سينمای ما - مسئولان كمپاني «سوني پيكچرز كلاسيك» تحت تأثير «ميم مثل مادر» قرار گرفتند
سه‌شنبه 13 بهمن 1388 - 18:5

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (34 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (20 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (132 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (91 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (317 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (67 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (96 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (342 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1334 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



مسئولان كمپاني «سوني پيكچرز كلاسيك» تحت تأثير «ميم مثل مادر» قرار گرفتند
مسئولان كمپاني «سوني پيكچرز كلاسيك» تحت تأثير «ميم مثل مادر» قرار گرفتند


سينماي ما- مسئولان كمپاني «سوني پيكچرز كلاسيك» پس از تماشاي فيلم «ميم مثل مادر» ساخته مرحوم «رسول ملاقلي‌پور» تحت تأثير اين فيلم قرار گرفتند.  به نقل از روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي، پس از بازبيني فيلم مسئولان اين كمپاني اعلام كردند: در كل از تماشاي فيلم لذت برديم و به شدت تحت تاثير هسته پرشور داستان قرار گرفتيم كه انگيزه يك مادر را براي حمايت از پسرش به تصوير مي كشد. آن ها درباره كارگرداني و بازي‌هاي فيلم گفتند: بازي‌هاي فيلم فوق العاده بود و كارگرداني بسيار محكم و حاكي از اعتماد به نفس داشت. اين فيلم پس از رايزني هاي امور بين‌الملل بنياد سينمايي فارابي براي مسئولان كمپاني بين‌المللي سوني پيكچرز به نمايش درآمد. همچنين در ادامه رايزني هاي بنياد سينمايي فارابي، فيلم ميم مثل مادر در نوزدهمين جشنواره بين‌المللي فيلم پالم اسپرينگز به روي پرده مي رود . در اين جشنواره كه از 13 تا 24 دي ماه سال جاري در آمريكا برگزار مي‌شود علاوه بر فيلم ميم مثل مادر، 222 فيلم برگزيده جهان به روي پرده مي رود. ميم مثل مادر در بخشي مشابه كه ويترين اسكار محسوب مي‌شود، در سي و يكمين جشنواره بين‌المللي فيلم پورتلند (14 بهمن تا 4 اسفند- آمريكا ) نيز به روي پرده خواهد رفت. گذشته از اين ، جدا از نمايش رسمي اكادمي براي اعضاء هيات انتخاب اسكار ، طي قراردادي در تاريخ 19 نوامبر 2007، اكران محدود فيلم از تاريخ 11تا 24 ژانويه (21 دي تا 4 بهمن ) در مركز كريستوفر بي . اسميت رافائل در شهر سن رافائل ايالت كاليفرنيا (كه فيلم ها را با توافق پخش كنندگان براي اعضاء آكادمي به نمايش مي گذارد) قطعي شده است.

منبع خبر : فارس
شنبه,1 دی 1386 - 16:1:34

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

فرزاد
شنبه 1 دي 1386 - 17:50
2
موافقم مخالفم
 

روحش شاد عمو رسول!

مرجان
شنبه 1 دي 1386 - 18:13
0
موافقم مخالفم
 

خیلی از شنیدن این خبر خوشحال شدم این خبر را من تو مهر خواندم .

به هرحال

امیدوارم تاثیری در موفقیت نسبی در اسکار داشته باشد

انشاا..


شنبه 1 دي 1386 - 23:19
0
موافقم مخالفم
 

این فیلم واقعا فیلم پر احساسیه.بازی یازیگرانش هم عالیه.به همه ی عوامل این فیلم تبریک میگم چون فیلم با ارزشی رو ساختن.

