سينمای ما - چهره هايي در ميان جمعيت / ستاره هاي جشنواره امسال چه كساني هستند؟ (1)
پنجشنبه 25 آذر 1389 - 3:21

I نظرسنجی I

مایل به تماشای کدامیک از نسخه‌های فیلم «جرم» (مسعود کیمیایی) در سینما هستید؟




سينماي جهان
«گفتار پادشاه» در هفت رشته نامزد دريافت جوایز گلدن گلوب شد
موفقیت‌های «شبکه اجتماعی» در فصل جوایز هم ادامه دارد
«قوی سیاه»‌ در 12 رشته نامزد جوایز منتقدان رسانه‌ای‌ شد
هاليوود به قربانگاه جوانان تبديل شده است
ميشل يوئه نقش «سان سوچي» را بازي مي‌كند
ضارب لئوناردو دي‌كاپريو به دو سال زندان محكوم شد
برلوسکونی نزدیک به 000/400 یورو به جشنواره ونیز رشوه داده است
آدام سندلر و کوین جیمز در کمدی " پیشخدمت‌های هتل" بازی می‌کنند
برادران واچوفسکی نسخه‌ مدرن رابین هود را می‌سازند
مایکل مان بزودي پروژه تلویزیونی"ماهی تن بزرگ" را می‌سازد
«ژولیده‌پولیده» به صدرنشینی «هری پاتر» پایان داد
«شبکه اجتماعی» بهترین فیلم سال 2010 شد


سن پطرزبورگ


  (448 رأي)

کارگردان :
بهروز افخمی
ملک سلیمان


  (342 رأي)

کارگردان :
شهریار بحرانی
شکلات داغ


  (81 رأي)

کارگردان :
حامد کلاهداری
یک جیب پر پول


  (71 رأي)

کارگردان :
قدرت‌الله صلح‌میرزایی
بعدازظهر سگی سگی


  (80 رأي)

کارگردان :
مصطفی کیایی



چهره هايي در ميان جمعيت / ستاره هاي جشنواره امسال چه كساني هستند؟ (1)
چهره هايي در ميان جمعيت / ستاره هاي جشنواره امسال چه كساني هستند؟ (1)


فاطمه معتمدآريا
فاطمه معتمدآريا، با اين سابقه و ميزان محبوبيت، حالا ديگر به يكي از ستون‌هاي بازيگري در سينماي ايران تبديل شده است. بازيگرها، اگر عمري داشته باشند و تداومي، و بتوانند خودشان را از حدي و سني بگذرانند و باز در چشم‌ها و نگاه مردم بمانند، به جايي مي‌رسند كه كم‌كم براي مردم و تماشاگران‌شان، به يك شخصيت معتبر تبديل مي‌شوند؛ جدا از حضوري كه بر پرده سينما به عنوان يك بازيگر دارند. اين اتفاقي است كه در مورد عزت‌الله انتظامي و پس از سال‌ها براي پرويز پرستويي افتاده است.فاطمه معتمدآريا، به عنوان يك بازيگر زن با 20 سال سابقه فعاليت حرفه‌اي در عرصه سينماي ايران، در آستانه كسب چنين جايگاهي ايستاده است. بازيگر نقش زنان محجوب دوران جنگ و سال‌هاي 1360، در دهه بعد، نقش‌هاي بزرگ‌تر و تاثيرگذارتري را طلب كرد و با حضور در «روسري آبي» به يكي از موفق‌ترين بازيگران زن سال‌هاي 1370 تبديل شد. روزگاري بود كه اغلب نقش‌هاي مهم فيلمنامه‌هاي خوب سينماي ايران، به معتمدآريا پيشنهاد مي‌شد. با «گيلانه»، مخاطبان سينما، معتمد آرياي تازه‌اي شناختند. او گذر زمان را پذيرفته بود و حاضر شد در فيلم‌هاي آتي، در نقش مادر بازي كند. «گيلانه» همچنين يكي از نقش‌هايي بود كه بازيگر را در رسيدن به جايگاهي كه ابتداي مقاله از آن سخن گفتم ياري مي‌كند. او مي‌تواند كم‌كم نقش مادر مثالي سينماي ايران را بازي كند. شايد به همين دليل است كه در فيلم سامان مقدم قرار است نقش «ايران» را داشته باشد، با وجود تمام آن معاني دوپهلويي كه با انتخاب چنين اسمي، مي‌تواند به ذهن تماشاگر برسد. در «خواب زمستاني»، ديگر فيلم حاضر در جشنواره نيز، معتمدآريا نقش خواهر بزرگ لادن مستوفي و پگاه آهنگراني را برعهده دارد. معتمدآريا اگر قدر جايگاه خود را بداند و در عين حال در نقش‌هايي كه به او پيشنهاد مي‌شود، كليشه نشود؛ مي‌تواند دوران تازه‌اي از عمر بازيگري‌اش را آغاز كند. او در ابتداي دوران حرفه‌اي تازه‌اش قرار گرفته و جشنواره بيست‌وششم فجر مي‌تواند طليعه چنين دوراني برايش باشد.

