از ارسال پیامک تا ماجرای آگهی‌های بازرگانی : مطلبی مفصل درباره حاشیه‌های پرشمار سریال یوسف پیامبر؛ :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
چهارشنبه 16 ارديبهشت 1388 - 11:51
module-htmlpages-display-pid-97.html

• یک خبر مهم: اظهار نظر معاون هنری محمود احمدی‌نژاد درباره «به رنگ ارغوان»؛ / رئیس جمهور فرمان رفع مشکل فیلم ابراهیم حاتمی‌کیا را داده است      • با حضور کارگردان، شادمهر راستین، مهران رجبی و م.منادا؛ / آثار سید رضا میر کریمی در دانشکده اصول‌‌الدین قم بررسی می‌شود      • یک سریال پر بازیگر به کارگردانی مرضیه برومند؛ / «همه فرزندان من» را هر شب ساعت 20 و 30 دقيقه از شبكه اول سيما ببینید      • منتقد سینمای ایران نخستین فیلم بلندش را کلید می‌زند؛ / دزدان خیابان جردن      • تکرار تکذیب: دفتر توليد فيلم سينمايي «درباره الي ...» اعلام كرد: / مذاكره اي با رابرت دونيرو نداشتيم + عکس تازه‌ای از فیلم      





                       



مطلبی مفصل درباره حاشیه‌های پرشمار سریال یوسف پیامبر؛
از ارسال پیامک تا ماجرای آگهی‌های بازرگانی

سینمای ما - سريال حضرت يوسف (ع) در مدت زمان 10 ماه که از شبکه اول سيما پخش شد حاشيه هاي بسياري را در بر داشت که از جمله آن مي توان به اتهام برخي از منتقدان به سفارشي و تبليغاتي بودن آن اشاره کرد.
 

سريال حضرت يوسف (ع) در 45 قسمت 50 دقيقه اي از سيما پخش شد و با استقبال مردم مواجه شد. سلحشور تهيه کننده و کارگردان اين اثر تلويزيوني در بخشي از يادداشت هاي خود آورده است: سريال حضرت يوسف(ع) در سال 81 در 40 قسمت و ده مجلد تقريباً 200 صفحه اي به اتمام رسيد و جهت مطالعه به شوراي سناريوي سيما فيلم تحويل داده شد.


وي در اين يادداشت ادامه مي دهد: آقاي لاريجاني به زياد بودن قسمت ها اعتراض داشت و از بنده قول گرفت که قسمت ها را به 27 قسمت تقليل دهم . بنده به شرط آنکه اعضاي نقد و بررسي سيما فيلم بگويند کدام قسمت ها و کجاهاي متن سريال کوتاه شود پذيرفتم. يازده ماه تمام درهفته 2 تا 3 جلسه در سيما فيلم با حضور " رضا بالا "مسئول فرهنگي و پنج تن از برادران سيما فيلم و آقاي ابراهيمي تشکيل شد و تمام 40 قسمت سريال مطالعه ومورد نقد و بررسي قرار گرفت و بخش هايي از آن اصلاح شد و در نهايت نه تنها از متن سريال و تعداد قسمت ها کم نشد که مقداري هم اضافه شد .اين موضوع نشان از استحکام متن داشت که به سادگي قابل تغيير و حذف و اضافه نبود و به اقرار برادران سيما فيلم تا آن زمان براي هيچ متني اينهمه مطالعه و بررسي صورت نگرفته بود.


سلحشور مي افزايد: چرا بزرگان متن حضرت يوسف (ع) را نخوانده اند؟ بعد از تصويب تصميم گرفتم که متن را در اختيار اساتيد و علما قرار دهم ولي به چند نفر که گفتم کسي فرصت و توان مطالعه ده جلد سناريوي 200 صفحه اي را نداشت و اين مطلب بسيار مهمي است که برخي سئوال مي کنند کدام يک از بزرگان و علما متن شما را خوانده اند. پاسخ اينست که : گروهي که ما براي نگارش انتخاب کرديم با تکيه به قرآن و اهل بيت و تفاسير شيعه توان کمي نداشتند و مي توانستند به خوبي از عهده کار برآيند. مطالعه دو هزار صفحه متن کار آساني نبود و کسي حاضر نبود آنرا مورد مطالعه قرار دهد.

