News
  • بخت‌آ‌زمایی قريبيان، عطاران، معادي و مصفا در کارگرداني به كجا مي‌انجامد؟
    چهار فیلم به کارگردانی بازیگران سینمای ایران در راه جشنواره فجر
  •  
  • تلاش اتحاديه تهيه‌كنندگان براي رفع بزرگترین خطر برای سینمای ایران!
    از حضور همزمان بازیگر در چند فیلم جلوگیری مي‌شود؟
  •  
  • واكنش صريح حامد بهداد به حرف‌هاي حسين ياري را هم به فهرست جوابيه‌هايش اضافه كنيد
    شما خود بازیگری را بلد نیستید نه قاعده آن را!/ عشق را خوب می‌شناسم اما نمی‌توانم نقش عاشق را خوب بازی کنم
  •  
  • با فیلم «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» اشتباه نگیرید
    فیلم «زندگی خصوصی» لعیا زنگنه و هانیه توسلی را حسين فرحبخش مي‌سازد!
  •  
  • آیا دردمندي حاتمي‌كيا به معنای آن‌ست که بقیه اهل رفاه و لذت‌اند؟
    اندر احوالات ابراهيم حاتمی‌کیاي این روزها: دايي‌جان ناپلئون؟!
  •  
  • بهرام رادان و بازيگري‌هاي اخيرش، به بهانه شكست تجاري - هنري «راه آبي ابريشم»
    ستاره‌اي كه اصرار به خودكشي دارد!
  •  
  • نگاهي به سريال «شوق پرواز» ساخته يدالله صمدي
    پرنده‌ا‌ی که رفتنی نیست/ بازي شهاب حسيني شرط همسر شهيد بابايي براي ساخت سريال بود؟
  •  
  • گفت‌وگوي مسعود فراستي با سايت اصوالگراي "رجا نيوز" درباره وضعيت سينما و نشر ايران
    برگمان را از هفده سالگي دوست داشتم، هيچكاك بعدها توجه مرا جلب كرد!/ تفاوت حق‌التاليف 13درصد پشت جلد كتاب با دستمزد ميلياردي فلان بازيگر سينما شوخي غم‌انگيزي است
  •  
  • از شايعه تصادف تا ده بار بازبيني «قهوه تلخ» براي مجوز و شكايت از شبكه پي‌ام‌سي؛ مهران مدیری همچنان خبرساز است
    امسال هفتمین بار است كه شایعه تصادف من منتشر مي‌شود!
  •  
  • به بهانه اكران «اسب حيوان نجيبي است» ساخته عبدالرضا کاهانی
    اینا در میاد، ریش می‌شه...!
  •  
  • «جدایی نادر از سیمین» نامزد دریافت جوایز پنج بخش حلقه منتقدان لندن + فیلم برگزیده منتقدان شیکاگو
    اصغر فرهادی داور جشنواره فیلم برلین ۲۰۱۲ شد
  •  
  • سرگذشت دختر جوانی که برای هزینه تحصیلی‌اش به بیراهه کشیده می شود
    «پایان» فیلم تازه عباس کیارستی در ژاپن به زودی به مرحله تدوین می رسد
  •  
  • تورج اصلانی از همکاری با یک پروژه هالیوودی خبر داد
    بازیگر سرشناس هالیوودی مقابل دوربین موبایل آی‌فون ۴ فیلمبردار ایرانی قرار می گیرد
  •  
  • سیروس الوند و ارزیابی نمایش فیلم‌ها در سال ۱۳۹۰
    عاملان اکران چند وقت اخیر باید محاکمه شوند
  •  
  • واکنش کانون کارگردانان به شکایت معاونت سینمایی و دادگاه ۲۱ دی
    می‌خواهند افتخار تعطیلی خانه سینما را به نام خود ثبت کنند
  •  
  • واکنش مسعود ده‌نمکی به شایعه حضورش در سیاست و انتخابات آتی
    انتخابات مجلس که نه، ولی شاید برای ریاست جمهوری کاندیدا شدم!
  •  
  • سایت "سینمای ما" از موفقیت دیگر فیلم اصغر فرهادی در مسیر اسکار خبر می دهد
    «جدایی نادر از سیمین» فیلم اول فهرست ده فیلم انتخابی کاربران سایت معتبر و مرجع IMDB در سال 2011 شد
  •  
  • يادداشت پرويز دوايي براي كتاب «صد سال اعلان و پوستر فيلم در ايران» اثر مسعود مهرابي
    چه راهنمای خوبی برای مرور آن‌چه بر این سینما، از نظر اندیشه و احساس و فهم گذشته است
  •  
  • لزوم توجه به جایگاه مردم در جشنواره فیلم فجر از نگاه سايت "سينماي ما"
    آیا برای تماشاگران عادی سينما هم تهمیدی اندیشیده شده است؟
  •  
  • «جدايي نادر از سيمين» يكي از سه نامزد اسكار فيلم خارجي كه حتما بايد آن را تماشا كرد
    هاليوود ريپورتر سه فيلمي را كه بيشترين شانس را براي اسكار دارند معرفي كرد
  •  














