سينمای ما - پرسش از کاربران و صاحب‌نظران؛ / کدام فیلم ایرانی را به داوران آکادمی اسکار معرفی کنیم؟
سه‌شنبه 12 شهريور 1387 - 16:2

اخبار:      • ده نکته «سینمای ما»یی از جشن مستندسازان / مراسم برگزیدگان سینمای مستند جشن خانه سینما برگزار شد      • یادداشت‌های هفتگی امیر قادری: 12 / ته مانده پس‌انداز / درباره فیلم‌های خارجی مهم امسال و همیشه پای یک زن در میان است و موراکامی      • قطعه‌اي از عليرضا داودنژاد به ياد خسرو شكيبايي      • براي رسيدن به حال و هواي فيلم «تنگسير»: / بهروز افخمي در بوشهر فيلم 90 دقيقه‌اي مي‌سازد      • در يك پروژه سه اپيزودي در كنار مهدي كرم‌پور و سيف‌الله داد: / داريوش مهرجويي خبر ساخت فيلم مستند - داستاني درباره تهران را تاييد كرد      







نظر سنجی

دوست‌داشتنی‌ترین خسرو شکیبایی شما کجا بود؟




سينماي جهان
شوالیه 500 میلیون را هم رد کرد
برای ساخت فیلم بازی مشهور «قهرمان گیتار» یک کارگردان پیدا شد
بازنگری: بهره‌جویی کاپولا از داستانی هنری و شخصی نمودن آن در جوانی (یادداشت میک لازال -سانفرانسیسکو کرانیکِل- بر فیلم «جوانی بدون جوانی» ترجمه تورج آقائیان)
اولیور استون با بوش آرام‌تر از نیکسون برخورد می‌کند+عکس‌ها و پوسترهای فیلم
حال و روز ناخوش جشنواره ونیز تا روز پنجم/ آسیایی‌ها چشم تماشاگران را گرفته‌اند
تابستان امسال هم برای استودیوها داغ بود
از مرگ جان فورد سی و پنج سال گذشته است
انیمیشن ژاپنی باز هم رکورد شکست
هلند رقابت را برای اسکار بهترین فیلم خارجی شروع کرد
مرز میان آگاهی و خیال (یادداشت مانولا دارجیس -نیویورک‌تایمز- بر فیلم جوانی بدون جوانی ترجمه خاطره آقائیان)
«استرالیا» هم جابجا شد
تاثیر اعتصاب هالیوودی‌ها بر جشنواره ونیز


   

.
فرزند خاک


  (80 رأي)

کارگردان:
محمدعلی باشه آهنگر
-------------------------------------
سربلند


  (53 رأي)

کارگردان:
سعید تهرانی
-------------------------------------
ریسمان باز


  (63 رأي)

کارگردان:
مهرشاد کارخانی
-------------------------------------
مینای شهر خاموش


  (176 رأي)

کارگردان:
امیر شهاب رضویان
-------------------------------------
همیشه پای یک زن در میان است


  (630 رأي)

کارگردان:
کمال تبریزی
-------------------------------------
دیوار


  (382 رأي)