گلشيفته فراهاني
محبوبيت اين روزهاي او غبطه‌برانگيز است. وقتي در «درخت گلابي» بازي كرد، شيطنت مرموز نگاهش را به حساب كارگردان نام‌آشناي فيلم ريختند. در آن سال‌ها او يك بازيگر نوجوان بود و سينماي ايران، پر است از نوجوانان بازيگري كه در اوج ناآگاهي و معصوميت، اجراهايي زيبا از خود به يادگار گذاشته‌اند و پس از مدتي، ديگر كسي يادي از آنها نكرده است. انگار فقط در آن سن و شرايط مي‌توانسته‌اند بازيگران خوب و موفقي باشند. گلشيفته هم بعد از درخت گلابي غيب‌اش زد. اين فقط خواهر بزرگترش بود كه به بدنه اصلي سينماي ايران اضافه شد؛ خواهري كه اتفاقا در حد چند عكس گذرا، در درخت گلابي با او همبازي بود. اما درست وقتي همه گلشيفته را فراموش كرده بودند، او با انتخاب‌هاي درست و مناسبش بازگشت. «زمانه» را اگر كنار بگذاريم، «بوتيك» و «اشك سرما» او را به عنوان يك بازيگر نقش اول به كارگردان‌ها شناساند. «ماهي‌ها عاشق مي‌شوند» گلشيفته را در اين سطح حفظ كرد و با «سنتوري» جاي پايش محكم شد. او شايد موقعيت هديه تهراني در سال‌هاي قبل را به عنوان يك سوپراستار گيشه به دست نياورده باشد، اما محبوبيت فراواني بين قشر نخبه سينمارو دارد. «ميم مثل مادر» او را بيش از گذشته به ميان عامه مردم برد و حالا در انتخاب فراهاني، حكم يك ميدان نبرد را براي او دارد. او آنقدر سخت‌گير بوده كه حالا هر انتخابي كه انجام دهد، براي تماشاگران سينما اهميت و تاثير فراواني دارد. قرار است فراهاني با دو فيلم در جشنواره فجر امسال حاضر شود:«ديوار»، كاري از محمدعلي طالبي و «هميشه پاي يك زن در ميان است» به كارگرداني كمال تبريزي كه از حساسيت‌برانگيزترين فيلم‌هاي امسال است و در آخرين لحظات، حضورش در جشنواره قطعي شد.

