سينمای ما - "ميم مثل مادر" ملاقلي‌پور به اسكار معرفي شد
شنبه 17 بهمن 1388 - 19:2

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (70 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (346 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1340 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



"ميم مثل مادر" ملاقلي‌پور به اسكار معرفي شد
"ميم مثل مادر" ملاقلي‌پور به اسكار معرفي شد


سینمای ما - كميته انتخاب فيلم ايراني اسكار، فيلم «ميم مثل مادر» ساخته زنده‌ياد رسول ملاقلي‌پور را براي حضور در رقابت اسكار بهترين فيلم غير انگليسي زبان معرفي كرد. اين كميته كه براساس فهرست پيشنهادي ارايه شده از سوي خانه سينما و با همفكري و سازماندهي بنياد سينمايي فارابي تشكيل شده بود، در مرحله نخست، بررسي را به هشت فيلم از ميان محصولات به نمايش درآمده محدود كرد.
امير اسفندياري سخنگوي اين كميته اعلام كرد: پس از اعلام هشت فيلم در مرحله اول، در مراحل بعدي، پس از بررسي گزارش‌هايي در خصوص سطح موفقيت فيلم‌ها در مجامع داخلي و خارجي، اكران عمومي، سوابق كمپاني‌هاي عرضه كننده در خارج از كشور و بازخوردهاي مطبوعاتي و انتقادي در نشريات خارجي، اعضاي كميته به فهرستي مركب از پنج عنوان زير رسيدند. «پاداش سكوت» ساخته‌ مازيار ميري، «خون بازي» ساخته رخشان بني‌اعتماد و محسن عبدالوهاب، «زمستان است»‌ ساخته رفيع پيتز، «ميم مثل مادر» ساخته رسول ملاقلي‌پور و «وقتي همه خواب بودند» ساخته فريدون حسن‌پور.
وي ادامه داد:‌ با توجه به بررسي‌هاي به عمل آمده به لحاظ فيلمنامه، كارگرداني و مسائل فني و امكان تاثيرگذاري بر مخاطبان، نظر هيات انتخاب به سه فيلم پاداش سكوت، خون بازي وميم مثل مادر متمركز گشت. اسفندياري افزود: در آخرين جلسه برگزار شده اين كميته فيلم "ميم مثل مادر" ساخته رسول ملاقلي‌پور به اتفاق آراء و با بررسي جميع جنبه‌ها به عنوان نماينده سينماي ايران در هشتادمين مراسم اسكارمعرفي شد.
سخنگوي كميته انتخاب فيلم ايراني اسكار ادامه داد: در مباحثات متعددي كه با دو محور نگاه ملي و نگاه بين‌المللي در جلسات مطرح شد، در نهايت عواملي چون فيلمنامه و ساختار، نوع و امكانات عرضه و پخش، استقبال مردمي در مضمون و نگاه ملي مد نظر قرار گرفت و فيلم "ميم مثل مادر" ساخته رسول ملاقلي‌پور به نمايندگي سينماي ايران در رقابت براي دريافت اسكار بهترين فيلم به زبان غير انگليسي برگزيده شد.
امير اسفندياري، محمد بزرگ‌نيا، كمال تبريزي، مجتبي راعي، محمدرضا سكوت، عليرضا شجاع‌نوري، رسول صدرعاملي، تقي علي‌ قلي‌زاده و اكبر نبوي اعضاي كميته انتخاب فيلم ايراني براي حضور در مراسم اسكار بودند.



مطالب مرتبط:

- چرا هيچ وقت اسکار نگرفته‌ایم؟ ( يادداشتی درباره وضعيت سينماي ايران در اسكار )
- اعضای کمیته انتخاب معرفی شده‌اند / 8 فیلم نامزد نمایندگی ایران در مراسم اسکار هستند

سه شنبه,3 مهر 1386 - 18:2:17

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

ashkan
سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 18:7
2
موافقم مخالفم
 

kamelan haghesh booooooooooooooooooddddd


سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 18:15
-1
موافقم مخالفم
 

واقعا که عجب انتخابی! سینمای ایران بشینه تا اسکارم بهش بدن! D:

آریا
سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 18:56
1
موافقم مخالفم
 

انتخاب درستی بود....فیلم از همه نظر عالی هستش....به امید موفقیت در اسکار

علیرضا
سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 20:29
1
موافقم مخالفم
 

واقعا" خوشحال شدم که میم مثل مادر به اسکار معرفی شد. هر چند اگر خون بازی هم معرفی می شد, فرقی نمی کرد. چون آن هم فیلم خوبیست.

از کمیته ی انتخاب متشکرم که حق میم مثل مادر رو به اون داد.

آقای امیر قادری این فیلمی که به اسکار معرفی شد, همان فیلمیست که شما نقد تندی بر علیهش نوشتی و 5/0 ستاره بهش دادی. آقای حسنی نسب این همان فیلمیست که شما به اون دایره دادی و نقد تحقیر آمیزی در باب اون نوشتی. همون نقدهایی که جوابش رو از مردم گرفتید.

من واقعا" از این کمیته ممنونم. چون فهمیدند که اگر میم مثل مادر یک ضعف عمده به نام فیلمنامه دارد, ولی در عوض چندین نقطه قوت بسیار بزرگ دارد. مثل کارگردانی بی نقص, بازیگری خارق العاده ,فیلمبرداری شاهکار , آهنگسازی ماورایی, خوش ساختی و.......

