دانلود

بهترین‌‌های جشنواره فجر امیر قادری و مقاله‌ای در باب جمع‌بندی جشنواره 27 ؛ : قبول :: سينمای ما ::

   






بهترین‌‌های جشنواره فجر امیر قادری و مقاله‌ای در باب جمع‌بندی جشنواره 27 ؛
قبول

سینمای ما - امیر قادری: اين بهترين‌هاي بيست و هفتمين جشنواره فيلم فجر من است.


بهترين فيلم: 1- درباره الي، 2- عيار 14 و 3- اشكان انگشتر متبرك و چند داستان ديگر. و بعد: بی‌پولی، هر شب تنهايي، پستچي سه بار در نمي‌زند.


بهترين كارگردان: 1- اصغر فرهادي براي درباره الي، 2- پرويز شهبازي براي عيار 14 و 3- شهرام مكري براي اشكان, انگشتر متبرك و چند داستان ديگر. و بعد حسن فتحي براي پستچي سه بار در نمي‌زند و رسول صدرعاملي براي هر شب تنهايي. حمید نعمت‌ا... برای بی‌پولی.


بهترين نويسنده فيلمنامه: 1- اصغر فرهادي براي درباره الي، 2- پرويز شهبازي براي عيار 14، و 3- شهرام مكري براي اشكان، انگشتر...


بهترين بازيگر نقش اول مرد: محمدرضا فروتن براي عيار 14، و بعد: پرويز پرستويي: بيست. (كمبود اصلي ما همين بخش است و نه حتي بهترين بازيگر مرد نقش دوم)


بهترين بازيگر نقش اول زن: ليلا حاتمي در بی‌پولی و هر شب تنهايي و بعد: باران كوثري براي پستچي سه بار...


بهترين بازيگر نقش دوم مرد: تا دل‌تان بخواهد. دست‌مان پر است: ماني حقيقي، شهاب حسيني، پيمان معادي و صابر ابر براي درباره الي، كامبيز ديرباز و پوريا پورسرخ براي عيار 14، عليرضا خمسه براي بيست و گروه بازيگران اشكان، انگشتر متبرك و... و گروه بازیگران بی‌پولی.


بهترين بازيگر نقش دوم زن: پانته‌آ بهرام براي پستچي...، طناز طباطبايي براي صداها و مريلا زارعي، ترانه عليدوستي و رعنا آزادي‌ور براي درباره الي.


بهترين مدير فيلمبرداري: 1- فرج حيدري براي هر شب تنهايي، 2- مرتضي پورصمدي براي شبانه روز، 3- حسين جعفريان براي درباره الي و: امير كريمي براي پستچي...


بهترين موسيقي: سهراب پورناظری برای بی‌پولی، فردين خلعتبري براي پستچي... و امير علي واجد سميعي براي بيست.


بهترين تدوين: هايده صفي‌ياري براي درباره الي و حسن حسندوست براي پستچي... (منهاي بيست دقيقه آخر)


بهترين صدا: 1- پستچي...، 2- درباره الي


بهترين طراح صحنه و لباس: آيدين ظريف (صحنه) و شيده محمود زاده(لباس) براي شبانه روز. اصغر فرهادي براي درباره الي.
از ميان فيلم‌هاي مطرح، نمايش ترديد و پوسته را تا به اين جا از دست داده‌ام، ضمن اين كه بازيگر نقش كودك فيلم ابراهيم فروزش تعريف زياد شنيده‌ام.



...و جمع‌بندی من از جشنواره 27 هم از این قرار است:


