سينمای ما - نگاهي به سريال «ساعت شني»: ترازويي برای محک سطح سلیقه مخاطب
سه‌شنبه 13 بهمن 1388 - 21:26

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (34 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (20 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (132 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (91 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (317 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (67 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (96 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (342 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1334 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



نگاهي به سريال «ساعت شني»: ترازويي برای محک سطح سلیقه مخاطب
نگاهي به سريال «ساعت شني»: ترازويي برای محک سطح سلیقه مخاطب


سينماي ما- مجموعه "ساعت شنی" که این روزها در حال پخش از تلویزیون است بدون عبور از خطوط قرمز‌ تأثیرگذاری خود را مدیون ورود به حیطه‌های نو و البته جسورانه است که به مخاطب فرصتی برای تجربه‌های خاص می‌دهد. تلویزیون جمهوری اسلامی ایران این روزها مقطعی پرمخاطره و حساس را می گذراند. ورود به حیطه‌های خاص و تجربه نشده در مدیوم تلویزیون از مسائلی است که اخیراً انعکاسی خاص پیدا کرده و رویکرد سیما و البته تعابیر ارائه شده از این رویکرد می تواند مورد تحلیل قرار بگیرد.
در واقع چند وقتی است مجموعه‌های تلویزیون تلاش می‌کنند با تکیه بر مضامین تازه از حد و اندازه‌های انتظار و سلیقه بیننده فراتر رفته و این مخاطب گریزپا را با تمهیداتی مقابل تلویزیون نگه دارند. تولیدات پرهزینه و تاریخی چون "در چشم باد" و همین مجموعه "روزگار قریب" که این روزها در حال پخش است، ماحصل نهادینه شدن این تفکر در رسانه ملی هستند که رویکرد این سازمان را در توجه به تاریخ و مقاطع تاریخی نشان می دهد.
اما در مجموعه های معاصر هم تلاش این رسانه برای متفاوت شدن چندی است خودنمایی می کند و مجموعه های "مدار صفر درجه"، "راه بی پایان"، "میوه ممنوعه" و ... نمونه های موفق این توجه هستند که فاصله فکر تا عمل را به حداقل رسانده اند. مخاطبان تلویزیون هم این تفاوت سطح را مورد توجه قرار داده و میزان استقبال از این مجموعه ها خود گویای این بذل توجه است. اما در مقابل "حلقه سبز"،‌ "سال‌های برف و بنفشه"، "شکرانه" و ... نمونه هایی هستند که نتوانسته‌اند اندیشه پیشرو بودن را به فعلیت مناسب بدل کنند و البته این از ویژگی‌های اجتناب‌ناپذیر آزمون و خطاست.
این روزها مجموعه "ساعت شنی" از شبکه اول سیما با شیوه‌ای جدید در حال پخش است. رویکرد هوشمندانه در پخش یکروز در میان این مجموعه شرایطی فراهم آورده تا به نوعی اتمسفر خاص ساخته شده در مجموعه در فضای پخش هفتگی پراکنده نشود و با فشردگی به نوعی مخاطب را به طور مداوم درگیر خود کند.
ارزش‌های بالقوه مجموعه با این شیوه به فعلیت مناسب رسیده و مخاطب را به شدت درگیر خود کرده است. از همین روست که هنوز چهار قسمت از پخش مجموعه نگذشته، مطالب،‌ نقدها، نظرات و تحلیل‌ها درباره آن آغاز شده است. هر چند نقد زودهنگام این مجموعه 26 قسمتی را در نخستین گام‌ها نوعی سهل‌نگری می دانیم، اما پرداختن به ویژگی‌هایی که این روزها به "ساعت شنی" نسبت داده می‌شود،‌ در چنین مقطعی به نظر لازم می آید.