و این یعنی نگاه به کل لیوان. ولی شما متوجه نشدید و فیلمنامه را کردید کل فیلم و نیمه ی خالی لیوان رو نگاه کردید و به نظر خودتون اون رو تخریب کردید. ولی در واقع خودتون رو بیش از بیش تخریب کردید.

امیدوارم حالا متوجه این اشتباهتان که یکی از انبوه اشتباهاتتان است, شده باشید. و نقد و قضاوت صحیح و بی طرفانه را فرا گرفته باشید.

یا حق

farnaz
سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 20:41
0
موافقم مخالفم
 

be tore hatm in film dar marasem oskar dide khahad shodd

http://bahramradancinema.blogfa.com

vahid
سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 20:47
0
موافقم مخالفم
 

az beyne mim mesle madar v khon bazi entekhab sakht ast vali khob filmi entekhab shode ast .omid ke in terajedi be magamhaye bala nazdik shavad! ta rohemolagoli por ham shad shavad,

i

آرش
سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 22:45
-1
موافقم مخالفم
 

عالیه خیلی خوشحالم برای گلشیفته امیدوارم جایزه اسکار رو بگیره که حق مسلمشه این جایزه که برابر با 10000000000 جایزه دیکه است

گلشیفته & رادان
سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 23:3
-1
موافقم مخالفم
 

خیلی خوشحالم ...بهتر از این نمیشه ...بالاخره هنر بازی گلشیفته عزیز به چشم امد ...امیدوارم و امیدوارم وباز هم امیدوارم این فیلم از نگاه داوران اسکار مورد بی مهری قرار نگیرد ...و به این فیلم از منظر هنری نگاه شود نه از منظر ......گلشیفته عزیزم تو افتخار سینمای ایران هستی ...بی شک

amir
سه‌شنبه 3 مهر 1386 - 23:57
-1
موافقم مخالفم
 

اگر فيلم خون بازي انتخاب مي شد بهتر بود چون به مشكل روز دنيا اشاره داشت و هم بازيگرها عالي نقش آفريني كرده بودند ...... ولي فيلم انتخاب شده هم فيلم احساس برانگيزي است.

به اميد موفقيت«ميم مثل مادر» ساخته زنده‌ياد رسول ملاقلي پور و با بازي زيباي گلشيفته فرهاني.

شادی
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 0:51
-1
موافقم مخالفم
 

برای این فیلم آرزوی موفقیت دارم. هرچند ما تا رسیدن به استانداردهای فیلمسازی در دنیا و همگام شدن با اسکار خیلی فاصله داریم. اما واقعاً بازی خانوم فراهانی و همچنین اون پسر کوچولو بسیار عالی بود

امیررضا
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 1:25
0
موافقم مخالفم
 

متاسفم ....... انتخاب یک فیلمفارسی برای اسکار ....... فقط برای این که کارگردانش فوت کرده . اگر فیلم مرحوم ملاقلی پور از این هم ضعیف تر بود انتخاب میشد . نمیدونم ما ایرانیها کی میخوایم از این احساسات گرایی دست برداریم .

علیرضا
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 2:52
-1
موافقم مخالفم
 

یک نکته ای رو باید بگم که: انتخاب میم مثل مادر (خارج از بحث ساختاری) به دلیل محتوای آن کامل صحیح بود. چون موضوع میم مثل مادر یک موضوعی که مربوط به ایران و یا فقط یک فرهنگ و دین و ملیت باشد, نبود. بلکه در مورد موضوعی بود که برای همه ی مذهب ها و فرهنگ ها و ملیت ها عزیز و باارزش است. یعنی مادر. درسته که این اتفاقات در بستر کشور ایران اتفاق می افتد. ولی کلیت فیلم در مورد یک موضوع مشترک در دنیاست. و این فیلم به خاطر برداخت خوب و همچنین طبیعی و ملموس درآمدن سکانس هایش, توانایی آن را دارد که احساسات هر فردی از هر جای دنیا را مانند ما ایرانیها برانگیزد.

به امید موفقیت این فیلم و در واقع موفقیت سینمای ایران. و شاد شدن روح رسول سینمای ایران.

اقلیما
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 9:30
3
موافقم مخالفم
 

خیلی خوشحال شدم

من با علی رضا موافقم این همون فیلمی بود که تحقیرش کردین.

شما ها همون نایین که به نام پدرم کوبوندین.

خدا را شکر هم این فیلم به حق خودش رسید.

فقط ای کاش ملاقلی پور در بین ما بود.

ایشالا گلشیفته بهترین می شه

علیرضا
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 11:8
-1
موافقم مخالفم
 

آقا امیر رضا: مثل اینکه شما معنی فیلمفارسی رو نمیدونی و فقط یک جایی این کلمه رو شنیدی.

بسر خوب, فیلمفارسی یک قواعد و مشخصه های خاص دارد. اگر خواستی بدونی بعدا" به خودم بگو تا معنیش رو برات بگم.