*آغاز سريال
هفتم تير ماه سال 1387 بود که سريال حضرت يوسف (ع) از شبکه اول سيما پخش شد. حدود 10 قسمت از اين سريال گذشته بود که انتقادات به اين سريال تاريخي آغاز شد. در ابتدا انتقادات به داستان سريال وارد شد و اين موضوع تا جايي پيش رفت که حتي برخي از علما نيز به اين سريال واکنش نشان دادند.


آيت الله سبحاني نخستين منتقد اين سريال بود. اين استاد حوزه با تقدير از ساخت سريال و فيلم‌هاي سينمايي در معرفي انبيا به مردم گفت: بدليل حساسيت و حرمتي که شخصيت انبيا دارند بايد قبل از پخش، به نظر اهل فن رسيده تا به مقام والاي پيامبران خدشه‌اي وارد نشود.
وي خاطرنشان کرد: حتي بايد در مراحل مختلف ساخت اين آثار از حضور مفسران قوي استفاده شود تا از هر گونه خطا جلوگيري به عمل آيد.


اين استاد حوزه با اشاره به بيان برخي مسائل در سريال يوسف پيامبر گفت:برخي از موارد که جز اسرائيليات است نبايد در متن سريال پخش شود و مسائلي همچون نزول وحي و معجزات به شکل امر عادي و افسانه بيان نشود.اين درست نيست که حضرت يوسف بر بت زليخا تعظيم کرد، در تاريخ هست که زليخا بت خود را در مقابل حضرت يوسف (ع) پوشانيد و در اينجا حضرت يوسف (ع)، خداي خود را معرفي کرد؛رسانه‌ها بايد عقلاني و پيرو مکتب و شريعت باشند. حضرت رسول (ص) غل و زنجير بت‌پرستي را از تمام ملت گشود و آزاد انديشي را ترويج کرد، بشر، نبايد مقلد باشد و بايد از عقل و انديشه پيروي کند.


در ادامه شيخ حسين انصاريان نيز بر برخي از بخش هاي سريال ايراداتي را وارد کرد و اين انتقادات با پخش اولين بخش هاي سريال حضرت يوسف اتفاق افتاد.


برخي از رسانه به اين انتقاد که البته يک نصيحت عالمانه است دامن زدند و در تيتر نخست خود آوردند: "آيت الله سبحاني نخستين منتقد سريال حضرت يوسف(ع)".


فرج الله سلحشور نويسنده و کارگردان اين سريال در نشست خبري که در خبرگزاري ايرنا برگزار شد به اين انتقادات پاسخ داد و گفت: ما هر مطلبي که بخواهيم درباره قصص قرآني بخوانيم از ذهن علما و بزرگان ما است. ما در اين سريال خدمت آيت الله جوادي آملي، آيت الله مکارم شيرازي و آيت الله مصباح و بزرگاني همچون سيد مهدي مير باقري رسيديم. علما اطلاعات منحصربه فردي دارند که اگر از آنها استفاده نشود سبب غفلت است. ما از اين بزرگان در قبل و حين کار استفاده کرديم. متاسفانه فرصت نشد فيلمنامه را اين بزرگواران بخوانند اما فيلم داستان ها را مطالعه کردند. ضمن آنکه حجم فيلمنامه بسيار زياد و مطالعه آن کاري زمانبر بود(بعداز صحافي 10 جلد 200 صفحه اي شد).

*بودجه 12 ميلياردي دروغ 13!
بعد چنين انتقاداتي نوبت به بررسي بودجه سريال يوسف پيامبر رسيد و در اين حين بود که اخبار ضد و نقيضي در خصوص بودجه اين سريال جنجال به پا کرد. گمانه زني هاي بودجه اين سريال توسط برخي از افراد به 12 ميليارد هم رسيد و رقم هاي متناقض همه را سردرگم کرده بود.


سلحشور در واکنش به اين اخبار، بودجه اين سريال را يک چهارم برخي از سريال ها خواند و گفت: 6 ميليارد و 400 ميليون تومان از بودجه ساخت اين سريال از صدا و سيما و 600 ميليون نيز از منابع ديگر ونيز کمک هاي مردمي تامين شد.