در اغلب مطالب نوشته شده مزیت این مجموعه به عبور از خطوط قرمز تلویزیون معنا می‌شود. تعریفی که به نظر می آید برخاسته از درکی نادرست از خطوط قرمز تلویزیون است. اینکه تا به حال سینما که عرصه آزادتری برای پرداختن به موضوعات حساس و حتی خطوط قرمز است تاکنون سراغ این موضوع نرفته، نمی‌تواند به این مفهوم باشد که این مجموعه خط شکنی کرده است.
در واقع شاید خط قرمز را بتوان به مفهومی بهتر به شکستن یکسری از مفاهیم، مناسبات و خطوط که در تفکر کلی جامعه وجود دارد، نسبت داد. با این اندیشه مثلاً می‌توان شوخی با روحانیت در "مارمولک" یا شوخی با جنگ و شهادت‌طلبی در "لیلی با من است" را نوعی شکستن خط قرمز تعبیر کرد نه صرفاً وارد شدن به هر حیطه ای برای اولین بار.
تحلیل نزدیک به واقعیت این است که "ساعت شنی" موضوعی حساس و جسورانه را محور قرار داده که البته در سینما و تلویزیون تا به حال کار نشده و علت این رویکرد هم نه ممنوع بودن این حیطه بلکه به همان وجه حساسیت بازمی گردد. به نظر می آید یکسری بایدها و نبایدها در اذهان هنرمندان، مسئولان و مدیران و ... وجود دارد که آنها را از رفتن سراغ مضامینی خاص برحذر می‌دارد و این دور باطل دهان به دهان و سینه به سینه گشته تا اینکه بدل به خط قرمز مجازی شده، بدون آنکه در واقعیت وجود داشته باشد.
موضوع رحم های اجاره ای هم از همان مضامینی است که به نظر می آید بنا بر همین تعابیر و تحلیل های شخصی به نوعی خط ممنوع تعبیر شده و تا به حال کسی سراغ آن نرفته است. ولی احمد رفیع زاده فیلمنامه‌نویس "ساعت شنی" با نوع نگاه دراماتیک و مدرن خود به این مضمون و تفکری که بر کار حاکم کرده،‌ نشان داد می‌توان این موضوع را در رسانه ملی مطرح کرد آن هم بر بستر قصه ای به شدت زنانه و البته تیره.
نکته مهم دیگر در مورد "ساعت شنی" تنها ورود به حیطه های جسورانه و حساس داستانی نیست، بلکه به نظر می آید همه مجموعه عوامل به گونه ای کنار هم قرار گرفته اند که ماحصل کار چیزی فراتر از معیارهای تلویزیونی شود. از گروه بازیگران حرفه ای و بازی های درخشان، فیلمبرداری سیال،‌ کارگردانی ساختارشکن، روایتی متقاطع ... و نهایتاً مجموعه ای که مخاطب تلویزیونی را که در بمباران مجموعه های بی بو و خاصیت قرار دارد،‌ وادار به دیدن تفاوت ها و مقایسه می کند.
در واقع می توان "ساعت شنی" را به نوعی ترازو برای محک سطح سلیقه مخاطب تعبیر کرد که همواره دستاویز مجموعه های سطح پائین قرار می گیرد. معمولاً وقتی از سازندگان این مجموعه ها در مورد ضعف کارشان سئوال می‌شود سهل الوصول بودن تلویویون و پاسخ دادن به خواست و نیاز اولیه مخاطب را مطرح می کنند که آنها را به سوی روالی تکراری و نازل سوق داده است.
این درست که تماشاگر تلویزیون هم مجموعه های برنامه خانواده را نگاه می کند هم "جواهری در قصر" و هم فیلم های سینمایی برنامه سینما چهار و البته مسابقات فوتبال را. ولی این نکته دلیل نمی شود که برنامه‌سازان هم تلاشی برای بالا بردن معیارهای کیفی تلویزیون انجام ندهند و در واقع به ساده نگری خو کنند.
رسالت فراموش شده تلویزیون در تربیت مخاطب و ارتقاء سلیقه آنها حلقه‌ای گمشده است که به نظر می آید آرام آرام در حال آشکار شدن و رخ نمایی است. "ساعت شنی" نمونه‌ای است که نشان می دهد می توان به مخاطب تلویزیون اعتماد کرد و برای سلیقه اش احترام قائل بود.