مهتاب كرامتي
كرامتي از آن گروه بازيگراني است كه نام خودشان بيش از فيلم‌هايي كه در آن بازي كرده‌اند، شهرت دارد. با مردي از جنس بلور (1377) كارش را شروع كرد و در چند فيلم نسبتا شناخته شده از جمله موميايي3 و بهشت از آن تو حضور يافت، اما در هيچ كدام از اين فيلم‌ها، بازيگر اصلي روي پرده نبود. كرامتي شهرتش را كمي دير و از اواسط دهه 1380، همراه با موج اخير ستاره‌سازي در سينماي ايران به دست آورد؛ هرچند كه هيچ‌كدام از فيلم‌هايي كه در اين سال‌ها بازي كرد، با اقبال عام مواجه نشد. حالا او روي جلد مجلات و صفحه اول روزنامه‌ها بود با فيلم‌هايي مثل پاداش سكوت و آدم؛ كه نمي‌فروختند. كرامتي در جشنواره امسال هم بازيگر معروفي است كه در دو فيلم نسبتا مهم جشنواره، يعني آتش سبز و حس پنهان، نقش‌هايي را برعهده دارد. بايد ديد كه در جشنواره امسال به خاطر اين فيلم‌ها مورد توجه خواهد بود يا بيشتر به عنوان بازيگر معروفي مطرح خواهد شد كه نماينده يونيسف هم هست.

مهران مديري
ستاره بزرگ تلويزيون، امسال هوس سينما كرده است. هرچند پروژه اصلي‌اش، يعني «لبه پرتگاه» بهرام بيضايي متوقف شد اما با دو فيلم مطرح، در جشنواره فجر امسال حاضر است؛ يكي «هميشه پاي يك زن در ميان است» كه هيبت غريب او در عكس‌ها به عنوان يك وكيل، كنجكاو‌برانگيز از آب درآمده است و ديگري «دايره زنگي» مديري در آن، در نقشي دور از تيپ آشناي هميشگي‌اش ظاهر شده است. به پيشينه مديري اگر بازگرديم، متوجه مي‌شويم كه او همواره دغدغه شكل‌هاي «جدي»تر هنر داشته است؛ چه «موسيقي» و چه «سينما» و هيچ‌گاه مطرح شدن به عنوان يك كمدين مشهور تلويزيوني به تنهايي برايش جالب نبوده است. اما تجربه‌هاي مختلف‌اش در اين زمينه‌ها، چه به عنوان بازيگر سينما در فيلم‌هايي مثل «ديدار» و «توكيو بدون توقف» و همچنين طبع‌آزمايي‌اش در عرصه موسيقي به پاي توفيق در صفحه شيشه‌اي نرسيده و او باز به حيطه آشناي هميشگي بازگشته است. اما همان‌طور كه گفتيم امسال اوضاع تا حدي متفاوت است. به خصوص كه به نظر مي‌رسد در هر دوي اين فيلم‌ها، مديري از قالب آشناي هميشگي بيرون آمده و شكل و شمايل تازه‌اي طلب كرده است.

رضا كيانيان
يكي از پركارترين بازيگران سينماي ايران، شايد هم پركارترين‌شان، امسال هم مي‌توانست با بيش از چهار فيلم در جشنواره حاضر باشد، هرچند مشكلاتي كه براي «صد سال به اين سال‌ها» و «سه‌زن» پيش آمد، باعث شد تا ميزان حضور كيانيان كم شود. او حالا يكي از قابل‌اعتمادترين بازيگران سينماي ايران است كه كارگردان‌ها از او براي ايفاي نقش‌هاي متفاوت دعوت مي‌كنند و او هم ماموريت‌اش را به انجام مي‌رساند. اين را بگذاريد كنار روابط خوب كيانيان با اهالي سينما و همچنين استفاده درست او از رسانه‌هايي كه در اختيار دارد تا بيش از پيش متوجه دليل اين پركاري بشويد. خود او هم ظاهر شدن در نقش‌ها و قالب‌هاي گوناگون را دوست دارد و مدام به اين هزار‌چهرگي دامن مي‌زند. اما اگر هميشه حضور كيانيان در نقش‌هاي مختلف، بيشتر در فيلم‌هاي حاشيه‌اي و نه چندان مطرح بود، امسال او در تعدادي از مشهورترين آثار جشنواره فجر حاضر است. فيلم‌هايي مثل «هميشه پاي يك زن در ميان است» و «خاك آشنا»؛ ساخته همكار نام‌آشنايش در سه فيلم؛ بهمن فرمان‌آرا. اگر «صد سال به اين سال‌ها» و «سه زن» هم به جشنواره مي‌رسيدند، آن وقت بعيد نبود كه كيانيان چهره اصلي جشنواره امسال باشد.