اين بودجه در طول 3 سال ساخت اين اثر تلويزيوني هزينه شد و عوامل اين فيلم ،مصر را در نزديکي شهرک سينمايي دفاع مقدس بازسازي کردند که هزينه بسياري را در برداشت و منتقدان بدان توجه نکردند.


حاشيه هاي يوسف پيامبر به اينجا ختم نشد و موضوع دستمزدهاي کلان بازيگراني همچون کتايون رياحي، محمود پاک نيت و مصطفي زماني و... پيش آمد. سلحشور اين بار براي شفاف سازي و رفع اتهام ،دستمزد بازيگران سريال را نيز اعلام کرد تا خيال همه منتقدان را راحت کند اما نمي دانست برخي منتقدان دست بردار نيستند و اگر اين موضوع نيز روشن شود بدنبال جرياني ديگر مي روند. وي گفت: برخي اصرار دارند بگويند در اين سريال دستمزدهاي کلان پرداخته شده است. به عنوان نمونه جهانبخش سلطاني(آمن هتپ سوم) در عرض 5 ماه کارکرد 8 ميليون تومان و رضوي(سردار هورن هوپ)ماهانه يک ميليون گرفته اند . تنها بازيگران گرانقيمت اين سريال محمود پاک نيت (يعقوب نبي)و کتايون رياحي(زليخا) بودند که ماهانه 3 و نيم ميليون دريافت مي کردند. اين ارقام در حالي است که در سريال هاي ديگر بازيگران 18 تا 20 ميليون تومان دستمزد دريافت مي کنند.

* سفرهاي استاني
در اين اثنا بود که سريال به قسمت هاي قحطي و ذخيره سازي گندم رسيده بود. در اين بخش ها حضرت يوسف(ع) به شهرهاي مختلف سرکشي مي کرد تا بر سيلوي گندم ها نظارت کند.
اينجا بود که برخي منتقدان گفتند که اين سريال به سفارش دولت نهم ساخته شده و تبليغاتي براي احمدي نژاد است. کار به جايي رسيد که حتي شخصيتهاي خوب و بد نيز با برخي از مردان سياسي مقايسه شدند و اينگونه بود که حاشيه اي ديگر آغاز شد و همه منتظر بودند تا ببينند جواب سلحشور در اين باره چيست.


تهيه کننده سريال حضرت يوسف (ع) در اين باره گفت: بنيانگذار سفرهاي استاني رهبر معظم انقلاب است. اگر ما تقليد کرده باشيم بايد از محضر معظم له آموخته باشيم. دکتر احمدي نژاد را کسي در آن دوران نمي شناخت. در نگاه ما تفاوت هايي وجود دارد که مانع از اين مي شود بگوييم اين کار تقليدي است. ما از اينکه براي احمدي نژاد تبليغ کنيم باکي نداريم و وظيفه خود مي دانيم که حمايت کنيم اما با همه اين احوالات حضرت يوسف براي تبليغات احمدي نژاد ساخته نشده است. وقتي مشغول ساخت سرکشي حضرت يوسف بوديم سفر رهبر معظم انقلاب به قزوين اتفاق افتاد اين سفر را دوستان براي من توضيح دادند و اي کاش مي رفتم که مي فهميدم يوسف يعني چه و مديريت يعني چه. نسخه اصلي اين سفرها رهبر معظم انقلاب است. ايشان در اين سفرها همه حرف ها را مي شنيدند و به بخش هاي گوناگون سفير مي فرستادند و حتي دستور مي دادند براي اينکه حق کسي از مغازه داراني که کسب خود را به دليل حضور مردم تعطيل مي کردند تضييع نشود هزينه روزانه آنها توسط سفيران ايشان پرداخت مي شد تا متضرر نشود.


سلحشور با سياسي خواندن اين اظهارات خاطر نشان کرد: اين حرف ها جنبه سياسي دارد و آنهايي که در برکه انتخابات در حال غرق شدن هستند به هر خار و خسي چنگ مي زنند. اينها شعار انتخاباتي است و از سر استيصال مطرح مي شود.