       



    شنبه 18 فروردين 1386 - 4:22

    نود سالگی


    لوئیجی کومنچینی کارگردان بزرگ ایتالیایی در 90 سالگی مرد. برای آدم هایی که این قدر عمر می کنند احترام زیادی قائلم. زنده ماندن هم برای خودش فضیلتی است. لابد خوب زندگی کرده و با کارها و همکارهایش خوش گذرانده که این قدر زنده مانده. عاشق ملودرام ها و کمدی های ایتالیایی ام و گیرم نمی آید ( سراغ دارید؟ ) و کومنچینی که همه اش از این جور فیلم ها می ساخت. از او خیلی کم فیلم دیده ام و این عصر جمعه ای که فهمیدم مرده، یاد فیلم قلب اش افتادم. یک داستان نوستالژیک ایتالیایی ناب که کومنچینی عالی کارگردانی اش کرده بود. یاد آن صحنه ای اش افتادم که پسر پولداره دارد می رود سر کلاس و قبل از ورود، کلاه و شال گردن و پالتو و کت اش را در می آورد و می رود تو. همکلاسی فقیرش که مبهوت این مراسم شده، پشت سرش می آید و کت اش را در می آورد آویزان کند، اما چون چیز دیگری زیرش نپوشیده، سردش می شود و مجبور می شود مراسم محقرانه اش را به هم بزند.پس دوباره کت اش را می پوشد و می رود سر کلاس. من و شما اگر می توانستیم همچین صحنه ای خلق کنیم، نود سال عمر نمی کردیم؟ عمرا... بعد التحریر: امیدوارم در سال جدید مطالب بیش تری از شما در سایت بخوانم. ای میل مان را که دارید؟ کاش امکانی برای شرکت در جشنواره مطبوعات فراهم شود تا از نزدیک همدیگر را ببینیم. بعد هم این که یک دانه نقد میامی وایس نوشته ام برای مجله فیلم، به خاطرش جگر گذاشته ام وسط! پروژه دنیای تصویر اما سکرت است. ببینید، قاطی می کنید. حالا یا خوش تان می آید یا نه. راستی فیلم آخرین پادشاه اسکاتلند را ببینید. آن ها که دیده اند برایش کامنت بگذارند. قربان شما.
    بازگشت به روزنوشتهای امیر قادری

    نظرات

    امیررضا نوری پرتو
    شنبه 18 فروردين 1386 - 12:0
    -27
    موافقم مخالفم
     
    بدون عنوان !

    با سلام خدمت همه ی دوستان خودم .

    تسلیت می گم بابت فوت کومنچینی . به هر حال یکی دیگه از هنرمندان و سینماگران دنیا مرد . با این حرف امیر تا حدوددی موافقم که حتما آدم خوبی بوده و کلی با زندگیش و فیلماش حال کرده که این قدر زنده مونده . هنرمندان فارغ از آثارشان همواره قابل احترام بوده و هستند و خواهند بود . امری که متاسفانه در مملکت ما کمتر شاهد آن هستیم و با هنرمندان و سینماگرانمان گزینشی برخورد کرده ایم و جز شکستن دلهاشان کاری دگر انجام نداده ایم ... شاهد این مدعا فریدون فروغی - فرهاد - فردین و بسیاری از هنرمندان پیش از انقلاب بوده اند ... کاش با هم مهربانتر بودیم ...