این یکی از بهترین دوره‌های جشنواره فیلم فجر بود که تجربه کردیم. هم بدترین فیلم‌هایی را که از سینمای ایران انتظار داشتیم، می‌شد در میان آثار نمایش داده شده پیدا کرد و هم بهترین‌ها را. این یعنی که با ویترین واقعی و متعادلی از کل سینمای ایران رو به رو بودیم. برنامه‌ریزی جشنواره از همیشه بهتر بود و فیلم‌هایی که برای شرکت در جشنواره اعلام شده بودند؛ به موقع رسیدند. دیروز هم که سری به صف‌های جشنواره در مناطق مختلف شهر زدم، به نظرم رسید که علاقه‌مندان سینما، اغلب توانسته بودند فیلم‌هایی که انتظار تماشای آن‌ها می‌کشیدند، به طریقی ببینند. گستره جغرافیایی سالن‌های سینما خوب بود و جا به جایی در برنامه کمتر پیش آمد. سالن رسانه‌های گروهی هم مدیریت خوبی داشت و فضای خوب و مناسبی را تجربه کردیم. یکی دو تا مشکل البته وجود داشت؛ از جمله مشکلاتی در واگذاری اینترنت و استفاده از کامپیوترهای مختلف در سالن. اما در مقابل امتیازات مختلف مجموعه در برگزاری مراسم، می‌شود این قبیل اشتباهات را نادیده گرفت. (ان‌شاءا... دفعه بعد این یکی هم حل می‌شود) هر چند که با توجه به مشکلات ما برای پوشش اخبار جشنواره از طریق سایت «سینمای ما» کلی از این بابت بدبختی کشیدیم. (و این که در همین روزهای جشنواره بازدید روزانه‌مان به مرز 600 هزار رسید، نشان از تاثیرگذاری جشنواره فیلم فجر به عنوان بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور دارد.)
کاش ملک سلیمان و پاداش هم می‌رسیدند که ویترین سینمای ما کامل باشد. با این وجود برگزار کنندگان جشنواره به قول‌شان عمل کردند و هیچ فیلمی از فهرست نمایش بیرون نماند. طوفان درباره الی که همه ما را با خودش برد و عیار 14، گام بعدی فیلمسازی بود که پس از نفس عمیق، منتظر حرکت بعدی‌اش لحظه شماری می‌کردیم. حمید نعمت‌ا... هم بعد از بوتیک، با ساختن بی‌پولی نشان داد که حالا هدف‌های بزرگ‌تری دارد و روی طیف عظیم‌تری از مخاطبان سرمایه‌گذاری کرده. حسن فتحی و شهرام مکری هم تازه‌واردهای مبارک این سینما بودند. امسال بازیگر مرد خوب، زیاد داشتیم. (حیف که همچنان اغلب در نقش‌های مکمل می‌درخشیدند و محمدرضا فروتن کم کم دارد به معدود گزینه‌های قابل اتکای فیلمسازها برای بازی در نقش اول تبدیل می‌شود). و لیلا حاتمی دو بازی فراتر از استانداردهای سینمای ایران اجرا کرد. لکه سیاه جشنواره امسال، همچنان استفاده تعدادی از سازندگان و تهیه کنندگان فیلم‌ها از الفاظی همچون معناگرا و سینمای مدرن و فیلم‌های متفاوت از این قبیل برای پوشاندن کمبودها و ناتوانی‌های‌شان بود. شاید به همین خاطر این قدر از تماشای درباره الی و همچنین اشکان، انگشتر متبرک و داستان‌های دیگر دست‌پاچه شدیم. آن‌ها نمونه‌های خوبی بودند در برابر سازندگان فیلم‌هایی که «هیچی» را می‌خواستند عوض ابهام مدرن به ما قالب کنند.
دیگر این که فضای موجود در مطبوعات در ایام جشنواره، شور و حالی داشت. فیلم بیضایی، چه از آن خوش‌مان بیاید چه نه، بحث‌های فراوانی را بین دو نسل و دو نگاه و دو جور طرز تفکر از منتقدان و نویسندگان ایجاد کرد؛ و این خوب بود. به خصوص به این دلیل که به دلیل نور افتادن به این تاریکی‌ها و ابهامات، نکته‌های فراوانی برای خوانندگان همه این مطالب روشن شد. از طرف دیگر با به راه افتادن این بحث‌ها و شکل گرفتن کنش‌ها و واکنش‌ها، همکاران منتقد تشویق شدند به نوشتن و تاثیر گرفتن و گذاشتن. دو ویژ‌ه‌نامه اصلی و برگزیده این روزها؛ یعنی همین هشت صفحه فرهنگ آشتی به کوشش بابک غفوری‌آذر و مهدی طاهباز و همچنین ویژه‌نامه خبر که حمیدرضا ابک و حسین معززی‌نیا منتشرش می‌کردند و به خاطر توزیع مناسب در سالن رسانه‌های گروهی و سینماهای گوناگون جشنواره در سطح شهر، تاثیرشان را گذاشتند. و بالاخره برنامه سینما صدای فرزاد حسنی از رادیو گفتگو که فضای بحث جذابی را در حوزه سینما فراهم می‌کرد که نمونه‌اش را شاید فقط در برنامه ورزشی 90 در میان برنامه‌های صدا و سیما بتوان یافت.
می‌ماند نکته آخر. این که برنامه‌ریزان و مسئولان جشنواره، با وجود کارنامه کاری خوب‌شان در این دوره، به نظرم زیادی نگران به هم ریختن اوضاع بودند. و این تنش و نگرانی گاهی به بقیه حضار در سالن به خصوص در جلسه‌های مطبوعاتی بعد از فیلم‌ها منتقل می‌شد. به نظرم امکان ایجاد مقداری مانور فردی برای آدم‌های با استعداد، در دل سیستم‌های منظم همه گیر، جواب می‌دهد. حالا که داریم برنامه‌ریزی را یاد می‌گیریم، از آن ور بام نیفتیم... خلاصه ممنون. خسته شدیم، خسته نباشید. اما خب، خوش گذشت.