*عشق زميني
بعد از اين پاسخ ها اين نکته مطرح شد که چرا در اين سريال زليخا بيش از اندازه براي رسيدن به عشق دنيوي خود سرگشته مي شود؟ مگر اين سريال مذهبي نيست؟ اين انتقادات در حالي مطرح مي شد که هنوز حدود 8 قسمت از اين سريال باقي مانده بود و قسمت هايي که زليخا از ديدن يوسف امتناع مي کند پخش نشده بود.


نويسنده سريال يوسف (ع) در اين باره گفت: با زليخا مي توان عشق را تداعي کنيم ، درست است که اين عشق با فکر گناه در ذهن زليخا پديد آمده است اما او اين خطا را متوجه مي شود شعله اين عشق در زليخا باقي مانده و بخاطر آن زنده مي ماند و به جايي مي رسد که موحد مي شود. اگر ما به اين نمي پرداختيم جفا مي کرديم. اگر ببينيم او پشيمان شده است درست است نه اينکه او را بعد از گناه آزاد نشان دهيم که متاسفانه برخي در اين زمينه دنبال بهانه گيري هستند.


سلحشور در ادامه با اشاره به سريال هاي مشابه در دنيا و گرايش آنها به سوي بخش نفساني گفت: تاکنون نمونه اي نداشته ايم که سراغ انبيا بروند و به جنبه نفساني آن توجه نشود. من نگران بودم چنين اتفاقي تکرار شود و با کمبود بودجه اين مهم را بر خود تکليف دانستم.


ديگر نکته اي درباره اين سريال نمانده بود تا اينکه برخي به بخش هاي اول اين سريال متوسل شدند و گفتند سريال يوسف (ع) ترويج چند همسري است و ساخت چنين سريالي بر پيکر جامعه لطمه مي زند.


سلحشور در اين باره خاطرنشان کرد: چند همسري در مذهب و مکاتب الهي وجود داشته است. حال اگر اين فرهنگ بنا به دلايلي تغيير کرده از عوارض دنياي امروز است. از پيامبر تا انبياء سلف ،همسر دوم و سوم اختيار مي کردند. اين موضوع در گذشته بوده و در خيلي از ممالک اسلامي هنوز اين فرهنگ وجود دارد ولي در بين شيعيان با آن برخورد مي شود. اين مطلب وجود داشته و من به دليل خرسندي فمينيست ها نمي توانستم آن را در اين سريال نشان ندهم و بازهم تأکيد مي کنم قصد ما ترويج چند همسري نيست بلکه بيان سند تاريخي است.


با مطرح شدن مباحثي همچون ترويج چند همسري برخي از افراد با اعمال فشار بر صدا و سيما تلاش کردند که بخش هاي پاياني سريال يوسف (ع) که در ارتباط با ازدواج زليخا و يوسف بود حذف شود و حتي 3 قسمت مانده به پايان اين سريال برخي با مطرح کردن خبر پايان سريال يوسف پيامبر تلاش کردند تا اين بخشها حذف شود که اين خواست با عکس العمل و موضعگيري بموقع کارگردان محقق نشد.

*پيامک هاي يوزارسيفي و درآمدهاي اقتصادي به نفع مخابرات
جذاب ترين حاشيه اي که در حين پخش سريال يوسف(ع) رخ داد ارسال پيامک هاي يوزارسيفي بود و بازار اين نوع پيامک ها رونق پيدا کرد به حدي که مي توان گفت نه تنها در ايران شايد در تمام دنيا تنها سريالي بود که به اين موقعيت و افتخار نائل مي آمد که دوستداران و مخالفانش اينگونه از خور و خواب خود زده و در ساخت پيامک هاي جديد بعداز پايان هر قسمت از همديگر سبقت بگيرند. در بخشي از اين پيامک ها آمده بود: سفرهاي استاني يوزارسيف آغاز شد(خبرگزاري مصر)، خبرگزاري مصر لحظاتي پيش از سفرهاي استاني و مخالفت معبد امون با طرح تحول اقتصادي خبر داد، يوزارسيف در برنامه هاي قحطي زدايي خود از برنامه هاي احمدي نژاد استفاده کرد وي با ديدن اشراف زادگان در حال بررسي طرحي براي مقابله با اشراف زادگان است(طرح سهميه بندي بنزين)، يوزارسيف: من خادم شما هستم (ستاد انتخاباتي احمدي نژاد)،اينها بخشي از هزاران و شايد ميليونها پيامکي است که در طول 10 ماه پخش اين سريال در مدح و يا نقد اين برنامه ساخته شد که در نوع خود يک رکورد محسوب شود. ضمن آنکه سرعت ساخت اين پيامک ها بقدري بود که جاي تامل داشت. در هر صورت اين هم بخشي از حاشيه هاي سريال حضرت يوسف (ع) بود.

