سينمای ما - وضعيت فيلم «فرزند صبح» و شرايط ساخت «تنگسير» از زبان بهروز افخمي
شنبه 17 بهمن 1388 - 23:17

I نظرسنجی I

بهترین فیلم جشنواره 28 را انتخاب کنید




سينماي جهان
من تسلیم شده‌ام
همه چیز با فیلمنامه آغاز می‌شود و به پایان می‌رسد
جورج كلوني این بار واقعا روانه بيمارستان شد
مریل استریپ امسال هم گزینه اصلی اسکار است
جیم شرایدن برای فیلم تازه‌اش دنیل کریگ را انتخاب کرد
سایت‌اند ساند 50 فیلمساز نامتعارف سینما را معرفی كرد
معرفی کامل فیلم «جی آی جو: ظهور کبرا» - حامد مظفری
سال‌هایِ از دست رفته (یادداشت گِئورگ ویلیامسون بر فیلم «تابستان» ترجمه پیمان جوادی)
گفتگویی با استاد ژاپنی انیمیشن جهان به بهانه نمایش فیلم تازه‌اش
قسمت‌های پنجم و ششم «اسپایدرمن» را نویسنده «زودیاک» می‌نویسد
فرار بزرگ (یادداشت برایان لوری –ورایتی- بر مجموعه تلویزیونی «فرار از زندان: فصل اول» ترجمه پیمان جوادی)
معرفی کامل «آدم‌های بامزه» - حامد مظفری


استشهادي براي خدا


  (35 رأي)

گارگردان :
علیرضا امینی
ماجراهای اینترنتی


  (22 رأي)

گارگردان :
حسین قناعت
تنها دوبار زندگی می‌کنیم


  (134 رأي)

گارگردان :
بهنام بهزادی
صداها


  (93 رأي)

گارگردان :
فرزاد موتمن
محاكمه در خيابان


  (321 رأي)

گارگردان :
مسعود کیمیایی
آقای هفت رنگ


  (71 رأي)

گارگردان :
شهرام شاه حسینی
نیش و زنبور


  (98 رأي)

گارگردان :
حميدرضا صلاحمند
کتاب قانون


  (347 رأي)

گارگردان :
مازیار میری
دو خواهر


  (1340 رأي)

گارگردان :
محمد بانکی



وضعيت فيلم «فرزند صبح» و شرايط ساخت «تنگسير» از زبان بهروز افخمي
وضعيت فيلم «فرزند صبح» و شرايط ساخت «تنگسير» از زبان بهروز افخمي