گلشیفته & رادان
يکشنبه 2 دي 1386 - 1:30
0
موافقم مخالفم
 

خوشحالم ... ای کاش پارسال اقایان ملاقلی پور و محمدی فیلم رو در جشنواره و خانه ی سینما شرکت می دادند تا ببینیم سیمرغ و تندیس واقعی حق چه کسی بود... امیدوارم پخش بین المللی فیلم هم چنان ادامه داشته باشه... به دوستانم هم توصیه می کنم که امسال فیلم های همیشه پای یک زن در میان است و دیوار رو حتما ببینند که مبادا دوباره مثل پارسال... بعضی از بازیگران میگن که : اخه شما که نمی دونید که زندگی چه قدر خرج داره... ما به خاطر مسائل اقتصادی مجبوریم هر پیشنهادی رو قبول کنیم !!!! به سایت زیر یک سری بزنید و ببینید چه ماشین هایی سوار میشن !!! ( البته خیلی هاشون از جمله خانم فراهانی حقشونه ...) خونه هاشون هم که در نیاوران و کاشانک فرمانیه و سعادت اباد و شهرک غرب و ولنجک و... HANOOZ.COM


يکشنبه 2 دي 1386 - 2:26
0
موافقم مخالفم
 

خب خدارو شکر فهمیدیم همه جای دنیا ادم خل و چل پیدا میشه!

علی مووی
يکشنبه 2 دي 1386 - 10:8
0
موافقم مخالفم
 

حالا ایران چقدر آبرو داره که بخواییم این شکلی هم آبروشو ببریم؟

حالا که قراره هر فیلم سانتی مانتالی آبکی به اسکار معرفی بشه بگین سریال نرگس رو هم یه نگاه بندازن

رحیم
يکشنبه 2 دي 1386 - 14:3
1
موافقم مخالفم
 

آقا یا خانم بی نام و نشان(يکشنبه 2 دي 1386 - 2:26 ).آره..همه جای دنیا آدم خل و چل پیدا میشه....نمونش خود تو....

.

.

.

میم مثل مادر.....ای کاش آقا رسول زنده بود...ای کاش اون موقع که این فیلم اکران شد تو ایران بهش بیشتر بها میدادن...ای کاش تو جشنواره شرکت می کرد تا همه بدونن بهترین بازیگر سینمای ایران کیه...

.

.نمیدونم تا حالا چند بار این فیلما دیدم..ولی هر بار که میبینمش دوست ندارم حتی یه لحظه از فیلمو از دست بدم.حتی یک ثانیه....گلشیفته فوق العادست.تکه.باور کنید مثل اون هیچکس نمیتونست اون نقشو بازی کنه...هیچ وقت میم به این درجه نمیرسید.این فیلماوج هنر گلشیفته را نشون داد.

.

.

امیدوارم این فیلم تو اسکار جایزه بگیره...امیدوارم ... مطمئنم این فیلم داوران اونجا را هم تحت تاثیر قرار میده...ولی حیف که تهیه کننده محترم به فکر جهانی کردن این فیلم نیست.

.

.ممنون.

عاطفه
يکشنبه 2 دي 1386 - 20:41
1
موافقم مخالفم
 

خیلی از شنیدن این خبر خوشحال شدم, هنر حدو مرزی نداره, امیدوارم بیشتر از این ها زحمات عوامل فیلم دیده بشه.

به امید موفقیتهای جهانی این فیلم...


دوشنبه 3 دي 1386 - 0:46
1
موافقم مخالفم
 

بازی گلشیفته تو میم مثل مادر فوق العاده است ولی این رو هم باید گفت که سطح کار یه هنرمند رو اونقدر بالا نیارین که راه پیشرفت براش بسته انگاشته بشه هر چندکه نشون داده که سقف تواناییش اون کارا نبوده ونیست

مریم ودودی
دوشنبه 3 دي 1386 - 3:12
1
موافقم مخالفم
 

اولا توهین نکن اقا!! رحیم

دوما مرده پرستی تو خون ایرانی هاست (الحق راست میگن)

سوما فیلم هندی دوست دارید نه ؟ دیدی درست حدس زدم؟!

علیرضا
دوشنبه 3 دي 1386 - 14:4
0
موافقم مخالفم
 

مریم و دودی:

آفرین. ماشاالله. احسنت. از کجا فهمیدی که رحیم فیلم هندی دوست داره؟

حالا اگه اجازه بدید ما هم حدس بزنیم که شما چه فیلمی دوست دارید. بزارید فکر کنم.

شما هم عاشق فیلم های مثلا" طنز و کلاغ پر و توفیق اجباری و.... هستید و با دیدنشان آب از لب و لوچه اتان سرازیر میشه. درس حدس زدم؟

متاسفانه فرهنگ سینمایی در میان مردم ما خیلی کم شده. نمونه اش همین مریم و دودی.