کارگردان:
محمدعلي طالبي
-------------------------------------


پربیننده ترین اخبار هفته
 علي معلم درباره ماجراي گلشيفته فراهاني و ممنوعيت چهره بازيگران در تبليغات مي‌گويد: / «مشخص نيست که براساس چه مستندات قانوني اين تصميم گرفته شده است»...
 واكنش تازه داريوش مهرجويي به توقيف «سنتوري» و شرايط سينماي ايران: / داريوش مهرجويي: «سنتوري را برداشتند قيمه قيمه كردند و سوزاندند»...
 به مناسبت چهلم وفات خسرو شکیبایی / شما می‌خواهید بازیگر شوید آقا؟...
 با انتشار پوستر فيلم «مجموعه دروغ ها» (ريدلي اسكات): / پيش بيني حضور قابل توجه گلشيفته فراهاني در فيلم تقويت شد...
 واكنش‌هاي ضد و نقيض منتقدان به آخرين ساخته عباس كيارستمي: / ژوليت بینوش بدون کمترین آرایش و با روسري، ایرانی‌تر از تمام ایرانی‌های فیلم به نظر می‌رسد...
 يادداشت حامد بهداد به مناسبت چهلمين روز درگذشت خسرو شکيبايي: / الوداع عزيز جان، نفس جان، عمو جان، الوداع خسرو جان...
 چگونه انتظامي با اينترنت آشنا شد / يك وبگرد حرفه‌اي...
 ظاهرا از «شیرین» هیچ خوش‌شان نیامده؛ / برخورد توهین آمیز با فیلم کیارستمی در ونیز و واکنش یک منتقد ایرانی...
 «پستچي سه‌بار در نمي‌زند» با حضور محمد‌رضا فروتن، باران كوثري و رويا تيموريان كليد مي‌خورد...
 كيومرث پوراحمد،رخشان بني‌اعتماد،رسول صدرعاملي،كمال تبريزي، بهمن قبادي و ... از شكيبايي گفتند / سينماگران ايراني در خانه خسرو شكيبايي به يادش جمع شدند...
 بهرام رادان در «آناهیتا» بازی نمی‌کند، در فیلم بزرگ نیا اما امکان دارد...
 مراسم چهلمين روز درگذشت خسرو شكيبايي برگزار شد: / در حسرت جاي خالي او رنج مي‌بريم ...
 اختلاف تبریزی و سیما فیلم حل شد / گپی کوتاه با کمال تبریزی: «پاداش از مارمولک هم بیشتر می‌فروشد»!...
 گفتگوی مفصل با مجید صالحی، کارگردان مجموعه پربیننده «سه در چهار» / سعی کردم از بازیگرانی استفاده کنم که در سریال‌های عطاران بازی نکرده‌اند...



گزارش
 گفت و گویی خواندنی با کیانوش عیاری درباره سریال موفق‌اش / از اینکه پنج سال برای «روزگار قریب» وقت گذاشتم، راضی هستم...
 مراسم چهلمين روز درگذشت خسرو شكيبايي برگزار شد: / در حسرت جاي خالي او رنج مي‌بريم ...
 به مناسبت چهلم وفات خسرو شکیبایی / شما می‌خواهید بازیگر شوید آقا؟...
 گفتگوی مفصل با مجید صالحی، کارگردان مجموعه پربیننده «سه در چهار» / سعی کردم از بازیگرانی استفاده کنم که در سریال‌های عطاران بازی نکرده‌اند...
 گزارشي از پروژه‌هاي جلوي دوربين / هملت در سينما ركس...
 گزارش اكران فصل تابستان/ارقام فروش و روزهاي نمايش / ميدان براي فيلمسازان تازه‌كار...
 یک گزارش خواندنی و جالب / انتخاب شما چیست؟ / خیراندیش، شاهرخ‌شاهی، صحت، یوسف تیموری، بهنوش بختیاری و بهاره رهنما بهترین سریال‌های ماه رمضانی را انتخاب کرده‌اند...
 نامه محسن امیریوسفی به رئیس بخش دختر پسری سینمای ایران!...
 یادداشت‌های امیر قادری: هفته يازدهم / اشرفي افشین قطبی / چرا حال و هوای قلب ما تغییر کرده است؟...

آرشيو...






احمد طالبی‌نژاد معتقد است افشاگری‌های‌ اجتماعی فیلم سینمایی "آواز گنجشک‌ها" در مورد طبقه ضعیف جامعه می‌تواند در مراسم اسکار مورد توجه قرار بگیرد.




