سينمای ما - حبیب ایل بیگی: به شکل محترمانه اي پذيراي اهالي مطبوعات خواهيم بود
چهارشنبه 24 آذر 1389 - 16:38

I نظرسنجی I

مایل به تماشای کدامیک از نسخه‌های فیلم «جرم» (مسعود کیمیایی) در سینما هستید؟




سينماي جهان
«گفتار پادشاه» در هفت رشته نامزد دريافت جوایز گلدن گلوب شد
موفقیت‌های «شبکه اجتماعی» در فصل جوایز هم ادامه دارد
«قوی سیاه»‌ در 12 رشته نامزد جوایز منتقدان رسانه‌ای‌ شد
هاليوود به قربانگاه جوانان تبديل شده است
ميشل يوئه نقش «سان سوچي» را بازي مي‌كند
ضارب لئوناردو دي‌كاپريو به دو سال زندان محكوم شد
برلوسکونی نزدیک به 000/400 یورو به جشنواره ونیز رشوه داده است
آدام سندلر و کوین جیمز در کمدی " پیشخدمت‌های هتل" بازی می‌کنند
برادران واچوفسکی نسخه‌ مدرن رابین هود را می‌سازند
مایکل مان بزودي پروژه تلویزیونی"ماهی تن بزرگ" را می‌سازد
«ژولیده‌پولیده» به صدرنشینی «هری پاتر» پایان داد
«شبکه اجتماعی» بهترین فیلم سال 2010 شد


سن پطرزبورگ


  (447 رأي)

کارگردان :
بهروز افخمی
ملک سلیمان


  (342 رأي)

کارگردان :
شهریار بحرانی
شکلات داغ


  (80 رأي)

کارگردان :
حامد کلاهداری
یک جیب پر پول


  (70 رأي)

کارگردان :
قدرت‌الله صلح‌میرزایی
بعدازظهر سگی سگی


  (80 رأي)

کارگردان :
مصطفی کیایی



حبیب ایل بیگی: به شکل محترمانه اي پذيراي اهالي مطبوعات خواهيم بود
حبیب ایل بیگی: به شکل محترمانه اي پذيراي اهالي مطبوعات خواهيم بود


سینمای ما - گلاویژ نادری: حبيب ايل بيگي مدير روابط عمومي بنياد سينمايي فارابي روزهاي پرمشغله اي را پشت سر مي گذارد. سي ام آبان ماه آخرين مهلت ارسال اسامي اهالي مطبوعات براي حضور در سينماي مطبوعات بود. كار دبيرخانه جشنواره فجر پس از پايان هر دوره دوباره از نو آ؛از مي شود و روابط عمومي بنياد سينمايي فاربي از اين قاعده مستثني نيست. به همين دليل مي توان گفت، فعاليت دبيرخانه حشنواره فجر ساليلنه است و در تمامي اوقات سال فعال.


جشنواره امسال چه تفاوتي با سال هاي گذشته دارد؟ امسال جایزه بین الادیان یا راه انبیا توسط یگ گروه داوری بین المللی به فیلم برگزیده ایرانی اهدا می شود. در بخش فیلم های کوتاه تنها فیلم های برگزیده جشنواره هاي معتبرداخلی که در جشنواره های فجر سال های گذشته به نمایش در نیامده است می تواند در جشنواره امسال شرکت کند. فیلم های مستند بلند از این قاعده مستثنا هستند و می توانند در جشنواره امسال ثبت نام کنند.


جایزه بین الادیان با چه معیارهایی اهدا می شود؟ این جایزه متعلق به یک بخش مجزا در جشنواره نیست، بلکه داوران بین المللی تمام فیلم های ایرانی بخش مسابقه را می بینند و فیلمی را که به موضوع ارتباط بین ادیان و سیره پیامبران می پردازند برمی گزینند.


پيش بيني مي كنيد امسال چند فيلم در جشنواره با هم رقابت كنند؟ با توجه به آمارهای تولید فیلم که امسال هر ماهه از سوی بنیاد فارابی منتشر می شود پیش بینی می کنیم بین 50 تا 60 فیلم آماده حضور در جشنواره باشند که هیات انتخاب از میان آن ها بهترین ها را برای شرکت در جشنواره انتخاب کنند. سال قبل نیز ما چنین تصوری داشتیم اما حدود 105 فیلم را هیات انتخاب دید که امسال هم امکان رسیدن این تعداد فیلم به دبیرخانه جشنواره هست.ظرفیت تولید فیلم در سینمای ایران بین 80 تا 100 فیلم است و با توجه به تعداد زیاد فیلمسازانمان و اینکه هر کارگردان هر دو سال یکبار می تواند فیلمی را جلوی دوربین ببرد. خوشبختانه امسال از تمامی نسل های فیلمسازی آثاری در جشنواره حاضر خواهد بود.