منبع خبر : مهر
چهارشنبه,21 آذر 1386 - 15:15:34

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

س.ک
چهارشنبه 21 آذر 1386 - 15:40
0
موافقم مخالفم
 

خیلی ممنون... مقاله جالبی بود...

ولی توروخدا این سریال رو با سریالهایی مثل: "سالهای برف و بنفشه" مقایسه نکنید هیچی نباشه برخی از بازیگرای ساعت شنی کجا بازیگرای این سریالهایی که گفتید کجا؟؟!!! امیدوارم بتونند تا آخر قصه رو خوب پیش ببرند... و بعداز راه بی پایان بازهم سریال خوبی رو ببینیم، فعلاً که خوب بوده...


چهارشنبه 21 آذر 1386 - 16:16
-1
موافقم مخالفم
 

به نظر شما مدار صفر درجه تاریخی نبود؟معاصر بود؟؟؟اگه منظورتون اینه که داستان سریال در قرن حاضر رخ داده پس در چشم باد و بیشتر بخشهای روزگار قریب هم معاصرند.........

سارا
چهارشنبه 21 آذر 1386 - 17:26
0
موافقم مخالفم
 

سریال خوب و جالبیه اما زمان پخشش ناجور اگر در هفته فقط یک روز بود بهتر بود

Reza
چهارشنبه 21 آذر 1386 - 18:5
-1
موافقم مخالفم
 

ساعت شنی الان تنها سریالیه که ارزش دیدن داره . به عواملش مخصوصا کارگردان و بازیگرا باید تبریک گفت . روزگار قریب هم توقعی که تو قسمت اول ایجاد کرده بود تو قسمت دوم برآورده نکرد .

حسین
چهارشنبه 21 آذر 1386 - 18:51
-1
موافقم مخالفم
 

اتفاقا این روش پخش سه روز در هفته خیلی بهتره. امیدوارم شبکه های دیگه هم این کار جالبو انجام بدن.

sana
چهارشنبه 21 آذر 1386 - 18:54
0
موافقم مخالفم
 

به نظر میاد کار متفاوتیه و بازیگراشم که همه حرفه ای هستن کلا سریال تقریبا تقریبا بالاتر از انتظار مخاطب از تلویزیونه...

احسان
چهارشنبه 21 آذر 1386 - 19:41
0
موافقم مخالفم
 

یک پیشنهاد داشتم اگه بتونید آلبوم عکس سریال ها رو هم بذارید خوب می شد . مخصوصا که آلان طوری شده سریال ها همه یه گروه حرفه ای و خوب هستن مثل ساعت شنی ، روزگار قریب ، بی صدا فریاد کن ، حلقه سبز (اینو یه 4 تا ازش عکس گذاشتین که فکرکنم برای یه سریال کم باشه). از اینکه یه مجله الکترونیکی حرفه ای شدید خوشحالم و تا اونجائی که بتونم همراهیتون می کنم.

سینمای ما -  خیلی لطف دارید. از همراهی شما استقبال می کنیم و امیدواریم بتوانیم به پیشنهادهای شما عمل کنیم.

sahar
چهارشنبه 21 آذر 1386 - 22:53
0
موافقم مخالفم
 

سريال قشنگيه. بازيگرها و تمام عوامل خيلي خوب و با دقت انتخاب شدند


چهارشنبه 21 آذر 1386 - 23:19
2
موافقم مخالفم
 

من واقعا از مسئولان سیما تشکر می کنم که بالاخره فهمیدند باید به سطح فکر مردم بها داد. کاش شبکه های دیگر هم به جای پخش سریالهای بی مغز کره ای سراغ ساخت چنین سریالهایی بروند و باور کنند که مردم ایران زمین با این همه فرهنگ و با این همه مشکل هیچ نیازی به یاد گرفتن فرهنگ کاملا متفاوت و نامانوس کره و همراهی با مشکلات یک زن کره ای آن هم در روزگارهای پیشین ندارند.

