سينمای ما - اعتراض ها نسبت به این بیانیه ادامه دارد / انتقاد شديد فرزند رسول ملاقلي‌پور به داوران جشنواره فيلم كوتاه تهران
شنبه 17 بهمن 1388 - 17:41

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (70 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (346 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1340 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



اعتراض ها نسبت به این بیانیه ادامه دارد / انتقاد شديد فرزند رسول ملاقلي‌پور به داوران جشنواره فيلم كوتاه تهران
اعتراض ها نسبت به این بیانیه ادامه دارد / انتقاد شديد فرزند رسول ملاقلي‌پور به داوران جشنواره فيلم كوتاه تهران


سينماي ما- علي ملاقلي پور، فرزند مرحوم رسول ملاقلي‌پور، كه با فيلم كوتاه «ادامه بن بست» در بيست و چهارمين جشنواره فيلم كوتاه تهران شركت داشت، درباره بيانيه صريح هيئت داوران جشنواره فيلم كوتاه گفت: متاسفانه هيئت داوران موضع خودشان را بسيار بالاتر از فيلمسازان جوان مي‌دانند و گويا از اصل فيلمسازي كوتاه و فرآيند توليد آن كاملا به دور هستند. وي در ادامه به انتقاد از بخش‌هاي مختلف اين بيانيه پرداخت و گفت:* داوران نمي‌دانند تنها محل عرضه فيلم كوتاه جشنواره است وي افزود: به نظر مي‌رسد هيئت داوران جشنواره فيلم كوتاه نمي‌دانند كه تنها جايگاه عرضه فيلم كوتاه در ايران، جشنواره‌ها است و فيلم‌ها كوتاه امكان نمايش در سينما با تلويزيون ندارند. ملاقلي‌پور گفت: با وجودي كه تنها مكان نمايش فيلم‌هاي كوتاه جشنواره است، آن‌گاه هيئت داوران جشنواره فيلم كوتاه در بيانيه خود مي‌گويند «براي جشنواره‌ها فيلم نسازيد»! در ادامه، «ملاقلي‌پور» با اشاره به بيانيه هيئت داوران كه به نقاط ضعف تكنيكي آثار اشاره كرده بودند، گفت: اصولا دليل اصلي ساخت آثار تجربي توسط جوانان تجربه كردن است و مسلم است كه در تجربه، اشتباه هم ديده مي‌شود. اما دوستان هيئت داوران نگاهي بيش از حد حرفه‌اي نسبت به آثار ساخته شده داشته‌اند و حتي جايزه بهترين فيلم تجربي را به فيلمي داده‌اند كه از يك فيلم خارجي كپي شده بود. وي تصريح كرد: شايد فقر فيلم ديدن در هيئت داوران باعث شده چنين اتفاقي بيفتد و كپي يك فيلم خارجي آنها را شگفت‌زده كند. ملاقلي پور با اشاره به هزينه بالاي صداگذاري فيلم‌ها گفت: هزينه صداگذاري ساده يك فيلم گاهي تا نيم ميليون تومان بالا مي‌رود و اين در حالي است كه فيلمسازان جوان گاهي با مبلغ صد هزار تومان دست به توليد يك فيلم مي‌زنند. «ملاقلي‌پور» افزود: اعضاي هيئت داوران از فضاي فيلم‌سازي بسيار دورهستند كه حرف از لزوم صداگذاري و حذف صداهاي زائد در فيلم مي‌زنند. البته شايد دليل آن اين است كه هزينه صداگذاري فيلم براي آنها مبلغي نيست اما براي كسي كه با پول خودش فيلم مي‌سازد، مبلغ زيادي است. وي تاكيد كرد: در جشنواره، يك فيلم انيميشن را ديدم كه صداگذاري دالبي‌ساراند داشت، اما هيئت داوران گويا اين فيلم را نديد و تنها ضعف‌هاي فيلم به چشم‌شان آمد. * دليل وجود اثر انگشت روي لنز، نداشتن بودجه براي استخدام دستيار است ملاقلي‌پور راجع به حرف داوران در مورد اثر انگشت روي لنز دوربين، گفت: شايد هيئت داوران محترم ندانند كه دليل وجود اثر انگشت بر روي لنز دوربين، عدم وجود بودجه براي استخدام دستياري است كه بايد اين كار را انجام دهد. وي افزود: مصطفي كرمي كه دوست من است، فيلمي دقيقا با همين روش و همين سبك با هزينه شخصي خود ساخته كه من اگر چنين اثري روي لنزش ببينم، اين اثر انگشت را مي‌بوسم و پاكش نمي‌كنم هر چند اين حرف شعاري به نظر بيايد. وي در پايان، در مورد دليل اعتراض خود گفت: دليل اعتراض من اين نيست كه فيلم من جايزه نگرفته است. كارگردان «ادامه بن‌بست»‌ افزود: من قبلا در مصاحبه‌اي گفته بودم كه اين فيلم را به اين قصد ساختم كه بيننده عصباني شود و نتواند اين فيلم را تا انتها تحمل كند پس جايزه نگرفتن اين فيلم نشان مي‌دهد كه من در حقيقت جايزه واقعي خود را از هيئت داوران جشنواره فيلم كوتاه تهران گرفته‌ام. ملاقلي‌پور همچنين تصريح كرد: من به اين خاطر اين اعتراض را مطرح كردم كه هيئت داوران هشيار باشد و از آگاهي نسل جواني كه روزي جاي آنها را خواهند گرفت، بترسند.

