سينمای ما - سخنان دبير كل اداره نظارت و ارزش‌يابي، راجع به سنتوري، نقاب و به رنگ ارغوان و مسائل مربوط به اكران فيلم‌هاي فرهنگي
شنبه 17 بهمن 1388 - 8:28

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (70 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (346 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1340 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



سخنان دبير كل اداره نظارت و ارزش‌يابي، راجع به سنتوري، نقاب و به رنگ ارغوان و مسائل مربوط به اكران فيلم‌هاي فرهنگي
سخنان دبير كل اداره نظارت و ارزش‌يابي، راجع به سنتوري، نقاب و به رنگ ارغوان و مسائل مربوط به اكران فيلم‌هاي فرهنگي


سينماي ما - نشست رسانه‌ای مدیر کل ارزشیابی و نظارت معاونت امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز با حضور نمایندگان رسانه‌های گروهی در محل این وزارتخانه برگزار شد.
محمود اربابی در ابتدای این نشست با بیان اینکه سینما جایگاهی مهم در عرصه فرهنگ دارد، گفت: "یازدهمین سال جشن خانه سینما در حال برگزاری است و هم اکنون سینما به جایی رسیده که می توان نام تکامل یافته را به آن نسبت داد." وی ادامه داد: "نکته مهمتر این است که اگر تمامی موفقیت های سینما چه در داخل و خارج و حواشی و اطراف سینما را کنار هم قرار دهیم آن روز جشن خانه سینمای ایران به بهترین حالت برگزار خواهد شد." مدیر کل ارزشیابی و نظارت در خصوص تشکیل فدراسیون تهیه کنندگان سینمای ایران گفت: "عرصه سینما را نمی توان با دیدگاه ما کنترل کرد؛ بحث ایجاد تعامل و نزدیکی کسانی که درگیر سینما هستند در دستور کار ما قرار دارد. اما این دلیل نمی شود که ما در این امر دخالت نزدیک کنیم. دوستان تهیه کننده در عرصه فرهنگ و هنر کار می کنند و در این عرصه دیدگاه و شخصیت دارند و از منظر اداره کل نمی توان وارد بحث شد." وی ادامه داد: "ما به سمت این موضوع رفته ایم که تمام تشکل ها و نهادهای درگیر که می توانند این موضوع را به سرانجامی برسانند در این امر نظرات و دیدگاههای خود را ارائه کنند تا این موضوع به شکل منطقی حل و فصل شود." اربابی درباره آغاز بحث تهیه کنندگی تصریح کرد: "ما از ابتدا با ابتکار خودم این کمیته ساماندهی را تشکیل دادیم. در این کمیته نمایندگان تشکل های تهیه کنندگی و نمایندگانی که با سینما درگیر بودند حضور داشتند. نتیجه این بحث ها رسیدن به فدراسیونی بود که با تمام صنوف تهیه کنندگی تشکیل می شود."وی درباره اختلاف نظرهای پیش آمده گفت: "این مسئله بدون تعامل طرفین درگیر برطرف نمی شود، باید در این مسئله حداکثر اتفاق نظر وجود داشته باشد. سلایق تهیه کنندگان بسیار مختلف است. درگیری پیش آمده مشکل صنوف تهیه کنندگان است. اداره کل تا جایی که توانست در این مسئله دخالت کرد تا موضوع برطرف شود." اربابی درباره شورای صنفی نمایش گفت: "فارغ از بحث هایی که در فضای مطبوعاتی انجام می شود، مطالب و بحث های متعددی نوشته و گفته شده، من احساس می کنم باید حوصله داشته باشیم تا حرف مطبوعات را بشنویم. وظیفه اداره کل بررسی وضعیت سینمای کشور است و شورای صنفی یکی از مواردی است که اداره کل موضوع آن را دنبال می کند."
وی درباره این شورا گفت: "شورای صنفی امری تفویض شده به خانه سینماست و در واقع تشکیل شورای صنفی از مدت ها قبل بر عهده اداره کل ارزشیابی و نظارت بوده است. شورای صنفی شورایی است که مسائل اکران فیلم ها را بررسی می کند و نظرات این شورا با تائید اداره کل ارزشیابی نهایی می شود."