در ضمن انتخاب فیلم برای اسکار قواعد مشخص دارد. نکنه توقع داری که فیلم رییس می رفت اسکار؟ جلوه های ویژه ی رییس برای سینمای ما قوی است. و نه برای هالیوود و اسکار گرفتن. خود فیلم هم که علاوه بر ضعف, معیار بین المللی نداشت. و فیلمهای امثال آن. به همین دلیل 8 فیلم متفاوت کاندید شدند. میم مثل مادر معیارهای بسیاری برای موفقیت بیشتر نسبت به سایر فیلمها دارد. در ثانی حتی اگر یک فیلمفارسی هم به اسکار معرفی شود, که ایرادی ندارد. برای اینکه فیلمفارسی برای ما فیلمفارسی و تا حدودی بی ارزش است. ولی برای اسکار که این واژه معنایی ندارد. و آن فیلم مثل بقیه ی فیلمها در نظر گرفته می شود. و حتی برایشان جذاب است. چه برسد به میم مثل مادر که ذره ای ارتباط با فیلمفارسی ندارد. شما هم برو کمی در مورد اصطلاحات سینمایی و ادبی مطالعه کن.

راستی, گفتی که ما ایرانیها کی می خواهیم از احساسات گرایی دست برداریم؟ باید در جوابت بگم که هر وقت ما ایرانیها تصمیم گرفتیم که در زمینه ای که اطلاعات نداریم , بحث نکنیم (به مانند تو), آن موقع هم دست از احساسات گرایی بر می داریم.

این رو برادرانه بهت میگم که: اگر جایی ازت برسیدند بگو: میم مثل مادر یک ملودرام اشک انگیز بود. نه فیلمفارسی. چون فیلمفارسی ضوابط خاص خود را دارد. و زنده یاد ملاقلی بور کی فیلمفارسی ساخته؟ نگو جایی که بهت می خندند. چون به خدا تو اولین نفر بودی که این رو گفتی.

سهيل
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 12:4
1
موافقم مخالفم
 

واقعاً خوشحالم كه اين فيلم از ايران به مراسم اسكار معرفي شده است ميم مثل مادر به واقع يكي از بهترين فيلمهاي چند سال اخير سينماي ايران بوده است فيلمي سراسر احساس كه اميدوارم كه اين فيلم نيز مانند فيلم بچه هاي آسمان در مراسم اسكار امسال حضور موفقي داشته باشد

ياد رسول ملاقلي پور به خير و روحش شاد

سهيل
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 12:11
-3
موافقم مخالفم
 

امير رضا عزيز من با نظر تو موافق نيستم البته اين را كه ما ايراني ها آدم هاي احساساتي هستيم را تا حدي قبول دارم ولي در مورد ميم مثل مادر بي انصافي كردي. اين فيلم به واقع يكي از بهترين فيلمهاي چند سال اخير سينماي ايران و بهترين ساخته رسول ملاقلي پور است. بازيهاي روان، فيلمنامه قوي و .... همه از نكات مثبت اين فيلم هستند البته در ميان فيلمهاي كانديدا براي معرفي به اسكار فيلمهاي خون بازي و تقاطع نيز فيلمهاي ارزشمندي بودند اميدوارم كه سينماي كشورمان با موفقيت ميم مثل مادر در اسكار امسال در جهان بيشتر و بهتر شناخته شود.

الهام
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 13:39
2
موافقم مخالفم
 

میم مثل مادر مخصوص ایرانی هاست و قابلیت نمایش برای عموم مردم جهان را ندارد. کاش خون بازی انتخاب می شد که از هر نظر عالیه.

شيما
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 13:52
1
موافقم مخالفم
 

انتخاب خوبي بود اما نه بهترين انتخاب تقريبامثل هميشه اميدوارم باموفقيت روبرو شود درسته اين فيلم از جنبه احساسي غني است ولي به خصوص در اين چند ساله توجه اسكار به مقدار فروش وتكنيك فيلم است تا احساس البته اين نقطه ضعف اسكار است البته اين فيلم نقاط قوت بسيار ديگري هم دارد به اميد موفقيت ميم مثل مادر ولي اي كاش ميشد بيشتر از يك فيلم معرفي شود به نظر من خون بازي وتقاطع هم ارزش توجه بسياري داشتند به خصوص كه از لحاظ تكنيك كار بهتر بودند

armin
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 14:22
1
موافقم مخالفم
 

be omid oskar 81 .masuuulin vagheaaaan shahkar karadan ke in filmo ferestadan

mardom 1 sal dige sabr konid

maryam shapouri
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 15:7
-2
موافقم مخالفم
 

انتخاب اين فيلم يعنی به انتها رسيدن سينمای ايران !حال سينمای ايران خيلی وقت که خرابه.

محمد سپهری
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 15:53
-2
موافقم مخالفم
 

اسکار حق این فیلمه....

یاد ملاقلی پور به خیر.

به قول معروف هرچی خاک اونه بقای عمر بازیگرانش باشه.

حسام
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 16:7
-1
موافقم مخالفم
 

اتخاب خیلی درستی بود و امیدوارم در جوایز آکادمی موفق باشد

pouyan
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 16:41
2
موافقم مخالفم
 

تا وقتي كه همچين انتخاب هايي در سينماي ايران ميشه نبايد انتظار جايزه هم داشت.ميم مثل مادر فيلم خوبي بود اما فقط براي ايران.به نظر من خون بازي معيارهاي بيشتري براي انتخاب داشت.