سينماي ما- بهروزافخمي هفته آينده فيلمبرداري فيلم كوتاهي درباره فرش ايراني را در اطراف شيراز و مناطق قشقايي آغاز خواهد كرد و احتمالا براي بخشي درباره صادرات فرش به يكي از كشورهاي خارجي نيز سفر خواهد كرد.
وي روز گذشته با حضور در نمايشگاه مطبوعات و خبرگزاري ها مدت زمان اين فيلم را 5 تا 6 دقيقه دانست و گفت: فرش ايراني را دوست دارم و در فيلم «فرزند صبح» هم ازفرش‌ استفاده كردم، پيش ازاينكه به ما سفارش بدهند.
وي فيلمبرداري بخش اول «فرزند صبح» را تيرماه گذشته به پايان رساند و براي بزرگ ترشدن كودكي كه نقش امام (ره) را بازي مي‌كند،اعلام كرد كه يك يا دو سال فيلمبرداري متوقف مي‌شود : با توجه به گذشت زمان ، داريم به زماني نزديك مي‌شويم كه بتوانيم فيلمبرداري را آغاز كنيم ، بنابراين همان‌طور كه پيش از اين نيز اعلام كردم فيلمبرداري بخش دوم را تابستان آغاز خواهيم كرد.
افخمي زمان فيلم «فرزند صبح» را 150 دقيقه عنوان كرد و در ادامه افزود: از بخش فيلمبرداري شده 60 دقيقه تاكنون تدوين شده است ، بنابراين يك مقدار بيشتر از يك سوم كار تدوين شده است و بخش دوم كه فيلمبرداري آن را در تابستان آغاز خواهيم زمان زيادتري را شامل مي‌شود .
وي درباره بخش دوم گفت: چند سال از دوران كودكي امام (ره) كه در بخش اول گرفته‌ايم گذشته است و بخش ديگري هم وجود دارد كه زمان محدودي دارد و امام (ره) را در سن 63 سالگي و در هنگام دستگيري بعد از 15 خرداد مي‌بينيم كه آقاي جمشيد هاشم‌پور قرار است نقش ايشان را بازي كند.
بهروز افخمي پيش از اين قرار بود تا شروع فيلمبرداري «فرزند صبح» فيلم ديگري را نيز جلوي دوربين ببرد و تاكنون چندين ‌بار از ساخت «تنگسير» حرف زده. وي در اين باره گفت: ما همچنان به دنبال تهيه‌كننده هستيم. اگر تهيه كنند پيدا كرديم و كسي كه علاقه‌مند باشد،من دوست دارم «تنگسير» را بسازم، اما تاكنون كسي اعلام آمادگي قطعي نكرده است.
وي درباره آن‌چه مدنظر دارد، با توجه به اينكه يك بار در گذشته اين موضوع توسط امير نادري ساخته شده مي‌گويد: داستان صادق چوبك و رسول پرويزي را درباره اين واقعه ، مبنا قرار مي‌دهيم و درباره اين ماجرا اطلاعات قابل دسترسي را جمع‌آوري مي‌كنيم تا بتوانيم درباره حادثه‌اي كه اتفاق افتاده يك فيلم بسازيم و فكر مي‌كنم تا فيلمبرداري بخش دوم «فرزند صبح» فرصتي نداشته باشم بنابراين اگر هم روزي تهيه‌كنندگي براي ساخت تنگسير پيدا كنم بعد از فيلمبرداري بخش دوم «فرزند صبح» آن راجلوي دوربين مي‌برم.
وي گفت: اين كار با فيلم «تنگسير» آقاي نادري قطعا فرق خواهد داشت چون از ديدگاه من ساخته خواهد شد.
افخمي همچنين درباره تعريفش از سينماي ملي مي‌گويد: ابتدا بايد ديد منظور از سينماي ملي چيست‏؟ و چطورآن را تعريف مي‌كنند؟ نمي‌دانم و مطمئن نيستم مسئولين چه نظر و تعبيري از سينماي ملي درنظرشان هست، اما معتقدم آن فيلم سازاني كه درايران كار مي‌كنند ،در ايران رشد كرده و با فرهنگ اين مملكت زندگي مي‌كنند، هرفيلمي كه بسازند "سينماي ملي" به حساب مي‌آيد.
بهروز افخمي در ادامه درباره تفاوت نوع فيلم‌ سازي‌اش از «عروس» تا «گاوخوني» معتقد است: من هميشه به داستانهاي خوب علاقه‌مند بوده و هستم‏، «گاوخوني» را براي اين ساختم كه فكر كردم داستان خوبي است و مورد بي‌اعتنايي قرار گرفت، همين طور كه سال ها قبل «روز شيطان» را ساختم.
من از داستان گاو خوني خوشم آمد و فكر كردم داستاني كه خودم از آن لذت مي‌برم ممكن است يك تعدادي از تماشاچي‌ها هم از آن لذت ببرند، بنابراين حتي اگر الان داستان پرتحركي پيدا كنم كه با تماشاچي عام ارتباط برقرار كند، خيلي خوشحال مي‌شوم كه آن را بسازم. بنابراين تغييراتي كه در فيلم‌سازي من اتفاق مي‌افتد، تغييرات آگاهانه‌اي نيست. اگر از يك داستاني خوشم بيايد آن را مي‌سازم‏. البته ممكن است بدين معنا باشد كه من خودم تغييركردم ولي به اين تغييرهنوز نمي‌توانم از دور و بيرون نگاه مي‌كنم.


جمعه,22 اردیبهشت 1385 - 1:14:52

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       





             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2009, cinemaema.com
Page created in 0.717780828476 seconds.