محمدرضا فروتن
حالا داستان مطرح شدن فروتن به عنوان يك بازيگر از طريق بازي در نقشي در قسمتي از سريال تلويزيوني سرنخ، تكراري و نخ‌نماست. پس از آن فروتن در تعدادي از آثار مسعود كيميايي و كيومرث پوراحمد بازي كرد و خيلي زود به يكي از ستاره‌هاي اين سينما تبديل شد. هرچند كه نخواست فقط يك «ستاره» باقي بماند و تمام تلاش‌اش را به خرج داد تا به عنوان يك «بازيگر» هم مطرح شود. نتيجه شد بازي فروتن در تعدادي از محصولات ظاهرا «جدي» و كم‌فروش اين سينما. تلقي نه چندان درست او براي حضور در سينما به عنوان يك بازيگر نقش‌هاي مهم و جدي، به كارنامه حرفه‌اي‌اش لطمه زد، ضمن اينكه با گذشت زمان، بازي پرتاكيد و اغراق شده او، ديگر هوادار چنداني نداشت.
اما جشنواره بيست و ششم فجر مي‌تواند بازگشت محمدرضا فروتن به عنوان بازيگر مشهور سينماي ايران باشد. «حس پنهان» و «كنعان» از آثار مطرح جشنواره امسال هستند و بازي فروتن در «كنعان» چندان جلوه‌اي از اغراق‌هاي هميشگي در بازي‌اش ندارد. به نظر مي‌رسد او در اواخر دهه سوم زندگي‌اش، به پختگي موردنياز براي بازي در نقش‌هاي خاص رسيده و نقش‌هايي كه پس از اين دو فيلم به فروتن پيشنهاد خواهد شد و بازي او، با آنچه پيش از اين ديده بوديم؛ تفاوت خواهد داشت.

ترانه عليدوستي
او خيلي كم فيلم بازي مي‌كند؛ با اين وجود فيلم‌هايي كه بازي كرده، از «من ترانه 15 سال دارم» بگير تا «شهر زيبا» و «چهارشنبه‌سوري»، همواره با اقبال منتقدان و تا حدي تماشاگران روبه‌رو بوده است، اين در شرايطي است كه «كنعان» به عنوان فيلمي به كارگرداني ماني حقيقي، يكي از آثار پراميد جشنواره امسال است و به اين ترتيب به نظر مي‌رسد ترانه عليدوستي باز انتخاب درستي كرده است. نقش عليدوستي در «كنعان» نقشي با زير و بم‌هاي فراوان است كه نسبت به ديگر بازيگران مشهور فيلم‌ـ فروتن، بهرام رادان و افسانه بايگان‌ـ زمان بيشتر را روي پرده به خود اختصاص مي‌دهد. همين فرصت خوبي براي عليدوستي فراهم مي‌كند تا بار ديگر خود را به عنوان يكي ديگر از چهره‌هاي جشنواره امسال مطرح كند. احتمال كسب نامزدي سيمرغ بلورين از سوي او فراوان است.

جمعه,12 بهمن 1386 - 16:27:17

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

نازی و رضا
جمعه 12 بهمن 1386 - 18:1
-2
موافقم مخالفم
 

خانم معتمدآریا مدتهاست که یک شخصیت معتبر در سینمای ایران شناخته میشود و در آستانه آن نیست !!!

مثل اینکه یادمان رفته در همین جشنواره فجر تنها کسی است چه در بازیگران زن و چه در مرد که 9 بار کاندید دریافت جایزه شده و 4 بار هم سیمرغ بلورین را از آن خود کرده است ...

لابد بازیهای زیبا و یکدست و روان او را هم در روسری آبی - گیلانه و دیگر فیلمهایش از خاطرمان نرفته است ...

گلشیفته فراهانی هم که یکی از بهترینهای سینمای ایران است و خیلیها باید جلویش لنگ بیندازند ... گلشیفته بزودی به یکی از بهترین و نامی ترین بازیگران زن سینمای ایران بدل میگردد چیزی که باید دور و بریهایش بدان غبطه بخورند شاید یادمان رفته باشد که در همین جشنواره سال پیش حق گلشیفته را برای بازی درخشانش در سنتوری خوردند و جایزه را به کوثری دادند ؟


جمعه 12 بهمن 1386 - 18:25
1
موافقم مخالفم
 

jaye khalie hedieh tehrani

حسين
جمعه 12 بهمن 1386 - 21:20
0
موافقم مخالفم
 

ترانه پيشاپيش سيمرغ 26 را بهت تبريك مي گم

انشاالله سيمرغ 27 با ترديد

Farah
شنبه 13 بهمن 1386 - 0:32
-2
موافقم مخالفم
 

be nazaram banooye javane cinemaye i ran GOLSHIFTEH bish az baghie shanse borde Simorgh ra darad,.shart mibandam

مونا صلح دوست
شنبه 13 بهمن 1386 - 1:24
2
موافقم مخالفم
 

شوکه شدم اره واقعا شوکه شدم امروز وقتی با کلی امید و اشتیاق سایت رو باز کردم تصورم این بود که با دنیایی از عکس و خبر و مطلب مواجه میشم و دلم غنج میزد

خورد تو ذوق ام وقتی دیدم بیشتر از سی ساعت از برنامه افتتاحیه گذشته و دریغ از یک خط کوتاه خبری چیزی حتا!!!!!!!!

چه خبر شده خوابید یا تو سالن های جشنواره مارو فراموش کردید ما که پل ارتباطی مون فقط شماها هستید

این بود سفره ی رنگینی که اقای قادری وعده داده بود؟!

اصلا سفره ای در کار نیست!!!!!!!!!

تمام سایت ها ی حتا بی ربط به سینما 4 تا عکس و دو خط خبر داشتن ولی شما..........!!!!!!!!

سال به سال دریغ از پارسال........

پارسال دست کم یه بخش مخصوص برای این رخداد سینمایی راه انداخته بودید

چی میگم من خوشم وقتی 3 روزه حتا کامنت ها به روز نشده چه توقع ها دارم.

اما راستش بد جوری خورد تو زوق ام خیلی بد جور

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ara (OMid)
شنبه 13 بهمن 1386 - 7:42
2
موافقم مخالفم
 

يكي رو از قلم انداختيد كه من خودم مييگم

الناز شاكردوست

يكي از اصلي ترين نامزدهاي دريافت سيمرغ امسال كه با 2 فيلم متفاوت در ميان ابرها و باد در علفزار ميپيچد در جشنواره شركت مي كند. شاكردوست جوان مي توانست پركارترين بازيگر جشنواره باشد اگر فيلم مجنون ليلي هم براي جشنواره اماده ميشد. اما بر خلاف اينكه فكر كنيم او هر پيشنهادي را مي پذيرد شاكردوست خيلي از پيشنهادات را به راحتي رد ميكند. از مزيت هاي او مي توان اين را گفت كه يكي از زيباترين بازيگران سينماي ايرانه كه هيچ وقت به خاطر زيباييش در فيلمي بازي نكرده......