این منتقد سینما درباره شرایط حضور فیلم‌های ایرانی در مراسم سالیانه اسکار به خبرنگار مهر گفت: در مورد فیلمی که از ایران راهی اسکار می‌شود بیش از هر چیز مضمون آن اهمیت دارد. مضمون فیلم انتخاب شده باید به گونه‌ای باشد که با رویکرد آکادمی علوم و هنرهای سینمایی هماهنگی لازم را داشته باشد.


طالبی‌نژاد با اشاره به فیلم‌هایی که امسال می‌توانند به عنوان نماینده سینمای ایران به آکادمی معرفی شوند گفت: "آواز گنجشک‌ها"، "به همین سادگی" و "تنها دوبار زندگی می‌کنیم" فیلم‌هایی هستند که شاید بتوانند بخت سینمای ایران برای راهیابی به فهرست نهایی اسکار بهترین فیلم خارجی باشند.


وی با نگاه دقیقتر به هر یک از فیلم‌ها گفت: "تنها دوبار زندگی می‌کنیم" بهنام بهزادی را فیلمی خوب می‌دانم، اما این فیلم به نوعی همان "راننده تاکسی" مارتین اسکورسیزی است که 30 سال پیش در امریکا ساخته شد و دیگر جذابیت‌هایش را برای افراد آن جامعه از دست داده است.


طالبی‌نژاد درباره "آواز گنجشک‌ها" مجید مجیدی نیز گفت: موقعیت طبقه ضعیف جامعه در "آواز گنجشک‌ها" به نمایش گذاشته می‌شود. در "بچه‌های آسمان" مجیدی نیز افشاگری‌هایی در مورد طبقه ضعیف جامعه صورت گرفته بود که در اسکار مورد توجه واقع شد. فیلم تازه مجیدی نیز چنین شرایطی دارد که ویژگی آن محسوب می‌شود.


این منتقد و نویسنده سینمایی همچنین "اتوبوس شب" کیومرث پوراحمد را نیز فیلمی به نسبت مناسب برای معرفی به اسکار دانست و افزود: "اتوبوس شب" به مسئله جنگ می‌پردازد و از آنجا که جنگ این روزها موضوعی به روز در سطح جهان است، می‌تواند در اسکار مورد توجه قرار گیرد.


وی درباره "به همین سادگی" رضا میرکریمی گفت: شاخصه فیلم میرکریمی این است که موقعیت زن در یک جامعه سنتی مثل ایران را مورد توجه قرار می‌دهد. هر چند فیلم او به هیچ عنوان فمینیستی نیست، اما به خاطر ارائه تصویری کم و بیش تلخ از زن ایرانی می‌تواند در سطح جهانی جذابیت داشته باشد.


طالبی‌نژاد در مورد فیلم‌هایی که در گذشته از ایران به اسکار رفته‌اند، گفت: در اغلب این انتخاب‌ها شاهد غالب بودن نگاه سیاسی بوده‌ایم. در مورد انتخاب "میم مثل مادر" هم همین نگاه احساس شد و همه معتقد بودند این گزینش منطقی نیست. تقدیر از مرحوم ملاقلی‌پور در ایران معنا دارد و ارسال فیلم او به اسکار برای قدردانی از فعالیت‌هایش نشاندهنده غیرعلمی بودن نگاهها است.


این فیلمساز با اشاره به موفقیت "بچه‌های آسمان" در راهیابی به فهرست پنج نامزد نهایی بخش بهترین فیلم غیر انگلیسی‌زبان اسکار 1999 گفت: از تمام فیلم‌های ایرانی که به اسکار رفته‌اند، تنها "بچه‌های آسمان" موفقیت نسبی داشت و این نشان می‌دهد در گزینش آثار روابط داخلی دخالت دارد.



