مسعود جعفري جوزاني:«فعالیت سینمایی یک گروه ایرانی در آمریکا اتفاقی تاریخی است» : جزئیات تولید نخستین پروژه‌ه سینمایی ایران در آمریکا اعلام شد :: سينمای ما :: پايگاه خبری - تحليلی سينمای ايران :: Iranian Movie News & Information
سه‌شنبه 31 شهريور 1388 - 20:48
module-htmlpages-display-pid-97.html

      







                       



جزئیات تولید نخستین پروژه‌ه سینمایی ایران در آمریکا اعلام شد
مسعود جعفري جوزاني:«فعالیت سینمایی یک گروه ایرانی در آمریکا اتفاقی تاریخی است»

سينماي ما- مسعود جعفری جوزانی پس از پایان تولید فیلم سینمایی "در چشم باد" در لس آنجلس، پروژه سینمایی "باسکرویل" را با مشارکت شرکت سینما لیبره استودیو در ایران و آمریکا مقابل دوربین می‌برد. "در چشم باد" فیلمی سینمایی بر اساس یک مجموعه تلویزیونی 52 قسمتی به همین نام است که پخش آن از مدتی پیش از شبکه یک آغاز شده و همچنان ادامه دارد. این مجموعه تاریخی سرگذشت سه نسل از یک خانواده ایرانی را روایت می‌کند که داستان آن از قیام جنگل آغاز می‌شود و تا سال 1361 و آزادسازی خرمشهر ادامه می‌یابد.
"در چشم باد" نخستین فیلم سینمایی ایرانی پس از انقلاب اسلامی سال 1357 است که جعفری جوزانی آن را در شرکت جوزان‌فیلم تهیه کرده و مدیر اجرایی آن استودیو سینما لیبره در لس آنجلس است. فیلمساز ایرانی فعالیت سینمایی یک گروه ایرانی را در آمریکا اتفاقی تاریخی و دلیل آن را سیاست‌های بازتر باراک اوباما نسبت به جهان اسلامی می‌داند.
جعفری جوزانی قصد داشت سال 2000 پروژه سینمایی "باسکرویل" را با مشارکت مالی طرف‌های ایرانی و آمریکایی بسازد که برخی موانع مانع از آن شد. قرار بود یک سوم فیلم در آمریکا فیلمبرداری شود. کارگردان "در چشم باد" می‌گوید: حالا که توانستیم تولید فیلم را با موفقیت در لس آنجلس به پایان برسانیم، خوشحالم اعلام کنم پروژه بعدی من "باسکرویل" خواهد بود.
شرکت مستقل تولید و توزیع سینما لیبره استودیو که بیشتر در تولید پروژه‌های سیاسی اجتماعی فعالیت می‌کند، در تولید "در چشم باد" هم با جوزان‌فیلم همکاری کرد. فیلیپه دیاز بنیانگذار سینما لیبره از اینکه توانسته با مشارکت در تولید این فیلم تاریخ‌ساز شود به خود افتخاری می‌کند و جعفری جوزانی را هم فیلمسازی توانمند می‌داند.
دیاز در این باره می‌گوید: ما افتخار می‌کنیم "در چشم باد" چشم‌اندازی تازه در روابط ایران و آمریکا به وجود آورده و امیدواریم تجربه آقای جوزانی در لس آنجلس الگویی برای دیگران باشد. ضمن اینکه خوشحال خواهیم شد اگر بتوانیم در تولید فیلم بعدی وی "باسکرویل" هم در ایران و آمریکا مشارکت کنیم.
بر اساس گزارش سینما لیبره استودیو، فیلم سینمایی "در چشم باد" در واقع چکیده‌ای از همین مجموعه است که هشت قسمت اول آن 60 میلیون نفر بیننده داشته و با هزینه‌ای 12 میلیون دلاری گرانترین و طولانی‌ترین پروژه تاریخ سینمای ایران خواهد بود. جوزانی فیلمنامه "در چشن باد" را خودش نوشته و قرار است فیلم را در سینماهای ایران اکران کند.
داستان "در چشم باد" در سال 1981 می‌گذرد. بیژن یک جراح مغز میانسال است که پس از خروج از ایران در 1945 در لس آنجلس کار و زندگی می‌کند. او نامه‌ای از یک زن دریافت می‌کند که ادعا کرده همسر بیژن است و دکتر تصور می‌کرده در جریان حمله ارتش شوروی در جنگ جهانی دوم کشته شده است.
درون نامه یک عکس سیاه و سفید از زن به همراه پسرکی خردسال قرار دارد. زندگی آرام دکتر بیژن پس از دریافت نامه به هم می‌ریزد او حالا باید بین زندگی در آمریکا به همراه نامزدش هولی و بازگشت به تهران برای یافتن همسر و فرزندش یکی را انتخاب کند؛ آن هم در آستانه آغاز حمله ارتش رژیم بعثی صدام به ایران.
پارسا پیروزفر (بیژن)، کامبیز دیرباز (نادر برادر بیژن) و لاله اسکندری (فخرالسادات همسر نادر) بازیگرانی ایرانی پروژه هستند که در کنار اینجل رودز بازیگر آمریکایی نقش نامزد روانشناس بیژن در بخش‌های آمریکای "در چشم باد" ایفای نقش کردند. امیر کریمی مدیر فیلمبرداری و مجید میرفخرایی طراح تولید هم در آمریکا حضور داشتند.
مسعود جعفری جوزانی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد سینما از دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو در سال 1977 است که نخستین فیلم او "جاده‌های سرد" شش نوبت در سالن‌های پر از تماشاگر جشنواره فیلم برلین به نمایش درآمد. قرار است سینما لیبره در ماه اکتبر دو فیلم از کارنامه جوزانی را در لس آنجلس به نمایش عمومی بگذارد.