منبع خبر : فارس
چهارشنبه,30 آبان 1386 - 11:19:53

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

عزت الله
چهارشنبه 30 آبان 1386 - 12:25
8
موافقم مخالفم
 

boro baba delet khoshe

faghat maryame amir jalaliro eshgh ast

bebein che baziye ghashangi miko ne to charkhone

boro ye kam azash yad begir molagholi poor

مریم امیر جلالی عشق است

nooshin
چهارشنبه 30 آبان 1386 - 17:30
-2
موافقم مخالفم
 

برو بابا چيه؟

چرا هر نظري رو ميذاريد اينجا ؟

پوپك
چهارشنبه 30 آبان 1386 - 19:22
1
موافقم مخالفم
 

طرف صحبتم علي آقاي ملاقلي پوره كه تو شروع كارش داره يه خورده احساساتي حرف مي زنه و تند مي ره!

آقا پسر!

من اول نامه تو رو خوندم و بعد بيانيه رو.مي تونم بگم حق كاملاً با تو و فيلمسازاي هم نسل توئه اما يه چيزي رو هم نبايد ناديده بگيري.درسته كه هيچ جاي ديگه اي به جز جشنواره واسه نمايش فيلم كوتاه نيست،اما اين دليل نمي شه كه هر چيزي رو به عنوان فيلم كوتاه قبول كرد و هر اشكال اون فيلم رو هم به دليل كم تجربه بودن عوامل و يا دست خالي اونها ناديده گرفت.

توي تموم جشنواره ها،اونم تو تموم دنيا،هميشه فيلمي كه انتخاب مي شه لزوماً بهترين نبوده و نيست.هميشه دستهايي پشت پرده هست كه ديده نمي شن اما همچين محكم تو گوش آدم مي زنن و اثر آدم رو رو زمين پرت مي كنن،كه تا مدتها از ياد نمي ره! ........... اما نبايد بي انصاف هم بود.

مي توني فيلمهاي مستند ابتداي دوران فيلمسازي پدر شهيرت رو با آثار جديد مقايسه كني؟ در حاليكه هر دوتاشون تو فقر امكانات ساخته شدن؟ ............

يه كم منصف باش و فراموش نكن غرض ورزي هيچ وقت از سينماي ايران نمي ره.

من براي تو فرزند عزيز رسول ملاقلي پور بزرگ آرزوي موفقيت مي كنم و اميدوارم بتوني راه پدرت رو ادامه بدي و فيلمهاي بلندت رو به زودي ببينيم

farid mirkhani
چهارشنبه 30 آبان 1386 - 19:59
0
موافقم مخالفم
 

hamooon kari ro kardi keh man kargardane samphoniye sifooon keh filmam tooo bakhshe mosabeghe boood mikahstam bokonam alijan!

dast marizaaad


چهارشنبه 30 آبان 1386 - 22:59
-1
موافقم مخالفم
 

خوب حالا که این داورها حرف زور میزنند و با بودجه ناچیز و هزینه شخصی فیلم ساز از او انتظار یک اثر بی عیب و نقص دارند، شما فیلم سازان جوان فیلمی تاثیرگزار راجع به داوری جشنواره ها بسازید تا آنها با دیدن فعل خود متنبه گردند.

علیرضا
پنجشنبه 1 آذر 1386 - 0:32
0
موافقم مخالفم
 

آقای ملاقلی پور!بسیار درست گفتید!این بیانیه به قدری سطحی،توهین آمیز و تحقیرکننده است که من نمی دانم برای جواب دادن به آن حتی باید از کجا شروع کرد.مگر خود این آدمها چه گلی به سر این سینما زده اند که خود را در جایگاه ناصح فیلمسازان می بینند!

