صفحه مناسب براي چاپگر


عوامل و بازيگران «جرم» روي صحنه مراسم فرش قرمز سايت "سينماي ما" چه گفتند؟
مسعود كيميايي: اميدوارم هر چه عمر دارم با شما و جوانان باشد كه اين سرزمين براي شماست.


سينماي ما- مسعود كيميايي در مراسم فرش قرمز «جرم» گفت: سپاس به تمام جوان‌هاي خوب خودمان كه واقعا نفس نسل‌ ما، به شما جوانان گره خورده است. اين كارگردان سينماي ايران كه شامگاه گذشته ـ 7 خرداد ماه ـ در سينما «فلسطين» سخن مي‌گفت، خطاب به جوانان ادامه داد:هر آنچه هست از گرماي شماست. من اميدوارم هر چه عمر دارم با شما و جوانان باشد كه اين سرزمين براي شماست.

كيميايي در بخش ديگري از سخنانش تصريح كرد:بعضي وقت‌ها، نسل ما قلبش مي‌گيرد، چون يكي از خوب‌هاي خودش را از دست مي‌دهد. من قلبم گريه كرد، وقتي ناصر حجازي نبود و هر وقت هر بزرگي ، اسطوره‌اي از ما كم مي‌شود، تمام اميد نسل ما اين است كه از نسل شما (جوانان ) كسي جايش را بگيرد.

در ادامه با حضور جمشيد ارجمند و جهانبخش نورايي ـ از منتقدان سينماي ايران ـ از مسعود كيميايي تقدير شد.

در اين مراسم كه پنجمين فرش قرمز سينماي ايران بود كه به همت سايت «سينماي ما» برگزار شد، ابتدا از عوامل پشت دوربين فيلم تقدير شد و تورج منصوري مدير فيلمبرداري، تينا پاكروان مدير توليد و مجري طرح، كارن همايونفر سازنده موسيقي متن و برگزيده سيمرغ جشنواره، مدير تداركات: وحيد مشاري،دستيار كارگردان و برنامه ريز: محمدعلي جناب، منشي صحنه: سارا حمزه و يكي از سرمايه گذاران فيلم داوودي به روي صحنه آمدند و تقدير شدند.

تورج منصوري از همكاري پياپي‌اش در فيلم «محاكمه در خيابان» و «جرم» با مسعود كيميايي سخن گفت.

وي در ابتدا با اشاره به مراسم فرش قرمز برپا شده، ادامه داد: اين حركت، حركت خوبي است، مثل كشورهايي كه صاحب صنعت سينما هستند، براي فيلم افتتاحيه مي‌گذاريم يعني اين كه ارزش مي‌گذاريم و از كساني كه زحمت كشيده‌اند قدرداني مي‌كنيم و هم با بينندگان اصلي فيلم كه مردم هستند، فيلم را مي‌بينيم.

منصوري در بخش ديگري از سخنانش خاطرنشان كرد: همه درباره ويژگي‌هاي خوب آقاي كيميايي مي‌گويند، اما من مي‌خواهم از يك عيب آقاي كيميايي سخن بگويم، وقتي با او كار مي‌كنيم با كس ديگري نمي‌تواني كار كني، من دو تا از راحت‌ترين كارهايي كه انجام دادم، فيلم‌هاي «جرم» و «محاكمه در خيابان»بود.

مدير فيلمبرداري «جرم» همچنين مطرح كرد: من آقاي كيميايي را آنقدر دوست دارم و علاقمندم به مجموعه تفكر ايشان هستم كه شايد جزو معدود كارگردان‌هايي باشند كه فيلم‌نامه‌شان را نمي‌خوانم و وقتي براي كار از من دعوت مي‌كنند، مي‌گويم حتما كار خوبي است و مي‌روم.

وي در پايان سخنانش گفت:خيلي از مسعود كيميايي ياد گرفتم و اميدوارم سلامت باشند و فيلم‌هاي بعدي‌شان را بسازند.

كارن همايونفر ـ سازنده موسيقي متن جرم ـ نيز در سخناني مطرح كرد: كنار آقاي كيميايي ايستادن افتخار است. فقط تشكر مي‌كنم از شما آقاي كيميايي براي اين همه آرزو و رويايي كه به ما داديد و افتخار مي‌كنم براي فيلم شما موسيقي ساختم.

