سينمای ما - گزارشي از حاشيه هاي مراسم اختتاميه بيست و پنجمين جشنواره فيلم فجر
چهارشنبه 24 آذر 1389 - 16:4

I نظرسنجی I

مایل به تماشای کدامیک از نسخه‌های فیلم «جرم» (مسعود کیمیایی) در سینما هستید؟




سينماي جهان
«گفتار پادشاه» در هفت رشته نامزد دريافت جوایز گلدن گلوب شد
موفقیت‌های «شبکه اجتماعی» در فصل جوایز هم ادامه دارد
«قوی سیاه»‌ در 12 رشته نامزد جوایز منتقدان رسانه‌ای‌ شد
هاليوود به قربانگاه جوانان تبديل شده است
ميشل يوئه نقش «سان سوچي» را بازي مي‌كند
ضارب لئوناردو دي‌كاپريو به دو سال زندان محكوم شد
برلوسکونی نزدیک به 000/400 یورو به جشنواره ونیز رشوه داده است
آدام سندلر و کوین جیمز در کمدی " پیشخدمت‌های هتل" بازی می‌کنند
برادران واچوفسکی نسخه‌ مدرن رابین هود را می‌سازند
مایکل مان بزودي پروژه تلویزیونی"ماهی تن بزرگ" را می‌سازد
«ژولیده‌پولیده» به صدرنشینی «هری پاتر» پایان داد
«شبکه اجتماعی» بهترین فیلم سال 2010 شد


سن پطرزبورگ


  (446 رأي)

کارگردان :
بهروز افخمی
ملک سلیمان


  (342 رأي)

کارگردان :
شهریار بحرانی
شکلات داغ


  (80 رأي)

کارگردان :
حامد کلاهداری
یک جیب پر پول


  (70 رأي)

کارگردان :
قدرت‌الله صلح‌میرزایی
بعدازظهر سگی سگی


  (80 رأي)

کارگردان :
مصطفی کیایی



گزارشي از حاشيه هاي مراسم اختتاميه بيست و پنجمين جشنواره فيلم فجر
گزارشي از حاشيه هاي مراسم اختتاميه بيست و پنجمين جشنواره فيلم فجر