علی
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 16:46
1
موافقم مخالفم
 

سلام

جای بسی خوشحالی است که این تصمیم گرفته شده و امیدوارم این فیلم و تمام عوامل آن به موفقیت کسب جایزه اسکار نائل بشوند و افتخار این موفقیت شامل حال مردم ایران زمین گردد. ان شاء الله.

ترانه
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 18:42
1
موافقم مخالفم
 

چه دلشون خوشه!فیلمای به اون کله گندگی مثل فیلمای مجیدی و جعفر پناهی و میرکریمی به هیچ جا نرسید این فیلم فارسی می خوان اسکار بگیره؟؟عمرآ

کاندید ام نمی شه چه برسه به جایزه!

اصلآ این فیلم با خون بازی قابل مقایسه نیست !

اردلان
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 20:20
1
موافقم مخالفم
 

یک اشتباه بزرگ! به نظرم باید خون بازی فرستاده می شد.

m
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 21:34
-1
موافقم مخالفم
 

entekhabe mozakhrafi bood omran!khoon bazi kheili behtar bood be har hal davara kami chiz tashrif daran engar

محسن D
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 21:51
1
موافقم مخالفم
 

با سلام

ما باید سلیقه اعضای هییت داوران را بشناسیم تا بتوانیم بر طبق آن فیلم مورد نظر را انتخاب کنیم ..من بعید می دانم فیلم میم مثل مادر بتواند افتخاری برای ایران کسب کند...البته ناگفته نماند که این فیلم در بین 10 نامزد مورد بررسی از بین بقیه بهتر است...متاسفانه در این چند سال اخیر فضای اسکار رنگ و بوی سیاسی کاری به خود گرفته است،و بسیاری از فیلمهای خوب سینمای جهان به راحتی کنار گذاشته می شود.....

SETAREH
چهارشنبه 4 مهر 1386 - 23:14
1
موافقم مخالفم
 

KHEYLI KHOSHHAL SHODAM AZ IN KHABAR.....ROOHE AGHAYE MOLAGHOLI POR HAM HATMAN AGAHE VA BESYAR KHOSHHAL AN....BA AREZOYE MOVAFAGHIYATE IRANIAN DAR HAMEYE DONYA

ali
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 1:21
3
موافقم مخالفم
 

man ba agha alireza movafegham ama ino ishoon bayad bedoonan ke dar davarihaye oskar, be sakhtare film va dar darajate akhar be ehsasi ke be mokhatab montaghel mikone,negah mikonan. ba in hesab be nazare man age filme khoon bazi entekhab mishod behtar bood chon in film az lahaz sakhtari yeki az shahkaraye cinemaye irane.

ba in hame vaghean az samim ghalb arezoye ino mikonam ke hadde aghal goli jan betoone namzad oskar beshe chon filme mim mesle madar tanha va tanha be bazie zibaye golshifteh mottttttakie

ali
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 1:55
-1
موافقم مخالفم
 

چه انتخاب مزخرفی ..... یکی از بدترین فیلمهای سینمای ایران

علیرضا
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 3:23
1
موافقم مخالفم
 

دوستان : یک چیزی رو باید متوجه بشید. و اینه که: خیلی از شما و همچنین منتقدان, به بر رنگ بودن ملودرام در میم مثل مادر معتقدید. باید بدونید که اسکار جشنواره ی تخصصی منتقدان نیست. بله اگر قرار بود که برای جشنواره ی گلدن گلوب, یک فیلم انتخاب کنیم, باید با توجه به نظر منتقدان انتخاب می کردیم. اما در اسکار تعداد زیادی از فیلم بینهای حرفه ای, درباره ی فیلمها نظر می دهند. و ارتباط گرفتن فیلم با قلب آنها ویژگی شاخصی است که باید مورد توجه قرار بگیرد. و میم مثل مادر از این لحاظ از همه سرآمدتر است. در مورد تکنیک هم باید گفت که میم مثل مادر از تکنیک بالایی برخوردار است. چه کسی میتونه فیلمبرداری شاهکار شابور بورامین رو انکار کنه؟ یا آهنگسازی و صداگذاری و میکس زیبای آن را. در کنار بازیهای ماندگار و کارگردانی بی نقص. بس میم مثل مادر از لحاظ تکنیکی چیزی از خون بازی کم نداره.

ترانه خانوم: به آقا امیر رضا هم گفتم که ابتدا معنی فیلمفارسی را یاد بگیره و بعد در موردش حرف بزنه. تا حالا از دهان یک صاحب نظر شنیدی که بگه این فیلم, فیلمارسیه؟ حتی امیر قادری و حسنی نسب که از دشمنهای درجه یکه این فیلم هستند, این واژه را برای این فیلم به کار نبردند. دوباره میگم. این خیلی چیزه ساده ایه و هر کسی راحت متوجه میشه که میم مثل مادر یک ملودرامه. و از خصوصیات ژانر ملودرام بزرگنمایی وقایع و تلخ اندیشی آنهاست. و ملودرام یک سبک دلنشین در سینمای دنیاست و بر طرفدار. ابتدا واژه ها را یاد بگیرید. ترانه خانوم از لحن کامنتت به نظر میرسه که شما به خاطر اینکه بازیگر مورد علاقه ات در خون بازیست(و گلشیفته را رقیب او می دانی. به نظر خودت) به همین دلیل شدی چشم و گوش بسته. این کارها خوب نیست و به نوعی بچه بازی است.