    امیر جان منتظر نقد " میامی وایس " ات در مجله فیلم هستم .

    وبلاگم هم با یادداشتهایی بر قاعده ی بازی ( ژان رنوار ) - اخراجی ها و بهعضی از فیلمهای نوروزی تلویزیون آپدیت شده . سری بزنید و نظرتونو بفرمایید ممنون میشم.

    www.cinema-cinemast.blogfa.com

    خیلی مخلصیم .

    کاوه اسماعیلی
    شنبه 18 فروردين 1386 - 15:22
    29
    موافقم مخالفم
     
    کمدی مهوع ایتالیایی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    بر ما چه میشود ...وقتی نوجوان بودیم سینمای ایتالیا را با فلینی و دسیکا و روسلینی و پازولینی و ویسکونتی و رزی شناختیم و از آن وسیله ای برای ابراز وجود در محافل افاضل کردیم و حالا که چند سالی گذشته لذتمان را از دیدن کمدی های ایتالیا که زمانی در کنارش همیشه صفت مهوع را هم میاوردیم پنهان نمی کنیم.

    مثل من که در آن سالهای نوجوانی کافکا و سارتر و ...میخواندم و از کشف زوایای پنهان فلسفه پست مدرن سخن میگفتم و حالا از هیچ فرصتی برای ژول ورن خواندن نمیگذرم.

    "خوشبخت ترین آدمها آنهایی هستند که لذت خود را پنهان نکنند."

    این جمله قصار فوق هم از خودم بود.

    ساسان امير كلالي
    شنبه 18 فروردين 1386 - 17:0
    7
    موافقم مخالفم
     
    قد اخراجيها

    ((بنام خدا))

    نقد اخراجیها

    حالا نوبت خندیدن است.

    بگذارید در آغاز به یک مسئاله اعتراف کنم . می گویند وقتی می خواهی نقد هنری بنویسی ، سعی کن ارزیابی های خودت از صاحب اثر را کنار بگذاری و فقط اثر هنری رو نقد کنی . من همیشه تلاش می کنم به این حرف عمل کنم ولی نمی توانم . نمی توانم وقتی که قرار است کار کیمیایی را نقد کنم ، علاقه خودم به کارگردان را در نقدم دخیل نکنم . یا مثلا ذهنیت بدی که نسبت به فلان کارگردان دارم رادر نقد اثرش کنار بگذارم . در مورد اخراجیها هر چه سعی می کنم کاری به ده نمکی نداشته باشم و فقط فیلمش را نقد کنم ( که انصافا فیلم نسبتا خوبی از آب در آمده ) نمی توانم . قادر نیستم احساس بدی که نسبت به دو اثر قبلیش دارم (فقر و فحشا و کدام استقلال کدام پیروزی ؟) ، آن حرکات زننده اش در اختتامیه جشنواره فجر و خلاصه خیلی از حرف و حدیث و شایعاتی که درباره او گفته می شود را کنار بگذارم و فقط در مورد اخراجیها مطلب بنویسم . شاید ثعد از این بهتر باشد که اسم کارگردان ها را قبل از دیدن فیلم و نوشتن نقدشان ندانم و اصلا اسمشان را به خاطر نسپارم . شاید هم بهترین راه حل این باشد که اصلا بطور کلی مقوله نقد را کنار بگذارم ومثل خیلی ها فیلم را بعنوان یک سرگرمی تماشا کنم . فعلا که تصمیمی نگرفتم .