سينماي ما - مراسم اختتاميه جشنواره فيلم فجر هر سال با حواشي مختلفي روبرو است. سينماگراني كه شب گذشته جوايزي را دريافت كردند، قبل از هر چيز ار گروهي كه آنها را در توليد پرو‍ژه همراهي كرده بودند، تشكر كرده و بعد به درد و دل پرداختند. در اين ميان تنها محمد حسين لطيفي و عليرضا جلالي كارگردان و تهيه كننده "روز سوم" جوايز خود را يك فرمانده بازمانده از جنگ و خانواده يك شهيد اهدا كردند.
به گزارش خبرنگار سايت "سينماي ما"محمدحسين لطيفي كه سيمرغ بلورين را در بخش بهترين كارگرداني براي روز سوم دريافت كرد، گفت: من اين جايزه را به نيابت از دوست عزيزم محمد نوراني يكي از فرمانده چهار محور اصلي خرمشهر كه تنها بازمانده آن دوران است دريافت و آن را به او تقديم مي‌كنم.
اميرشهاب رضويان هنگام دريافت جايزه خود براي بهترين كارگرداني از عزت‌الله انتظامي به‌عنوان عزت سينماي ايران ياد كرد و گفت: انتظامي معلم و مشاور فيلمنامه در فيلم من بود و من خيلي از او ياد گرفتم كه مديون او هستم.
جلالي تهيه‌كننده «روز سوم» هنگام دريافت سيمرغ بلورين بهترين فيلم جايزه خود را به خانواده ستوان شهيد امان‌اللهي تقديم كرد.
محمدمهدي دادگو، مسوول ستاد انتخابات فيلم برگزيده تماشاگران با اشاره به چگونگي كار اين ستاد گفت: 50 نفر در اين ستاد فعاليت مي‌كردند و اقبال تماشاگران به فيلم‌هاي ايراني بيش از انتظار ما بود.13 فيلم ايراني بالاي 50 درصد، چهار فيلم بالاي 70 درصد، يك فيلم بالاي 80 درصد و دو فيلم بالاي 90 درصد آرا را كسب كردند. «خون‌بازي» و «سنتوري» ديرتر از «اخراجي‌ها» به جشنواره‌ رسيدند و سانس‌هاي نمايشي كمتري داشتند.
وي افزود: ‌با احتساب ضريب خطاي طبيعي با 90 درصد آرا دو فيلم «اخراجي‌ها» و «سنتوري» به‌عنوان فيلم‌هاي برتر از نگاه تماشاگران انتخاب شدند.
حبيب‌الله كاسه‌ساز تهيه‌كننده اخراجي‌ها با بيان اينكه بهترين جايزه جشنواره جايزه مردمي است،‌ گفت: اين جايزه را به كارگردان «اخراجي‌ها» تقديم مي‌كند.
او از ده‌نمكي خواست كه روي صحنه بيايد كه ده‌نمكي در ابتدا از اين كار امتناع كرد، اما با تشويق تماشاگران به ناچار روي صحنه رفت و گفت: من نه مرغ و نه سيمرغ مي‌خواهم. اين جايزه را هم نمي‌گيرم. اما آن را تحويل بازيگراني مي‌دهم كه فداكارانه من را ياري مي‌كردند و ناجوانمردانه ديده نشدند، به خاطر اينكه سينماي ما شبيه سياست است. من از امين حيايي، شريفي‌نيا و عبدي معذرت مي‌خواهم از همه مردم شرمنده‌ام كه تا چهار صبح منتظر تماشاي فيلم مقابل سينما ايستاده‌اند.
وي ادامه داد: هميشه نخبگان ما عقب‌تر از همه مردم حركت مي‌كنند. من به سينما آمده‌ام تا اين فاصله كم شود. بچه كه بودم دوست داشتم قاضي شوم، اما حالا كه داوري‌ها را ديدم،‌ دوست ندارم كه داور شوم.
حسين پاكدل پس از صحبت‌هاي ده‌نمكي گفت: خدا را صدهزار مرتبه شكر مي‌كنم كه آقاي ده‌نمكي براي بيان نظرات خود سرانجام زبان سينما را انتخاب كرد.
پرويز پرستويي هم كه براي اهداي جوايز برترين فيلم از نگاه تماشاگران روي صحنه آمده بود، گفت: من به همه دوستاني كه امشب جايزه گرفتند تبريك مي‌گويم و دعا مي‌كنم كه خدا به همه ما صبر عطا كند.
فرامرز فرازمند تهيه‌كننده «سنتوري» هنگام دريافت جايزه سيمرغ بلورين بهترين فيلم از نگاه تماشاگران گفت: خوشحالم از اينكه مردم از «سنتوري» خوششان آمد و خوشحالم كه در خدمت استاد مهرجويي هستم. اما چون فيلم ما موزيكال بود و موسيقي آن متعلق به خواننده‌اي بود كه متأسفانه مجوز نداشت در اكران فيلم مشكل داشتيم. اما خوشبختانه شرايطي ايجاد شد كه در جشنواره به نمايش درآيد و از آقاي رضاداد تشكر مي‌كنم كه با توجه به ايام محرم اين فيلم را در جشنواره به نمايش درآوردند.
خسرو شكيبايي كه ديپلم افتخار را براي نقش اول مرد دريافت كرد از عزت‌الله انتظامي و علي نصيريان به‌عنوان استادان خود در جواني ياد كرد.
بهرام رادان، هنگام دريافت سيمرغ بلورين بهترين بازيگر مرد از هيأت داوران خواست بعد از جشنواره فيلم را دوباره تماشا كنند و گفت: از داريوش مهرجويي بزرگ متشكرم او نيازمند جايزه نيست. از آقايان فرازمند، تورج منصوري، شريفي‌نيا، اردوان كامكار، محسن چاووشي و... متشكرم. ممكن است كه يك روز سانسور نداشته باشيم؟ اين جايزه متعلق به همه سنتوري‌ها است. بقيه كارها برعهده آقاي شايسته به‌عنوان پخش‌كننده فيلم است و اميدوارم كه بتوانيم جايزه خود را از دست مردم بگيريم.
پانته‌آ بهرام بهترين بازيگر نقش مكمل زن از محمدمهدي عسگرپور و درخشنده تشكر كرد. باران كوثري از پدر و مادر خود و محمدحسين لطيفي و تك تك بازيگران روز سوم تشكر كرد.
افشين هاشمي بازيگر نقش مكمل مرد از تمامي نامزدهاي اين نقش به‌عنوان بازيگران برتر ياد كرد و گفت: من به نمايندگي از اين گروه جايزه مي‌گيرم و اميدوارم نماينده خوبي باشم.
عزت‌الله انتظامي كه سيمرغ بلورين ويژه را براي بازي در «ميناي شهر خاموش» گرفت، گفت: سال 85 سال پربركتي براي من بود. از تك تك داوران كه من را مورد لطف قرار دادند تشكر مي‌كنم. آمدن به اينجا آسان نيست. تحمل كنيد، سلامت باشيد و با عشق كار كنيد. افتخار مي‌كنم كه شما تماشاگران من هستيد.
رخشان بني‌اعتماد از فريد مصطفوي و خانواده‌هايي كه در طول تحقيقات گروه توليد «خون‌بازي» را حمايت مي‌كردند و به خاطر حفظ حرمت آنها، نامشان در تيتراژ نيامد تشكر كرد و گفت: بزرگترين موفقيت اين است كه از ابتلاي يك جوان ايراني به اعتياد جلوگيري كنم.
دوشنبه,23 بهمن 1385 - 16:39:25