آقا بویان: دوباره میگم که:شاخصه های بین المللی میم مثل مادر از خون بازی بیشتر است. و شاید یکسان. ولی در کل اگر هر دو فیلم شانس موفقیت از لحاظ تکنیکی را ندارند, ولی میم مثل مادر شانس موفقیت از لحاظ احساسات را دارد. و خون بازی این ویژگی را هم ندارد. به همین دلیل شک نکنید که میم مثل مادر بهترین گزینه بود.

علیرضا
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 3:30
1
موافقم مخالفم
 

در ضمن الهام خانوم: از کی تا حالا مادر و فرزند معلول متعلق به ما ایرانیهاست؟

مادر و حوادث احساسی در رابطه با او فرزند معلول, دارای تاریخچه ی قدیمی در سینمای جهان است. و یک موضوع مشترک در جهان.(به گونه های مختلف). و همه آن را درک می کنند. ولی شاید بعضی ها وجود داشته باشند که نتوانند اعتیاد را درک کنند( آن هم از نوع هرویین. که در ایرا بسیار زیاد است).

ایمان
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 13:11
-4
موافقم مخالفم
 

واقعا خوشحالم که میم مثل مادر انتخاب شد. به نظر من خون بازی نباید انتخاب می شد. به جز فیلم برداری خوب و... حرف دیگه ای برای گفتن نداشت. فیلم نامه ی آن که مذخرف بود. حتی فیلم نامه ی کلاهی برای باران خیلی بهتر از فیلم خون بازی بود.

فقط میم مثل مادر

فقط گلشیفته

nika karimi
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 13:34
1
موافقم مخالفم
 

khoon bazi kheyli behtar bood

محمد
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 17:44
2
موافقم مخالفم
 

امیدوارم این فیلم بتونه به ناکامی های چند سال اخیر سینمای ایران در اسکار پایان بده..... ولی خدایش اگه خدابیامورز ملاقلی پور زنده بود باز هم این فیلم انتخاب می شد؟

امیررضا
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 23:8
3
موافقم مخالفم
 

جناب آقای علیرضا مرحوم ملاقلی پور فیلم « کمکم کن » رو هم ساخته که از فیلمفارسی چیزی کم نداره . میم مثل مادر هم بعد از کمکم کن ضعیف ترین فیلمشه . حالا شما اسمشو بزار فیلم هندی ..... ( ضمنا فکر نمیکنم اندازه من فیلمفارسی دیده باشی ) . من نمیگم رئیس یا تقاطع و خون بازی باید انتخاب میشد . ولی فیلم «زمستان است» یه سر و گردن از بقیه فیلم ها بالاتر بود و حداقل چندتا جایزه بین المللی داشت .

احمد دستاران
پنجشنبه 5 مهر 1386 - 23:43
1
موافقم مخالفم
 

واقعا که عجب انتخابی! سینمای ایران بشینه تا اسکارم بهش بدن! D:

www.cinemaerooz.blogfa.com

سهیل
جمعه 6 مهر 1386 - 0:6
1
موافقم مخالفم
 

خیلی از عزیزان گفته اند که ایکاش خون بازی برای اسکار فرستاده می شد من هم با اینکه خون بازی فیلم خوبی است کاملاً موافقم ولی در بین کاندیداها چند فیلم خوب دیگر هم بود که یکی از آنها م مثل مادر بود. از دیگر فیلمهای خوب نیز می توان به تقاطع و تا حدودی وقتی همه خواب بودند اشاره کرد اما ایران تنها می تواند یک نماینده را معرفی کند که آقایان هیات انتخاب به این نتیجه رسیده اند که میم مثل مادر را معرفی کنند شاید به این خاطر که بازهم گوشه هایی از مظلومت مردم کشورمان را در دوران جنگ تحمیلی به جهانیان نشان دهند

بابک
جمعه 6 مهر 1386 - 4:31
-1
موافقم مخالفم
 

حال آقا جهانگیر و دخترشون(باران) گرفته شد.این فیلمشون(خون بازی) رو به همه ی جشنواره ها می فرستن. از جشنواره ی فجر گرفته تا جشنواره ی سلقون. تا یه جایزه ای باران بگیره.

ولی زرشک. که این دفعه بز آوردند.

علیرضا
جمعه 6 مهر 1386 - 5:11
-1
موافقم مخالفم
 

امیر رضا: بله. فیلم کمکم کن ضعیف ترین فیلم ملاقی بور بود. ولی ملاقلی بور این فیلم رو به این دلیل ساخت که با فیلم قبلیش, رفتار خوبی نشده بود. و او گفت که دیگر در مورد جنگ فیلم نمی سازم. و کمکم کن حاصل این عمل بود. به همین دلیل کسی این اثر ملاقلی بور را جدی نمی گیرد. و شما هم در مورد این فیلم حرف نزن.