    اخراجیها ماجرای چند جوان جنوب شهری که بنا به دلایلی تصمیم می گیرند به جبهه بروند را بیان می کند . دلایل که همه به نوعی مادی هستند . و کل قضیه فیلم هم همین است . تحول این افراد در جبهه و تبدیل علایق مادی به علایق و خواسته های معنوی . در این بین هم ماجراها و شوخی های خنده آوری چیده شده تا صاحب اثر از طریق همان فرمول قدیمی که می گوید اول بخندان بعد نصیحت کن به اهداف خود برسد . تا اینجا اشکالی ندارد . اتفاقا خیلی هم خوب است که طنز را وارد سینمای جنگ کنیم ( کار که چارلی چاپلین و لورل هاردی در حدود نیم قرن پیش انجام می دادند ) . و از تصویر سازی افراد جنگ به عنوان افراد ماورایی و فرا زمینی فاصله بگیریم و این پدیده را برای تماشاگر امروزی که با فیلمهای جنگی قهر کرده ملموس ترکنیم . صخنه های طنز فیلم تماشاگر را واقعا می خنداند . اما آیا آن شوکها و لحظه هایی که قرار است تاثیر گذار باشد خوب از کار در آمده؟ جواب من که خودم این فیلم را دوبار دیدم و بار دوم فقط برای لحظه های طنز آن راهی سینما شدم منفی است . چند صحنه در این فیلم که قرار است تاثیر گذار باشد عبارتند از : سکانس بشین پاشوهای فرمانده و تبعیت کردن دیگران از او ؛ پخش صدای ضبط شده بچه از واکمن بعد از شهید شدن پدر؛ صحنه بغل کردن دخترک نیمه جان توسط امین حیایی ، صحنه ایثار مجید سوزوکی و سکانس انتهایی فیلم در آن چادر صحرایی .

    اول از همه بگویم یک نا همگونی بین دو نیمه فیلم وجود دارد . نیمه اول که قرار است تماشاگر بخندد و نیمه دوم که قرار است به تماشاگر شوک واد شود . در نیمه اول خبری از موسیقی متن نیست . اما در نیمه دوم تا دلتان بخواهد موسیقی وجود داردو آن هم یک موسیقی غمدار .

    شخصا از همه صحنه های تاثیر گذار فیلم یک صحنه را می پسندم و آن هم صحنه شنیده شدن صدای کودک از واکمن است .که جالب است بدانید در آن صحنه هم موسیقی متن وجود نداشت .

    حالا چرا این صحنه ها تاثیر گذار نشده ، دلایل زیادی می تواند داشته باشد . یکی همانکه گفته شد ( ناهمگونی در موسیقی متن ) و دیگری اینکه از نیمه دوم فیلم به وره شعار می افتد ( اشاره به دیالوگ مجید سوزوکی زمانیکه قرار است به خط مقدم اعزام شوند و دیگری دیالوگ شریفی نیا که حاکی از اظهار ندامت و پشیمانی بود ). البته عامل شتاب زدگی را هم می توان موثر دانست .

    جدای از این مطالب چند نکته دیگر هم لازم است که گفته شود. بازی بازیگران در این فیلم همگی قابل قبول است غیر از یکی دو مورد مثل منوچهر آذر ( در این مورد لهجه بازیگر کار دستش می دهد ) . درجواب ده نمکی که می گوید چرا جایزه ای به بازیگرانش داده نشده باید بگویم که ایراد از خود اوست . اگر کمی دقت کنید در این فیلم بیشتر قاب بندی ها به این صورت بود که چند نفر را در یک قاب جای داده بود . خود من گاهی اوقات مانده بودم که به کدامیک از بازیگران در آن موقعیت ها توجه کنم و بازی کدام را دنبال کنم . که البته این امر را می توان برای فیلمسازی که در اولین فیلم بلند خود اخراجیها را با آن حجم بسازد توجیه منطقی دانست . در انتها باید بگویم که شخصا حضور پیمان قاسم خوانی را ( هر چند به عنوان مشاور فیلمنامه از او یاد شده ) یکی از پایه های اصلی این فیلم می دانم .

    ساسان اميركلالي

    یک فنجان قهوه‌ی تلخ
    شنبه 18 فروردين 1386 - 18:21
    -1
    موافقم مخالفم
     

    پیشنهاد بی‌شرمانه‌ی من اینه که اسم فیلم‌ها رو بنویس ببینیم سراغ داریم یا نه . اگر داشتیم اون‌وقت ما هم اسم فیلم‌هامون رو می‌نویسیم ببینید سراغ دارید یا نه!