*جريان پخش تبليغات بازرگاني قبل و در حين پخش سريال
اما اين پايان کار نبود. سيما به دليل موضوع قرآني و به درخواست عوامل و البته مخاطبان تصميم بر آن گرفته بود که در حين پخش اين سريال تبليغات بازرگاني پخش نکند که البته اين موضوع در بخش هاي پاياني سريال يوسف (ع) اعمال شد. ضمن آنکه سيما قبل از پخش اين سريال حدود 10 تا 15 دقيقه تبليغات بازرگاني پخش مي کرد که در نوع خود يک رکورد محسوب مي شود!


از حق نگذريم با اينکه قول هايي مبني بر تصحيح گريم سريال يوسف پيامبر شده بود بازهم اين اشکال در سريال ديده مي شد. مشکل چهره پردازي حتي در بخش هاي پاياني سريال نيز وجود داشت و شايد بتوان گفت چهره پردازي پاشنه آشيل سريال يوسف پيامبر بود.


با همه انتقاداتي که به اين سريال وارد شد کشورهاي عربي مانند بحرين و کويت از اين سريال استقبال کردند. در جايي که بسياري از شبکه هاي عربي با پخش آثار هاليوودي قصد نشاندن مخاطب را پاي برنامه هاي خود داشتند با پخش سريال حضرت يوسف (ع) متعجب شدند زيرا اين سريال با استقبال مردمي اين کشورها مواجه شد.


به گفته بسياري از دوستان اين علاقه در داخل بيشتر بود به حدي که در زمان پخش قسمت پاياني لااقل در کوچه وخيابانهاي تهران ترددها کمتر بود و مردم براي پخش اين سريال پاي تلويزيونها نشسته بودند.


از اين رو بنظر مي رسد ساخت سريال هاي ديني و مذهبي يکي از نيازهاي امروز جامعه است و بايد فضايي فراهم شود تا از نقدهاي مغرضانه کاسته و بر نقد دلسوزانه افزوده شود.



منبع : عصر ایران

به روز شده در : دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 - 1:20

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |


Bookmark and Share

اخبار مرتبط

نظرات

محمد هادی
دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 - 4:6
0
موافقم مخالفم
 
بیست سال است که صدا و سیما چند همسری را مطرح می‌کند/از منتقدان سریال پدرم هستم/ از فردا من هم می‌شوم فمینیست

اولش که متن رو خوندم از این همه تعریفی که از سریال کرده بود متعجب شدم

ولی با خوندن " منبع : عصر ایران" تمام تعجبم از بین رفت

یک تماشاگر
دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 - 13:7
0
موافقم مخالفم
 
بیست سال است که صدا و سیما چند همسری را مطرح می‌کند/از منتقدان سریال پدرم هستم/ از فردا من هم می‌شوم فمینیست

هیچ وقت نتوانستم حتی یک قسمت از سریالی را که درباره یکی از محبوب ترین پیامبران نزد ما ساخته شده، بدون حرص خوردن از بی هنری اجرایی یا احساس حقارت دوام بیاورم.

حتی یک ذره از عشق یوسف(ع) و زلیخا (کدوم عشق یوسف به زلیخا؟)،کینه و حسد برادران حضرت یوسف(ع) و عزیز مصر شدن (همه به سبک ایرانی و تخت و بی ذوق) که معروفترین شاخص های داستان زیبای حضرت یوسف(ع) هستند، تحت تأثیر قرار نگرفتم. برای مقایسه نسبت بدی ساخت فصل کودکی حضرت یوسف مقایسه کنید با فصل کودکی حضرت مریم(س) که کودکی با لطافت طبع، باهوش و مهربان بود.