 



منبع خبر : مهر
پرسش از کاربران و صاحب‌نظران؛
کدام فیلم ایرانی را به داوران آکادمی اسکار معرفی کنیم؟
کدام فیلم ایرانی را به داوران آکادمی اسکار معرفی کنیم؟


سینمای ما - خبرگزاری مهر از چند صاحب‌نظر درباره جایزه اسکار در رشته بهترین فیلم خارجی و همچنین ویژگی‌‌های آثاری که شانس حضور در چنین مراسمی را بیش‌تر پیدا می‌کنند؛ پرسیده است. پاسخ عزیزا... حمیدنژاد، رسول صدرعاملی و احمد طالبی‌نژاد را می‌خوانید:


رسول صدرعاملی که سه سال عضو هیئت انتخاب نماینده ایران برای معرفی به آکادمی اسکار بوده، معیار گزینش فیلم در اسکار را توجه به هر دو وجه هنری و ذائقه مخاطب می‌داند.

کارگردان "دختری با کفش‌های کتانی" و "دیشب باباتو دیدم آیدا" درباره نحوه انتخاب فیلم ایرانی برای معرفی به اسکار به خبرنگار مهر گفت: فیلم‌هایی مناسب اسکار هستند که علاوه بر داشتن جایگاه و شان هنری خوب، مخاطب‌پسند هم باشند. اینها نکاتی بسیار مهم است که من در دو سه سال اخیر که در هیئت انتخاب فیلم‌های ایرانی حضور داشته‌ام همواره رعایت ‌کرده‌ام.

صدرعاملی که "من ترانه 15 سال دارم" او نماینده ایران در بخش اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان بود، درباره ویژگی‌های آثار ارسالی به اسکار افزود: فیلمی که هر دو وجه هنری و مخاطب را مورد توجه قرار داده باشد، بیش از سایر آثار بخت حضور در اسکار را دارد. فیلم‌های تک‌بعدی که تنها مورد پسند جشنواره‌های اروپایی هستند در اسکار حرفی برای گفتن ندارند.

وی با تاکید بر اینکه تمایلی به اظهار نظر در مورد نماینده احتمالی ایران در اسکار 2009 ندارد، درباره انتخاب "میم مثل مادر" برای حضور در دوره قبل اسکار گفت: قصد ما از انتخاب "میم مثل مادر" این بود که ارتباطمان با اسکار قطع نشود و به دلیل نبود تولید خوب بین سینمای ایران و اسکار فاصله نیفتد. از این رو تصمیم گرفتیم فیلم مرحوم ملاقلی‌پور راهی اسکار شود.

آخرین مهلت ارسال فرم‌های تقاضا برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی‌زبان هشتاد و یکمین دوره مراسم اسکار اول اکتبر (دهم مهر) است. نامزدهای هشتاد و یکمین دوره جوایز اسکار 22 ژانویه 2009 (سوم بهمن) اعلام و مراسم اعطای جوایز اسکار 22 فوریه (چهارم اسفند) در کداک تیه‌تر لس آنجلس برگزار می‌شود.


عزیزالله حمیدنژاد معتقد است اسکار به فیلم‌هایی توجه دارد که در عین داشتن ساختار کلاسیک، قالب‌شکن نیز بوده‌اند و نماینده سینمای ایران در اسکار باید واجد این ویژگی‌ها باشد.

این کارگردان سینما درباره نحوه انتخاب نماینده سینمای ایران برای حضور در بخش اسکار بهترین فیلم خارجی به خبرنگار مهر گفت: معمولا آکادمی علوم و هنرهای سینمایی به فیلم‌هایی توجه نشان می‌دهد که بر اساس معیارهای سینمای کلاسیک ساخته شده‌اند، اما از سوی دیگر ساختارشکنی‌ها و نگاههای تازه نیز در آن اعمال شده است.

حمیدنژاد با اشار به اینکه رویکرد جوایز اسکار کاملا با جشنواره کن متفاوت است، افزود: جشنواره کن دنبال فیلم‌هایی است که اصل خود را بر مبنای ساختارشکنی قرار داده و در پی شکل و شمایل تازه در سینما هستند. به عبارت دیگر در کن فیلم‌هایی مورد توجه قرار می‌گیرند که دارای نوآوری هستند، اما اسکار اصلا دنبال چنین فیلم‌هایی نیست.