    مصطفی جوادی
    شنبه 18 فروردين 1386 - 19:22
    7
    موافقم مخالفم
     
    یک ایتالیایی با دست های بسته

    این که میگویی فیلم های از این دست گیر نمی آیند را خوب می فهمم و به خاطر همین از هر فرصت نصفه و نیمه ای هم شده برای دیدنشان استفاده می کنم . توی جشنواره هم که به خودشان زحمت ندادند مونیچلی ها را زیر نویس کنند. از این خدا بیامرز هم یک چیزهایی این ور آن ور دیده بودم و چون نمی دانستم قرار است بمیرد هیچ چیزشان را حفظ نکردم تا برایت بگویم. گمان کنم چند وقت پیش یکی از کانالهایشان داشت تیکه هایی از کارهاش را نشان می داد و رویش ایتالیایی بلغور می کرد. لا مصب این جور فیلم ها خیلی به دیالوگ و زبان و این چیزها وابسته اند و نمی شود کاریش کرد و از نوع موقعیتی که تو گفتی کمتر می شود پیدا کرد. کلا ایتالیایی ها زیاد حرف می زنند. و من البته!

    حنانه سلطانی
    شنبه 18 فروردين 1386 - 21:59
    -4
    موافقم مخالفم
     
    چند حرف و یک کامنت

    اول از همه اینکه سحر جان،مصطفی انصافی و حمید قدرتی عزیز خوشحالم که دوباره اینجایید.جایتان حسابی خالی بود.

    بعد هم از آقا حامد ممنونم که اشتباهاتم را تصحیح کرد.نباید خیلی به حافظه ام اعتماد می کردم.فقط اینکه حالا که اسم فیلم ها را چک کردم عاشق مترسک و تنهایی باد را در لیست اکران شده ها پیدا نکردم.مطمئنی اکران شده اند؟

    مصطفی انصافی عزیز من که نقطه قوتی در اخراجی ها ندیدم.از نظر من در این فیلم فقط چند بازیگر مطرح و امتحان پس داده در این زمینه دور هم جمع شده اند تا با لودگی ها و مسخره بازی هایشان هرطور که شده تماشاگر را بخندانند و ضعف های کارگردان نابلدشان را پنهان کنند.اوج هنر جناب کارگردان در شوخی بی مزه با ماسک و شیمیایی شدن خلاصه می شود!درست است،اخراجی ها یک فیلم اولی است ولی ای کاش کارگردانش هم این را می دانست!

    به نظرم فقط عمر طولانی داشتن فضیلت نیست.همان قضیه عمر با عزت که می گویند،چنین عمری هست که فضیلت به حساب می آید.

    امیدوارم همین روزها آخرین پادشاه اسکاتلند را ببینم.خیلی وقت است در مورد یک فیلم حرف نزده ایم.دلم برای این جور بحث ها تنگ شده.

    نشسته ام جلوی تلویزیون و دارم این چیزها را می نویسم.بعد از مدت ها دارم بازی بارسلونای عزیزم را می بینم.چه می کنه این بارسلونا.


    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 0:12
    -8
    موافقم مخالفم
     

    ایمیلتون رو نداریم. ولی حرف واسه گفتن زیاد داریم. کو گوش شنوا؟

    مصطفی انصافی
    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 0:27
    10
    موافقم مخالفم
     

    لیست بازیگران فیلم بیضایی رو دیدید؟ خیلی باحاله... همه منتظریم. خیلی منتظر...

    وحید
    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 2:45
    -8
    موافقم مخالفم
     

    سلام.آقایون خانوما خواهشا بیخیال این اخراجی هابشید.بسه دیگه.این همه فیلم.دلم لک زده برای بحث درباره یک شاهکار.مثلا من دیشب درخشش ابدی یک ذهن بی آلایش رو دیدم.موقع دیدنش تمام خاطراتم به سبک خود فیلم از جلوی چشمم رژه می رفتند.DVD شو که آخر پیدا نکردم.ناچار VCD شو بعد از کلی انتظار گرفتم.دوست دارم نظر شما (مخصوصا جناب قادری)رو هم در موردش بدونم.

    امیررضا نوری پرتو
    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 10:30
    -25
    موافقم مخالفم
     
    هفت تکلمه

    با سلام خدمت سروران خودم .

    1- بازم گلی به جمال تیم برتون عزیز ! این آمریکایی غیرتش از خیلی از ما ایرانیها بیشتر بود و صداش بابت فیلم خزعبل 300 دراومد .

    2- آقای حمید قدرتی سلام . از مشکل آپاندیسیت شما خیلی ناراحت شدم . چون خودم قبلا تجربه اش کرده ام . البته مال من نترکیده بود و کمی دکتر دیر جنبیده بود به مشکل شما دچار می شدم . در کل خیلی سخته .آرزوی سلامتی شما را از درگاه یزدان پاک خواستارم .

