سينمای ما - جلسه مطبوعاتی مدیر عامل خانه سینما برگزار شد؛ / اگر بخواهیم بحران سینما را مدیریت کنیم، باید صنف قدرتمندی داشته باشیم
سه‌شنبه 29 بهمن 1387 - 11:15
• فیلمبرداری «پطرزبورگ» تا آخر هفته آغاز می‌شود؛ / پیمان قاسم‌خانی، این بار بازیگر نقش اول      • «بند آخر» تمام شد؛ / اولین همکاری کوروش ستوده و علیرضا امینی      • پس از دریافت جایزه بهترین کارگردانی جشنواره فیلم برلین 2009 و در یادداشتی برای سایت «سینمای ما»: / محمدرضا گلزار این جایزه را به سازندگان «درباره الی»، مسئولان و اهالی سینما تبریک گفت      • سایت سينمای ما این موفقیت بزرگ را به اصغر فرهادی و همکارانش تبریک می‌گوید؛ / خبر فوری: اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» ساعتی پیش از اختتامیه جشنواره /فرهادی: من که شکایت به غیر نمی‌برم...      • گزارش مستقیم سینمای ما از محل برگزاری مراسم اختتامیه - 10 / تردید بهترین فیلم و اصغر فرهادی بهترین کارگردان بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر      






نظر سنجی

مشتاق تماشای کدام یک از فیلم‌های سینمای ایران بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر هستید؟




سينماي جهان
نتایج نهایی جشنواره فیلم برلین و عکس‌های زیادی از مراسم اختتامیه برلیناله
اصغر فرهادی بهترین کارگردان جشنواره فیلم برلین شد/ مصاحبه اختصاصی «سینمای ما» پیش از اختتامیه جشنواره
گزارش روزهای هفتم و هشتم+عکس‌های تقدیر از موریس ژار
گزارش روز ششم جشنواره برلین
ديده‌هاي شيدا شيرازي از روز چهارم جشنواره فيلم برلين + عكس‌هاي اختصاصي سينماي ما
عكس‌هاي كامل جلسه نمايش درباره الي در برلين (2)
گزارش روز سوم جشنواره برلین
عكس‌هاي كامل جلسه نمايش درباره الي در برلين (1)
ديده‌هاي شيدا شيرازي از روز سوم جشنواره فيلم برلين + عكس‌هاي اختصاصي سينماي ما
نشست خبري «درباره الي» در برلين+عکس‌هایی از این جلسه
دیده‌های شیدا شیرازی از روز دوم جشنواره فیلم برلین + عکس‌های اختصاصی سینمای ما
گزارش روز اول و دوم جشنواره برلین


سهم گمشده


  (17 رأي)

کارگردان:
حسن نجفی
-------------------------------------
ايستگاه بهشت


  (33 رأي)

کارگردان:
نادر مقدس
-------------------------------------
مخمصه


  (62 رأي)

کارگردان:
محمدعلی سجادی
-------------------------------------
پاپیتال


  (120 رأي)

کارگردان:
اردشیر شلیله
-------------------------------------
آتش سبز


  (164 رأي)

کارگردان:
محمدرضا اصلانی
-------------------------------------
خواستگار محترم


  (96 رأي)

کارگردان:
داود موثقي
-------------------------------------
دلداده


  (192 رأي)

کارگردان:
قدرت الله صلح میرزایی
-------------------------------------
چار چنگولی


  (148 رأي)

کارگردان:
سعید سهیلی
-------------------------------------
محیا


  (171 رأي)

کارگردان:
اکبر خواجویی
-------------------------------------



جلسه مطبوعاتی مدیر عامل خانه سینما برگزار شد؛
اگر بخواهیم بحران سینما را مدیریت کنیم، باید صنف قدرتمندی داشته باشیم
اگر بخواهیم بحران سینما را مدیریت کنیم، باید صنف قدرتمندی داشته باشیم


سینمای ما - گلاویز نادری: سرانجام پس از گذشت پنج ماه از صدور حكم مدیرعامل خانه سینما، صبح روز گذشته محمدمهدی عسگرپور در نشست خبری حضور پیدا كرد و به تشریح مواضع و سیاست‌های خود پرداخت. او در این نشست خواستار ایجاد تغییر در روش اداره سینمای ایران شد و از ارائه طرح تغییر ساختار مدیریتی سینما به رئیس‌جمهور خبر داد. محمود احمدی‌نژاد در دیدار با كارگردانان از آنان خواسته طرح‌های خود را برای بهبود شرایط سینمای ایران ارائه دهند و عسگرپور به همراه دیگر اعضای هیات‌مدیره سه طرح پیشنهادی خانه سینما را تا دو هفته دیگر به دفتر ریاست‌جمهوری ارائه خواهند داد. عسگرپور در عین حال به مشاور هنری رئیس‌جمهور برای ارائه طرح نظام سینمایی كشور خرده گرفت وگفت: «مطلع هستیم طرح‌های دیگری هم توسط دیگران در حال آماده شدن است، این مایه تاسف است كه خانه سینما به عنوان جامعه اصناف سینمای كشور از این طرح‌ها بی‌خبر است. در عین حال كه ممكن است این طرح‌ها به خاطر نزدیكی به یك مقام بلندپایه زودتر دیده شود اما با توجه به اینكه نظر خانه سینما گرفته نشده است، بعید می‌دانم طرح قابل قبولی باشد.»