در مورد اینکه که میگی میم مثل مادر بعد از کمکم کم ضعیف ترین فیلم ملاقی بور هست باید بگم که: همه می دونند که میم مثل مادر خیلی از فیلمهای قارچ سمی و مزرعه ی بدری و افق و چند فیلم دیگر او بهتر است. از لحاظ محبوبیت و ماندگاری هم که میم مثل مادر چند سر و گردن از دیگر آثار او بالاتر است. و در سینمای ما هم جزو محبوبترین و ماندگار ترین فیلمهاست. ولی همیشه برای بهترین چیز ها هم مخالف وجود داره. و شما هم از معدود مخالف های این فیلمی.

در مورد اینکه گفتی به نظر من(خود من) میم مثل مادر فیلم هندیه باید بگم که: مگه گریه فقط متعلق به هنده؟ مگه ملودرام فقط متعلق به هنده؟ می دونستی ملودرام یکی از ژانر های محبوب در هالیووده؟ بس همه ی اونها هم فیلم هندین. رومئو و ژولیت و تایتانیک و هزاران فیلم دیگه هم فیلم هندین. مگه یک ژانر سند داره؟ مگه متعلق به کشور خاصیه؟

فیلم هندی یعنی ی محتوا و فقط گریه. ولی آیا میم مثل مادر بی محتوا بود؟ این فیلم سرشار از بیام و مطالب آموزنده بود. و از لحاظ ساختاری هم عالی بود. فیلمبرداری و کارگردانی و...... به همین دلیل این فیلم برای مردم مقدس و ماندگار شد. فیلم هندی ماندگار میشه؟ فیلم سطحی ماندگار میشه؟

برادر من واژه ها رو فقط حفظ نکن. بلکه معنی دقیق و مکان به کار گیری آنها رو یاد بگیر. اگر مردی و مدعی هستی که از سینما سر در میاری, ایرادهای درست و حسابی بگیر و حرف حق بزن. و این کلمات رو به کار نبر. چون هیچ کس این رو در مورد این فیلم به کار نمی بره. و تو اولین نفر هستی. و شاید هم یک الگو داشتی.

در مورد اینکه گفتی زمستان است بهترین بود باید بگم که: فیلم زمستان است تنها برتری که نسبت به سایرین داره, تهیه کننده ی خارجی و کارگردان بین المللی اش است. وگرنه خود فیلم در مقایسه با بقیه زیاد شاخص نیست. ولی می دونی چرا انتخاب نشد؟ برای اینکه سال قبل در حالی که همه معتقد بودند فیلم چهارشنبه سوری بهترین فیلم برای حضور در اسکار است, ولی فیلم کافه ترانزیت به این دلیل که یک فیلم بین المللی بود, انتخاب شد. در حالی که از لحاظ ساختاری قابل مقایسه با سایرین نبود. این فیلم در اسکار شکست خورد. و حالا امسال کمیته تصمیم گرفته تا کار سال قبل را تکرار نکند(یعنی یک فیلمی مثل زمستان است رو به خاطر بین المللی بودنش انتخاب نکند) و بیشتر به ساختار فیلم و شانس تاثیر گذاری فیلم توجه کنند. این حق اونهاست دیگه. بلاخره آدم عاقل از یه سوراخ دو بار گریده نمیشه.. من در کامنت های بالا هم گفتم که به چه دلایلی میم مثل مادر باید انتخاب می شد. و شما هم قبول کنید که میم مثل مادر بهتین گزینه بود.

در ضمن : شک نکن که من بیشتر از تو فیلمفارسی دیدم. چون بیشتر فیلمهای تولیدی سال رو می بینم. هر چند که دیدن این فیلمها افتخار نیست.

امیدوارم اصطلاحات را در جاهای بهتری به کار ببری.

موفق باشی.

مهدی
جمعه 6 مهر 1386 - 8:51
-1
موافقم مخالفم
 

اگه اسکار رو نگیره ولی مطمئن هستم که نامزد دریافت اسکار میشه و بایدم بشه . فیلم معرکه ای بود . خدا کنه که به حقش برسه

sana
جمعه 6 مهر 1386 - 10:11
0
موافقم مخالفم
 

خون بازی باید فرستاده میشد با نمایش این فیلما میخواین در مورد ایران فکر عقب مونده بودن نکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه خون بازی فرستاده میشد حداقلش ایران و نشون میداد و با کلاس تر بود من تعجب میکنم از این انتخابا در شرایطی به این حساسی در مورد ایران و بدبینی هایی که در مورد ایران وجود داره که فکر میکنن ایران فقیر ه و هیچی مداره و همه با گاری این ور اونور میرن اونوقت اقایون میرن این فیلمارو انتخاب مبکنن که بهشون ثابت بشه

sana
جمعه 6 مهر 1386 - 10:19
0
موافقم مخالفم
 

خون بازی به لحاظ ساخت وبازیگری وموضوع تشنه ی اسکار است چرا انتخاب نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همه ی ما میدانیم موضوع خون بازی جهانی ست عوامل اسکار نمیان به یه فیلمی که موضوعش مال یه کشور یا کشورای محدودیه اسکار بدن همه اینو میدونیم/// مطمئن باشین تا وقتی این دستهای پشت پرده وجود دارن همچنان وضع سینمای ما ی ما اینه