به روز شده در : چهارشنبه 23 بهمن 1387 - 23:9

چاپ این مطلب |ارسال این مطلب |

نظرات

احسان
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 1:29
6
موافقم مخالفم
 
قبول

اينو نگفتي كه روز آخر درباره الي رو دوباره توقيف كردن و تو سينماهايي كه قرار بر روي پرده رفتنش بود اكران نشد(آفريقا - اريكه - زندگي - ...)

و جنگهاي وحشتناكي در گرفت (پليس و چماغ و ...)

چون ملت رفته بودن بليطهاي 40 - 50 هزارتومني خريده بودن و خيليا ام از شبش تو صف بودن كه .... (خودت پيش بيني كن چي ميشه!)

خلاصه ما كه ديدن درباره الي (براي بار دوم) رو به اختتاميه ترجيح داده بوديم... اماخوش بختانه زود با خبر شديم و به اختتاميه رسيديم.

به ما ام خوش گذشت / خسته نباشي

لیلا
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 1:47
0
موافقم مخالفم
 
قبول

به عنوان یکی از هواداران فروتن به شهاب حسینی تبریک میگم او همچون فروتن سال قبل هم کاندید بهترین بازیگرها بودند و امسال هم باز تکرار کردند و این قدرت بازیگری این دو را نشان میدهد...

مطمینا سال بعد هم اگر فروتن کاندید بشود در جا باید سیمرغ را به او بدهند که چون برای سومین بار در سه سال پیاپی پشت سر هم کاندید شده!

به هر حال فروتن زیاد جایزه برده و یا کاندید شده و مهم این بوده که بعد از این همه سال در سینما همچنان بازیگر مطرح و قوی و قابلی هست که حتی میتوانست امسال هم سیمرغ را برنده بشود و بردن سیمرغ شهاب هیچ از ارزشهای فروتن کم نمیکند...

باز هم به حسینی و طرفداران او تبریک میگم.


پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 8:32
5
موافقم مخالفم
 
قبول

che ajab amir khan razie vali jashnvare un shurahale goashtara dar ekhtamie nadasht


پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 9:29
-2
موافقم مخالفم
 
قبول

فیلم درباره الی که فتوکپی فیلم ماجرای آنتونیونی است. به همه پیشنهاد می کنم که فیلم ماجرا را تهیه کرده و حتما ببینند. این کجا و آن کجا!!

رضا
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 9:41
1
موافقم مخالفم
 
قبول

تو هم از گفتن اسم گلشیفته میترسی یا نظرن اینه که بد بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 9:59
4
موافقم مخالفم
 
قبول

آقای قادری عزیز! باران کوثری؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

باران کوثری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

به عقیده ی بسیاری بازی باران در این فیلم بسیار نچسب بوده است.

