دانلود

خاكسترهاي «زمان» :: سينمای ما ::
  

   


News
  • جزئيات جديد از دستگيري ۲۸ نفر در ارتباط باشبکه‌های ماهواره‌ای: پخش «حريم سلطان متوقف شد»
    برخي گويندگان رسانه ملي و مجري مشهور‌ در جمع دستگيرشدگان هستند/ فهرست بلند اتهامات دستگيرشدگان اعلام شد
  •  
  • زمان وقایع فيلم «آشغال‌های دوست داشتنی» انتخابات 88 است
    قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی مي‌گويد اگر انتقادی به فیلم بود پاسخ می‌دهیم
  •  
  • سازندگان شش فیلم تحريمي به مدیر حوزه هنری نامه نوشتند: فقط گفت‌وگوي رودررو و صادقانه
    مردم کشورمان با استقبال گسترده‌شان ثابت کردند به تحریم‌کنندگان اجازه‌ دخالت در قضاوت‌های خود را نمی‌دهند
  •  
  • پنجاه و پنجمین دوره جشنواره آسیا-اقیانوسیه از 23 تا 26 آذر در ماکائو برگزار شد
    جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره آسیا-اقیانوسیه به «آلزایمر» رسيد
  •  
  • تكذيب درج خبر ازدواج محسن تنابنده و انديشه فولادوند
    ‌اين اشتباه قطعاً نتيجه يك شيطنت رسانه‌اي است
  •  
  • هنوز که چیزی به من ابلاغ نشده است
    احسان علیخانی مجری ویژه برنامه «شب یلدا» ی تلویزیون خواهد بود
  •  
  • چرا هديه تهراني، ليلا حاتمي و نيكي كريمي در «يكي مي‌خواد باهات حرف بزنه» بازي نكردند؟
    ۲۵۰ میلیون تومان می‌گیرم/ الان خسته‌ام و شرایط حضور در فیلم شما را ندارم
  •  
  • فرزاد جمشیدی ممنوع‌الکار يا اخراج نشده است: مجري برنامه «یاد خدا» هستم!
    مجری جوان با شکایت دختر جوان با دستبند به دادگاه آورده شد
  •  
  • آخرین اطلاعات درباره فیلم اصغر فرهادی
    «گذشته» همچنان ادامه دارد
  •  
  • ناگفته‌های کوئنتین تارانتینو و لئوناردو دی کاپریو از فیلم جدید جانگوی آزاد شده را در «سینمای ما» بخوانید/فیلم بدون فرش قرمز در شهر لس آنجلس نمایش افتتاحیه خواهد داشت:
    «جانگوی آزاد شده» نسخه طولانی‌تر هم دارد که روزی عرضه می‌کنم/هاروی واینستاین پیشنهاد داد فیلم را دوقسمتی کنیم
  •  
  • رخشان بنی اعتماد و محسن امیر یوسفي جايزه را گرفتند
    جایزه‌ ویژه هیات داوران جشنواره‌ فیلم دوبی به مستند «کهریزک:چهار نگاه» اهدا شد
  •  
  • حاشیه‌های دوبله فارسي سریال «حریم سلطان»: وزارت اطلاعات وارد ماجرا شد
    انجمن گویندگان فیلم اعلام كرد كه دستگیرشدگان هیچ ارتباطی با آنها ندارند
  •  
  • اين هم از اوضاع و احوال فيلم پرفروش و ركوردشكن امسال
    تهیه‌کننده «کلاه قرمزی و بچه ننه» مدعي شد: ۷۰ درصد سینماها به ما بدهکار هستند
  •  
  • آمار و گزارشي از اکران ناکام فیلمهاي مورد حمايت حوزه هنری و رونق گيشه آثار تحريمي
    مردم و علاقمندان سينما از فيلمهاي تحريمي حوزه هنري استقبال كردند/ شكست توليدات حوزه هنري در اكران عمومي
  •  
  • دو بازيگر، دو كارگردان و يك چهره پرداز انتخاب شدند
    جمشید مشایخی و جهانگیر الماسی، پرویز شیخ طادی، مهری شیرازی، و نادر طالب‌زاده در جشنواره فیلم فجر تقدیر می‌شوند
  •  
  • تركيبي از تهيه كننده، كارگردان و مديران دولتي همراه با يك اهل رسانه
    هيات انتخاب آثار بخش مسابقه جشنواره فيلم فجر اعلام شد
  •  
  • جوایز مراسم سالیانه «ستِِِِلایت/ماهواره» اهدا شد
    «کتاب بارقه امید» ساخته دیوید. ا. راسل برنده اصلی است
  •  
  • بهترین فیلم‌های سال ۲۰۱۲ از نگاه منتقد مشهور روزنامه نیویورک تایمز،‌ای. او. اسکات
    فرمت «دیجیتال» سینما را به نابودی می کشاند/«عشق»، «جانگوی آزاد شده» و «این فیلم نیست» ساخته جعفر پناهی و مجتبی میرطهماسب درمیان بر‌ترین فیلم‌های سال
  •  
  • اعتراف استیون اسپیلبرگ به بیماری خوانش پریشی
    سینما راه درمانم بود/ فیلمسازی مرا از احساس گناه، خجالت و سرزنش نجات داد
  •  
  • گزارش اکران و آمار رسمی فروش فیلم‌ها تا 20 آذر در سینماهای پایتخت
    روزهایی که حاشیه و جنجال باعث رونق گیشه است
  •  
     