محدثه
پنجشنبه 22 آذر 1386 - 0:1
0
موافقم مخالفم
 

شما چرا اينقدر با حلقه ي سبز بد هستيد؟

ئشفهد
پنجشنبه 22 آذر 1386 - 11:20
-4
موافقم مخالفم
 

واقعا سريال خوبيه وقابل مقايسه هم با ميوه ممنوعه نيست . نميدونم حسن فتحي فكر كرده اگه ديالوگ هاي همه كارهاش مسجع باشه مثلا نشوندهنده معلومات و سواد بالاشه ؟ اتفاقا توي تنها كاريش كه موفق بوده ازدواج به سبك ايرانيه كه از اينگونه اظهار فضلهاي تابلو خبري نيست . اين سريال ساعت شني هم خيلي خيلي خوبه . يادمه قسمت اولش رو كه ديدم متاسفانه قسمت اول رو از دقيقه پنجم يا ششم ديدم پيش خودم فكر كردم عجب نفوذي داشته كارگردان كه تونسته به چنين سوژه هايي نزديك بشه اما بعد كه تيتراژ پاياني داشت پخش ميشد ديدم بله محمد رضا شريفي نيا انتخاب بازيگرشه كه قطعا اونجا نايستاده فقط بازيگر انتخاب كنه . واقعا فكرميكنيد هر كسي ميتونه سراغ اين سوژه بره ؟ ميدونيد به همون حسن فتحي بيچاره سر سريال ميوه ممنوعه چه گير هاي افتضاحي ميدادند . بطوريكه نه تنها خيلي از ديالوگها براي پخش حذف شد و تدوين تا 30رمضان ادامه داشت كه خيلي از صحنه ها حتي دوباره فيلمبرداري شد . پس تو رو قرآن اگه نميدوني چه خبره نگو خط قرمز ها ساخته و پرداخته ذهن خود كارگردانهاست. آفرين پسرم .....

محمد
پنجشنبه 22 آذر 1386 - 11:58
0
موافقم مخالفم
 

بازي مهراوه شريفي نيا همانند مادرشان استاد آزيتا حاجيان عالي است.

سهیل
پنجشنبه 22 آذر 1386 - 12:26
1
موافقم مخالفم
 

یک خسته نباشید اساسی به تمامی عوامل سریال خوب ساعت شنی خوشبختانه چند وقتی است که از تلویزیون شاهد پخش مجموعه های بسیار خوبی مانند اغما، میوه ممنوعه، مدار صفردرجه، حلقه سبز و ساعت شنی و ... هستیم امیدواریم که این روند همچنان ادامه داشته باشد تا سلیقه مخاطب تلویزیونی ارتقا پیدا کند


پنجشنبه 22 آذر 1386 - 16:39
-1
موافقم مخالفم
 

دست شما در د نکنه حالا دیگه حلقه سبز را با سالهای برف و بنفشه مقایسه میکنید

سریال به این ماهی


پنجشنبه 22 آذر 1386 - 16:48
-1
موافقم مخالفم
 

حسن فتحی یه درام پرداز عالیه

اگه فکر می کنید ارزش مدار صفر درجه به دیالوگهای مسجعشه (به قول شما)خیلی...

رویا
پنجشنبه 22 آذر 1386 - 16:51
0
موافقم مخالفم
 

مگه این سایت سینمایی نیست

انگار بعد از اینکه بازدیدای مدار صفر درجه ترکوند می خواین به تلویزیون بیشتر بها بدید!!!!

مونیکا
پنجشنبه 22 آذر 1386 - 16:59
0
موافقم مخالفم
 

من هم با پیشنهاد اون اقا در مورد البوم عکس سربال های تلویزیونی موافقم واز شما هم به خاطر داشتن چنین سایتی با مطالب پر باری که در اختیار خوانندگان میگذاربد کمال تشکر را دارم و همینطور یک خسته نباشید هم به تمام عوامل زحمتکش سربال زیبای ساعت شنی مخصوصا بازیگران عزیز این سریال می گوبم و امیدوارن که این سریال تا اخرین قسمت هم همین روند را در پیش داشته باشد

آرمین
پنجشنبه 22 آذر 1386 - 16:59
-1
موافقم مخالفم
 

مدار صفر درجه اونقدر باارزش هست که نیازی به این دیالوگا نداشته باشه...