بنا بر اين گزارش،در ادامه از مدير دوبلاژ فيلم خسرو خسروشاهي و منوچهر اسماعيلي، چنگيز جليل‌وند تقدير شد.

خسرو خسروشاهي در سخناني از ششمين همكاري مشتركش با مسعود كيميايي سخن گفت و ادامه داد: من با آقاي كيميايي در «تيغ و ابريشم»، «دندان مار»، «گروهبان»، «تجارت» و «جرم» كه باعث افتخار من است، همكاري كردم و كار كردن با ايشان خيلي روزهاي خوبي است.

به گفته‌ي مدير دوبلاژ فيلم؛ براي دوبله جرم شش روز كامل در كنار آقاي كيميايي كار كرديم كه همه‌اش خاطره است.

منوچهر اسماعيلي هم در سخناني گفت:آدم «مجرم» دير به اقرار مي‌رسد، من هم مجرم هستم. من هم در جرم مرتكب جرم شدم. من همسفر مسعودخان از «قيصر» بودم تا «جرم». اميدوارم رفع جرم لازم نشود.

چنگيز جليل‌وند نيز در سخناني خطاب به مردم حاضر در سالن گفت: من هر كاري در عالم دوبلاژ مي‌كنم به عشق شما مردم است و اين نفس شماست كه مرا گرم مي‌كند. اميدوارم هميشه نفس شما گرم باشد.

در ادامه از جاي خالي احمد رسول‌زاده ديگر دوبلور فيلم «جرم» كه نتوانسته بود، درمراسم حاضر شود، ياد شد و خسرو خسروشاهي ديگر دوبلورهايي كه در اين فيلم همكاري كردند و در مراسم حاضر بودند را معرفي كرد از جمله حسين عرفاني، منوچهر والي زاده و ...

به گفته‌ي خسروشاهي؛براي دوبلاژ فيلم «جرم» از 32 همكار دعوت به كار كرديم.

سپس مراسم فرش قرمز با تقدير از بازيگران فيلم «جرم» ادامه پيدا كرد و داريوش ارجمند، لعيا زنگنه، اكبر معززي، كيانوش گرامي و شبنم درويش به روي صحنه آمدند.

داريوش ارجمند در سخناني گفت:اگر اينجا جمع شده‌ايم به خاطر آقاي كيميايي است. روزي كه اولين‌بار مرا براي كار دعوت كرد، به من سناريو داد و گفت جوابش را بدهم. من نيم ساعت بعد زنگ زدم و بدون اين كه سناريو را بخوانم قبول كردم. من به او گفتم من به خاطر سكانس يك فيلم «اعتراض»، بازي مي كنم.

اين بازيگر سينما يادآور شد:بعد از آن ديگر از آقاي كيميايي سناريو نخواستم. لذتي كه از «اعتراض» بردم برايم به ياد ماندني است.

وي ادامه داد:هر وقت چرخيدم و كيميايي را نگاه كردم، سرشار از انرژي شدم. به خاطر انديشه‌ها و كلامش كه در سينماي ايران كسي به زيبايي كيميايي، نمي‌تواند ديالوگ بنويسد.

در ادامه لعيا زنگنه، اكبر معززي، كيانوش گرامي وشبنم درويش از همكاريشان با مسعود كيميايي گفتند.

سپس از حامد بهداد و پولاد كيميايي بازيگران فيلم «جرم» دعوت شد و از آنها تقدير شد.

پولاد كيميايي در سخناني از حضور ليلا حاتمي و علي مصفا در برنامه تشكر كرد و خطاب به مردم گفت: اميدوارم از فيلم خوشتان بيايد.

حامد بهداد نيز از علاقمندي‌اش به فيلم‌هاي كيميايي كه از كودكي با ديالوگ‌هاي «رضا موتوري» زندگي كرده، سخن گفت و در ادامه ترانه «گنجشك اشي مشي» را بدون موسيقي اجرا كرد.

رضا يزداني نيز به روي صحنه آمد، بخشي از ترانه‌ «اگه عاشقت نبودم» كه ملودي آن را كارن همايون‌فر ساخته و ترانه آن را انديشه فولادوند نوشته بدون موسيقي اجرا كرد و به مسعود كيميايي تقديم كرد.