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

علی قربانی
دوشنبه 23 بهمن 1385 - 17:50
3
موافقم مخالفم
 

اصولا جماعت عجیبی هستیم .ترجیح میدهیم دیگ همیشه برای ما بجوشد.در شرایطی که به دلایل متعدد سینمای ایران سالی را تجربه کرده که به فیلمها به سوی عقیم شدن پیش میرود و محافظه کاری جایگزین جسارت سالهای اصلاحات شده و شاعرانگی تلمیحات سالهای دورتر محو گردیده مجری محترم شبکه جوان رادیو در مواجهه با اقای طوسی بعنوان یکی از داوران جشنواره بیست و پنجم به مدد تریبونی که دکمه قطع و وصلش در اختیار ایشان است و نیز بالا بردن ولوم صدای خود مثلا این اعتراف را از زیر زبان اقای طوسی میکشد که اگر فیلمی مثل اخراجی هااقبال عمومی پیدا کرد معلوم میشود هیات داوران در کار خود به بیراهه رفته و داوری امسال غیر کارشناسانه است و اصولا چنین هیاتی لزوما باید نماینده فکر عامه مردم باشد.بدون رو دربایستی باید گفت که اولا راهی که سینمای ما پیش گرفته به ترکستان است در مورد داوری هم جشنواره فجر دولتی است و انتظار بیشتری از ان نمی رود نه خیلی بین المللی است و نه آنچنان سینمایی در چنین فضایی قرار هم نباید این باشد که یک اکیپ خاص کلکسیونر سیمرغها باشند اگرچه استادی آنان مبرهن است بهتر است اصحاب رسانه ملی بجای ژورنالیست بازی سواد و سلیقه خود را خود را ارتقا بخشند

و از

moh
دوشنبه 23 بهمن 1385 - 20:33
2
موافقم مخالفم
 

omidvaram cinema ra ba cheshmi dighar bebinim

nevisandeh
سه‌شنبه 24 بهمن 1385 - 2:38
-4
موافقم مخالفم
 
haghha pay mal shode

haghe bahram radan va baran kosari simorghe bolorin nabooooooood

haghe kheyli ha to in jashnvareha paye mal shodeeeeeee na emsal balke har sal

behtare bishtar deghat konand in davaran chon haghe kheyliha simorgh nabooooooood shayad ye lohe taghdir ya ye diplome eftekhar kafi bod

agar in tori pish bere fekr nemikonam ta 2 sal dige jashvare pay band bemone be dalile in ke tamame bazigara va kargardanai ke hagheshon pay mal shode dige fekr nemikonam hazer be kar bashan va ta zamaniam ke ona kar nakonan jashnvarei nakhahad bod

fekr nemikonam ba vojodeh 10 ta film beshe jashnvareh rah andakht

in ensaf nist bishtar deghat koooooooonid mootmaenam bazigaraye kheyli behtari az radan o kosari vojod dare

faghat kafiye be dor o bareton ye negahi bendazin hatman motevajeh khahid shod

نوید فیاض
سه‌شنبه 24 بهمن 1385 - 8:40
-3
موافقم مخالفم
 
خوشحال یا ناراحت؟؟؟...