اربابی درباره تشکیل شورای صنفی در هفته گذشته در محل اداره کل ارزشیابی و نظارت گفت: "بر اساس بند اول آئین نامه و مشکلاتی که برای خانه سینما پیش آمده بود و مربوط به برگزاری جشن خانه سینماست، با اعلام مدیر عامل خانه سینما که شرایط خانه سینما را برای برگزاری این شورا مناسب ندانسته بود جلسه در اداره کل برگزار شد."مدیر کل اداره ارزشیابی و نظارت با اشاره به آئین نامه عملکرد شورای صنفی افزود: "آئین نامه سال گذشته با دو تغییر عمده قرار بود در سال جدید اجرا شود. ما شکل آئین نامه را سال به سال تغییر می دهیم، به دلیل اینکه آئین نامه به روز باشد و ما بتوانیم آن را آسیب شناسی و رفع مشکل کنیم."
اربابی درباره تغییرات آئین نامه گفت: "یکی از پیشنهادات ما برای آئین نامه این بود که گروههای سینمایی از 18 سالن به 16 سالن تغییر کنند و به جای چهار فرهنگسرا از پنج فرهنگسرا استفاده شود. دومین تغییر سرگروه کردن سینما فرهنگ بود که هر دو این پیشنهادها با نظر کارشناسان و اهالی سینما وارد آئین نامه نشد و ما به شورای صنفی ابلاغ کردیم در سال جدید همان آئین نامه سال 85 اجرا شود."
وی درباره تبلیغات ماهواره ای آثار سینمای ایران گفت: "من هنوز از نامه دفتر بازرسی نهاد ریاست جمهوری اطلاعی ندارم، اما در تاریخ 28 شهریورماه سال گذشته به دفاتر سینمایی ابلاغ کردیم در صورت تبلیغ آثارشان در شبکه های ماهواره ای غیرقانونی با آنها برخورد قانونی خواهیم کرد. از جمله تمهیداتی که در نظر گرفته ایم، قطع کردن کمک های یارانه ای و تعلیق فعالیت های دفتر و لغو پروانه تهیه کنندگی دفاتر است."
وی با اشاره به توقف اکران فیلم "سنتوری" گفت: "توضیحاتی که جناب وزیر ارشاد برای جلوگیری از اکران این فیلم داده بودند، بسیار قانع کننده است و تمام این اتفاقات به شکل قانونی اتفاق افتاده است."
اربابی درباره تفاوت نظر وزیر ارشاد با نظر اداره کل ارزشیابی و نظارت تصریح کرد: "من وظیفه خود را انجام می دهم و مافوقم نیز وظیفه خودش را و این اقتدار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نشان می دهد. "سنتوری" فیلم کارگردانی بسیار معتبر است، اما به دلایلی که یکی از آنها حفظ و مراقبت از سینماست فعلا اکران آن به تعویق افتاده است. این نشان دهنده مصلحت و دقت نظر بوده است."
اربابی با اشاره به مشکلات پیش آمده برای فیلم نقاب هم گفت: "این فیلم مانند تمامی فیلم ها مراحل قانونی خود را طی کرد و به نمایش عمومی درآمد، اما نسخه دیگری از این اثر به صورت غیرقانونی وارد بازار شد که برای این فیلم مشکلاتی را پیش آورد."
وی همچنین با اشاره به اکران نشدن فیلم سینمایی "به رنگ ارغوان" تصریح کرد: "توافقی بین یک سازمان و نهاد با اداره کل ارزشیابی و نظارت انجام شده که این مربوط به آن سازمان مذکور می شود. من خودم فیلم را هنوز ندیده ام، مشکل "به رنگ ارغوان" یک مسئله قانونی است که از طریق نهادی دنبال شده و هر وقت از آن نهاد خارج شد ما می توانیم آن را دنبال کنیم."
اربابی با اشاره به اکران فیلم های فرهنگی گفت: "از بدو ورودم به ارشاد سعی در ایجاد فرصتی کردم تا فیلم های فرهنگی که کارگردان ها و تهیه کنندگان با نقطه نظرات خودشان آنها را تولید می کنند به نمایش درآورم. طرح اکران فرهنگی برای این بود که آقای ایکس نگوید من فیلم ساختم اما شرایط نمایش برای آن ایجاد نشده است. اما این نکته را باید در نظر گرفت که اساسا سینماداری یک کار اقتصادی است و کمتر سینماداری حاضر می شود فیلم مخاطب خاص را اکران کند."
وی در پایان به آئین نامه شورای صنفی اشاره کرد و گفت: "ما در آئین نامه شورای صنفی پیشنهاداتی را لحاظ کردیم و وقتی به نتیجه رسیدیم فرآیند اکران فیلم ها به سرانجامی معقول می رسد و مشکلات اکران فیلم های فرهنگی نیز برطرف می شود."