به اعتقاد مدیرعامل خانه سینما در سینمای امروز طبق نقشه مدیریتی 10، 15 سال گذشته عمل می‌شود و ابزارهایی كه برای حمایت از سینما وجود دارد همان ابزاری است كه در آن دوران وجود داشته است. با این حال او بر این نكته تاكید كرد كه فرد خاصی را در مدیریت سینمایی كشور مدنظر ندارد و این انتقاد خود را مستقیما متوجه روش‌های مدیریتی كرده و گفت: «تقریبا همه متفق‌القولند كه این سازوكار امروز دیگر جوابگو نیست و اثبات این مدعا هم این است كه بخش عمده‌ای در سینما از شرایط موجود ناراضی هستند اما متاسفانه عزمی هم در چندسال گذشته به وجود نیامده تا در این ساختار تشكیلاتی دست به تغییر زند و وضعیت بهتر شود، در نتیجه جریان فرسایشی به وجود آمده و همه نسبت به هم سوءتفاهم پیدا كنند.» عسگرپور راه برون‌رفت از این وضعیت را اداره سینما توسط صنف قدرتمند دانست تا ساختاری جدید به‌وجود آورده و به زبان مشترك بین سینماگران و مدیران برسد: «با استناد به نظرات مسوولان بلندپایه كشورمان، سینماگران ما به بلوغی رسیده‌اند كه می‌توانند حوزه‌های دیگر را اداره كنند و باید پرسید چرا این اتفاق نمی‌افتد و سینما توسط یك جریان صنفی اداره نمی‌شود؟

ما باید به ساختار جدید برسیم كه با خلاصه‌سازی و دادن چند تعریف ساده، زبان مشترك‌مان را با مجموعه فیلمسازان مشخص كنیم.» به گفته مدیرعامل خانه سینما، تشكیل صندوق قرض‌الحسنه برای پوشش بیمه بیكاری هنرمندان و خرید و افزایش امكانات فنی سینما دو موضوع دیگری است كه هیات مدیره خانه سینما به عنوان دو طرح جداگانه به رئیس جمهوری ارائه می‌دهد. عسگرپور همچنین از برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های سینمای ایران و برپایی ورك شاپ‌های بین‌المللی در صنوف مختلف خانه سینما خبر داد. تصویب اساسنامه شورای عالی تهیه‌كنندگان، توجه بر انجام فعالیت‌های صنفی در فضایی مسالمت‌آمیز و همراه با آرامش، راه‌اندازی دوباره سایت خانه سینما از پنجم بهمن‌ماه، كمك به بازسازی سینما جمهوری از جمله موضوعاتی بود كه مدیرعامل خانه سینما در این نشست بر آنها تاكید كرد. كامران ملكی مشاور رسانه‌ای مدیرعامل خانه سینما در این نشست عسگرپور را همراهی می‌كرد.


عکس‌های محمد حمیدی از این جلسه




منبع خبر : کارگزاران - عکس‌ها: سینمای ما
دوشنبه,25 آذر 1387 - 2:9:22

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو

نظرات

م. نوربخش (مبنا )
دوشنبه 25 آذر 1387 - 11:21
0
موافقم مخالفم
 
اگر بخواهیم بحران سینما را مدیریت کنیم، باید صنف قدرتمندی داشته باشیم

در ایران هنوز به دلایل مختلف سیاسی و اجتماعی نظام سندیکایی و صنفی ساختار درست و مناسبی ندارد.

اولین سندیکا یا اتحادیه صنفی در سال 1284در یک چاپخانه در تهران شکل گرفت اما با گذشت بیش از 100سال هنوز بسیاری از حوزه های اقتصادی، هنری ، اجتماعی ... برغم داشتن تشکیلات مشخص، کارایی و ساز و کارهای سندیکاها را ندارند از همین رو هریک از واحد های زیر مجموعه یک سندیکا ، ساز خودش را می زند و سینما نیز از این قاعده مستثنی نیست .

هنرمندان حوزه سینما و دیگر حوزه های هنری در این زمینه با مکشلات بیشتری مواجه هستند. این مشکلات ناشی از ساختار سیاسی و اجتماعی است که اجازه بروز و ظهورو شکل گیری سندیکا های قدرتمند به عنوان سازمان های غیردولتی و نهادهای مدنی را نمی دهند.

اگرچه طی اسل های اخیر بویژه زمان آقای خاتمی با توجه به این که ایجاد نهادهای مدنی شدت یافت و این دوره می توانست زمینه ای باشد تا سندیکاها شکل بگیرد و اتحادیه صنفی موجود به سازو کار های جدید دست یابند اما در دو سه سال اخیر این مساله تا حدودی به دلیل بی توجهی به نهادهای مدنی مسکوت باقی گذاشته شد.

البته یک نکته قابل توجه است که برخی از مکشلات اتحادیه ها و تشکلات صنفی موجود در درون خود این تشکیلات است به این صورت که وقتی گروهی به عنوان هیات مدیره یک سندیکاو نظام صنفی می شوند با ایجاد منوپل ها قوی و شکل دهی باندها عملا تشکل صنفی را که فلسفه وجودی آن دفاع از حقوق اصناف مربوطه است، به فراموشی سپرده و بیشتر وقت خود را صرف درگیری ها ی داخلی خودشان و حفظ قدرت می کنند و از دیگر وظایف خود غافل می شوند.

از سوی دیگر مراکز قدرت نیز در این سندیکا ها نفوذ قابل توجه ای دارند و هدایت و کنترل اتحادیه را به دست گرفته و این امر بنوبه خود کارآمدی و تعریف وجودی این تشکل ها را زیر سوال می برد و در واقع سندیکا ها را در حد تشکل های صوری و محفلی تنزل می دهد.

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  



module-htmlpages-display-pid-97.html



             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي