سينمای ما - ناصر تقوايي پيشنهاد داد؛ كاركنان سينماها را از ميان دانشجويان اين رشته انتخاب كنيد
جمعه 16 بهمن 1388 - 15:17

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (320 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (69 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (345 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1337 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



ناصر تقوايي پيشنهاد داد؛ كاركنان سينماها را از ميان دانشجويان اين رشته انتخاب كنيد
ناصر تقوايي پيشنهاد داد؛ كاركنان سينماها را از ميان دانشجويان اين رشته انتخاب كنيد


سينماي ما - اگر چه دست‌اندركاران سينمايي براي رسيدن به گيشه‌اي مناسب، همواره به دنبال راه‌كارهايي مبني بر جذب مخاطب بوده‌اند، اما با اين وجود لزوم احترام به كليدي‌ترين عنصر تحول در سينما را به محاق فراموشي سپرده‌اند.
تحول در صنعت سينما و به دنبال آن چرخش گردونه توليدو عرضه، لازمه راهبردي هموار براي رشد روزافزون مخاطب در قبال هنر هفتم است. چه بسا سالن‌هاي خالي از تماشاگر ، تصور سرزميني خالي از سكنه كه امكان هر گونه پيشرفت و دستيابي به تكنولوژي برتر از آن سلب شده را متبادر مي‌كند.
در اين كه چرخه فلج توليد در سينما، به دست تماشاگر مي‌تواند در غلتكي از ساخت و ساز قرار گيرد، شكي نيست، اما دعوت از اين ميهمان براي حضور در ضيافتي كه از سوي دست‌اندركاران سينمايي تدارك ديده شده، پيروي از قواعد و ضوابطي ويژه را طلب مي‌كند.
ميهماني كه با صرف نظر از ديگر تفرج‌گاه‌ها «سينما» را براي سپري كردن ساعاتي خوش برگزيده تا بهره‌اي فرهنگي از گستره پهناور سينما را نصيب خود كند. از اين رو ناگزير است با فراغ بال در ضيافتي كه ميزبانان سينمايي تدارك ديده‌اند، حضور يابد.
در اين ميان پايين‌ترين رده فعال در سينما تا سينماگري كه به منظور ارائه كاري فرهنگي و سيراب كردن ذائقه مخاطب، اثري بر پرده سينما دارد، بايد رعايت حقوق او را در كانون توجه خود قرار دهند.
اگر چه دست‌اندركاران سينمايي براي رسيدن به گيشه‌اي مناسب همواره به دنبال راه‌كارهايي مبني بر جذب مخاطب بوده‌اند، اما با اين وجود لزوم احترام به كليدي‌ترين عنصر تحول در سينما را به محاق فراموشي سپرده‌اند.
نبود دوره‌هاي آموزشي براي كاركنان سينمايي از جمله مواردي است كه در بدو ورود تماشاگر به سينما در صورت عدم رعايت برخي از موازين از سوي انان او را سرخورده و به ترك سينما وا مي‌دارد. اينجاست كه لزوم برپايي كلاسهاي آموزشي به منظور حفظ ارزش‌هاي مخاطب سينما، ملموس‌تر به نظر مي‌رسد.اگر چه برپايي دوره‌ها ممكن است به مذاق كاركنان سينمايي نيز خوشايند نباشد.
از آن جا كه شايد اغلب اين كاركنان (فروش بليط، اخذ بليط، راهنماهاي سالن ، كاركنان بوفه و... )از اقشار كمتر تحصيل كرده جامعه باشند، از اين روست كه بايد با فراهم كردن مقدمات لازم براي برپايي كلاس‌هاي آموزشي براي دستيابي به امنيت شغلي كاركنان و ناديده گرفته نشدن احترام تماشاگر از سوي نهادها و سازمان‌هاي فرهنگي و مسوولان مربوطه اقدامي مسلم تلقي شود.
پيشنهاد ناصر تقوايي مبني بر استفاده از دانشجويان رشته سينما در مشاغل مختلف داخل سينماها به دليل درك سينما و درك تماشاگري كه براي ديدن فيلم در سينما مي‌آيد ميتواند در اين زمينه راه‌گشا باشد. پيشنهادي قابل اجرا از فيلمسازي كه برخلاف بسياري از هم‌نسلان خود در كنار هر ايرادي نسبت به وضعيت سينما راه‌كاري هم ارايه ميدهد.
از سوي ديگر فراهم آوردن امكانات رفاهي به منظور ايجاد فضايي فرح‌بخش از جمله افزايش تعداد سالن‌ها، بهره‌گيري از امكانات فني مطلوب براي نمايش فيلم، شرايط مناسب براي حضور در داخل سالن و ... چينشي بي كم و كاست را براي ورود مخاطب به سينما رقم خواهد زد. همه اين موارد فارغ از سطح كيفي فيلم در ايجاد انگيزه‌اي مضاعف در تماشاگر تأثيري چشمگير دارد. اين مرحله همان رسيدن به نقطه اوج سينما است. تحول صنعت سينما و چرخش گردونه توليد و عرضه.


منبع خبر : سميه بني‌هاشمي
چهارشنبه,4 آبان 1384 - 15:56:41

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.838583946228 seconds.