    تبلیغات
     
     
     
     


     

     

       



    دوشنبه 18 شهريور 1387 - 17:44

    خاكسترهاي «زمان»




    راست اش اولين بار اسم اين خواننده توي پاپ چارت كانال VH1 جلب توجه ام كرد؛ «Duffy/ دافي»! براي اين كه مدت هاست به هيچ پاپ چارتي (نه تنها كانال خوب Vh1) اعتماد ندارم و اعتقادم را از دست داده ام، چون پاپ پدر و مادر داري توي اين چند مدت نداشته ايم. اما اين يكي حكايت اش فرق مي كند، ترانه اي با عنوان Mercy با سبك سول اروپايي يا Northern Soul كه از زير ژانرهاي سبك سول آفرقايي- آمريكايي است و از اواسط دهه 1960 بيش تر در انگليس محبوبيت پيدا كرده است. سبكي كه رگه هايي از آن در موسيقي ايمي واين هاوس هم پيدا مي شود و البته با اين تفاوت كه صداي واين هاوس وحشي تر و رنگ و بوي جز و آر اند بي بيش تري دارد. اين ترانه زيبا و سبك دار از دافي اصالتا ولزي و خوش قريحه، علاوه بر اين كه در بسياري از چارت هاي مشهور موزيك دنيا رتبه اي به دست آورده، ساند ترك فيلم «Beep! and the city: The Movie» (جاي بيپ را خودتان حدس بزنيد، مورد دار است!). موقع شنيدن اين قطعه خيلي به هارموني هاي پايپ ارگان و صداي كلين (بدون افكت) گيتار الكتريك كه دارد بداهه هايي به سبك راك اند رول مي زند، توجه كنيد، انگار كه از وسط دهه 1960 به هزاره جديد پرتاب شده است.

    براي كاتيا؛ يك قطعه كوتاه
    با اين كه زياد سبك احساسات گرايانه ونگ كار واي را دوست ندارم (اولين فيلم اش- «همچنان كه اشك ها مي ريزد»- را بيش تر از همه دوست دارم) اما به خاطر حضور نورا جونز در اين فيلم آخرش، از همان اولين خبرها، پي گير دائمي «شب هاي بلوبري من» بودم و به محض آمدن نسخه اي از آن، فورا تماشاي اش كردم. خب، با اين كه از همان موقع حرف هايي راجع به فيلم داشتم اما بازهم آن چنان كه بايد دوستش ندارم، حالا بالاخره موقعيت مناسبي پيش آمد و با پيشنهاد محمد باغباني و پايه بودن جواد كه خيلي فيلم را دوست دارد، آن ايده ها و حرف ها را بيرون ريخته ام كه در اعتماد خواهيد خواند. اين را فقط بگويم كه به نظرم «شب هاي بلوبري من» صرف نظر از سبك كاملا كار وايي اش و ارجاع هايي كه مرتب به فيلم ساز خود مي دهد، موسيقايي ترين اثر كار واي تا اين جا هم هست؛ اين ايده زماني در ذهنم شكل گرفت كه آن فصل غم گنانه حضور كوتاه كاتيا- عشق قديمي جرمي (جود لا)- را جلوي كافه كليد ديدم؛ كار واي بسيار هوشمندانه از كت پاور- خواننده اي بلوز/ فولك كار- براي اين حضور كوتاه و اثيري استفاده كرده، همان كه قطعه محزون «The Greatest» را هم در اريژينال ساند ترك فيلم خوانده است. بالاخره توي قصه عاشقانه فيلم هم قرار است كم كم سبك جز فيوژن نورا جاي صداي كت پاور را بگيرد.