چون در سینمای ما تنوع ژانر وجود ندارد و مدتهاست که فیلم های بی ارزش و سطحی و فیلم های به اصطلاح طنز که شعور مخاطب رو به بازی می گیرند و مردم هم از دیدن آنها کیف می کنند, سینما را قبضه کرده اند, برای همین مردم خیلی بیشتر از قبل عادت به دیدن اینجور فیلمها کرده اند. و فیلمی غیر از این براشون بیگانه است.

این خانوم و میلیونها نفر دیگه هنوز فرق ملودرام و فیلم هندی را نمی دانند. فکر می کنند که هر فیلمی که گریه دار باشد فیلم هندی است.

آخه عزیز جان هیچ می دونی که ژانر ملودرام یکی از ژانرهای محبوب در هالیووده؟ نکنه اونها هم از سینمای هند تقلید می کنند.؟!!!!

نکنه فیلم هایی چون رومئو و ژولیت و تایتانیک و انبوه فیلمهای عاشقانه و احساسی هالیوود هم فیلم هندین؟

ای بابا. شما چرا زودتر به ما نگفتی که هالیوود خیلی وقت رفته تو کار تقلید از بالیوود؟!!! واقعا" خسته نباشی.

فیلم هندی یعنی فیلمی که از همه لحاظ بی ارزش است. هیچ پیام و هدف خاصی ندارد. فقط با یک داستان تکراری می آید و گریه در می آورد.

تو در کدام نقدی از بزرگان(حتی اونها که خیلی به فیلم انتقاد کردند) خواندی که به میم مثل مادر فیلم هندی بگویند؟ چرا نگفتند؟

چون اونها سینما رو می شناسند و می دانند فرق ملودرام و فیلم هندی چیه. نه اینکه فکر کنند هر چی گریه داشت فیلم هندیه.

شما دوست عزیز واقعا" باعث خنده ی من هستی. مانند کودکان نو پا یک چیزی شنیده ای و ذوق زده اون رو بیان می کنی. شما فکر می کنی گریه = فیلم هندی. ولی نمی دانی که فیلم هندی را صرفا" به خاطر گریه دار بودنش فیلم هندی نمی گویند. بلکه برای داستانهای تکراری و ضعف های بیش از حد فیلم و بی محتوایی و تکرار مکررات و سطح پایین فنی می گویند.

میم مثل مادر در سینمای این روزهای ما مثل گوهری می درخشد. فیلمی که از تمام جوانب فیلمبرداری و آهنگسازی و کارگردانی و طراحی صحنه و بازیگری در حد شاهکار بود. مملو از پیامهای دینی و اجتماعی بود. لحظه لحظه اش را از اعماق وجود حس می کردی. سکانس هایش عین زندگی واقعی ملموس بود.

لیاقت امثال شما فیلم های مبتذل و سخیف و بی ازشیست که مثل مور و ملخ از سینما ها بالا می روند. کلاغ پر و توفیق اجباری و هدف اصلی و عاشق و....

بهتره جای این حرفها بروید و همون فیلمهاتون رو ببینید. بهتره تا توفیق اجباری رو برنداشتند بروید و این شاهکار رو باز هم ببینید.

اگر کمی از سینما سر در می آوردید و معنی و فرق ملورام و فیلم هندی را می دانستنید و یه کم هم از سینمای هالیوود سر در می آوردید و با ملودرام هایش آشنایی داشتید و کمی هم نقد خوانده بودید, اون موقع یه خده ی جانانه به خودت می زدی و انقدر با مزه سخن نمی گفتی.

خیلی ببخشید. ولی فکر کنم کسی که این مطالب ساده را نداند و معنی ژانر ملودرام و اون چیزها را نداند در حدی نیست که من با او بحث کنم.