    3- همانطور که آقای مصطفی انصافی هم ذکر فرمودند یه نگاهی به لیست جالب بازیگران فیلم " لبه ی پرتگاه " استاد بیضایی بیندازین . خیلی باحاله ! گلزار و مهران مدیری و ...

    4- با انتقاد خانم حنانه سلطانی راجع به اخراجی ها کاملا موافقم .

    5- آقای ساسان امیرکلالی نقدتونو خواندم و با اغلب نکات برشمرده در نوشته تان موافقم . اما قبول کنید فیلم تنها چیزی که نداشت صحنه های تاثیرگذار بود . آن صحنه ی واکمن هم فرمودین خیلی کلیشه ای و همراه با پرداخت بد بود . شخصیت سرهنگ در ماشین گرفتار می شود و اسیر آتش مهمات منفجر شده می شود اما واکمنی که حاوی صدای فرزندش است چند متر آن طرفتر صحیح و سالم افتاده بود و کار می کرد .

    6- دوست عزیزمون آقای امید غیایی هم گویا دچار کسالت شده اند . برای ایشان هم آرزوی سلامتی دارم .

    7- مخلص امیر خان گل و همه ی دوستان خودم .

    khatereh
    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 12:8
    2
    موافقم مخالفم
     
    aman az in doyaye bivafa

    ba nazaretun raje be inke har ki ziad omr mikone adame khubi hast mokhalefam.2ruze pish yeki az behtarin doostanam ro az dast dadam un faghat 23 salesh bud faghat 23 sal va dar tamame modate 4 sali ke mishnakhtamesh baraye zendegish talash kard va juneshro vase oon gozash va hame ham kheili doostesh dashtan va alan ham dar ghame doorish bitaban

    akharin padeshahe eskatland ro hanuz nadidam vali in tor ke khoondam raje be zolimiye ke adamaye in donya be ham rava midaran mesle inke ta vaghti zendan yadeshon nist ke khodeshun ham ye rooz khahand mord be har hal omidvaram har che zudtar bebinamesh.

    سهند خانوم
    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 15:34
    -13
    موافقم مخالفم
     

    حنانه خانوم کاملا درست می گن . فیلم فقط و فقط با لودگی های تکراری گرفته شده از جوکهای تاریخ مصرف گذشته تلاش می کند بخنداند و به شدت شعار می دهد . شخصیتها و کنشهایشان هم به وضوح تکراریه . نمی دانم چقدر درست ، ولی حس میکنم همین دیالوگهای خنده دار هم حاصل مشاوره پیمان قاسم خانی باشه .

    .......

    کاش پرونده اخراجی ها رو ببندیم ......

    ساسان اميركلالي
    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 15:59
    -17
    موافقم مخالفم
     
    عذرخواهي

    سلام امير خان . از اينكه نقد فيلم رو توي اين صفحه آوردم عذر مي خوام . چه خوبه كه يك قسمتي از سايت رو هم براي نقد هاي بچه ها ايجاد كنين . البته ازتون ممنونم كه نقد رو حذف نكرديد.

    ندا میری
    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 18:25
    7
    موافقم مخالفم
     
    نان، عشق و رویاها

    همیشه با این بحث کمیت و کیفیت مشکل داشته ام. فکر می کردم این دغدغه طولانی زیستن که ناخودآگاه در ذهن اکثر آدمها بطور عجیبی مانور می دهد؛ آنقدرها هم شاید مساله مهمی نیست.... آنجا که خوب زیستن و درست زیستن خودنمایی می کند.

    اما بعضی آدمها هرقدر هم که طول عمر نصیب می برند؛ بازهم در لحظه فقدان بطور غریبی دیگران را از حضور عمیق و گرانقدرشان بی نصیب می کنند.

    شخصا" از لوئیجی کومنچینی خاطره ای ندارم؛ اما وقتی پدرم خبر مرگش را شنید، برق کودکانه ای چشمهایش را روشن کرد و توصیه کرد فیلم " نان، عشق و رویاها" را از دست ندهم.