پندار
پنجشنبه 1 آذر 1386 - 12:43
0
موافقم مخالفم
 

آقای ملاقلی پور عزیز . جالب است که با وجود فیلمی که از شما دیدم - و به نظرم واقعا شایسته دریافت جایزه بود _ این حرف ها را از شما میشنوم . دوست عزیز و دوستان عزیزی که مدام حرف از کم بودن پول و فیلم ساختن با بودجه شخصی میزنید ، میشود برای من توضیح دهید که بد و ضعیف و سهل انگارانه دکوپاژ کردن چه ربطی به پول دارد ؟ یا بد و ضعیف و سهل انگارانه کادر بستن ؟ یا بد و ضعیف و سهل انگارانه بازی کردن و بازی گرفتن و مونتاژ زدن و . . . ؟ بیانیه اگر سطحی و تحقیر کننده بوده ، شاید به خاطر این بوده که بعضی از فیلمها همانقدر سطحی و همانقدر تحقیرکننده بودند . حتا اگر هم واقعا موردی باشد که کم بودن پول علت بد فیلم ساختن فیلمسازی باشد باز هم چیزی عوض نمیشود چرا که فیلمسازی که با اطلاع از توانایی مالیش دست به ساختن فیلمی میزند که نیاز به بودجه بیشتر از تواناییش دارد از همان اول کار به بیراهه رفته است . من سن شما را نمیدانم اما زمانی را یادم هست که هنوز ویدئو وجود نداشت و هزینه ساختن یک فیلم کوتاه ده ها برابر الان بود و کیفیت فیلمهای بسیاری از فیلمسازان آن زمان را هم یادم هست . کثیف بودن لنز دوست عزیز فقط و فقط مربوط به سهل انگاری فیلمبردار یا تصویر بردار است وگرنه مگر تمیز کردن لنز چقدر زمان و بودجه میبرد ، و قضیه اصولا چه ربطی به آقای کرمی دارد که وسط این بحث به آن اشاره کرده اید ؟ دوست محترم ، من به توانایی شما در فیلمسازی احترام میگذارم اما تلاش نکن روی کم مایگی بسیاری از کسانی که در این میدان فعالیت میکنند سرپوش بگذاری . پذیرفتن نقصها و کاستیها و سخت گیری در کیفیت و نپذیرفتن هیچ توجیهی برای ساختن یک فیلم بد ، اولین گامها برای اصلاح وضعیت موجود است .

محمد
پنجشنبه 1 آذر 1386 - 19:6
1
موافقم مخالفم
 

اقاي ملاقلي پور

من هم ناراحت شدم كه ما با چه جان كندني فيلم مي سازيم و و آقايان به چه راحتي پنبه مي زنند ولي حرف هايشان راست است. ايرادها را بايد گردن بگيريم. در سينما هيچ وقت مجال اين را نداريد كه به مخاطب توضيح دهيد كه چرا فيلمتان ضعف دارد. چاره ديگري هم هست؟


جمعه 2 آذر 1386 - 0:38
-5
موافقم مخالفم
 

راستش من بیانیه هیئت داوران رو نخوندم اما این حرف که بودن اثر انگشت روی لنز به خاطر نداشتن پول دستیاره خیلی مسخره هست . فیلمسازای ما باید از همین الان حرفه ای کار کردن رو یاد بگیرن ؛ بودن اثر انگشت روی لنز بعداً میشه دیده شدن عوامل فیلم توی شیشه عینک دودی بازیگر ، میشه هزاران اشتباه دیگه ای که تو فیلما و سریالای ما داره دیده میشه . از الان باید به فکر بود .

توی برنامه نقد یکی از سریالای تلویزیون داریوش کاردان میگفت توی یه فیلم دیدم چند تا جوون یه پیرمرد رو گروگان گرفته بودن بعد طرف حالش بد میشه ، میفهمن قرص زیر زبونی میخواد برای بیماری قلبش . اولش که کلی چونه میزنن که بدون نسخه به ما که قرص نمیدن ، خلاصه بعد از کلی مسخره بازی یکیشون میره قرص رو میگیره و میاره بعد پیرمرده قرص رو میگیره میندازه تو دهنش و یه لیوان آبم روش .

آخه اولاً که قرص زیر زبونی که برای بیماری قلبی استفاده میشه و اگه یه نفر بره داروخونه و بگه بیمار من داره میمیره و چند تا قرص میخوام بهش نمیدن ؟

بعدشم این یارو که قرص خورد و لیوان آبم روش .

آنتی پندار
جمعه 2 آذر 1386 - 9:27
0
موافقم مخالفم
 

جالبه هر کسی که مخالفه معلومه خودش فیلمساز نیست به نظر من آقای ملا قلی پور از طرف توهینی که به صنفشون شده دفاع کرده .اشکال فیلمها یه طرف ،مسخره کردن یه طرف. داورا بیشتر خندیدند تا نصیحت

پندار
جمعه 2 آذر 1386 - 15:28
1
موافقم مخالفم
 

دوست محترمی که خواسته اید جواب من را بدهید اما هیچ جوابی به هیچ کدام از ایرادات من نداده اید ، اتفاقا من هم از 17 سال پیش دقیقا جزو همین به قول شما صنف هستم ، رشته تحصیلیم هم سینما بوده و الان هم از همین راه زندگی میکنم . اما دوست گرامی ، دفاع از صنف مثل یارکشیهای محله ای نیست که آدم با ندیده گرفته ایراهای هم دسته ایهایش ، چشم بسته به خاطرشان کتک بزند و کتک بخورد . فیلمسازی از هر نوعش کاری بسیار جدیست و تنها با نقد بیرحمانه و منطقی میتواند اصلاح شود و راه به جایی ببرد . به جای مخالفتهای غیر منطقی ، کمی فکر کن دوست من . فکر کن که آیا واقعا این ایرادها به جا بوده اند یانه ، و اگر به جا بوده اند واقعا چقدر مربوط به کم بودن پول بوده اند . همین .

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.932121992111 seconds.