این رو هم بدون که مرده پرستی تو خون امثال شماست. من از وقتی چشم باز کردم, سینمای جنگ رو با حاج رسول شناختم. سفر به چزابه اش هنوز هم بهترین فیلم سینمای جنگ ایران است. هنوز هم عاشق نسل سوخته و مزرعه ی پدریش هستم. دیوانه ی نجات یافتگانم. حتی فیلم قارچ سمی اش را که بسیار ضعف دارد به خاطر صداقت حاج رسول و پاکی اش و از درون ساخته شدن فیلم هایش دوست داشتم. من و خیلیهای دیگر همیشه قدر حاج رسول را می دانستیم. می دانستیم که مدام غصه ی مردم و جوانان را دارد. عاشقش بودیم. ولی کاری از دست ما بر می آمد؟ وقتی مزرعه ی پدریش را در اکران و نقدها نابود کردند, چه کاری از دست ما بر می آمد؟ وقتی شاهکارش سفر به چزابه را در اکران نابود کردند, ما باید چه می کردیم؟ وقتی نجات یافتگانش را توقیف کردند, چه کاری از دست ما بر می آمد؟

من و خیلی های دیگر همیشه عاشق حاج رسول بودیم. عشق و علاقمون به او بعد از دیدن میم مثل مادر و دیدن آن همه ارزش در فیلم و آن همه انسانیت در فیلم بیشتر و بیشتر شد. از اینکه اینگونه با اعماق وجود حس مادرانه را درک می کند و سکانس ها را عین زندگی واقعی درآورده, به او بالیدیم. با رفتنش یه تیکه از ما رو برد.

می دانستیم با رفتنش سینمای جنگ ما به زوال می رسد. رفت که لطیفی برای ما فیلم جنگی بسازد؟ کارگردانی که سکانس های جنگی فیلمش مانند بازی با آتاری است. وقتی سکانس های جنگی مزرعه ی پدی و سفر به چزابه را می بینم بیشتر لمس می کنم که چه گوهری از کفمان رفته.

چه کسی 22 سال برای جوانانش و شهیداش و وطنش فیلم میسازه؟لطیفی؟ که بعد از فیلم روز سوم و آن سکانس های جنگی کودکانه اش برود و توفیق اجباری را که باعث ننگ سینماست بسازد؟

ما قدرش را می دانستیم و می دانیم. کسانی قدرش را ندانستند که جلوی اکران فیلمهایش را گرفتند و یا سنگ در جلو پای او انداختند. کسانی قدرش را ندانستند که بی جهت فیلمهایش را تخریب کردند. مزرعه ی پدریش را از بین بردند. او را به حدی رساندند که بعد از از بین رفتن سفر به چزابه در اکران گفت که دیگر برای جنگ فیلم نمیسازم و انقدر آزارش دادند که رفت و کمکم کن را ساخت. کسانی قدرش را ندانستند که فیلم میم مثل مادرش را که جزو فیلم های ارزشمند سینماست و از لحا فنی در مراتب بسیار بالاییست و از لحاظ سطح کلی فیلم هم در جمع بندی نمره دهی منتقدان به آن, جزو آثار متوسط رو به خوب سینمای مریض ما قرار گرفت(ارزشهای فنی و بازیگری به کنار ) را بی جهت تخریب کردند. همان امیر قادری و نیما حسنی نسب. با آن نقدهایشان و توهین هایشان به ملاقلی پور قلب او را شکستند. می آیند و می گویند فیلم من و نگین دات کام از میم مثل مادر بهتر است.!!می آیند مدام از ضعفهای فیلمنامه ی این فیلم می گویند. نمی آیند از قدرت کارگردانی حاج رسول و خوش ساخت و ملموس درآمدن فیلم و نکات فنی اش بگویند.می آیند و راحت به کارگردانی که سالها فیلم های عالی برای جنگ و وطن و برای خود این جوانان ساخته را تحقیر می کنند و آن موقع به, به به و چه چه از درام های خیابانی یک کارگردان می پردازند. که معلوم نیست دغدغه اش چیست. فیلم هایی که به جز اینکه از لحاظ کلیت و ساختار, فیلم های متوسط و ضعیفی هستند, بلکه هیچ ارزش و پیام و هدفی ندارند و بیشتر شبیه گانگستر بازی و بازیهای رایانه ای هستند. حالا چرا فقط از ضعف های این فیلم ها نمی گویند؟ چرا نمی گویند فیلمنامه های فیلم های او مال 50 سال قبل است و پر از عیب و ایراد است؟ چرا به نیمه ی خالی آثار او هم نگاه نگاه نمی کنند؟

همین ها قدر حاج رسول را ندانستند و مرده پرستند. ما که همیشه خاک پایش بودیم.