وی تاکید کرد: با در نظر گرفتن سیاست‌های اسکار فیلمی که از ایران راهی این مراسم می‌شود باید با معیارهای موجود هماهنگ باشد. معمولا فیلمی از ایران به اسکار می‌رود که در جشنواره‌های مختلف داخلی و خارجی مورد توجه بوده، اما اسکار به دنبال نوع دیگری از فیلم‌ها است.

حمیدنژاد در پایان گفت: رویکرد اسکار در این سال‌ها را باید درک کرده باشیم و فیلم‌های ایرانی را با این معیارها برای حضور در این مراسم انتخاب کنیم. پس از انتخاب، باید سرمایه‌گذاری گسترده‌تر صورت بگیرد تا فیلم برگزیده در سطح جهان شناخته شود و اعضای آکادمی علوم و هنرهای سینمایی تمایل به دیدن آن داشته باشند.



 
 
دوشنبه,4 شهریور 1387 - 5:29:45

اين مطلب را براي يک دوست بفرستيد صفحه مناسب براي چاپگر
آرشيو
اخبار مرتبط:

نظرات

احسان
دوشنبه 4 شهريور 1387 - 6:44

صددر صد فقط با فرستادن "آواز گنجشكها" موافقم!

به نظر من فوق العاده بود!!!

اميدوارم همين انتخاب بشه.! كه ميشه !

....................... يك بار سر بزنيد::::::::::::::::::::

آنونس؛عكس؛مشخصات فيلمهاي امروز سينماي ايران ( به روز )

{ جديد ها و ناياب ها } د ر

http://edv.blogfa.com

ساناز
دوشنبه 4 شهريور 1387 - 6:55

فيلم هاي آواز گنجشك ها واتوبوس شب گزينه هاي مناسبي هسنتد


دوشنبه 4 شهريور 1387 - 11:36

اگر می خواهیم جایزه بگیریم و اسم ایران در جهان مطرح شوند

فیلمهای به همین سادگی و آواز گنجشک ها مناسب است .

چون این فیلم ها رنگ و بوی ایرانی دارند و نماینده ای برای سینمای ایرانند.

www.bahramradanlove.blogfa.com

هر روز عکسهای تازه از بهرام رادان .... مجموعه عکسهای رادان

در فیلمهای مختلف(جدید)

محمد حقیقت
دوشنبه 4 شهريور 1387 - 13:5

با سلام - بنظر من فیلم < اتوبوس شب< اثر کیو مرث پور احمد شایستگی خوبی برای معرفی به آکادمی اسکار دارد. تفاهم و انسان دوستی بین دو کشوری که قبلا در جنگ بوده اند می تواند روی افراد آکادمی تاثیر بگذارد. در عین حال که فیلم ساختار سینمائی قابل قبولی دارد- در عین حال ادای دینی به خسرو شکیبائی خواهد بود. در ضمن به کارگردان جدیدی که تا کنون شانس معرفی شدن به اسکار را نداشته- داده می شود. اتوبوش شب در جشنواره های جهانی نیز حضور داشته است و مورد توجه بسیاری هم بوده است. انتخاب دوم من < آواز گنجشگ ها> است. با احترام - محمد حقیقت . پاریس

sana
دوشنبه 4 شهريور 1387 - 14:20

متاسفم که در این اوضاع و احوال دنیا که دنیا فکر میکنه ایرانیان با اسب یا الاغ این ور اونور میرن ودر اینجا هیچ امکاناتو امیدی برای زندگی وجود ندارد این فیلم ها مهر تایید ی میزند بر افکارشون اونا که نمیگن اومدن طبقه ضعیفو نشون بدن میگن ایران کلا اینجوریه........ کار به موضوعش دارین کار به این چیزاش ندارین این که بدتره..........اکثر فیلمای خوبمون همش دارن طبقه ضعیف وخیابونا و خونه های داغون و امکانات فوق العاده کم و .......نشون میدن. همین فیلما هم میرن تو دنیا جایزه میگیرن دنیا میگه این ایرانه نمیگه اینا خواستن طبقه ضعیفو نشون بدن که......