بعد از آن همه بی ادبی های باران در مراسم مطبوعاتی و توهین پدرش به دوست شما و ............

اشكان
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 10:27
-1
موافقم مخالفم
 
قبول

من هميشه به نقد ها و نوشته هاي شما اعتقاد داشتم و بهم ثابت شده بود كه اگر فيلمي رو خوب،بد يا متوسط ازش ياد ميكنيد دقيقا درست در مياد...

اين كار رو با 2 ،3 تا فيلم امتحان كردم يعني نقد رو خوندم و فيلم رو ديدم و ديدم كاملا منصفانه هست....

اينم بگم كه من هيچ فيلمي رو در جشنواره نديدم...

اما دارم از اين همه حمايت زيادي شما از فيلم درباره الي متعجب ميشم،

يعني واقعا اين فيلم اينقدر شاهكار بوده كه اينقدر ازش تعريف ميشه؟؟؟؟

واقعا اگر اينطوري باشه كه بايد منتظر يه شاهكار بود....

اميدوارم كه بعد از اكران عمومي تو ذوقمون نخوره بعد از اين همه تعريف زيادي...

(من حتي يادم نمياد از فيلمهايي مثل سنتوري تو اين سايت اينقدر تعريف شده باشه.....)

البته اميد چنداني به اكران عمومي اين فيلم ندارم(حتي از نوع خيابونيش!!!)

اردلان
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 11:30
-2
موافقم مخالفم
 
قبول

کجای این جشنواره منظم بود؟!! همین که "درباره ی الی" روز آخر فقط تو سانس 5:30 سینما استقلال نمایش داده شد (شانس آوردم بلیت مجانی گیرم اومد!) و از عربده کشی و باتوم زنی گرفته تا بازداشت و دستبند رو شاهد بودم خودش گویای نظم جشنواره ی امسال بود!! آقای قادری شما سه شنبه سری به سینما استقلال نزدی که ببینی اون "طریقی" که گفتی مردم فیلمای مورد علاقه شونو دیدن، یعنی چی! اریکه هم همین طور (برای اخراجی ها 2).

حیف شد که تردید رو ندیدی، وگرنه مطمئنم نصف این "بهترین های جشنواره" تغییر می کرد!

محسن
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 16:19
1
موافقم مخالفم
 
قبول

سینما صدا که محشر بود این فرزاد حسنی اصلا نمیترسه یعنی جراتش تحسین آمیز هست


پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 16:57
-7
موافقم مخالفم
 
قبول

مشکل بزرگ درباره الی نه کپی برداری ناشیانه از فیلم ماجراست بلکه به این مطلب مربوط است که فیلمساز آگاهانه تصمیم گیری عقل جمعی(دمکراسی) را نفی کرده و شوهر سپیده را که از ابتدا با نظر جمعی مخالفت می کند و دست بزن هم دارد به عنوان شخصیت مثبت ماجرا و کسی که اگر تصمیم گیری به عهده او گذاشته می شد همه چیز به خیر و خوشی تمام می شد معرفی می کند . در یک کلام درباره الی فیلمی ست در ستایش دیکتاتوری

shahab
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 18:14
-7
موافقم مخالفم
 
قبول

ardalan rast mige manam bazar siah bilit giram oomad baraye darbareye eli jolo cinama esteghlal az gaz ashkavar begir ta gereftane mardom..................

darbareye eli fogholadas

hamino bas

سینا
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 20:51
-4
موافقم مخالفم
 
قبول

آقای قادری این جدول ارزش گذاری منتقدانت پس چرا موجود نمیشه ؟

سینا
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 20:54
0
موافقم مخالفم
 
قبول

پس پیشنهاد میکنم شما هم یک فیلم در مدح دیکتاتوری بسازید . راستی هم استعدادش را دارید و هم انگیزه اش را .