فقط قسمت های چشم انتظاری یعقوب(ع) جالب بودند که البته در آن روستای اعصاب خرد کن و مراسم عموزنجیرباف مانند فقط به لطف بازیگر آن احساس برانگیز هستند.

ظاهر فیلم یعنی وجه بصری اش هیچ حال و هوای خاصی نداشت، مثلاً آنطور که یک فیلم تاریخی باید باشد مثلاً آنطور که سریال امام علی(ع) بود. هنوز حال و هوای کوچه های کوفه یا قصر ابوسفیان با من است. یا نگاه کنید به چشم انداز های مشابه سریال روزی روزگاری و داستانی که با همه غرابتش در آن محیط واقعی می نمود.

زنان مصری از خوب تا بد در نازل ترین نوع نگاه از سوی متن به جز احساس حقارت حسی در من ایجاد نکردند و از الان می گویم که من اصلاً فمینیست نیستم. درخواست نگاه عادلانه نسبت به زنان چه معاصر و چه تاریخی که لزوماً فمینیسم نیست. زنی مثل زلیخا قبل از اینکه همه زندگیش تحت الشعاع عشق باشد،یک شخصیت ویژه ای داشته ولی این آدم انگار به جز جلوی دوربین آنهم جهت تک گویی و غش و ضعف کردن وجود خارجی ندارد. زن آمن هوتپ مبتذل ترین دیالوگ ها را موقع خواستگاری از زلیخا و بعد از آن دارد که بگوید و دو ندیمه باوفای زلیخا به محض رسیدن زلیخا به یوسف از داستان دور انداخته می شوند (حالا چرا دو تا؟). آسنات هم مثل یک مجسمه می آید و می رود و او هم هیچ کاری و هیچ نقشی ندارد و می توان راحت حذفش کرد (البته به دلیل نشان دادن چند همسری مردم قدیم - به عنوان یک نکته آموزنده تاریخی - نمی شود). زنان خاندان حضرت یعقوب(ع) هم به دلیل اهمیت نقش توطئه چینی شان باید از بین بازیگران آزموده تر انتخاب می شدند ولی چه کسی به یک نقش منفی مؤنث اهمیت می دهد؟

این خیلی خوب است که کشورهای دیگر سریال را خریده اند و مردمشان هم درست مثل مردم کشور خودمان که این داستان را دوست دارند و چون کنجکاو دیدن هنرنمایی ایرانی در ساخت آن هستند به تماشایش می نشینند ولی باید دید آیا در ادامه آنها از آنچه می بینند لذت هم می برند؟

من که همچنان قرآن را باز می کنم و با خواندن ترجمه فارسی داستان حضرت یوسف(ع) مثل یک داستان زیبا از خواندنش لذت می برم.

fatima
دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 - 18:36
-1
موافقم مخالفم
 
بیست سال است که صدا و سیما چند همسری را مطرح می‌کند/از منتقدان سریال پدرم هستم/ از فردا من هم می‌شوم فمینیست

man fek mikonam seriale yusuf khaily ziayd zaef dasht,na yezare dozare,bazi ghesmathash khaily bad bood.bazi oghat adam hes mikard harf kam ovordan,khaily harfa tekrarr mishod,vali az hameye ina begzarim.ghesmate akhresh vaghean kharab kard kole serrailoo.jaye ke yahooda va shamon hanooz be yusuf hasodi mikardan ,va bad yahooda goft fek mikoni bani israil esme maro daran ya man yahooda ...................man asan shakh dar ovordam .in aghaye salahshor yahoodiyaro moghabele yusuf gharar dad.vaghean motasef shodam.avaln age in dastaneo az ghoran gerftid bayad begam ghorano tahrif kardin.dar ghoran hameye in baradara bakhshide mishan .khob mishan.hala bekhatre inke shoma be aghadeye sisasiye khodeton beresid ye hamchin matlabe ahmaghaniyero toye serail gozashtin.man vaghean baraton motasefam ke az harchi mitonin estefade mikonin baraye aghayede siyasiton.be nazare man ye noe tohin bood be yahoodiha .vaghean nange baraye shoma ke esme khodetono mizarid muslim!va taze kam bood doaye farajam bekhonan akhre serial ,.vaghean keee....hame chizo be ham mikhyan bechasbonid ..yekhorde aghlam bekhoda bad chizi nist!!!