    براي شهزاد رحمتي

    اولين بار (به قول پل نيومن بزرگ در «بيليارد باز»؛ «براي هر كاري يه بار اولي هست») شيفته آن مطلب شهزاد در مجله فيلم شدم كه خالصانه از احساس «خود استيو مك كويين پنداري» اش گفته، هنوز هم وقتي مي خواهم به يك جاي نامعلوم پرتاب بشوم آن مطلب را دوره مي كنم. مي گذشت و مي شد از علايق موسيقايي شهزاد رحمتي عزيز توي نوشته هايش هم آگاه شد، اصلا در نوشته هايش متبلور بود، تا اين كه مطلبِ غم گنانه «سيري در تنهايي» اش توي شماره 305 مجله فيلم چاپ شد، حالا ديگر قضيه فرق مي كرد، او از احساسي توي آن مطلب نوشته بود كه تجربه اش را از سر گذرانده بودم و از يك هم ذات پنداري صرف مخاطب با مطلب خوب نويسنده مورد علاقه اش فراتر رفته بود. گذشت تا كم كم پايم به مجله فيلم باز شد. اولين بارهايي كه وارد تحريريه مجله فيلم مي شوي، بعد از گذراندن آن مرحله هاي دوست داشتني گم و گيجي كه بالاخره به مكاني پا گذاشته اي كه بيش تر مطالب دوست داشتني عمرت آن جا شكل گرفته و قابل چاپ شده، رفته رفته موقعيت اتاق ها و اشخاص دستت مي آيد، اما از همان اول مي شود اتاق شهزاد رحمتي را از روي صداي موسيقي تشخيص داد! جالب اين كه همان صداي انواع سبك ها، من نسبتا كم رو را جذب اتاق شهزاد كرد. ديگر شهزاد رحمتي تنها برايم نويسنده آن مطلب عزيز نبود و با هم رفيق شديم و مي شد راحت تر ازش بپرسم موقع نوشتن آن مقدمه تكان دهنده براي مطلب انتخابي اش توي آن شماره – با عنوان «خنكاي مرهمي بر شعله زخمي» چاپ شده در شماره 200 مجله فيلم- به فكر كدام وجه از حس تنهايي مطلق و تمام عيارش توي آن مسافرخانه بوده...
    شهزاد عزيز در پست قبلي برايم كامنتي گذاشته، كامنتي كه به خاطرش بدون هيچ اغراقي به خود مي بالم و بي تأمل بعد از خواندن آن رفتم سراغ «آناتما» هايي كه به ام داده بود، يك راست رفتم سراغ آلبوم Judgment و ترانه مسحور كننده Anyone, Anywhere اش. ممنونم شهزاد جان.

    بازگشت به روز نوشت‌هاي نويد غضنفري

    نظرات

    امین غضنفری
    دوشنبه 18 شهريور 1387 - 23:43
    5
    موافقم مخالفم
     

    سلام نوید جان

    میدونی خیلی خوب می نویسی؟

    ممنون از این همه مطالب قشنگ و کامل...

    پويان شريفي
    پنجشنبه 21 شهريور 1387 - 14:11
    8
    موافقم مخالفم
     

    سلام و درود بر شما. نقدها و نوشته هاتون رو مرتب دنبال مي كنم. از معدود نويسنده هايي هستيد كه معلومه هنوز با شور و حرارت مينويسند. بخصوص كه كاملا علاقه هاي موسيقي تون توي نوشته ها مشخصه. من رشته موسيقي خونده ام و علاقه شخصيم موسيقي جاز و بخصوص فيوژنه، لندن درس خوندم و خيلي خوشحالم كه شما رو اين جا پيدا كردم. نقدتون در روزنامه اعتماد در مورد شب هاي زغال اخته يي من، يه شاهكاره. قدرش رو بدونين. ضمن اين كه در رزونوشت هاي آقاي امير قادري هم براي شما چيزي نوشته ام چون بحث Once بود و حيفم اومد كه در مورد نوشته شما چيزي نگم. باز هم خوشبختم.

    کاوه اسماعیلی
    جمعه 22 شهريور 1387 - 20:2
    2
    موافقم مخالفم
     

    خوب است کافه آسیابهای بادیی هست که آدم تویش اعتراف کند که وونگ کار وای را دوست ندارد حتا همان اثر اولش را که تو دوست داری...واقعیتش شرقیهای دیگر را بیشتر میپسندم ....اما در باره دافی و merci اش که ایول داری و آن فیلم "بوق و شهر " را دیده ای؟....