امیررضا
شنبه 7 مهر 1386 - 2:51
-2
موافقم مخالفم
 

اینکه علیرضا میگه تنها مزیت فیلم زمستان است پخش کننده بین المللیشه موافق نیستم . این فیلم آواز محمدرضا شجریان ، آهنگسازی حسین علیزاده و نویسندگی محمود دولت آبادی رو داره ( سه چهره کاملا شناخته شده در آمریکا ) ضمن اینکه کارگردانش هم ملیت فرانسوی- ایرانی داره که میتونست تاثیرگذار باشه . به این موارد میشه شعر اخوان ثالث و فیلمبرداری عالی محمد داوودی و جایزه های فیلم تو جشنواره های برلین و فجر رو هم اضافه کرد . به هرحال میم مثل مادر انتخاب شده و باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه .

shohreh
شنبه 7 مهر 1386 - 23:6
2
موافقم مخالفم
 

این فیلم اصلا با معیار های جهانی سینما منطبق نیست.

آخه بابا برین یه دو تا از فیلم های اسکار را ببینید داورهای اسکار که قرار نیست مثل من وشما به چهره ها امتیاز بدهند آن ها به اشتباهات فیلم مثل پلک زدن سعید در موقعی که که باید کاملا بی حرکت باشه (زمانی که گلشیفته پس از تنفس دادن به فرزندش لحظه ای احساس میکنه دیگه کار از کار گذشته (سکانس بعد از حمام))دقت میکنند

البته این فیلم در محدوده ی سینمای ایران قابل تقدیر بود ولی برای بزرگترین جشنواره ی جهانی کوچیک به نظر می رسه

شهره
شنبه 7 مهر 1386 - 23:15
1
موافقم مخالفم
 

سهیل اگه میشه یکی از دیالوگ های تاریخی و به یاد ماندنی میم مثل مادر را بگو تا ما هم متوجه بشیم فیلمنامه ی قوی یعنی چه

شهره
شنبه 7 مهر 1386 - 23:19
1
موافقم مخالفم
 

خداییش صد رحمت به فیلم فارسی

خیلی جالبه ما باز هم میخواهیم بدون داشتن معیارهای یک فیلم خوب و فقط با تاثیر گذاریهای احساسی پیش بریم

پس بشینید تا پیش بریم

سهیل
شنبه 7 مهر 1386 - 23:57
0
موافقم مخالفم
 

آقای بابک عزیز من با نظر شما در باره آقای جهانگیر کوثری و دخترشان باران کوثری اصلاً موافق نیستم بازی خوب و درخشان باران کوثری در خون بازی بر هیچ کس پوشیده نیست همانطور که باران کوثری در حضور جمعی از بازیگران مطرح زن سینمای کشورمان توانست با شایستگی و لیاقت کامل سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن را از جشنواره فیلم فجر کسب کند شایستگی های خون بازی هم بر هیچ کدام از اهالی سینما و دوستداران سینمای ایران پوشیده نیست اگر خون بازی به اسکار معرفی نشد دلیل عدم شایستگی این فیلم نیست چون همانطور که قبلاً هم عرض کردم در بین کاندیداها چند فیلم خوب بود که باید تنها یکی از آنها انتخاب می شد

گلشیفته & رادان
يکشنبه 8 مهر 1386 - 1:4
0
موافقم مخالفم
 

با نظرات علیرضا مثل همیشه موافقم ..برای مسئولین سایت سایت هم متاسفم که فقط نظرات مخالفین فیلم رو منعکس میکنن...اکثر تهیه کنندگان و کارگردانان 7 فیلم دیگر این انتخاب رو درست و قابل دفاع دانستنند ...کسانی هم که معتقدند که موضوع فیلم ربطی به اسکار نداره ومختص ایرانه حتما اینو میدونن که مجیدی با فیلم بچه های اسمان توانست در بین 5 فیلم منتخب قرار بگیره ...دوستانی هم که این فیلم رو فیلمفارسی میدونن حتما به بعضی از فیلم های کمدی بی سرو ته میگن شاهکار !!!در اخر هم اینو میگم که م مثل مادر از هر لحاظ (بازیگری_کارگردانی_موسیقی_فیلمبرداری و...)از خون بازی خیلی سرتره ...ای کاش م مثل مادر در جشنواره فیلم فجر شرکت می کرد تا ببینیم اون موقع تو چند رشته نامزد دریافت جایزه می شد وچه کسی بهترین بازیگر نقش اول زن ..

علیرضا
يکشنبه 8 مهر 1386 - 5:7
-1
موافقم مخالفم
 

شهره: الفبای سینما رو می دونی؟ الفبای اسکار رو می دونی؟ من در چندین کامنت در بالابه چند نفر توضیح دادم. که اصلا" کلمه ی فیلمفارسی رو به کار نبرن. اصلا" می دونی فیلمفارسی چیه؟ حاضرم قسم بخورم که معنی دقیقش رو نمی دونی. و یک جایی شنیدی.برای اینکه فکر نکنی این حرف منه. برو در آرشیو سایت ها و وبلاگهای سیمایی. و ببین که حتی یک منتقد کار کشته و قدیمی ایران که خوراکشان تشخیص فیلمفارسی است, تا حالا به این فیلم فیلمفارسی نگفته اند. فیلم فارسی یک بحث جداست.