به نویسنده گمنام : پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 20:27 "

مزدک
پنجشنبه 24 بهمن 1387 - 23:59
-4
موافقم مخالفم
 
قبول

بهرام بیضایی با فاصله ی زیاد بهترین و ارزشمندترین کارگردان ایران است و بعد از او می توان از مهرجویی و تقوایی و بنی اعتماد نام برد . باید توجه داشت امثال کیمیایی و حاتمی کیا و شورجه کمک چندانی به پیشرفت سینمای حقیقت جو نکرد هاند که هیچ بلکه در بسیاری از موارد خواسته اند تاریخ را به عقب هل دهند .


جمعه 25 بهمن 1387 - 0:15
-12
موافقم مخالفم
 
قبول

آقای قادری چرا نمی گویید که در باره الی از روی فیلم ماجرا کپی شده؟؟؟


جمعه 25 بهمن 1387 - 5:38
7
موافقم مخالفم
 
قبول

بابا جون تو اصلا ترديد و ديدي؟به نظرم بهترين فيلم جشنواره بود. با اينكه از بهرام رادان خوشم نمياد ولي حداقل بايد كانديد ميشد.در مورد حامد بهداد هم فقط بگم كه داره حيف ميشه.makhmalnanism@yahoo.com

sana
جمعه 25 بهمن 1387 - 8:53
0
موافقم مخالفم
 
قبول

به نظر میرسه به طور کلی امسال فیلم خوب زیاد داشتیم و به خاطر اینکه در همه ی فیلمهای خوب امسال ستاره ها بازی کردند پیش بینی میشه سال 88 و با اکرا ن این فیلما سینما از نظر فروش و مخاطب پیشرفت قابل ملاحظه ای میکنه

sana
جمعه 25 بهمن 1387 - 8:54
-2
موافقم مخالفم
 
قبول

چرا هیچکی نمیگه گلی چرا کاندید نشد؟؟؟؟ چرا اقای قادری از اوردن اسم گلی میترسید؟؟؟

sany
جمعه 25 بهمن 1387 - 10:4
6
موافقم مخالفم
 
قبول

تقريبا با نظراتتون درباره فيلمها موافقم

درباره الي،عيار14،شستچي سه بار درنمي زند،بي پولي،ترديد و هرشب تنهايي بهترينهاي جشنواره بودند

نجمه
جمعه 25 بهمن 1387 - 12:52
5
موافقم مخالفم
 
قبول

با نظرتون در مورده اینکه فیلم "در باره الی "یکی از فیلمهای فوق العاده خوب جشنواره بود موافقم . اما در مورده نظم جشنواره................

خیلی خیلی بی نظم بود مخصوصا مجموعه سینما ملت که فیلمهارو اونجا دیدم..........

کیوان
جمعه 25 بهمن 1387 - 14:28
2
موافقم مخالفم
 
قبول

چه درباره الی کپی باشه چه نباشه بهترین فیلم جشنواره امسال و یکی از سه فیلم برتر تاریخ سینمای ایرانه.

اقای قادری واقعا بازی گلی قابل تحسین نبود و حقش سیمرغ نبود؟؟؟؟؟؟؟؟

roodabeh
جمعه 25 بهمن 1387 - 16:24
3
موافقم مخالفم
 
قبول

salam man bara neveshtane nazar inja nistam,azat ye nazar mikham..ghabule?man 6 mahe ke umadam italia,ye roozi hatman ye film misazam va shayad bara etminane maly bishtar memari dakheli bekhonam .be nazaret in amalie ke ba bargashtan be iran va kar kardan ba memari khodamo ba cinemam mashghol konam va film besazam?mohite iran injori be man javab mide?mishe lotfan ba man harf bezani dar in mored...ehtiaj be rahname kasi ke to kare cinema bashe daram,dar zemn parviz shahbazi alie.

امیر قادری: باید بیش‌تر از این‌ها در این باره اطلاعات بدی. طبعا طرفدار کار کردن توی کشور خودمون‌ام. برای این که بیش‌تر حرف بزنیم می‌تونی مراجعه کنی به بخش «روزنوشت‌ها» پایین همین صفحه.

mahdi
جمعه 25 بهمن 1387 - 16:48
-3
موافقم مخالفم
 
قبول

واقعا حق تردید نبود بهترین بشه ! شما داور بودی ( با این از شما زیاد دل خوشی ندارم ) بهتر بود !