علي
دوشنبه 4 شهريور 1387 - 14:48

تا كي ميخوايم فيلماي جدي و خشك بفرستيم . كافه ترانزيت كه اصلا خسته كننده بود رو دو سال پيش فرستاديم . نتيجه اش چي شد ؟ يا شاهكار زنده ياد ملاقلي پور -ميم مثل مادر- توانست اسكار بگيرد ؟ مطمئنم كه يا آواز گنجشك ها رو مي فرستن كه البته 10 روز اكران در فاصله ي 10 مهر 86 تا 10 مهر 87 را نداره و فعلا نميتونه باشه مگر به زور تبصره . يا به همين سادگي . ولي يه نوآوري كنن و دايره زنگي رو بفرستن . هم طنزه . هم فيلمنامه جذاب داره . هم بازيگراي خوب . مردم ايران هم كه ازش استقبال كردن . اكرانش در لس آنجلس هم با استقبال همراه بود . اي كاش سنتوري مي تونست نماينده باشه !!!

علی
دوشنبه 4 شهريور 1387 - 15:30

فقط و فقط (( آواز گنجشکها ))....

رضا
دوشنبه 4 شهريور 1387 - 18:17

"آواز گنجشک‌ها" و "تنها دوبار زندگی می‌کنیم" فقط در بین فیلم های ایرانی توانایی حظور در اسکار را دارند که من "تنها دوبار زندگی می‌کنیم" شانسش رو واسه موفقیت بیشتر میدونم ولی متاسفانه هیچ کدوم از این 2فیلم به علت اکران نشدن در سینما شانس ارسال ندارن و بدون شک با نفوذی که رضا میرکریمی داره و این که فیلم خوبی هم امسال در سینما ایران اکران نشده "به همین سادگی" نماینده ایران در اسکار میشه.


دوشنبه 4 شهريور 1387 - 18:25

kalag par,4angoshti,zahre asal va az in model filmha vaseh jayezeh oskar...


دوشنبه 4 شهريور 1387 - 21:22

اتوبوس شب

media
دوشنبه 4 شهريور 1387 - 23:43

mim mesle madar alieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

امین
سه‌شنبه 5 شهريور 1387 - 3:34

اواز گنجشکها


سه‌شنبه 5 شهريور 1387 - 8:27

دايره زنگي

احسان
سه‌شنبه 5 شهريور 1387 - 13:47

اتوبوس شب

محمدرضا كلانتر چاهوكي
سه‌شنبه 5 شهريور 1387 - 16:58

قول مي دهم هر فيلمي را هم كه بفرستند ; كانديدا نخواهد شد. دليلش هم فقط يك چيز است : سياست

ali santoori
سه‌شنبه 5 شهريور 1387 - 21:56

تنها 2بار زندگي ميكنيم

الهام
چهارشنبه 6 شهريور 1387 - 0:12

فیلم دیوار

هم میتواند نماینده خوبی باشد.

امیر یاسین
چهارشنبه 6 شهريور 1387 - 17:23

به همین سادگی


پنجشنبه 7 شهريور 1387 - 0:30

ali jane 14.48 lotfan ezhare nazar nakon ...

dayere zangi ???????????????

SALAR
پنجشنبه 7 شهريور 1387 - 0:31

1,azaze gonjeshkha

2.be hamin sadegi

3.nothing

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  



module-htmlpages-display-pid-97.html



             

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : تهران ما ، مشهد ما ،  سينماي ما ، تئاترما ، خانواده ما ، دانش ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 2.45109796524 seconds.