عزیزم هیچ فیلمی از ایران نمیتونه از لحاظ ساختاری در اسکار مورد توجه قرار بگیره. تنها راه موفقیت ما از راه ساخت یک فیلم خوش ساخت و تاثیر گذار است. می دونی که تنها فیلمی از ایران که در اسکار موفق شده فیلمه بچه های آسمانه؟ این فیلم از لحاظ فنی و تکنیکی خیلی بایین بود. ولی به خاطر اینکه به شدت تحت تاثیر قرار می داد و دلنشین بود, موفق شد. در بست خبر مربوط به اعلام معیارهای انتخاب میم مثل مادر, به طور کامل در این مورد توضیح دادم. که هر کسی بخونه متوجه میشه که میم مثل مادر بهترین گزینه بود. اگه خواستی بدونی, برو اون رو بخون.

راستی یک دیالوگ ماندگار می خوای؟ باشه. بهت میگم: مگه سیاست برای تو چشم و گوشی هم گذاشته که بخوای چیزی رو جبران کنی؟ تو برو دنیا رو درست کن. چی کار داری به زندگیه من و بچم؟

البته در صورتی زیبایی این دیالوگ رو متوجه میشی که عاشق دیالوگهای قلمبه ی بعضی از کارگردانان نباشی.(که منتقدین این سایت هم عاشق آن دیالوگها هستند) که اصلا" بهت میاد اهل فیلم نباشی.

شهره خانوم؟ معیار فیلم خوب برای شما چیه؟ عزیز من ما باید از بین فیلمهای تولیدی یکسال یک نماینده به اسکار بفرستیم. که شاید همه ی اون فیلمها بی ارزش باشند. ولی ما مجبوریم از بین اون بی ارزش ها یک دونه رو انتخاب کنیم.بس مهم این نیست که اون فیلم ضعیفه و یا بی ارزش. مهم اینه که نسبت به سایر رقبا در چه وضعیه. که میم مثل مادر یک سر و گردن از سایرین برتر است. بی شک. اون کامنت من رو در بست مربوط به اعلام معیارهای انتخاب میم مثل مادر حتما" بخون. تا بفهمی به چه فیلم با ارزش و مقدسی توهین می کنی. و به نظرم یک دلیل شخصی و خارج از ارزش سینمایی داریو(بازیگر اصلیش رو دوست نداری و......)

در ضمن میم مثل مادر از همه ی فیلمها, معیار جهانی تری دارد. و اگر این فیلم برای اسکار کوچک باشد, این مشکله سینمای ماست. و نه این فیلم. همه چیز رو در اون بست توضیح داده ام.

اگر میم مثل مادر در جشنواره ی فجر بود, حداقل در 5 رشته کاندید می شد. و حداقل دو سیمرغ می گرفت(بهترین بازیگر زن. بدون شک. و بهترین کارگردانی و آهنگسازی)

به فیلم بچه های آسمان فکر کنید. تا بفهمید چه فیلمی در اسکار موفقتره.

ولی من خوشحالم که حاج رسول قبل از رفتنش, چنین فیلم ماندگاری بر جای گذاشت. در مورد فیلم مزرعه ی بدریش, حتی ذره ای صحبت نشد.ولی حالا میم مثل مادر انقدر محبوب و ماندگار و مقدس است که انبوه هوادارانش از آن حمایت می کنند و اندک مخالفینش(آن هم به خاطر رقیب دونستن بازیگر اون فیلم, با بازیگر مورد علاقش. یا فیلم مورد علاقش. و یا شاگرد بعضی منتقدین بودن). سعی در تخریب آن دارند. اگر میم مثل مادر بزرگ نبود این همه در موردش بحث نمی شد و همه می آمدند و آن را می کوبیدند و می رفتند. و یا اصلا" به آن توجه نمی کردند. ولی میم مثل مادر انقدر بزرگ است که آتش مخالفانش را شعله ور کرده.

در تمامی سایت ها ی سیمایی تمامی اخبار میم مثل مادر و اسکار نوشته شده(حداقل 7 خبر. به سایت سی نت و یا فیلم نیوز بروید.و این یعنی بی طرفی.). ولی در این سایت به دو خبر کلی بسنده شده. و این نشان از ارادت این سایت و مسئولانش(امیر قادری و...) به میم مثل مادر و رسول ملاقلی بور است. حتی بس از مرگش. و این کار دلنشینی نیست.

یا حق

yek dost farsi zaban
يکشنبه 12 اسفند 1386 - 5:21
1
موافقم مخالفم
 

man bayad begam ke elham khanom khily darand eshteba mokonand chera? choon ke hich filmi motealegh be keshvarash va farhangash nemishe balke marbot be hameh mardome gahan mishavd

pas , eshteba nakonid dorost va manteghi fekr konid

حكيم
يکشنبه 1 دي 1387 - 10:22
0
موافقم مخالفم
 
"ميم مثل مادر" ملاقلي‌پور به اسكار معرفي شد

فيلم ميم مثل مادر از بزركترين فلمهاي ايران است,فيلم خيلي معناه داري بصورت حزين, دست كاركردان خوش بود خصوصا ملاقلي بور

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.77553486824 seconds.