌كه فعاليتش را آغاز كرد متوجه شد اين حركت جدي است.

او با قدرداني از پيگيري‌هاي اين ستاد تصريح كرد: روند فعاليت‌هاي آن باعث شد، نااميدي اهالي سينما طي چندماه اخير به نشاط برگردد. با توجه به اينكه تمام بخش‌ها نسبت به اين امر از حساسيت برخوردار بودند و با روي باز پذيرا شدند و با قدرت به ميدان آمدند، اتفاقات خوبي افتاد.

او نتيجه‌ي فعاليت‌هاي اين ستاد را در افزايش تعداد كپي قانوني فيلم‌ها از پنج هزار به 500 هزار، افزايش قيمت خريد فيلم‌ها توسط موسسات را بخشي از نتايج فعاليت‌هاي اين ستاد اعلام كرد.

او گفت: خوشبختانه با حركت‌هاي كه طي 10 ماه گذشته اتفاق افتاده است، يك آرامش كلي بر سينما حكم‌فرما شده است كه اميدواريم اين حركت در كل كشور برقرار شود.

شايسته از طرف اتحاديه‌ي تهيه‌كنندگان از همكاري نيروي انتظامي قدرداني كرد و اظهار اميدواري كرد: با توجه به فتواهاي شرعي كه در اين زمينه صادر شده فرهنگ‌سازي بشود و خلاء‌هاي قانوني پر بشود.

مرتضي شايسته در پايان خواستار تشكيل يك ستاد دايمي در امور سمعي و بصري در نيروي انتظامي شد و خاطرنشان كرد: مشكلات قاچاق فيلم‌ها در شهرستان‌ها هنوز حل نشده است، بنابراين درخواست ما اين است كه جريان قاچاق و جلوگيري از آن به يك حركت سراسري تبديل شود.

موانع اقتصاد شكوفا را از سر راه سينما برداريم

سپس مهندس جعفري جلوه معاون سينمايي در سخناني گفت: اگر از سينماي ايران تأثيرگذاري‌هاي فرهنگي و فاخر هويت‌ساز سراغ مي‌گيريم بايد بدانيم براي اقتصاد سينما تلاش كنيم و موانع اقتصاد شكوفا را از سر راهش برداريم.

او ادامه داد: حريفان‌مان در عرصه‌ي فرهنگ و اقتصاد در كار هستند، بنابراين طبيعي است ما بايد براي ارتقاي فرهنگي و اقتصادي كار كنيم و اين موضوع در دستور كارمان باشد و مي‌دانيم در اين زمينه بايد اقدامات ايجابي و سلبي اتفاق بي‌افتد.

معاون سينمايي گفت: در ابتداي راه وضعيت شبكه نمايش خانگي و عرصه‌اي كه محصولات سمعي و بصري تحت‌عنوان شبكه نمايش خانگي عرضه مي‌كرد، در يك حالت نيمه‌جان و رو به موت بود و در اين راستا در معاونت سينمايي اقدامات مختلفي انجام مي‌شد و ستاد در زمينه‌ي مبارزه با قاچاق فيلم شكل گرفت كه محصول آن را در اين‌جا مي‌شناسيم و جمع شديم در مورد آن قدرشناسي كنيم.

او در پايان از نيروي انتظامي و اهالي رسانه كه در اين شرايط به مدد سينماي ايران آمدند، قدرداني كرد.

به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي اين مراسم در دو بخش از فعالان عرصه‌ي مبارزه با قاچاق فيلم تقدير شد.

در بخش اول عزت‌الله انتظامي، محمدرضا جعفري جلوه و رضا ميركريمي مديرعامل خانه سينما از مسئولان عالي‌رتبه نيروي انتظامي و قضايي تقدير كردند.

و از اعضاي اتحاديه تهيه‌كنندگان حسين فرح‌بخش و مرتضي شايسته هم تقدير شد.

گردش «صداي» صنعت سينماي كشور حفظ شود

سپس علي معلم سخنگوي خانه سينما ضمن اشاره به تجمع چند ماه گذشته‌ي سينماگران در موزه سينما اشاره كرد و گفت: كار به جايي رسيد كه مجبور شديم فرياد بكشيم اما امروز خوشحاليم كه در جمع دوستاني هستيم كه آن روز سخنان ما را شنيدند و قرار است از آن‌ها تقدير بكنيم.

او افزود: در ادامه اين مسير اگر تصور بكنيم، اين جريان با جمع‌آوري كه تاكنون اتفاق افتاده قرار است به پايان مي‌رسد بايد بگوييم اين‌گونه نيست. يادمان نرود كه در جهاني زندگي مي‌كنيم كه پيچيدگي‌هاي مختلفي در جرايم اتفاق افتاده است و از موضوع نرم‌افزار و جرايم رايانه‌اي را غافل هستيم و نيروي كافي براي برخورد آن وجود ندارد.

او در ادامه با بيان اين‌كه در خلأ خواهيم فهميد كه سينما چه‌قدر در امنيت كشور موثر است، ادامه داد: اميدواريم در خصوص قانون‌گذاري در دوره جديد مجلس توجه جدي شود چون نابود‌شدن سرمايه فكري يك ملت بسيار مهم‌تر از سرمايه شخصي آن ملت است.

او با اشاره به گردش مالي 16 ميلياردي سينما در سال گذشته گفت: اين گردش مالي در مقايسه با گردش مالي يكي از همين ساختمان‌هايي كه در كنار موزه سينما قرار دارد، رقم قابل توجهي نيست. اما اين گردش مالي اهميت اين صنعت نيست بلكه گردش صداي آن اهميت دارد كه اميدواريم گردش صداي اين صنعت حفظ شود.

در ادامه‌ي اين مراسم از خبرگزاري‌هاي ايسنا، مهر، فارس، ايرنا، روزنامه‌هاي ايران، باني فيلم، اعتماد ملي و شبكه خبر هم تقدير شد.

سينماگران حاضر در اين برنامه عبارتند از: مرتضي شايسته، حسين فرح‌بخش، رسول صدرعاملي، هارون يشايايي، جمشيد هاشم‌پور، محمد زرين‌دست، لادن طباطبايي، شقايق فراهاني، محمد نيك‌بين،‌ مهناز افشار، مسعود ده‌نمكي، مهناز افشار، حبيب‌الله كاسه‌ساز، فرامرز فرازمند و... ب


منبع خبر : ایسنا
پنجشنبه,23 اسفند 1386 - 2:15:27

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

سحر
پنجشنبه 23 اسفند 1386 - 14:9
0
موافقم مخالفم
 

مهناز افشار 2 بار فعال بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جاي نام داريوش مهرجويي- و گلي فراهاني خاليه!!!!!

sogand
پنجشنبه 23 اسفند 1386 - 21:36
0
موافقم مخالفم
 

chand bar mahnaz afsharo neveshtid

hame ja hast

farshid
پنجشنبه 23 اسفند 1386 - 23:56
0
موافقم مخالفم
 

نمونه این تلاشها اکران خیابانی سنتوری بود !!

farshid

نوشین
جمعه 24 اسفند 1386 - 2:43
-1
موافقم مخالفم
 

خداکنه اینطور باشه.............

ولی فکرکنم این یه اصل تو مدینه فاضله باشه...چون این روزا

وقتی توهر صنفی نظر شخصی اعمال میشه نمیتونیم سرنوشت

خیلی ازفیلمارو پیشبینی کنیم......مگرفقط فیلمای ابکی مصون

بمونن.

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 1.41195583344 seconds.