اميدوارم ادامه شو خودتون بدين

nanaz
شنبه 13 بهمن 1386 - 14:8
-1
موافقم مخالفم
 

ma ke khoshgeli tu shaker d0oost nadidim

رضا
شنبه 13 بهمن 1386 - 14:21
-2
موافقم مخالفم
 

فکر کن چقدر سینما بدبخت شده اگه شاکر دوست سیمرغ بگیره.

انقدر نقش اجق وجق بازی کرده تا مثلا" بهش سیمرغ بدن.

هنوز هستن تو جشنواره ی امسال فاطمه معتمد آریا و گلشیفته فراهانی و ترانه علیدوستی که سیمرغ بگیرن. حالا این وسط الناز شاکر دوست به عنوان یه بازیگر درجه 2 و 3 بهتره بره همون ولنتاین و گل یخ و.... رو بازی کنه.

گلشیفته & رادان
يکشنبه 14 بهمن 1386 - 1:29
2
موافقم مخالفم
 

پس چرا سایت رو به روز نمی کنید ؟؟؟ امسال رقابت اصلی برای کسب سیمرغ بین ترانه & گلشیفته است... البته امیدوارم امسال گلشیفته برنده این دوئل دیدنی باشه چون محبوب ترین بازیگر & بهترینه... گرچه همیشه گفته ام که بعد از گلی ترانه بهترین است... امیدوارم مصاحبه ی ترانه & مانی حقیقی رو در روزنامه ی اعتماد خونده باشید.................................راستی به همه ی اهالی & طرفداران سینما & به خصوص طرفداران گلشیفته توصیه می کنم که شماره ی جدید هفته نامه ی چلچراغ رو حتما مطالعه کنند... و در پایان امیدوارم گلی زودتر از موعد اختتامیه از لندن برگرده و در جلسات نقد و بررسی فیلم هاش حضور داشته باشه... مرسی

فرشید
يکشنبه 14 بهمن 1386 - 3:13
-4
موافقم مخالفم
 

فقط بگم گلشیفته فراهانی فراتر از همه بازیگران زن در این چند سال بوده ضمن اینکه امسال مهران مدیری جایزه نقش دوم مرد یا همان مکمل را میگیرد

حسن F
يکشنبه 14 بهمن 1386 - 11:20
-1
موافقم مخالفم
 

سینمای ایران بیش از این باید مورد توجه همه دست اندرکاران و تماشاگران قرار بگیرد شاید امسال بتوان این انتظار را برآورد ساخت

helia
يکشنبه 14 بهمن 1386 - 21:1
6
موافقم مخالفم
 

be nazare man hamidreza pegahe .va doa mikonam bashe

ali
دوشنبه 15 بهمن 1386 - 12:6
0
موافقم مخالفم
 

onli m.forootan

Spring
سه‌شنبه 16 بهمن 1386 - 1:51
1
موافقم مخالفم
 

bazigar setare vali motevaze yani HEDIE TEHRANI

bazigare tavana va aali yani SIMIN MOTAMED ARIA

bazigare dust dashtani va be akhlagh yani SHAGHAYEGH FARAHANI

bazigare shirin va delchasb yani GOLSHIFTE FARAHANI

VA

bazigare khub yanai BARANE KOSARI ,TARANE ALIDUSTI

khorshid
چهارشنبه 17 بهمن 1386 - 2:17
4
موافقم مخالفم
 

HWDIE TEHRANI aziz vaghean jash khalie

be omide salamati va movafaghiatesh

ناتا
چهارشنبه 17 بهمن 1386 - 19:35
-2
موافقم مخالفم
 

باران بهترین بازیگر ایران است

monika
جمعه 19 بهمن 1386 - 2:14
-2
موافقم مخالفم
 

bazi Shabnam Moghadam dar 'hamishe paye yek zan dar mian ast"aaaaali bud...i

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       








             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.708312988281 seconds.