الان که این مطالب رو می نویسم بغض گلویم را گرفته. بد جور یاد حاج رسول افتادم و دلم گرفت. خیلی اذیتش کردند. باید این حرفها رو می زدم.

اما شما دوست عزیز این رو بدون که اجازه نمی دهیم که امثال تو دهانشان را باز کنند و به این فیلم ارزشمند و عزیز که از اعماق وجود ساخته شده و از لحاظ کیفی هم در سطح بالاییست و بسیار برای ما فیلم مقدسیه توهین کنی. یادگاری حاج رسول برای ما تا همیشه ماندگاره. و همیشه از آن حمایت می کنیم. و اجازه نمی دهیم که هر ننه قمری از راه برسد و چیزی به آن بگوید.

شما بهتره دهانت رو ببندی. چون لیاقت امثال تو کلاغ پرهاست. تا مزه ی شیرین ابتذال و بازی با شعور مخاطب رو بهتر از قبل بچشی. کاش سینما را میشناختی تا بهتر بباهاتون صحبت کنم.

ا.م
سه‌شنبه 4 دي 1386 - 2:51
-1
موافقم مخالفم
 

من هم با نظر مریم ودود موافقم فیلم جالبی نبود

لازم به ذکره با دیدن کلاغ پر هم اب از .........نمیشه (من که اینطور نیستم)

بعدشم اقای علیرضا نوشته طولانی و کسالت بارتون پر از گاف های نگارشی بود

حالا من و این مریم هیچ برید نظر منتقد ها رو در مورد فیلم بخونید

هیچ کدوم مثل شما از دیدن یه درام ابکی زوق زده نشدن و چون با وسعت نظر به فیلم نگاه کردن اشتباهات فاحشش رو هم دیدن

نقد که میخونید؟

میم مثل مادر در خوشبینانه ترین حالت و با اغماض یه ملودرام متوسطه که مطلقا شایسته حضور در عرصه های جهانی نیست

یه چیزه دیگه لحن غیر محترمانتون در نوشتتون باعث شد بفهمیم با چه جور ادمی ! طرفیم به همین علت حرفهام رو طوری نوشتم که براتون قابل فهم باشه

موفق باشید


سه‌شنبه 4 دي 1386 - 2:59
1
موافقم مخالفم
 

جدا این فیلم رو فرستادن اکادمی اسکار؟!

یعنی فیلمه بهتری نبود؟!

خدایی این مسئولین یه وقتایی یه کارایی میکنن ادم میمونه حیرون!

علیرضا
سه‌شنبه 4 دي 1386 - 5:11
-1
موافقم مخالفم
 

ا.م:

دوست عزیز من این کامنت را برای شما ننوشتم که بخوانید و از خواندنش خسته شوید. شما اگر از این فیلم بدت می آید و نوشته ی من کسالت بار بود پس چرا انقدر به خود زحمت دادی که بیایی و نظر کسالت بار!!! من را بخوانی؟

طولانی یا بلندی یه نظر باعث کسالت بار بودنش نیست. بلکه بار هنریش مهم است. مثلا" همان نوشته ی چند خطی شما بسیار خواب آور است. چون چیزی برای رو کردن ندارد.

من لحن توهین آمیز نبود. بلکه از عصبانیت و به خاطر ملاقلی پور بود.

من در کامنت گفتم که میم مثل مادر در نمره دهی منتقدان عنوان فیلم متوسط رو به خوب رو گرفته. میم مثل مادر 5/2 ستاره از 5 ستاره گرفته و جزو آثار متوسط رو به خوب به شمار میره.پس به من این چیزها رو نفرمایید. این ستاره ها جدا از دیگر وجهای فیلم است.جدا از آهنگسازی و فیلمبرداری و بازی های شاهکارش. این چیزها رو که متوجه میشید؟

مطمئن باشید که عاشق کلاغ پرهایید. من بهتر از خودتون می دانم.