    بعد ااتحریر... خواندن خبر مربوط به "سوسن تسلیمی" و خلسه متاثر از جادوی نامش خیلی چسبید که البته چند کلمه ای هم همانجا نوشته ام.

    امید علی‌زاده
    يکشنبه 19 فروردين 1386 - 20:59
    -1
    موافقم مخالفم
     

    خانوما آقایون سلام! امروز داشتن اخراجی‌ها رو کنار خیابون می‌فروختن. خنده‌دار بود یک جورایی

    diego
    جمعه 24 فروردين 1386 - 22:29
    16
    موافقم مخالفم
     

    salam.az safheye akhare sharghe jomeha doostet dashtam ta alan ke ye jaye parte donyam.az last king of scotland porsidi:faghat shayad to befahmi ba che lezzati didamesh.namayeshe aval ba hozoore forest whitaker!badesham kheili afsaneyee hastesh .nemigam .! chon be har ki az doostam goftam bavaresh nashod!

    mark
    شنبه 22 فروردين 1388 - 19:38
    -16
    موافقم مخالفم
     
    ??? ?????

    I want to say - thank you for this!

    viagra
    شنبه 6 تير 1388 - 7:15
    -15
    موافقم مخالفم
     
    ??? ?????

    Thanks

    pharmacy
    يکشنبه 11 مرداد 1388 - 20:28
    -1
    موافقم مخالفم
     
    ??? ?????

    Very goood!!!

    intim
    چهارشنبه 21 مرداد 1388 - 18:20
    -3
    موافقم مخالفم
     
    ??? ?????

    Now i can say thank you

    tmicro
    يکشنبه 1 شهريور 1388 - 17:24
    -3
    موافقم مخالفم
     
    ??? ?????

    I want to say - thank you for this

    temsrl
    جمعه 6 شهريور 1388 - 17:19
    -15
    موافقم مخالفم
     
    ??? ?????

    Thank you very much :D

    rusinox
    دوشنبه 9 شهريور 1388 - 17:12
    0
    موافقم مخالفم
     
    ??? ?????

    Nice blog! Very interesting themes. I will allways read it. Also e-mailed on rss

    lapiet
    پنجشنبه 12 شهريور 1388 - 17:55
    3
    موافقم مخالفم
     
    ??? ?????

    thanks you so much

    jonn2
    چهارشنبه 25 خرداد 1390 - 14:31
    0
    موافقم مخالفم
     
    ooHmSkhedxAcNpIYN

    comment6,

    jonn1
    چهارشنبه 25 خرداد 1390 - 16:18
    0
    موافقم مخالفم
     
    vsUtvRKjxInH

    comment5,

    coupons online
    شنبه 26 شهريور 1390 - 2:17
    0
    موافقم مخالفم
     
    من از تمام کارهای سخت را از وب مستر www.cinemaema.com

    من واقعا می تواند که من هرگز خواندن اطلاعات بسیار مفید در مورد گفت ??? ????? :: ?????? ?? ::. من می خواهم به قدردانی من به وب مستر www.cinemaema.com.

    facebook mobile
    يکشنبه 3 مهر 1390 - 6:58
    0
    موافقم مخالفم
     
    I love my facebook account

    پست خوب در مورد ??? ????? :: ?????? ?? ::. من بسیار بازمان و تلاش شما را به نوشتن این داستان قرار داده اند تحت تاثیر قرار می شود . من به شما یک لینک در وبلاگ من رسانه های اجتماعی می دهد. همه بهترین ها !

    اضافه کردن نظر جدید
    :             
    :        
    :  
    :       






    خبرهای سینمای ما را در صندوق پستی خود دریافت کنید.
    پست الکترونيکی (Email):

    mobile view
    ...اگر از تلفن همراه استفاده می‌کنید
    بازديد امروز: 118226
    بازديد ديروز: 332081
    متوسط بازديد هفته گذشته: 371642
    بیشترین بازدید در روز ‌چهارشنبه 27 بهمن 1389 : 983090
    مجموع بازديدها: 329589422



    cinemaema web awards



    Copyright 2005-2011 © www.cinemaema.com
    استفاده از مطالب سایت سینمای ما فقط با ذکر منبع مجاز است
    کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه سینمای ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

    مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما

     




    close cinemaema.com عکس روز دیالوگ روز تبلیغات