مدار صفر درجه اگر به شیوه فیلم های صامت پنجاه سال پیش هم ساخته می شد بازم بهترین بود

اگه معنی این دیالوگارو نمی فهمید از بی سوادی شماست نه باسوادی آقای فتحی.............

مرجان
پنجشنبه 22 آذر 1386 - 20:31
1
موافقم مخالفم
 

آقای محمد به نظر من هم بازی مهراوه شریفی نیا در حد قابل قبولی است ولی آخه یه کم دقت کنید کلمه استاد مگه الکیه که این روزها به هر کسی یه لقب استاد می چسبونید

ایشون بازیگر خوبی هستند و قابل احترام ولی نه در حد یک استاد اول باید معنی حقیقی استاد رو فهمید وبعد از اون می فهمیم که این لقب رو به چه کسی باید داد

Shaghayegh
شنبه 24 آذر 1386 - 12:17
-1
موافقم مخالفم
 

سریال خوش ساختیه اما رد شدنش از خط قرمزای تلویزیون تعجب برانگیزه.تو رو خدا نگین پاشو از خط قرمزای تلویزیون اون ور تر نذاشته مگه همون میوه ی ممنوعه چی داشته که این قدر بهش گیر داده بودن؟؟خدایی موضوعای ساعت شنی و تصویری که از جامعه نشون میده خیلی ملتهبه........

البته این اصلا بد نیست ولی برام خیلی عجیبه .... در حالی که از کارای دیگه ایرادای بنی اسرائیلی می گیرن چه طور این سریال تونسته مسائل اینجوریو به این راحتی مطرح کنه.

matin
شنبه 24 آذر 1386 - 15:19
1
موافقم مخالفم
 

آرمين جان عزيزم من گفتم ديالوگهاي حسن فتحي رو نمي فهمم ؟ جدا از حرفام اين رو فهميدي ؟؟ (انقدر با حرفات نزن نيش دلمو كردي ريش ) بعنوان مثال اين يكي از ديالوگهاي سريال ميوه ممنوعه بود كه علي نصيريان به امير جعفري گفت . به نظرت مثلا خيلي احتياج به فكر كردن داشت تا به مفهوم عميقش دست پيدا كنيم ؟ ميفهمي منظورم چيه يا بازم توضيح بدم

رضا
شنبه 24 آذر 1386 - 15:21
0
موافقم مخالفم
 

گذاشتن نام حلقه ی سبز کنار سال های برف و بنفشه و شکرانه از اون کارها بود ! لطفا کمی تامل کنید در باره ی آنچه مقایسه اش می کنید و کمی هم دلیل بیاورید !

samira
شنبه 24 آذر 1386 - 19:24
-1
موافقم مخالفم
 

khub bod mer30

مژده
يکشنبه 25 آذر 1386 - 9:50
0
موافقم مخالفم
 

سريال خوبيست و اميدوارم تا انتها هم خوب پيش برود ... سوژه جسورانه اي انتخاب شده كه براي عوام هم جذابيت دارد... فقط انتخاب بازيگراني از سبك هاي متفاوت كه با جسارت كارگردان همرنگ شده اند هم قابل تحسين است ...

گلاب
يکشنبه 25 آذر 1386 - 11:16
-1
موافقم مخالفم
 

واقعا كه سريال حلقه سبز رو كنار سريالي مثل شكرانه و سال هاي برف و بنفشه ميذاريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

درسته حلقه سبز فوق العاده نيست و دو سه قسمتش كمي كسل كننده بود اما بقيه قسمت هاش در حد خوب بود مخصوصا قسمت ديشب كه عالي بود گذاشتن اين سريال كنار سريال هاي آبكي و بد واقعا مسخره است و نشان از دشمني شما با كارگردانه (البته شايد!)