در ثانی برای رفتن یک فیلم به اسکار مهم نمره دهی منتقدان به آن نیست. مهم موضوعات دیگر است.اسکار شرایط ویژه ای دارد. ارتباط برقرار کردن با اعضا آکادمیو خوش ساختی و... میم مثل مادر بهترین گزینه بود. تقاطع فیلم خوبیه. ولی اون سبک برای ما خوبه و تو دنیای مانندهای بسیار بزرگی ازشان ساخته شده که این فیلم شانسی در مقابلشان نداره.

تنها فیلم موفق ایران در اسکار بچه های آسمان بود. که نکات فنی شاخصی نداشت و به خاطر تحت تاثیر قرار دادن بیش از حد مخاطب موفق شد. حتما" می دونید دیگه؟!!!

برای نشان دادن اینکه میم مثل مادر بهترین گزینه برای اسکار بود توضیح زیاده. و من از گفتنش صرف نظر می کنم.

شما بفرمایید به گاف های نگارشی اتان برسید. دیالوگ ماندگار- ا.م

شما هم موفق باشید.

علیرضا
سه‌شنبه 4 دي 1386 - 5:21
1
موافقم مخالفم
 

در ضمن ا.م :

شما همان مریم و دودی هستی که با اسم دیگه کامنت گذاشتی و در آخر هم یک نظر دیگر بدون اسم گذاشتی.

عزیزم بلاخره ما چندین ساله که بحث می کنیم و کامنت میزاریم و به نحوه ی نگارش دیگران توجه داریم. کاملا" مشخصه که هر 3 نفرشان خودتون هستید.

عزیز همه رو مانند خودت فرض نکن. ما اگه این چیزها رو نفهمیم که به درد هیچی نمی خوریم.

کاملا" مشخصه که شخصیت سست و لرزانی داری که برای تایید خودت مجبوری با چند اسم کامنت بزاری. کسی که اعتماد به نفس داشته باشه و به خودش مطمئن باشه, تا ابد با یه اسم کامنت میزاره و از خودش دفاع می کنه.

شما شایسته ی بحث نیستی. یک نفره آمدی در این صفحه و خدا می داند که به چه دلیلی با این فیلم مشکل داری. که اصلا" هم مهم نیست. یک نفر از کل ملت کم. چون دیدی کسی هم نظرت نیست, مجبور به این کار و ارضای ذهن خود شدی. مطمئنن همیشه این کار را می کنی.

برایت از صمیم دل متاسفم.

مینا
سه‌شنبه 4 دي 1386 - 15:25
-2
موافقم مخالفم
 

میم مثل مادرو بزرگش کردن ...

خیلی فیلمای قشنگی رو دیدم که نه تو بوق و کرنا بودن نه چیزی ولی در عین حال واقعا فیلم بودن هنر بودن ...

خوب وقتی هیچی دربارشون تبلیغ نمی شه و مردم اصلا نمیدونن داره اکران میشه کی میخواد بره ببینتشون؟

حالا یه فیلمیو انقدر دربارش تبلیغ می کنن انقدر ازش میگن که میشه بهترین فیلم ! من منکر ارزش هنری این فیلم نمیشم ولی معتقدم زیادی بزرگش کردن ...

من قبل از اینکه این فیلمو ببینم خیلی هیجان زده بودم ولی بعد از دیدن فیلم واقعا به نظرم بعضی از صحنه ها غیر لازم میومد

حالا یکیم بخواد نظر مخالف بده هزار نفر میریزن سرش خوب ای بابا هرکس نظر خودشو داره ...

هیچکس نمی تونه میم مثل مادرو دوست نداشته باشه ؟

mja_0000
سه‌شنبه 4 دي 1386 - 16:38
-1
موافقم مخالفم
 

فکر کنم منظور علیرضا از اون کارگردانی که خیلی "سینمای ما" تحویلش میگیره (تو اون پارگراف طولانیه) مسعود کیمیایی باشه . (خنده) (بابا یه چند تا emotion برای اینجا بزارید)

البته راستم میگه ها ، من خودم از کیمیایی خوشم میاد (بعد از اولین فیلمی که ازش دیدم "ضیافت") اما "سینمای ما" هم دیگه خیلی زیاد بالا میبردش .