جایزه های این جشنواره به انتخاب 7 نفر بود نه 7 میلیون نفر.پس به قول کیومرث پور احمد :"کسانی که از این جشنواره جایزه گرفتند خیلی خوشحال نباشند و آن هایی که سیمرغ نگرفتند زیاد ناراحت نباشند".

رضا
سه‌شنبه 24 بهمن 1385 - 12:37
1
موافقم مخالفم
 

جشنواره فجر برای ششمین سال در شیراز همزمان با تهران به نمایش در آمد روز 22 بهمن بود خشنواره نفس آخر را میکشید برای فیلم اخراجی ها رفتم سانس سینما ساعت 6 بود و من ساعت 5 دم در سینما بودم جمعیت به حدی بود که حتی فکر بودن در صف اشتباه بود ولی بطور اتفاقی دوستی را ذیذم که از ساعت 3 ایستاده بود و بلیط اضافی داشت و من امیان انهمه دوستدار توانستم فیلم را ببینم .

نمی دانم روی چه حسابی آقای ده نمکی توقع سیمرغ داشتند فیلم نه انچنان داستان جدیدی داشت( قبل از این در فیلم لیلی با من است و مجموعه تلویزیونی خوش غیرت بسراغ آن رفته بودند) و نه کار گردانی خوبی تنها نکته فیلم بازی خوب بازیگرانش بود(که چند تای آنها قبلا این نقش را بازی کرده بودند) و شوخی هایی که فقط به اقای ده نمکمی اجازه میدادند که این جوری با جبهه شوخی کند وگر نه فیلم هیچ نداشت.

اما نکته جالب موقع بر گشت بود پیرمردی که در تاکسی کنارم بود وقتی جمعیت را دید با حس غریبی گفت در دهه 70 میلادی در آمریکا بوده و فیلم پدر خوانده را دیده بود و از صف انجا و سالن نمایش آنجا در دهه 1970میگفت و آنجا بود که من دیدم ما چقدر بدبختیم

بهروز
سه‌شنبه 24 بهمن 1385 - 14:7
-1
موافقم مخالفم
 

امیدوارم سالهای خوبی در انتظار سینمای ایران باشد.

CNN
سه‌شنبه 24 بهمن 1385 - 14:20
4
موافقم مخالفم
 

یک منبع موثق که نخواست نامش فاش شود اعلام کرد که سخنان مسعود ده نمکی در پایان مراسم در راستای افزایش قیمت سرانه مرغ بوده است که این مطلب بحثهای فراوانی را در سطح رسانه های جمعی در پی خواهد داشت.

reza
سه‌شنبه 24 بهمن 1385 - 15:13
3
موافقم مخالفم
 

امسال بدترین دوره جشنواره از نظر برنامه ریزی بود

فرخ ماندگاری
سه‌شنبه 24 بهمن 1385 - 22:56
4
موافقم مخالفم
 
3 تا

فقط سه تا فیلم باحال بود :

خون بازی ، سنتوری و رییس

بقیه فیلمهاشون به درد لای جرز میخورد

حیف بلیتها و پول تو جیبیهام

نازنین گروسپور
چهارشنبه 25 بهمن 1385 - 1:58
-1
موافقم مخالفم
 
فیلم فجر

فکر میکنم در مورد انتخاب بازیگران نقش اول مشکلی نبود که البته این هم بدلیل منحرف کردن دیگران بوده یعنی انتخابها ریطی به سیاستها ندارد اما با انتخاب بهترین فیلم و کارگردان ؟ واقعا این داوران فیلمهای اخراجی ها - خون بازی و سنتوری رو دیده بودند و این طور قضاوت کردن؟ در ضمن با نظر آقای قربانی موافقم.

neda
چهارشنبه 2 اسفند 1385 - 17:38
3
موافقم مخالفم
 

rayis badtarin filme jashnvare bud man ta 3:30 nesfeshab cinama budam ama koly halam gerefte shod ke be khateresh inghadr khastegiro tahamol kardam man nemidunam chera sare filmaye kimiyayi moghe jashnvare enghadr javsazi mikonan!:

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       








             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 1.82304096222 seconds.