ایلیا.ب
جمعه 25 بهمن 1387 - 19:35
2
موافقم مخالفم
 
قبول

واقعا اسم باران کوثری که میاد ادم خندش میگیره ترخدا یه کمی هم به نظر و عقیده ما توجه کنید

بازیگر باید هم هنر داشته باشه هم اخلاق ...

بخدا شهاب حسینی حقش بود

مهتاب و لیلا حاتمی و ...ترانه و....پانته ا بهرام و...حقشونه

کی قبول میکند که مخاطب هم به اندازه شماها میفهمه؟؟!!!!

فرهاد
جمعه 25 بهمن 1387 - 20:33
2
موافقم مخالفم
 
قبول

لیلا حاتمی و مها=تاب کرامتی بهترین بودند

بیست

بی پولی و شبانه روز هم بهترین بودند

اخراجی ها هم بد نبود بانمک و حرفی برای گفتن داشت

amir
جمعه 25 بهمن 1387 - 20:33
-4
موافقم مخالفم
 
قبول

من هم با نظره دوستان موافقم . ما که اخرش هم نتونستیم درباره الی رو ببینیم. درباره الی قرار بود تو روزه اخر یعنی 3 شنبه تو خیلی از سینماها از جمله ازادی اکران بشه اما یه دفعه اومدند گفتند که فیلم توقیف شده و فقط تو سینما استقلال اکران میشه واسه همین هم همه تماشاگرا ریختند تو سینما استقلال و همون جنجال ها که همتون میدونید. کجایه این جشنواره منظم بود .

شادی
جمعه 25 بهمن 1387 - 21:7
-5
موافقم مخالفم
 
قبول

لیلا جون در موردآقای فروتن واقعا گل گفتی.باهات خیلی موافقم.

نگار
جمعه 25 بهمن 1387 - 22:10
-3
موافقم مخالفم
 
قبول

امسال حق به حقدار رسید مخصوصا لیلا حاتمی و شهاب حسینی

من از فیلم بی پولی و بیست و اخراجی ها خوشم اومد

بازی ترانه معمولی بود

مهتاب کرامتی از همیشه بهتر بود

؟؟؟؟؟
جمعه 25 بهمن 1387 - 22:16
6
موافقم مخالفم
 
قبول

چرا همش میگید گلشیفته؟؟ یعنی در حد فراهانی دیگه تو ایران نیست؟


شنبه 26 بهمن 1387 - 7:25
8
موافقم مخالفم
 
قبول

باز این مزدک پیدایش شد و خود را وارد بحث بزرگترها کرد!!

آخر عزیز اینجا که بحث حاتمی کیا نیست! چرا بیهوده بحث او را که محبوب ترین و یکی از برترین کارگردانان پس از انقلاب است را به میان می کشی؟! می دانم که بیماری روحی و روانی داری. کسانی که مازوخیسم دارند به هرحال به فکر جلب توجه هستند، حالا از هر طریقی. تو در صفحاتی که اصلا صحبت حاتمی کیا نیست می آیی و از کارگردانان محبوبت گفته و حاتمی کیا را می کوبی؟ کور خوانده ای. تو خودت را می کوبی. زیرا دیده ام که فوری با نظرات مخالف دیگران مواجه می شوی. همه معتقدند که حاتمی کیا یکی از برترینهای سینمای ماست و حداقل حداقل 10 شاهکار در کارنامه اش دارد. خانم بنی اعتماد فقط یک فیلم خوب دارد، آن هم فیلم زیرپوست شهر. به خاطر یک فیلم می توان ماندگار شد! اما به خاطر 10 فیلم نه؟؟!

تو هم دیگر بهتر است که در بحث بزرگتر ها دخالت نکرده، بی ربط و چرند نگویی و بروی همان تام و جری و پلنگ صورتی ات را ببینی. دیدن و فهمیدن فیلمهایی همانند دیده بان و مهاجر و ازکرخه تاراین و خاکستر سبز و بوی پیراهن یوسف و آژانس شیشه ای و روبان قرمز و ارتفاع پست و خاک سرخ و ... هوش سرشار و چشم بصیرت می خواهد که تو نداری متاسفانه!