از حاتمی کیا کم میکنه و بد میگه ، به جاش اون تعریفایی رو که صرفه جویی کرده میزاره رو تعریف از کیمیایی و تارانتینو . (خنده)

دنیا اگه خوب اگه بد
سه‌شنبه 4 دي 1386 - 22:41
2
موافقم مخالفم
 

وقتی به یه نوازنده بگن حال سازت خوبه خیلی از مسائل ولو تکنیکی حل میشه حالا نگیم فیلم شاهکار بود اما فیلم حال خوبی داشت و لایق شرکت در عرصه های جهانی رو هم داره. در ضمن به حرف منتقدها نیست توی همه ی موارد یا افراط دارند یا تفریط.

الهام مروستی
چهارشنبه 5 دي 1386 - 2:30
1
موافقم مخالفم
 

میتونی متاسف باشی تا اموراتت شاید بگذره من الهام مروستی هستم مریم رو هم نمیشناسم برام هم مهم نیست که چی فکر میکنی از ادمهای متعصب هم خوشم نمیاد

(به قول کی .اوهارد(وقتی تشخیص ضعیف باشد. تعصب قوی میشود)

دنیا رو هم به هم بدوزید حتی دو ریال هم به ارزش فیلم مذکور نمیتونید اضافه کنید چون

مشک ان است که خود ببوید

یه چیزه دیگه . دیگه زحمت کامنت گزاشتن برای من رو به خودتون ندید چون این صفحه رو باز نمیکنم

و در اخر اینکه بیشتر فیلم ببینید بیشتر نقد بخونید و بیشتر فکر کنید

این اخری از اون دو تای اولی مهمتره میفهمید که؟

موفق باشید

الهام مروستی

علیرضا
چهارشنبه 5 دي 1386 - 5:16
0
موافقم مخالفم
 

الهام مروستی:

4 خط برایت می نویسم. چون مطمئنم که می خوانی. شما چه به این صفحه سر بزنید و چه نزنید, کسی متوجه نمی شود. پس حس کنجکاویتان شما را به اینجا می آورد:

کاش کمی درست کامنت بخوانید. من کجا خواستم ارزش های میم مثل مادر را بیشتر کنم؟

گفتم این فیلم 5/2 ستاره گرفته و جزو فیلمهای متوسط رو به خوب جای گرفته. این حرف من نیست. من نمره دهی منتقدان را گفتم.

همچنین گفتم در کنار ساختار کلیش, نکات فنیش بی نظیر بود. آهنگسازی اش که جزو بهترین آهنگسازی های تاریخ سینماست. فیلم برداری فوق العاده اش. طراحی صحنه ی بی نظیرش. و بازی هاش شاهکارش و کاگردانی قدرتمندانه اش و طبیعی و عین حقیقت در آمدن سکانس هایش. این ها این فیلم را ارزشمندتر کرده.

این نکات فنی بالای میم مثل مادر در بیشتر نقدها مورد تحسین قرار گرفته.

شما لازم نیست من رو نصیحت کنید. بروید کمی مطالعه کنید و نقد بخوانید تا این مطالب را بفهمید. اگر کمی نقد خوانده بودید, به آن حرفهای من(که عینا" از نقدها در آمده بود) نمی گفتید تعصب.

این فیلم ارزشمند است. به قول دوست بالایی نمی گوییم شاهکار. ولی فیلم خوبیست. ولی بازیها و آهنگسازی و کارگردانیش شاهکار است.

در ضمن الهام مروستی احتمال زیاد هم می دهم که شما همان مریم و دودی و ا.م باشید.

اینجا نمیتونم دلایلش را بگویم. بلاخره سالها تجربه ی کامنت گذاشتن و نقد و بحث دارم. راحت متوجه میشم که نویسنده ی یک کامنت چه کسیست.

شما با همان آغاز بچگانه ی کامنتتان خودتان را معرفی کردید.

یه کم شخصیتتان را تقویت کنید. لازم نیست هر بار با یک اسم کامنت بزاری دوست عزیز. این نشان می دهد که خودت هم خودت را قبول نداری. خوب چه توقعی از دیگران داری؟

کمی روی اعتماد به نفست کار کن و دانشت را هم بیشتر کن.

موفق باشید.

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 1.06884407997 seconds.