سينماي مطبوعات سال گذشته وضعيت مطلوبي نداشت و بسياري به شرايط نامطلوب آن انتقاد داشتند. چه تمهيداتي را براي رفع مشكلات سال گذشته انديشيده ايد؟ امسال مسائلی را که سال گذشته در سینمای مطبوعات به وجود آمده بود را آسیب شناسی کردیم و از آبان ماه امسال جلساتی با دست اندرکاران رسانه ها از جمله دبیران خبرگزاری ها، روزنامه ها، مدیرمسوولان نشریات تخصصی سینمایی، مسوولان صداو سیما، شورای مرکزی انجمن منتقدان و ... برگزار کردیم . خوشبختانه مشکلاتی که پارسال وجود داشت و خود ما هم به آن واقف بودیم مورد بررسی قرار گرفت تا امسال باز هم شاهد تکرار آن نباشیم. ما قصد داریم امسال محیط خوب و آرامی را با سرویس حرفه ای برای اصحاب مطبوعات مهیا کنیم. با تغییراتی که در طول این سال ها در حوزه رسانه به وجود آمده هر ساله تعداد زیادی درخواست برای کارت سینمای مطبوعات وجود دارد که نمی توانیم به روش های سنتی فقط خبرگزاری و مطبوعات مطرح را پوشش دهیم. امسال ار دو ماه زودتر با ارسال اطلاعات مربوط به افرادی که متقاضی صدور کارت بودند قدرت چانه زنی ما با مطبوعات فراهم شد و ما این امکان را داشتیم که با شناخت کافی از افراد و بررسی سوابق و مدارک آن ها اقدام به صدور کارت هوشمند کنیم. صدور کارت هوشمند این امکان را به ما می دهد که افرادی که در طول ایام جشنواره به سینما می آیند و تعداد فیلم هایی را که می بینند بررسی کرده و اطلاعات مربوط به آن ها را تحلیل کنیم. بررسی دقیق و کار کارشناسی که امسال انجام می گیرد باعث می شود بتوانیم سال های بعد بر اساس این اطلاعات عمل کنیم و اگر افرادی به سالن مطبوعات نمی آیند سال بعد در سهمیه آنان تجدید نظر کنیم.


با اين حساب امسال با سختگيري بيشتري اقدام به صدور كارت مي كنيد. امسال به هر حال سخت گیری ها بیشتر شده و از ورود افرادی که نباید به سینمای مطبوعات بیایند جلوگیری می شود. امسال کارت ها را طوری تنظیم خواهیم کرد که عده ای فقط امکان استفاده از سالن انتظار را داشته باشند و عده ای خاص به تماشای فیلم ها بنشینند. امکاناتی هم که در اختیار افراد قرار می گیرید بر اساس اطلاعات کارت آنان است. همه این اقدامات به این خاطر است که به شکل محترمانه ای پذیرای دوستان مطبوعات و رسانه ها باشيم. البته دوستان مطبوعاتی نیز باید در این زمینه با ما همکاری داشته باشند و با مسوولان سالن تعامل داشته باشند. از سوی دیگر می توانند توقعات خود را در دریافت سهمیه کارت پایین بیاورند. بعضی دوستان اسامی تایپیست، پیک، مدیرمالی، گرافبیست و ... که ضرورتی برای حضور در جشنواره را ندارند به ما اعلام می کنند و توقع دارند که برای آن ها هم کارت صادر شود که تمامی آن ها برای ما مشکل ساز است.


پس امسال شاهد شلوغي نامتعارف و بيش از حد در سينماي مطبوعات نخواهيم بود...بله، امسال داوران بخش تجلی اراده ملی که هر ساله تعداد نمایندگان سازمان ها در این بخش زیاد می شد در سالن دیگری فیلم ها را می بینند و سالن مطبوعات فقط مختص رسانه ها و سایت های سینمایی فعال و نمایندگان انجمن منتقدان خواهد بود. سال قبل به واسطه ظلمی که از سوی افراد مسوول و بی تعهد در انجمن منتقدان صورت گرفت فهرستی به دبیرخانه اراده شد که غیر واقعی بود. امسال شورای مرکزی انجمن از رفتار همکارانشان ابراز شرمندگی کردند. سال گذشته به واسطه اعمال نفوذ یک یا دو نفر از دوستان شورای مرکزی نزذیک به 100 نفركه منتقد و نویسنده سینمایی نبودند به سالن مطبوعات آمدند. ما به تبع اعتمادی که به انجمن داشتیم تعیین صلاحیت و بررسی نکردیم و تعداد زیادی کارت صادر شد. متاسفانه برخی قصد تخریب ما را داشتند و برخورد توهین آمیزی با ما کردند، حتی نشست های نقد و بررسی یک شب قبل از افتتاحیه لغو شد. نیازی به معرفی این افراد نیست و آن هایی که از این موضوع خبر دارند این ها را می شناسند. بعضی از فیلمسازان محترم هم به دلیل برگزاری جلسات نقذوبررسی با خود مهمانانی را به سالن مطبوعات می اوردند که امسال با صدور کارت های رمزدار این مشکل حل می شود.


چه سينمايي را براي اهالي رسانه ها درنظر گرفته ايد؟ ما در حال بررسی نهایی اسامی هستیم. سینما فلسطین سینمای مطلوب از نظر ماست اما متاسفانه ظرفیت محدودی دارد. اگر به لحاظ تعداد جوابگو نباشد، مجبور هستیم سینمای دیگری که بهترین آن سینما صحرا است را انتخاب کنیم.


سالن هايي را كه به تازگي به بهره برداري رسيده اند را براي جشنواره مورد استفاده قرار مي دهيد؟ ما تعداد سالن های نمایش فیلم را نمی توانیم بیشتر کنیم. بعضی از سالن هایی که تازه ساخته شده اند جایگزین سالن های قدیمی می کنیم و خوشحال می شویم بتوانیم سینما آزادی را به حمع سینماهای جشنواره اضافه کنیم. تعداد صندلی های سینمای جشنواره نباید از حدی تجاوز کند. سالن های ما طی سال های اخیر کوچک شده اند. ما تعداد صندلی ها را محاسبه کرده و بعد تعداد سانس های نمایش یک فیلم را تعیین می کنیم.


و حرف آخر...من از دست اندرکاران سایت سینمای ما که سال گذشته زحمت کشیدند و با تلاش خودشان و بدون هیچ تقاضایی سایت اختصاصی برای جشنواره طراحی کردند تشکر می کنم.



منبع خبر : سینمای ما
شنبه,1 دی 1386 - 4:56:46

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       








             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 1.27823019028 seconds.