    با این کامنت دواره اعلام حظور کردم و اینجا شادم به ویژه اگر همه پست های اینجا مربوط به همشهری جوان نباشد...حتا کوتاه مثل آن روز که درباره نمای نقطه نظر در سینمای تارانتینو نوشتی .بادت هست؟ضمنا این انجمن خواهران شلوار سیار 2 آمد؟

    سوفیا
    يکشنبه 24 شهريور 1387 - 2:20
    4
    موافقم مخالفم
     

    سلام

    وای. خدایا. هر چه فکر می‌کنم چه بنویسم به نتیجه‌ای نمی‌رسم. «خنکای مرهمی بر شعلهء زخمی» برای من آغاز همه چیز بود. حس می‌کردم فقط منم که اینطوری می‌فهممش.خواندنش تجربه‌ای غریب بود و هنوز آن حس را به یاد دارم. در تمام سالهای نوجوانی‌ام فکر می‌کردم نویسندهء چنین متنی که اینطوری می‌تواند درد چنین تجربه‌ای, چنین احساسی را مشترک کند چطور آدمی می‌تواند باشد؟

    صوفیا نصرالهی
    چهارشنبه 27 شهريور 1387 - 3:6
    -12
    موافقم مخالفم
     

    نویدجان ناراحتم که انقدر کامنت نذاشتم تا مرگ ریچارد رایت باعث شد که به خودم نهیب بزنم که بیام و حتما کامنت بذارم. تو یکی از کسانی هستی که انگار موظفم مرگ رایت رو بهش تسلیت بگم. میدونم که تو جزو افرادی هستی که با همه ی وجودت این خبرو درک می کنی. کاش میشد یه فکری بکنیم. چیزی بنویسیم. برگداشتی بگیریم.اینجوری همه ی طرفداران پینک فلوید دور هم جمع میشن و مطمئنم تعدادشون انقدر زیاده که انرژیمون تا اون سر دنیا بره و خدا رو چه دیدی رایت دوباره زنده شد و تازه پینک فلوید هم دوباره دور هم جمع شدند.

    راستش خودم ریچارد رایت رو فقط به عنوان یکی از اعضای پینک فلوید می شناختم. انقدر راک باز نبودم و فقط اسامی اعضای گروه رو میدونستم و بعدا هم که بیشتر گوش میدادم راجر واترز بود و سید بارت و دیوید گیلمور(که عاشق این آخری بودم و هستم.نه فقط موسیقیش که موهای سفیدش و لبخند و همه چیزش). وقتی بهمsms دادن که ریچارد رایت درگذشت هنوز نفهمیده بودم که چقدر خبر مهمیه و هنوز یاد "shine on you" نیفتاده بودم که محمد باغبانی sms رو خوند و یه دفعه بغضش ترکید! و همون لحظه با گریه ی محمد همه ی آهنگها یادم اومد و تازه فهمیدم مرگ اسطوره یعنی چی!

    سیاوش بیات
    چهارشنبه 27 شهريور 1387 - 4:54
    18
    موافقم مخالفم
     

    سرکش و سرسبز و پیچیده گیاهی دیوار کهنه ی باغ را فروپوشیده است.ازاین سو دیوار دیگر به جز جرزی از بهارنیست,که جراحات آجرها را مرهم سبز برگ شفا بخشیده است.(احمدشاملو) این روزها کنسرت -یغمایی- رو نگاه میکنم. با اون گیتار سفیدش و تلفظ شیرین کلمات، صدایش را میشنوم جان میگیرم.

    مهدی رحمن
    چهارشنبه 27 شهريور 1387 - 8:43
    7
    موافقم مخالفم
     

    آقا غضنفری ببخش یه مدت نبودیم.

    ریچارد هم که رفت.قول مهدی ،آرزوي دور هم جمع شدن دوباره چهار اعجوبه موسیقی دنیا در صحنه‌اي به نام پينك فلويد تمام شد.

    سمیه
    سه‌شنبه 14 آبان 1387 - 19:36
    -11
    موافقم مخالفم
     

    مقدمه شماره 305 ماهنامه فیلم شاهکاره. همون موقع که خوندمش گفتم این آدم حتما عشق هامون هم هست. چند وقت پیش توی شهروند امروز یک نوشته دیدم از شهزاد رحمتی. می دونید تیترش چی بود:

    من حمید هامون هستم آقای مهرجویی!!!!

    اضافه کردن نظر جدید
    :             
    :        
    :  
    :       






    خبرهای سینمای ما را در صندوق پستی خود دریافت کنید.
    پست الکترونيکی (Email):

    mobile view
    ...اگر از تلفن همراه استفاده می‌کنید
    بازديد امروز: 32969
    بازديد ديروز: 171321
    متوسط بازديد هفته گذشته: 306042
    بیشترین بازدید در روز ‌یکشنبه 23 بهمن 1390 : 1490465
    مجموع بازديدها: 462471440



    cinemaema web awards



    Copyright 2005-2011 © www.cinemaema.com
    استفاده از مطالب سایت سینمای ما فقط با ذکر منبع مجاز است
    کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه سینمای ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

    مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما

     




    close cinemaema.com عکس روز دیالوگ روز تبلیغات