دوشنبه 26 آذر 1386 - 18:2
0
موافقم مخالفم
 

مقایسه های بی معنی و مغرضانه را کنار بگذارید .حلقه سبز هم بسیار خوب است و سوژه بکری دارد.مقایسه این سریال با شکرانه فقط می تواند از روی غرض ورزی شخصی شماباشد چون حتی مخاطب عام هم می فهمد این دو با هم قابل قیاس نیستند.چه برسد به کسی که ادعای منتقد بودن دارد

بهار
دوشنبه 26 آذر 1386 - 20:1
0
موافقم مخالفم
 

سلام...نمیدونم چرا در باره ی سریال حلقه ی سبز اینجوری مینویسید...به نظر من این فیلم یه شاهکاره!!!شاید قسمت های اولش نمیشد معنیشو فهمید...ولی واقعا" شما الان نفهمیدید چی میخواد بگه!!!حلقه ی سبز مثل حسن گلاب داره پوست میکنه...داره معنی پیدا میکنه...هنوز اینو نفهمیدید....شما که اینقدر با کمالات هستین که همچین سایت وزینی رو ایجاد کردید چطور اینجور درباره ی یه اثر صحبت میکنید...نکنه حاتمی کیا هم باید مثل خانم میلانی میومد حرفشو رک و پوست کنده میزد...باید اونم شعار میداد؟؟!!!

باید حسن گلاب که یه جوونه میومد جلو روی گلبهار ظاهر میشد بش میگفت توروخدا قلبمو ببخش؟؟!!!از شما بعیده...

ندیدید حسن گلاب وقتی نمیخواست بمیره(درحالی که به هر حال میمرد)شبیه یه نوزاد نارس بود...؟؟!!!بعد بزرگ شد...فکرش هم بزرگ شد...هر چی بزرگ تر شدفکرش هم بزرگ تر و وسیع تر شد...فاطمه رو دید...وقتی دید مرگ ترسی نداره راضی شد که قلبش یه نفر دیگه رو زنده کنه...

اینا چیزای ساده ای هستن که پوسته ی رویی این فیلمن..چیزی که من ازش متوجه شدم...حالا زیر این پوسته چیه که من متوجه نشدم خدا میدونه!!!

ای کاش اینقدر مغرضانه یه اثر رو به کلی رد نمیکردید و نمیکشتید...

مرضيه
سه‌شنبه 27 آذر 1386 - 23:54
0
موافقم مخالفم
 

بهار حرفات فوق العاده بود! منم ميخواستم تقريبا همينارو بگم كه تو به زيبايي گفتي فقط اين رو اضافه ميكنم كه بذار اين آدم هاي سطحي (هرچند اينا حتي پوسته ي رويي فيلم رو هم نفهميدند) در جهالت خود باقي بمانند!!!

7
يکشنبه 2 دي 1386 - 1:25
0
موافقم مخالفم
 

ساعت شني فوق العاده ست

الناز
يکشنبه 9 دي 1386 - 15:0
0
موافقم مخالفم
 

خوبه ولی ای کاش عکس های بیشتری از فیلم ومخصوصا مخصوصا مهراوه شریفی نیا میگذاشتید . امیدوارم این کار را بکنید. ممنون

مهسان
سه‌شنبه 11 دي 1386 - 20:33
-2
موافقم مخالفم
 

مدارصفردرجه درنوع خودش بی نظیراست.اصلااین دو چه ربطی به هم دارند؟آن یک موضوع تاریخی بود که ماایرانی ها بادیدن آن به خودمان افتخارکرده وبه عشق پاک آن عشق می ورزیدیم.ولی این فیلم ناپاکی عشقهای امروزو پستیهای روزگار(درایران) را نمایش می دهد طوری که آدم خجالت می کشد.


پنجشنبه 13 دي 1386 - 13:21
-1
موافقم مخالفم
 

ساعت شنی در نوع خودش کار خوبیه....................................................................................................................................ولی من مدار صفر درجه رو می خوام.............................

سودا
چهارشنبه 19 دي 1386 - 11:29
1
موافقم مخالفم
 

سلام خوبه ولي چرا ديگه پخش نمي شه

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.698308944702 seconds.