سيامك
شنبه 26 بهمن 1387 - 11:37
-2
موافقم مخالفم
 
قبول

جناب آقاي قادري چرا نظرات را سانسور ميكنيد ؟

مگر خداي ناكرده شما طرفدار سانسور هستيد.

اصلا شايد به همين دليل از فيلم وقتي همه خوابيم اينهمه رنجيده ايد شما را به خدا روراست باشيد


شنبه 26 بهمن 1387 - 12:15
-5
موافقم مخالفم
 
قبول

salam man nemidunam baran che biadabiy karde vali kare monteghde cinema va moaleme akhlagh dotas dar zemn ba shenakhti ke man az in sit daram va amire ghaderi age goli jun ra monaseb midid migoft gar che man migam tarane az hame bahushtare tu kanaan famidam kheyli amigh naghsha mishnaseage yadetun bashe sali ke aran simorgh geref aghae ghaderi be goli ray dad salighas ina inam ie nazare

shahin
شنبه 26 بهمن 1387 - 13:50
3
موافقم مخالفم
 
قبول

تردید خیلی بد بود....

عطیه
شنبه 26 بهمن 1387 - 16:5
-7
موافقم مخالفم
 
قبول

ای کاش نقد نویسی هم یه رشته دانشگاهی داشت آدم می تونست بره چند سال درس بخونه یاد بگیره انقد دلم می خواد نقد نوشتنو یاد بگیرم هی تصمیم می گیرم از یه جا شروع کنم ولی تا میام راجع به یه فیلم نظر حرفه ای بدم از جمله سوم شروع می کنم به فحش دادن به کارگردانش. فعلا بند کردم به این سایتو و نقد نویساش. خدا رو چه دیدین شاید یه روزی منم نوشتم. در ضمن فکر می کنم برا بهترین بازیگر نقش اول زن( باران کوثری) و نقش اول مرد( پرستویی) یه نمه بد سلیقگی به خرج دادی

مزدک
يکشنبه 27 بهمن 1387 - 23:42
4
موافقم مخالفم
 
قبول

دوستان گرامی با درود بر شمامن تنها نظرم را گفتم و البته بسیاری از اندیشمندان این نظر را دارند البته نه انهایی که سینما را تنها به عنوان نظری صرف می بینند. دوست گرامی اگر کمبودهایی در من و شما و خیلی های دیگر است باید به ریشه اش اندیشید یعنی همان چیزی که حاتمی کیا و شورجه یا به ان نمی اندیشند و یا اگر می اندیشند راهکارهایی می دهند که این کمبودها را زیاد و زیادتر می کنند. منتظر جواب منطقی شما هستم البته از کسانی که حاتمی کیا محبوبشان است انتظار منطق کمنتر می رود

هديه
سه‌شنبه 29 بهمن 1387 - 5:8
6
موافقم مخالفم
 
قبول

ايا واقعا خانم فراهاني ، كوثري ، عليدوستي در قد و قواره يك ستاره هستند سينماي ايران شده بچه بازي يك سري دختر خانم شدن ستاره هاي ما و انقدر به اينا بها دادن كه حالا يكيشون اينطوري حال بقيه رو گرفته تا بماند براي بقيه يكم منطقي باشيم

اضافه کردن نظر جدید
:             
:        
:  
:       




mobile view
...ǐ� �� ���� ����� ������� �?���?�


cinemaema web awards



Copyright 2005-2011 © www.cinemaema.com
استفاده از مطالب سایت سینمای ما فقط با ذکر منبع مجاز است
کلیه حقوق و امتیازات این سایت متعلق به گروه سینمای ما و شرکت توسعه فناوری نوآوران پارسیس است

مجموعه سایت های ما: سینمای ما، موسیقی ما، تئاترما، فوتبال ما، بازار ما، آگهی ما

 




close cinemaema.com ژ� ��� �?��� ��� ���?���