دوشنبه 14 ارديبهشت 1388 - 19:46
2
موافقم مخالفم
 
بیست سال است که صدا و سیما چند همسری را مطرح می‌کند/از منتقدان سریال پدرم هستم/ از فردا من هم می‌شوم فمینیست

جذابیت سریال برای بیننده به دلیل جذابیت داستان آن است.( داستانی که سلحشور خالق آن نیست). تنها هنر آقای کارگردان این بود که بهترین داستان قرآن را تبدیل به چنین فاجعه ای کند.

وحید
سه‌شنبه 15 ارديبهشت 1388 - 1:37
0
موافقم مخالفم
 
بیست سال است که صدا و سیما چند همسری را مطرح می‌کند/از منتقدان سریال پدرم هستم/ از فردا من هم می‌شوم فمینیست

بنظر من آقای سلحشور فقط ادعا میکنند !!

فیلم نامه ای به این سنگینی و داستانی به این جذابی را دست منم که بدید براتتون میسازم.

اونم با این همه بازیگر تراز اول .

واقعا بیخلاقیتی و بی هنری در سریال موج میزد .

arash
سه‌شنبه 15 ارديبهشت 1388 - 2:46
0
موافقم مخالفم
 
بیست سال است که صدا و سیما چند همسری را مطرح می‌کند/از منتقدان سریال پدرم هستم/ از فردا من هم می‌شوم فمینیست

نمی دونم قسمت آخر این اثر بزرگ هنری رو دیدین یا نه؟ البته ما چون جایی مهمون بودیم مجبور شدیم با اونا ببینیم....صحنه مثلا مهم فیلم رسیدن پدر و پسر به هم بود..25 دقیقه طول کشید تا یوسف به دیدار پدر برود...تازه بعد از اینکه از دروازه خارج شد...7 دقیقه در حال زمین خوردن بودند تا بهم رسیدند...گل های قصر همه خشک بودند...آبروی هر چی فرعون بود بردند...کل مردم مصر 200 نفر بودند که همه هم با هم در یک خیابان نزدیک قصر زندگی میکردند...ابرادران یوسف بیشتر از هزار بار به هم نگاه کردند(مثلا تعجب کردند)...خدا رو شکر که تمام شد

مهسا
سه‌شنبه 15 ارديبهشت 1388 - 19:55
-1
موافقم مخالفم
 
بیست سال است که صدا و سیما چند همسری را مطرح می‌کند/از منتقدان سریال پدرم هستم/ از فردا من هم می‌شوم فمینیست

قسمت آخرش واقعا مزخرفترین قسمتش بود. داستان 10 دقیقه ای رو تبدیل به یک قسمت یک ساعته کردند! اون لحظه ی قشنگ دیدار پدر و پسر رو هم به بدترین شکل ممکن نشون دادند. انقدر زمین خوردند و دویدند که اون حس قشنگ رو از بین بردند. افسوس... تا کی باید امثال سلحشور و ده نمکی رو تحمل کنیم؟!

یه آدم معمولی!!!!
سه‌شنبه 15 ارديبهشت 1388 - 20:36
-1
موافقم مخالفم
 
بیست سال است که صدا و سیما چند همسری را مطرح می‌کند/از منتقدان سریال پدرم هستم/ از فردا من هم می‌شوم فمینیست

فیلم خیلی خوبی بو من با نظر اونایی که میگفتن بد بوده کاملا مخالفم.خیلی تاثیر گذار بود من در همه قسمت ها اشگ ریختم.به نظر من هرکس مخافه نه از فیلم وبازیگری چیزی میدونه نه از یوسف وداستان عرفانیش.دست آقای سلحشور واقعا درد نکنه عالی بود.

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  





  سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما      

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 5.14953279495 seconds.