منبع خبر : سينماي ما
سه شنبه,13 شهریور 1386 - 14:39:23

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

شیدا
سه‌شنبه 13 شهريور 1386 - 15:29
0
موافقم مخالفم
 

تا چند هفته پیش اکران سنتوری برام یه آرزو بود ولی بعد فکر کردم دیدیم ماها لیاقت این فیلمها رو نداریم لیاقتمون همین فیلمهای چرت وپرت.همین شام عروسی و آتش بس و قلقلک و کلاهی برای باران برامون خوبه از ما توقعی ندارن ما رو چه به سنتوری ما رو چه به کارگردانهای بزرگی مثل مهرجویی اما با اینکه این چیزارو میدونم بازم اکران سنتوری برام یه آرزو.

شروين
سه‌شنبه 13 شهريور 1386 - 16:0
0
موافقم مخالفم
 

ببخشيد آقاي اربابي ولي دلايل وزارت ارشاد براي عدم اكران سنتوري كه در جهت "حفظ و مراقبت از سينما" است اصلا "قانع كننده" نيست.

setareh
سه‌شنبه 13 شهريور 1386 - 18:29
-1
موافقم مخالفم
 

nemidonam in masolin chera harfeshono roko rast be mardom nemizanan .agr santouri ekran mishe mese adam began daghighan che roozi agaram nemishe khob began khiale khodeshono rahat konan dige aaaaahhhhh....................

shahrzad
سه‌شنبه 13 شهريور 1386 - 18:55
1
موافقم مخالفم
 

vaghan ke

x
سه‌شنبه 13 شهريور 1386 - 19:33
1
موافقم مخالفم
 

onlyyy amo00 bahram & daui bazelll

www.amobahram.blogfa.com

montazere hozoore garmetoon hastiiiim.!!!

z
چهارشنبه 14 شهريور 1386 - 0:54
0
موافقم مخالفم
 

تمام تابستون مارو خراب کردین...............خدا میدونه چقدر خوشحال بودیم و چه برنامه ها که برای دیدن سنتوری با دوستامون داشتیم........

niki
چهارشنبه 14 شهريور 1386 - 3:27
0
موافقم مخالفم
 

چرا ناراحتین؟ خوب هر کدومتون یه سنتور بردارین هی سنتور بزنین.

الهام
چهارشنبه 14 شهريور 1386 - 19:29
2
موافقم مخالفم
 

با شیدا موافقم ماها لیاقت استاد مهرجویی و کاراشون رو نداری مهمان مامان هم که چند سال پیش اکران شد از سرسینمامون هم زیاد بود حالا حالاها باید آرزو به دل اکران این شاهکار ها باشیم

نرگس
پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 2:12
-1
موافقم مخالفم
 

یادتون نره که ما خودمون داریم لیاقت خودمون رو کوچیک احساس می کنیم. به نظر من باید یه کار اساسی کرد...نباید بزاریم فیلم هایی مثله قلقلک،اخراجی ها،کلاهی برای باران و...حتی اجازه ساخت بگیرن چه برسه به اکران.

maziar
پنجشنبه 15 شهريور 1386 - 11:53
1
موافقم مخالفم
 

با سلام

به نظر بنده مردم ایران لیاقت دیدن فیلم ها را دارند.

به طور مثال اکران فیلم نقاب میتوانست هشدار دهنده و آموزنده باشد چه بسا آمار اغفال دختران و تهیه فیلم از آنها به بهانه ازدواج روز به روز بیشتر می شود

امیدوارم کسانی که مانع اکران فیلم نقاب شدند عواقب آنرا نیز به عهده گیرند

ریحانه
شنبه 17 شهريور 1386 - 15:23
0
موافقم مخالفم
 

میدونین چیه؟ یا به فیلم اجازه ی ساخت ندن یا وقتی اجازه دادن بزارن راحت اکران بشه دیگه. اینا با این کاراشون دارن تهیه کننده ها رو ورشکست میکنن. بچه بازی که نیست اینا اینطوری میکنن.دیگه تهیه کننده ها گفتن ما سرمایه گزاری نمیکنیم و کارگردانا هم میگن دیگه فیلم نمیسازیمو انقدر بکنین حالا که سینما سالی مقدار کمی فیلم برای اکران داشته باشه.اینا , می شه بجای اینکه تمام وقتشونو بزارن روی سنتوری برن و چند تا سالن تـئاتر بسازن یا حقوق های بازیگر های تئاتر و ببرن بالا؟

صحرا
دوشنبه 19 شهريور 1386 - 11:50
5
موافقم مخالفم
 

نمی شود جلوی ساخت یک فیلم را گرفت هرچند فیلمی مثل کلاهی برای باران این مردم هستند که با استقبال از یک قیلم باعث ادامه ی ساخت همچین قیلمها یی می شوندفراموش نکنید که همین فیلمها ی گیشه ای که ما با هاشون مخالفت میکنیم طردارهای زیادی دارد پس باید طرز فکر خودمان را درست کنیم وقتی مردم استقبال نکنند کم کم از این قیلمها ساخته نمیشود

مانی
جمعه 23 شهريور 1386 - 1:47
3
موافقم مخالفم
 

منم با نظر دوستان در مورد ساخت و اکران فیلمهای ارزشی موافقم اما تصور کنید که اگر در هر سال 70 فیلم تولید بشه و تمامشون هم مانند سنتوری و خون بازی باشن پس اونوقت کی باید خندید . به نظر من هر فیلمی که تولید می شه قابل احترام هسشت اما هر کدومشون دارای درجه ای از ارزش هستند یکی کم یکی هم زیاد

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.707527160645 seconds.