منبع : مهر

به روز شده در : يکشنبه 22 شهريور 1388 - 6:50

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

نظرات

شيلا
يکشنبه 22 شهريور 1388 - 13:56
0
موافقم مخالفم
 
مسعود جعفري جوزاني:«فعالیت سینمایی یک گروه ایرانی در آمریکا اتفاقی تاریخی است»

مررررررررررررررررررررررررررررسي...اميدوارم موفقيت آميز باشه!

ونوس
يکشنبه 22 شهريور 1388 - 23:6
0
موافقم مخالفم
 
مسعود جعفري جوزاني:«فعالیت سینمایی یک گروه ایرانی در آمریکا اتفاقی تاریخی است»

من از طرفداران این سریال هستم....فیلم برداری این سریال خیلی عالی هست و نوع بازی ها و ...با سایر سریال های تلویزیون فرق داره و بهتر هست....به نظر میاد بیشتر به مستندات تاریخی نزدیک باشه و سانسور کمتری داره.....در عوض حیف اون همه سرمایه که خرج سریال یوسف شد

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  






  سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما   سینمای ما      

استفاده از مطالب و عكس هاي سايت سينماي ما فقط با ذكر منبع مجاز است | عكس هاي سایت سینمای ما داراي كد اختصاصي ديجيتالي است

كليه حقوق و امتيازات اين سايت متعلق به گروه مطبوعاتي سينماي ما و شركت پويشگران اطلاع رساني تهران ما  است.

مجموعه سايت هاي ما : سينماي ما ، موسيقي ما، تئاترما ، دانش ما، خانواده ما ، تهران ما ، مشهد ما

 سينماي ما : صفحه اصلي :: اخبار :: سينماي جهان :: نقد فيلم :: جشنواره فيلم فجر :: گالري عكس :: سينما در سايت هاي ديگر :: موسسه هاي سينمايي :: تبليغات :: ارتباط با ما
Powered by Tehranema Co. | Copyright 2005-2008, cinemaema.com
Page created in 1.4835960865 seconds.